Родиха се първите близнаци в света от ембриони, замразени преди 30 години (снимка)

Лидия и Тимъти са се появили на бял свят на 31 октомври в семейството на Филип и Рейчъл Риджуей от американския щат Орегон

Обратно в новината

Коментари - Родиха се първите близнаци в света от ембриони, замразени преди 30 години (снимка) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Играят си на Господ...След 4 нормално заченати деца - две замразени?

Как да го разбирам, тези 2ма съпрузи имат собствени деца,даже най малкото на 1г. И са решили да осиновят двата ембриона и да им дадат шанс за живот. Това е много благородно от тяхна страна. Браво! Браво и на биологичните родители, че са ги дали за осиновяване, защото можеше и да бъдат убити ембрионите, но в Сащ май не убиват ембриони като тук?

Да се радваме, че не са ги убили ембрионите. По-добрия вариант, пък Господ ако не е искал да се раждат нямаше да се развият. И това го има.

Откачено.

Рано или късно в човешкия организъм ще настъпят мутации вследствие на грубата намеса на генното инженерство, дано не са фатални, а напротив...

трашляци

Хем да се зарадвам, хем ми става леко страшно. Нещо, заченато преди 30 години, се появява чак сега.

Да са живи и здрави. Но защо се прави това.

О, има и по-откачени варианти. Например, два ембриона на близнаци - единият го замразяват за 30 г., адругият се износва нормално. В резултат ще има двама братя близнаци с 30 - годишна разлика. Какво ще кажеш за това?

Добре де - след като очевидно може да имат собствени деца, защо са се полакомили за още 3 ембриона, които можеше да зарадват друго семейство с репродуктивни проблеми???

При ин витро близнаците не са еднояйчни. Т.е. може да се братя (сестри) с 30 години разлика. Не ми е ясно какво ще стане, ако син или дъщеря на донорите се срещне и се влюби в дъщеря или син на хората, които са ползвали донорски ембрион, защото те ще са брат и сестра. И дали тези деца научават кои са биологичните им родители, за да не стават такива неща.

Чуждата кокошка на патка изГлежда.

Е кво? Да ги хвърлят ли ембрионите?

Елън Мъск у тях има 3 хладилника пълни с ембриончета сигурно.

не ми харесва, противоестествено е, имат 4 деца, човечеството се наплоди много, а и има толкова деца без семейства , за които може да се положат грижи и да им се даде добър старт в живота. Нима сме закъсали в размножаването?

Вашия православен фашистки господ си го заврете

Пак в САЩ, винаги в САЩ. Целия прогрес идва от САЩ. Останалите садят марули.

Браво само след 5 години ще са пенсионери.

И защо изобщо са ги държали 30 години? Леко извратени опити...

Някои хора толкова са си повярвали, че изземат функциите на Природата, но забравят, че тя е по-силна от всичко, дори и от науката.

Интересно дали си опериран от апендисит и ако да, защо? Нали природата ти го е дала и после запушила, защо си се бъркаш в работата и?

Колко пари е.30 години на минус 200

Дано да са здрави, ама практиката показва друго. Все пак са с нормално тегло и износени с нормална. Продължителност на бременността, добър признак.

Доколкото разбирам единият от тях е родител. Сигурно са заразили ембриони те за всеки случай и сега им е дошло времето да бъдат унищожени, а те не са искали. Все пак виж възрастта на децата им: раждали са доста възрастни.

Простотии. Не са се полакомили точно обратното , тези ембриони са дарени и тези хора са благородни защото са решили да им дадът живот.

Tук интересното е друго, че те имат 4 собствени деца и няколко месеца след раждането на четвъртото е извършена процедурата! Ето това показва, че като си умен и красив си готов да износиш чужди дечица! Така в бъдещето напредничивитеинтелигентни и отговорни примитиви ще ни износват децата, че на мъжко все още не хваща! Респект и Поклон!

Каква е тази простотия да си замразяваш ембрионите? Яйцеклетки, сперматозоиди ок, но ембриони?

Интересно ми е след като имат толкова деца как тях са избрали за поредния експеримент, дето се незнае какво ще е продължението..

А нещо да кажете кой е плащал толкова години да се поддържат замразени и кой плаща да се навият някакви други да продължат експеримента, защото такива експерименти без някакво солидно заплащане никой не се връзва в сащ дето ''не убиват'' ембриони с непрестанните аборти там. Може би се абортира ''въздух под налягане'' а не ембрион

На мен ми харесва комбинацията 34 годишен мъж с жена на 18... ух котюууу И не са искали да си развалят приключението с някакви си деца и замразили малко за после, ако си сменят плановете.