Рискът от Трета световна война и горещата линия между Русия и САЩ

Тази опасност надвисва над човечеството през 1962. Ядрената война се разминава на косъм. А САЩ и СССР решават да открият гореща комуникационна линия помежду си. А как комуникират днес?

Обратно в новината

Коментари - Рискът от Трета световна война и горещата линия между Русия и САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащ е злодеят ..НАТО е състав от 49 та ..Айк е първия му шеф ..Всичко друго е В ПОСЛЕДСТВИЕ.Изсрсйна също проля първа кръв...И това е следствие на действията на Киев...Кофти..

В основата на заплахата от 1962г. стои украинец,днес не е по-различно. Хохлите винаги са били измет и това не е мое мнение.

те в момента май пощенски гълъби ползват....

Пак сте започнали разказа от СРЕДАТА на историята. Историята започва с провокация на САЩ , които слагат ракети, способни да носят атомно оръжие в Турция, до границата със СССР. Всичко друго е СЛЕДСТВИЕ на това американско действие. И приключва с изтеглянето на американските ракети от Турция, като СССР им гарантира ТИШИНА по въпроса. За единия PR на Запада, да го играят 30 години "победители", когато са загубили !!! И после СССР били лошите. Били са , ама друг път :)

СИВ и Варшавският договор се разпаднаха , всички европейски държави в състава им минаха във ЕС и НАТО , СССР се разкапа и умря , балтийските държави в състава му и те минаха към ЕС и НАТО. Таааа , кой каза го играе "победител" ? Да не би пък да са обявили "пАбеда" и да са се саморазпуснали , доволни че са победили гнилият Запад ? А бе вие на кой Свят живеете ? В каква Вселена ?

Абе неграмотен, ти прочете ли статията изобщо ?

Кубинската криза е заради Куба и коя от двете суперсили да я владее, това което не разбирам е как българин може да твърди , че ссср са добри. ссср и САЩ в края на войната са на една страна, а после си поделят света - не са добри, не им пука за хората, гледат интересите си. ссср ни обявява война и ни окупира - което ни струва много пари и кръв - как за вас като българин това е добро?

Благодарения на СССР Южна Добруджа остава в границите на България след ВСВ. Плиткият ти мозък има ли капацитет да разбере какво означава това ?

глупости на търкалета - Южна Добруджа си е българска така или иначе , взета ни е след ПСВ и ние си я връщаме обратно през 1940 год. Естествено СССР като победител може и да ния вземе след като ни окупира, ама на кой ще я даде - точно на румънците ли , дето се бият със тях на Източният фронт рамо до рамо със германците. Айде бе! Тях ги наказва като им взема освен Северна Буковина и Молдова. Ей така освобождават - освобождават държави от територията им, а народите - от свободата им. Не всички са корави като поляци и финландци :((( Тааа...за какво да благодарим на СССР ? Може би затова че ни окупира за 3 години , смазва БЗНС и лансира техните си лизачи от БКП , разстрелват цвета на армията и интелигенцията , прокарвайки пътя към властта на червените утайки , най-некадърните и малограмотни , за сметка на това верни до гроб , щото от тях са получили постове и благополучие. Смазват българското село, вземат на гората земята и животните, правейки смешните ТКЗС-та и после 45 години сме им верен пудел, благодарение на нашите партийни чукундури , строейки социализма , крачейки към комунизма и Светлото Бъдеще. И накрая, 1989 год. лъснахме к'ви сме заблудени прошляци , а гнилият Запад - с 2-3 пъти по-висок жизнен стандарт. Една смазана Германия - по-богата по пАбедителя си. Сравнението ФРГ-ГДР казва всичко и никакви червени папагали не могат да го оборят. За Южна и Северна Корея пък въобще да не отваряме дума.

2023-08-29 11:53:34 ехиден (нерегистриран) Пич, прост си като гъдулка. Имаш исторически факт - на Парижката мирна конференция СССР е този , който пледира България да остане в границите си от 1941г. НИКОЙ друг. А можеха и да не я дават на Румъния, да си я вземат , нали ? Чакай, чакай, мозъчето ти не е стигнало до тази точка, едно че не знаеш, че СССР има граница на Дунав ... Абе що се хабиш да пишеш тъпотии като си прост и невеж ? Как ще преобърнеш историческия факт че Южна Добруджа остава в България благодарения на СССР ? Не можеш. Освен да се насереш друго не можеш :)

