Коментари - "Роберт Кох": Ситуацията с коронавируса в Германия е "много, много сериозна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие какво искате от здравен министър на Германия Йенс Шпан сексуално евреден, тъй като той има вместо нормална съпруга другия сексуално увреден индивид - мъж. И както се оказва - това не е еднствения им проблем и на двамата, те са замесени в корупционен скандал с мед маски естествено в полза на “жена” на министъра.Те мислят за утехи и пари. И това било хвалена Германия.

Немци = нацисти. Добре ви се получава. Има справедливост.

тя и в БГ е серизна, ама 100 средно на ден и то предимно пенсии е добре дошло

Като пишете статии, не използвайте чужди думи в българския език - пазете чистотата на езика ни.

"Драснипаликлечица" ?

Ряпа да ядът немците - ще им пратим Бат Бойко да вдигне доста бройките. Срамота е една държава 12 пъти по-голяма от България по население да публикува такива нищожни цифри. Учи се он България и Бат Бойко - взимаш нашите данни и ги умножаваш по 12 - това е целта с 200!

Затваряйте, затваряйте и ще се оправите! Ще агонизирате поне още 1 година...

Нещастници мръсни! Ако имаше пандемия до сега да сме измрели!

Абе я си ... Майките с измисления ви вирус

Измели сме стълбите. И по-големи бабаити от теб сме виждали.

Поне от половин година , работещите в санаториуми, старчески домове, рехабилитационни клиники, болници се тестват всяка седмица!

Ne se testvat vsqka sedmica, testvat se vseki den predi da zapochnat rabota.

Колкото и да се сериозни , колкото в БГ не са. Ние при много по-малко население имаме мното повече починали на ден.

и аз това виждам

Като в концлагер сме! И колкото повече затягат мерките, толкова по-зле става. Много бизнеси и тук фалираха, а други са на ръба. Германия потъва.

Сигурно си мангал и живеете 100 човека в един апартамент, ние сме в къща и сме си супер !

Тъпа путко заспала, много се радвам за вас!

Ами еби си майката, мангал мръсен ! Аз съм си в къща, а ти се бутай с другите миризливи мангали в миризливия апартамент !

ситуацията наистина е много сериозна да! Става дума, че тук се готвят и се правят анти корона протести повсеместно от немците, защото им писна да са заложник на печалбарите.

Искат от Германия да направят съветски съюз?

Роберт Кух да смени плочата!

Въобще не ни интересува, каква е ситуацията в Германия.Скапана гейска държава, която се опитва да диктува правилата в Европа. Спомняте ли си, че искаха да затворим зимните си курорти?! Сега ще се опитат максимално да затруднят пътуването на континента, под предлог, че се борят с вируса.

Коста фани ма за лоста. Че защо ти е да пътуваш, стой си в Булгаристан, няма мерки, няма вирус, всичко 6 !

Ако спрем тестове, вирусът ще изчезне веднага. Но, милиарди тестове и ваксини стават излишни

Много ясно! И ако медиите млъкнат!

Австрия гони 3 милиона тестове за седмица! Онзи ден Сряда или Четвъртък 500 000х. с около 3000 позитивни. Всичко е затворено от 01 Ноември.

е много, много сериозно престъпно състояние на обществото

При така посочените данни излиза, че смъртността в България спрямо населението е около 10 пъти по - голяма от тази в Германия. Защо?

Въпрос на статистики и методи на отчитане. Дали само постъпилите в болници и на лечение. Колко процента от населението обхващат тези тестове, дали са масови като при нас и т.н.

Починалите са аболютна бройка! Няма тествали се - не тествали се! А в Германия, спрямо числеността на населението са в пъти по-малко.

Защото е пълно с мангъровци-тъпаци.

Нормално е там да има случаи въпреки тежкия локдаун. Все пак Германия има икономика, фабрики заводи, в които работят милиони хора. Тук имаме молове и кръчми.

Грандиозните лъжи продължават! И докато коидиотите ки обясняват че ние сме ганьовци, не спазваме мерки и по тази причина има много болни, какво ше кажат за дисциплинираните западноевропейци. Очевидно мерките не са нещото което работи, работи пъкления план на хората в сянка, които само те знаят какво са намислили

Какво са намислили го пише в Свещеното Писание. Намислили са да ни наложат белега на Звяра, трите шестици. Който не го приеме, няма да му дадат и да яде. Сега това е репетиция само да ни уморят къде с вирус, къде с ваксини, а същинската пиеска сигурно ще бъде страшна. П.С. Впрочем те не го и крият вече толкова щателно какво са намислили. В Давос саси говорили за Нов световен ред и за Голям резет. А хер Шваб и доста книжки е написал по въпроса, учудващо енергичен е за солидната си възраст от 83 години.

