Роботи и изкуствен интелект вече и в ехокардиографията

Световни кардиолози от Майо Клиник и Джонс Хопкинс ще представят иновативна диагностика в София

Обратно в новината

Коментари - Роботи и изкуствен интелект вече и в ехокардиографията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още повече смъртни случай и изтриване на ръцете с изкуствения интелект!! ФАЛШИВИ СТЕ КАТО ВИРУСА ВИ СОСОРСКИ У.РЕПКИ!!! ЩЕ ВИ СЪДЯ НЯКОЙ ДЕН ПОСЕРКОВЦИ ОТ КОВИД ФАШИЗМА!!! ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА СЪС СВИДЕТЕЛИ!!

И тук изкараха женски и мъжки сърдечни болести. Абе джеджерство докрай! Единствените страни, където има голяма разлика са мюсюлманските с топъл климат, в които на жените не им се позволява да излизат на улицата и да спортуват. Е може би за това подготвят българките, кой знае.

продукта с цел да го продадат и да реализират печалба. А дали действа адекватно ще бъде тестван след продажбите. Докато се установи как действа и страничните ефекти от диагнозите му, ще минат 10-ина години.

А защо сме на първо място,защото сме най бедни и малко сврх забогатели мутри

Изобщо не сме на първо место. Oxford medical systems имаше такава разработка преди около 15 години. Но се отказаха, защото не беше перспективна - дори една гривна подобна на тези за следене на пулса с кардиограф от рода на този, който си слагат спортистите като тренират, с ANT протокол, бяха еднакво добри сравнявани с тази скъпотия.

Добре създаден (обучен) ИИ е по-добър от човека в диагностицирането.

Глупости. ИИ повече съответства на протокола на СЗО. И затова считат че е по-добър от средна ръка лекар. Но всичко, което не влиза в протокола, написан преди 15-20 години, не се третира коректно от ИИ. ИИ може само да повтори написаното някъде. Няма никакъв усет към нещата. Да не говорим когато контекста на ИИ е недостатъчен, например при много болести едновременно и започне да бълнува като пиян. Тогава ИИ е просто смъртиносно опасен. Работя в областта на това което сега наричат ИИ от1987 и също в медицински приложения.

Още малко и халваджийския тефтер ако е сложен на телефона ще е "изкуствен интелект".

37 000 души у нас умряха вследствие тази " манипулация".

Тези от Джонс Хопкинс бяха сред основните в Ковид манипулацията.