нищо не са ни дали болшевишките скотове , нищичко. Само са ни окупирали и са ни подготвяли да бъдем територия от Югославянската Федерация. Добре че после Сталин и Тито се скарват и замисъла пропада. Ама ни ВЗЕМАТ Македония с любезното съдействие на лакеите си Георги Димитров и Васил Коларов. Как пък не , отде-накъде да сме им били благодарни , че ни дали нещо наше. Или може би да сме им благодарни , че не са ни го взели (Добруджа). Ми те ни взеха цялата държава бе, червен папагал - 45 години комунистическа диктатура и пълно блато , едни занулени Германия и Япония за 20 год. се преродиха ,, а русоробите ми разтягате локуми как трябвало да сме благодарни на болшевишките отрепки. Не виждаш ли че 1991 год. всички си счупиха краката от бягане от Социалистическият Рай СССР.

2023-08-29 13:02:48 ехиден (нерегистриран) Абе кретен непоръбен, България е загубила ВОЙНАТА КОЯТО ОБЯВЯВА на САЩ и Великобритания !!! Безмозъчен олигофрен, България не само е участник в Тристранния пакт, а ВОЮВАЩА страна по всички международни правила и ГУБИ. България е ПОБЕДЕНА страна и като такава е третирана на Парижката мирна конференция от ООН ! Идиота говори какво имало и какво му взели. Абе леке, според ООН България е ОКУПАТОР на Югославия и Гърция, кой ще ти го остави като те са сред страните ПОБЕДИТЕЛКИ !!! Бахти малоумника празноглав !!!

оф , аман от русоробски лай.....спокойно , като бутнат МОЧА ще припаткате и ще се успокоите. Голям кеф ще е да гледам щоуто "Галевица и Копейкин като матросовци" :))) Ама и да го оставят пак не е зле - нека го чупя и припикават. Това НЕ Е паметник. Това е символ на робското самосъзнание на руските лизачи в България. И продължавате да го показвате.......толко сте тъпи,че даже се и гордеете к'ви безродници сте.

Дир само забрави да каже че УСА първи провокират у Европа с атомни оръжия и СССР само реагира на агресията на УСА. Все ми е едно кой е писал стату....

русороби , трупа на Магучий СССР отдавна е на бунището на Историята , разложен и вмирисан. Всички източноевропейски държави си биха камшика от Варшавският договор , половината бивши ССР също не искат и да чуят,камо ли да имат нещо общо със пияните ватници. На всички тия бивши ССР , националният им празник е Денят на Независимостта, когато са обявили че се разкарват от СССР. Днес, над 30 год. по-късно , вие, русороби, продължавате да громите империализма, чакате да падне гнилият Запад , бутате ли,бутате долара. Жалка работа......също като БРИКС , събрали се държави,недопускани в кръга на богаите,цивилизовани държави и обявили.....не знам какво си. Иначе стокооборота им е със Запада , а помежду им - почти няма , освен към Китай. Това е съдбата на РФ - ресурсен придатък на жълтурите, също като една Бразилия примерно.Обаче родният русороб стига и по-напред - във една почти нефунционираща търговска организация на държави,събрани от кол и въже,без почти никакви социални,културни и научно-технически връзки, ТОЙ ВИЖДА И ВОЕННО-ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗ. Направо си умират другите държави да подкрепят пРоссия , точно ще си прекъснат търговията със Запада,извор на тяхното благополучие, че да се водят по акъла на пияните орки. А Китай и Индия ги виждам ръка за ръка, в името на пРоссия :)))

Абе пич, то бива да си тъп, ама толкова не бива ! Че нали точно СССР развали и съсипа Руската империя ? За самите руснаци появата на СССР е трагична дата в тяхната история, но миналото не може да се изтрие. Това го можете само вие , безмозъчните, дето ви форматират като рам памет. Руснаците продължават напред, въпреки миналото си, без значение на мнението на такива като теб. Сега ще си съберат някои неща, които точно СССР им отне, като исконните югозападни земи :) :)

3000 години всички държави в Европа "постоянно" си събират териториите и "продължават напред". Едни изчезват от картата завинаги, други се появяват и все така. Създаването на ЕС целеше то1но прекратяването на тази малоумщина, но явно не всеки е дорасъл за това. Дали ще вземе или не е абсолютно все тая - Украйна е част от Европа и рано или късно ще бъде там, дали с това име и територия - не се знае, но се знае че Русия и Турция не принедлежат към тази общност и никога няма да са част от това семейство.