Гледа през собствената си реалност. А тя е, че за него е нормално да живее в страна номер едно по смъртност. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country От там него смърт не го плаши. Плаши го някой да не му спре "почивката", щото тя е смисълът на живота му, да не му земе ракията и салата, щото това е символ веруюто от векове и да не му казва да се съобразява с другите, щото това нарушава личната му свобода. Тия немците са тъпаци, ковидари и нищо не разбират.

Българина не е ограничен кон с капаци, като немеца! Затова и не вярва на фалшиви епидемии, разпространявани от фалшиви медии. Българина е свободен човек и винаги си е правил, каквото си поиска за разлика от добре дресирания шваба.

В такъв случай що всички се натискат да работят в Германия? Непрекъснато се сравнява какво е там и какво е тук. Колко добре плащали и как прекрасно се живее. Хем искаме икономика като тяхната, хем да сме си по балкански прости и мързеливи, но уж свободни, никой да не ни нарежда. Парадокс е, не мислиш ли?

Никой нормален, свободен и интелигентен човек не се натиска да ходи в Германи! Хора, като нас, поддали се на пропагандата преди 20 години следвали и работили там, отдавна се махнахме. Сега гледаме с насмешка как швабите се пекат в собствен сос!

с 'най-строгите' наложени мерки е така с мерки, без мерки - все тая

Калпава работа, и по смъртност не могат да ни стигнат германците. Къде сме ние и къде са те

80000 умрели от 80 милиона е нищо,над година вече се точи този вирус--трябва наи после да оставят хората на спокоиствие да си живеят нормално

Сиреч шльокавица на корем и чака-рака?

Локдаун и ще се справят: Поне имат опит, и видяха - лондауна работи!!! Хайл Меркел!

След толкова локдауни, маски, ограничения...?!? И защо в Швеция не е така, защо в Беларус не е така?!? Локдауните и ваксините мутират вируса много по-успешно и бързо!

Иди го обясни на заушените с маски ковидари.... Според тях: Положението в Швеция и Беларус било много зле, направо отчайващо.... но! Те криели! Не били казвали всички бройки.

Как толкова време не разбрахте, целта на локдауните не е да спре вируса. Целта е болниците да не не препълват, за да могат да лекуват хората, които се нуждаят от лечение. С локдаун се регулира единствено броя на болните в определен период от време.

А в танзания пък ИЗОБЩО НЯМАШЕ КОВИД! А президента им от ковид умря. Щото нямало единствено в танзания. Нъл тъй? Няма само в танзания, беларус, Северна корея, може би и куба. Все държави с особено управление.

ЗАТОВА ЗАЩОТО!!! Ти сам не можеш ли да си го обясниш? На каква географска ширина се намират Швеция и Беларус? и на каква примерно Италия, Испания и България? как смяташ контактуват помежду си шведите при минус 10, минус 20 градуса по Целзий? Как да стане тази работа? И дали се мотаят по улиците и заведенията като у нас? Или бързат след работа да се приберат по домовете си преди нощния жесток мраз и тъмнина? АМА МИСЛЕТЕ МАЛКО БЕ ХОРА! При това шведите и въобще скандинавците са известни като студени, слабо комуникативни хора. Които много малко общуват помежду си дори при съвсем нормални условия. И това е национален характер. Не са като нас дъра-бъра, ела да си кажем лафа.

сега кажи и за Беларус, а също и за други страни, където според теб е "вечна зима".

Казвам. Беларус има континентален климат, не е като Франция,Испания и Великобритания. Освен това БЕЛАРУС СИ ИМА ЛУКАШЕНКО, КОЙТО Е ЗАБРАНИЛ ВИРУСА. Както в танзания бившият президент също забрани вируса. Ковид се поклонил на Лукашенко и му казал: Тъй вярно шефе! Както заповядаш! Напускам Беларус! Обирам си партакешите и дим да ме няма. Повече няма да стъпя във вашата Беларус, щом сте толкова негостоприемни хора. И така вирусът Ковид си събрал багажа, изнесъл се и вече в беларус ковид НЯМА! НЯМА БЕ, НЯМА! Нито един заразен няма, камо ли болни и умрели.

Искаш ли да ти кажа НЕЩО И ЗА БРАЗИЛИЯ? Където сега е горещо лято. Там президентът също е забранил на вируса да влиза в страната. И В БРАЗИЛИЯ НЯМА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ НА ЗАРАЗЕН ИЛИ БОЛЕН ОТ КОВИД!!! А умрели изобщо не може и да има. Че нали вирусът е забранен с президентски декрет? Откъде ще се вземат тези заразени, болни и умрели в Бразилия? Просто НЯМА ТАКИВА!