Гинеколози и хирурзи от две болници спасиха родилка и бебе

Акушер-гинеколози и хирурзи от "Майчин дом" и Александровска болница спасиха 21-годишна родилка и нейното бебе, съобщиха от пресцентъра на "Майчин дом".

Обратно в новината

Коментари - Гинеколози и хирурзи от две болници спасиха родилка и бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали щяха да махат К Ангелов, директора на Александровска за липси от 36 млн лева. Май си прави евтина реклама за да спаси пак кожата. А иначе браво на хирурзите. Те го правят това всеки ден и не обикалят телевизиите да се хвалят.

браво на хирурзите!!

Евала Ви, продължавайте така с повече позитивни новини. Да са живи и здрави майката и детето. Поклон пред докторите.

Тези две операции са процедури от две отделни пътеки.Идва краят на месеца и касата ще плати едната пътека.На едната болница.Другата болница ще получи част от тези пари.Изобщо евтинийка.

браво на лекарите!

Най-после една позитивна новина. Да са живи и здрави и майката и детето.

Браво Дир.бг. Е така ви искам. Да не ни занимавате само с глупости, а да отразявате истински новини, да отразявате успехите на лекарите които спасяват всеки ден по няколко човешки живота а никои не обръща внимание на техния подвиг. Пиша ви така защото моят син е хирург и знам какви усилия и воля полага всеки божи ден, категорично отказвайки да замине за чужбина за повече пари и по добро отношение. Найстина се радвам за различния тон.

Я си помисли?

Сина ми ми казва всичко, например да не обръщам внимание на глупаци и говна като тебе защото слънцето въздуха и говната никога няма да свършат

Някои май са бесни, че лекарите са спасили два живота.Друго си е като лъсне -лекари убиха безпомщна родилка и клетото й бебе.Това вече е новина- пръстите да си оближеш!

Хората са бесни че нещо което трябва да е рутинно ,се представя като изключително за да се вдигне рейтинга на тия некадърници.

Новината е хубава, а народът роптае...Що за диво племе сме, след като не можем да се зарадваме на нищо и да се усмихнем с любов на победилия живот?!

Хората са предпазливи и задават подходящите въпроси. Хората в ългария не са наивни, знаят че всяко нещо си има и тъмна страна.

,че на българите не може да се угоди! На всичко има противници и хвалещи!

Поклони ще им правите... Както сте тръгнали,или са ни докарали..утре поклон и за пломба ще викате.

Новина можеше например да бъде, че доктори са обрали банка, а не, че са спасили родилка! Ми не им ли е това работата?! Ама ние толкова свикнахме да сме техни жертви, че това да си свършат работата се приема едва ли не като геройство.

нещо не ми стана ясно-всъщност не е ли това работата на хирурзите? новината е поднесена, като че ли това е извън работата и компетенциите им.

Браво!!! Поклон!

браво на докторите - значи има и можещи и желаещи.

Браво! Лекарите са герои! Нека всички са живи, здрави и щастливи!

След като убиха няколко българки (и бъдещи данъкоплатци), накрая успяха да спасят едно сигане (получател на социални помощи)! После се чудят докторите, що им малки заплатите... ми няма достатъчни бюджетни постъпления, защото няма достатъчно данъкоплатци.

Цигане? Родилка на 21 години с първо дете ! Не вярвам да е цигани

Вярвам и още как: българките раждат вече след 30г. - когато са понасъбрали мялко средства за подкупите в болницата и натрупали известен стаж, за да не ги изхвърли работодателя докато са в майчинство.

Много са хубави, хубавите новини. Да са живи и здрави всички!

Браво страхотна новина, дано четем повече подобни новини от сега нататък.

Това са две болници в един и същи двор.Иначе браво.

Браво на лекарите! Спокойно майчинство за майката!

ЗАСЛУЖАВА СЕ ЗА ТОВА ДА СЕ ПИШЕ И НИЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ

... знаем, че могат, когато се постараят и когато искат... Да бъдат благословени и докторите и семействата им.

Браво. Там са събрани много, разнообразни и то добри специалисти. Затова избрах Майчин дом. Може базата да не е като лъскавите клиники. Но знаех, че ако не дай си боже се усложни нещо с мен или бебето, едно че имат много добре оборудвана неонатология, друго че там могат да извикат веднага съответния специалист, а не да ме разнасят с линейката по София, когато вече стане късно.

Каква е тази топ новина: гинеколозите направили успешно секцио и хирурзите направили успешна тънко чревна резекция-това се случва във всяка болница в БГ и по света всеки ден!!!!!

ПОКЛОН ДО ЗЕМИ! Най-после една положителна новина в тая окаяна наша държава!

Браво! Да са живи и здрави!

Поклон пред тези професионалисти

БРАВО!

Браво!

Браво! Стига само лоши новини. По-често пишете за такива успехи, защото наистина ги има и трябва такива лекари да бъдат поздрацявани и ценени.

Браво на лекарите, но защо ли се премълчава информация за родилката: коя е, от къде? Съмнява ме, че пак е от "малцинствата" дето не трябва да ги дискриминираме ние, обикновените етнически българи...

Е хайде де, преплитане на червата може да има всеки, случило се ,че жената била пред раждане ...

Какво предлагаш - да бъде оставена да умре ли?

Не предлагам да бъде оставена да умре - сега олекна ли ти? Преди няколко дни колега беше отишъл на изписване в майчин дом и какво било учудването му, когато установил, че всички други родилки, освен жена му и още една друга, които изписват в отиз ден са от малцинствата!

Понякога и добри новини четем...да са живи и здрави майката и бебето, и лекарите....а добрите новини да са повече.

Браво!

Браво!!!

Браво на българските лекари ! Още веднъж показаха,че могат и знаят .Въпросът е защо това не е нивото в цяла България ? Трябва тези знаещи и можещи лекари да предават опита си !

страхотна добра новина.Направихте ме щастлива.За съжаление много лекари по принуда отидоха да работят в други държави,за да имат по-добър живот самите те и техните деца.Дълбок поклон лекари.