руцнаците продължавали напред бухахахаххахахаха руснаците са спрели и не помръдват от 1945 год. , последните 80 години само се пъчат к'ви освободители са били и са пАбедили нацизма. Всичко им се върти около това - паради,манифестации,лозунги , идиоти със 30 млн.жертви били победили Хитлер , който заедно със Япония се бие със целият Свят. Да не говорим че първите 2 години от ВСВ Германия и СССР са СЪЮЗНИЦИ. Щели да си връщат изконни (???) югозападни земи ? Кои по-точно - украинските и балтийските територии ? Дай и полските и финландските направо - били са в състава на Руската Империя :))) какво общо имат угро-фините в Заполярието , кавказките козоеби , диваците от казанска и рязанска област , сибирската и монголоидна паплач оттатък Урал , чучките и прочие ескимоси със Украинските територии , населявани от над 1500 години от славяни (бели,християни). Щели били днешните руски орки да си връщат нещо дето никога не е било тяхно, а на други народи в състава на Руската Империя. И по същество на ИСТИНСКИТЕ РУСНАЦИ ОТ КИЕВСКА РУС. Къде навираш днешната москалска паплач като руснаци. Колкото северномаците са наследници на Сашо Македонски :)))

2023-08-29 09:59:56 така (нерегистриран) Точно ЕС подкрепя тази политика - справка Косово и албанския шовинизъм. Спрял е ЕС на баба ти хвърчилото. В кой свят живееш бе, урод ?

2023-08-29 10:01:50 ехиден (нерегистриран) Защо, не продълажават ли ? Я ни светни как се движи икономиката им ? Другите тъпизми не знам защо изобщо се хабиш да ги пишеш. Да беше научил, че на 80% от населението в НИКОГА НЕСЪЩЕСТВУВАЛАТА ПРЕДИ държава Украина роден език им е Руски. Най-яко е когато безмозъчни като теб, яростно защитават творенията на СССР - Усраина и останалите никога несъществували преди това републики :)

айдеее русоробе , по-леко , ще изперкаш от безсилна злоба.......какво не ти е ясно , СССР се разкапа и умря , Запада победи. Днешната РФ въобще не е фактор , с мижава икономика , а некадърната армия я видяхме вече и продължаваме да се смеем над година и половина. Аз като ти казвам че са спрели във времената на ВСВ не се шегувам - тия минират и копаят окопи и се крият като мишки докато дронче им пуска граната отгоре. И едно сватбарско пуцане към градовете като Хитлер със ФАУ-1,2 навремето. Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили тия подчовеци. По-зле от тях са само феновете им :))) Дето заради тях станахте фенове и на Иран, и на КНДР. Потресаващи жалкари........

2023-08-29 10:13:05 ехиден (нерегистриран) По-жалък от теб тук няма ! За това и не коментираш икономиката им, която постоянно расте. Във военно отношение си кръгла 0. Прасето в кочината има повече капацитет от теб.

какво пък да коментирам икономиката на пРоссия. Расте,расте...колко да расте ? Като на развиваща се страна ли ? Да, така е :))) Айде първо да преборят Бразилия за място в топ 10 , дотук са 1:13 спрямо САЩ и ок. 1:25 спрямо колективният Запад. Въобще къде ги пробутваш ? Разбирам за китайската икономика да става дума,ама.....нали и станахте фнове в последните години. Поотрезвяхте малко и почнахте да се бутате към Големият Жълт Батко и индийските цигани. И те ви търпят , нали ви цоцат ресурсите.......ама не плащат като богатата Европа,нали ? Усетиха се алкашите ама късно , много си повярваха, помислиха се за велики. Полюс на Световният Ред , незаобиколим фактор бухахахахаха. Китай - да, пРоссия - не !

Дир само забрави да каже че УСА първи провокират у Европа с атомни оръжия и СССР само реагира на агресията на УСА. Все ми е едно кой е писал стату....

на зло куче зъл прът. Хамерите нагли разположили ядро в Турция затова са и ответните мерки от СССР тогава. Аналогична е и ситуацията с покрайна сега, Путин пак ги изпревари там, както ги изпревари и в Крим навремето и за него се точеха. А простите тролчета краварски трябва да благодарят и да се молят за здравето на Президента на Руската Федерация Г.н Владимир Владимирович Путин, че удържа фронта засега, че да могат и те да се радват на жалкия си животец и да си шляпат жалките глупАсти тука.

краварите вече започнаха да ги гонят от Африка, заедно с французи и германци, скоро същото ще стане и в Азия и Южна Америка, дано и Европа се осъзане и ги изгони, САЩ и американците се превръщат в най-мразената държава и най-мразените хора, скоро ще станат като Северна Корея - изолирана, враждебна държава само че с борса, те затова реват толкова и се опитват да започнат войни навсякъде ако може да се отърват

Грубо са пропуснали факта, защо Хрусчов се иска да разположи ядро в Куба! Да, не стигат до Куба, защото Хрусчов ги връща, затова е морската блокада, ако бяха вече разположени в Куба, морската блокада щеше да им пръдне на ядрото! Скапаните ястреби разполагат ракети в Инджерлик и това е ответна реакция на чудовишната краварска наглост! Сегашната ситуация в Осрайна, също се дължи на тази наглост!

Ами на зло куче, зъл прът.

За единият ивермектин ще обомбят планетата. Аджендата на смотаните антиваксъри

Ти гледай да не ти сорат метадона, че почваш да пишеш глупости…

Абе уса е лоша и кво ли, затва децата на руските олигарси ходят там да учат. Дори щерката на Си Чи Пинг учи в уса. Заква си говорим.

Бе той и Кирето уж там учил ама…

Никой не го еня за качеството, карат го на имидж.

Големите компании вече отказват програмисти от Станфорд поради факта, че приема е подчинен на диверсификационните изисквания, а не на резултатите. Както със всичко останало и образовнието в САЩ е предимно маркетинг. Виж това в Китай…

Affirmative action падна скоро.

Па не баш - оставена е огромна вратичка свързана с уникалните личностни качества (не професионални или академични). Станфорд се гордее със само 21% бели и отказан прием на изкарали почти перфектен резултат на САТ, за сметка на маргинали.

Ами мноо хубо, значи сичипинговците завладяват уса .... Лошото тепърва предстои за хамерите ...

нали лоши, зако да ги завладяват?

Щото са агресивни и опасни за нацията им. Виж Тайван.

Как променят или замълчават историята..... Защо се слага ядреното оръжие на куба......? Виновни са пак уса защото преди това разполагат оръжия в Европа.... Ама е по добре да замълчи е.......

Къде е СССР бе русофилски лайняри? Къде е Варшавския договор? Всички плюха на скапаната русия. Нали? Както собствените ви деца ви се изплюха.бтова говори ли ви нещо?

на тоз огън беее пундьовци прости? Нямало го СССР, нямало го Варшавският договор ... Няма друго кво да ви топли, а? Ми има БРИКС, натуту ви смей ли да гъкне? Смей ли да се намеси по-сериозно в покрайна. Дава на зеленкото на час по лъжичка и кюта нали. Ха сте шукнали дрОгаре, ха сте били остъклени, хахахахаха ... Вий се молете да не сгазят лука вашите господари, че да си пишете още глупАстите тук, иначе сте свършили и в контейнерите не ставате да ровите.

Отговори ти се милион пъти надрусан имигрантски шебек. СССР се разпадна след оредателство. Роди се БРИКС. И сега ти си с пяна на устата ит страх, щото освен омраза нямаш нищичко.

А ракетите на ФАЩ къде са сега?!

дълбооооко в огромният гъз на майка ти

Та къде е СССР русофилски мърши? Къде са децата ви копейкаджии? Изхрачиха се на любимата ви гнусна русия и заминаха на Запад.

На запад заминаха шофьори, плочкаджии и проститутки. Нашите деца са си в България, тъпак. Като нас. Вашите - тия със пробитата ценностна сустема и обичащи парите повече от достойнството си мият гъза на бабите от Гърция до Германия и се кълчат по вотрините на червените фенери в евростолиците.

Кого лъжеш слабоумен долнопробен боклуко? Ти въобще нямаш деца. Природата се е погрижила за да акива грешки като теб.

Ама ти го вкара уса проститутко.....

Копейкаджии прости Обаждат ли се децата от Америка бе. Що не щат в прекрасната русия?

В България са си нашите, глупако. Вашите се пръснаха по света немили недраги. Нали затова скачахте по плищадите - за да се затруе рода ви.

Кур за русия. Лайняна и гнусна държава.

Не е само Русия злобар. Цял БРИКС ще ви буха. Сами си го направихте, келемета прости, краварски ибрикчии.

В крайна сметка СССР умря.

Роди се БРИКС. Още по-страшно за господарите ти.

Хахаха. Тъп си като гъс насрано русофилче.

Що бе? Мислиш различно ли, я да чуем? Или дотук са ти възможностите, ЛГБТ труженик?

Тъп е щото сте се настани от страх, влечуги мръсни хахахаха ...

поредната манипулация на Дойче зеле - случайно да пропусне да спомене, че СССР разполага ракетите в Куба в отговор на разположените преди това американски ракети в Турция?

Ти пък. Русия лоша. Иначе няма долари.

Викаш в НРБ съветски ракети може, а в Турция американски не може. Нали уж си много горд, че в НРБ имало СС23.

НРБ не граничи със САЩ за разлика от Турция и Русия, тъпунгер.

Русофилска въшко. Я пак провери кой с кого граничи. Баси и неграмотното русофилско животно си.

Кво има да проверявам тъпак - Турция граничи с Русия - американски ракети там = пряка заплаха. НРБ не граничи със САЩ - ръски ракети тук не са пряка заплаха. Деба тъпаците, джендъраки.

тъпоумнико, в НРБ никога не е имало ядрени ракети! СС 23 си бяха конвенционални. И съветски военни бази нямаше, гъзолюбецо клети....

в НРБ НИКОГА не е имало съветски ядрени ракети ве лъжец долен

Жалки сте

Хамерите не смеят да гъкнат. Ха са гъкнали, ха са да ги изпепелили. Кандидати има достатъчно. В момента е 2023 година.

Къде е СССР бе кавал московски?

За какво ти е СССР? Сега има БРИКС.

С покрайна кво стана бе пундьо? Отиде на майна си райна.

Ако я нямаше Америка светът щеше да е много по добре, тя е унищожила богати държави който сега страдат. Америка страната паразит.

"Богати" държави?!Освен,че Рейгън унищожи СССР,която беше далеч от понятието "богата" държава.Приказваш да не заспиш.

Виетнам, Корея, Ирак, Либия, Кемвн, Сирия и половин Латинска Америка щяха да са много по-добре без американска намеса.

РУСИЯ НЯМА НИКОГА ДА УДАРИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ РУСКАТА ЗЕМЯ УКРАЙНА ... ЗА ДРУГИТЕ ЗЕМИ НЕ Е ГАРАНТИРАНО :))

какво тук има да му коментираме ..Русия 150 милионна суперсила с/у Украйна която нема и 35 млн души ..вече над 17 месеца руската мечка буксува на едно место и мета нискоточни шишарки по цивилни градове и обекти ..тук не минава и прикаZката ..че Москалите воювали с НАТО..ами нали точно Zа това е подготвяна съветската ..а сега руската армия ..да воюва с НАТО и да спечели ..не вървят и атомните руски блъфове ...и да метнат атом ..ще получат атом и кво ..войска трябва да влеZe на вражата територия ..а как ше стане тва ..като още не са превZeли една Авдеевка ( апропо тя е колко Куртово Койнаре ) ..която се намира на 14 км от центъра на град Донецк ( 1 млн жители ) столица на ДНР ..а сега от есента на 2022 г приZната от руската дума и вписана в руската конституция като Руска територия ..смех в Zaлата ..той и Херсон беше вписан по същия начин ..че е Руски град ...то Za това Володката получи тотален косопад !

Стига коментира тъпотии, малоумник. Русия печели с минимални жертви конфликт, спонсориран и подкрепян логистично от цялото НАТО. Цялото НАТО, все още не е овладяло териториите извън Зелената зона в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и изобщо където се е сбило.

ПРИ РАЗМЕНЕНИ ПО ДВЕ ВЪЛНИ ЯДРЕНИ УДАРИ . НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ ЩЕ СТАНЕ ПО-ГОЛЯМО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА Г7 ВЗЕТО ЗАЕДНО .... ТОВА СА ГО СМЕТНАЛИ СУПЕРКОМПЮТРИТЕ .... ИНАЧЕ ДОСЕГА МАЙМУНИТЕ ДА БЯХА ГО НАПРАВИЛИ :))

То стига москва и питер да бъдат думнати. Останалото да поробени от руснаците народи, които с радост ще се освободят и ще доизколят останалите руснаци.

и всичко това заряди болните амбиции на американците да си направят базите не границата на Русия и да контролират света

добре че са Щатите ..Zaщото ако те не се бореха сега цял Свят щеше да една Северна Корея ..където управлява династията Ким и ако не ръкопляскаш силно и не славословиш поредния Ким ..при късмет ..ако не те утилиZират ..ти и семейството ти ще бъдете вкарани в затворнически лагер Za превъZпитание в обич към Кимовците ..в Северна Корея и Китай въобще няма никакви иZбори ..нито Zа кмет ..нито zа депутати ..нито Zа ПреZидент ..в Московия също нема никакви истински и демократични иZ бори ..1999 г пиянката Елцин посочи Бункерния володка Zа свой наследник и от тогава до сега управлява само володката ..verno на Zaпад не е рая ..но поне има иZбори ..идват нови партии и политици ..никой не е бетониран има мандатност и не на последно място можеш да протестираш ..да критикуваш ..да пусуваш даже власста ..докато при другите не е така ..в Московия Zа един коментар компроментиращ некой властни отиваш в пандиZa zа много години ..в Северна Корея и Китай просто е енвъZможнно да критикуваш властта ..в Китай всички Zaпадани социални мрежи като Фейса ..Тутър ..Инстаграм ..да не иzreждам всичко е Zaбранено ..нямаш шанс да критикуваш или посочиш грешки на властта ..това ли е новия световен ред ..да нямаш думата и да слушкаш само ... докато Бункерния Володка и Северокорейския Ким дрънката с некви допотопни орУжия и плашат Света с атомна война ..янките както винаги сътворяват нова технологична история в полZa на хората ..в Сан Франциско са одобрени две фирми дъщерни на Дженерал Моторос и Гугъл да иZвършват таксиметрови услуги ..Zaбележете с таксита беZ шофьор 24 часа в денонощието ..това е революция в транспорта ..в град мегаполис какъвто е Сан Франциско ще има такива таксита Za първи път в Света ..това не е пилотен ппроект а биZнес с конкурентни таксиметрови компании : --------------------------------------------------------- Две съперничещи услуги за роботикси таксита печелят одобрение да работят в Сан Франциско въпреки опасенията за безопасността САН ФРАНЦИСКО — Калифорнийските регулатори одобриха в четвъртък разширение, което ще позволи на две съперничещи услуги за роботикси таксита да работят в цял Сан Франциско по всяко време, въпреки притесненията за безопасност, предизвикани от повтарящи се проблеми с неочаквани спирания и друго необичайно поведение, което доведе до блокиране на трафика от безпилотни превозни средства , включително автомобили за спешна помощ. Щатската комисия за комунални услуги гласува да одобри конкурентни услуги от Cruise и Waymo да работят денонощно. Това ще направи Сан Франциско първият голям град в САЩ с две флотилии от превозни средства без водачи, които се конкурират за пътници срещу таксиметрови услуги и услуги, зависещи от хората, които управляват колите. Това е голяма победа голяма за Cruise - дъщерно дружество на General Motors - и Waymo - отделяне от таен проект на Google - след като прекараха години и милиарди долари в усъвършенстване на технология, която според тях ще революционизира транспорта. И двете компании гледат на одобрението на разширяването им в Сан Франциско като на основен трамплин за стартиране на подобни услуги в други пренаселени градове, които биха се възползвали от технология, която според тях ще бъде по-надеждна, удобна и по-евтина от таксиметровите услуги и услугите за превоз, разчитащи на човешки шофьори. „Нямаме търпение повече граждани на Сан Франциск да изпитат ползите от мобилността, безопасността, устойчивостта и достъпността на пълната автономия за себе си – всичко това с натискането на един бутон“, каза съизпълнителният директор на Waymo Текедра Мауакана в публикация в блог . Поддръжниците на роботаксито също се активизираха, за да защитават страстно технологията като скок напред, който ще задържи Сан Франциско на върха на технологиите, като същевременно ще помогне на повече хора с увреждания, които не могат да шофират, да се придвижват из града и ще намали рисковете, породени от шофиране в нетрезво състояние . Един говорител прогнозира, че пускането на роботаксито ще създаде туристическа атракция, която може да стане толкова популярна, колкото возенето на легендарните кабинкови лифтове, които се движат по улиците на града от 150 години. Waymo казва, че има толкова голям интерес към неговата роботикси, че вече е изградила списък с чакащи от повече от 100 000 души, които се състезават да се возят без шофьор по улиците на Сан Франциско.

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :::)))))))) и още нещо важно : не става въпрос кой къде държи ядренното си оръжие , никъде не пиша за това , казвам къде живее компактно руското население , например в Москва и приградските ѝ околности живеят над 35 до 40 млн мужика ! москалче , а щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

избухва с малоумщини. Предполагам, че на всеки е ясно, че 3-та световна война няма как да има. Защо ли?! Ами защото противно на налаганото от западната пропаганда, че Русия ще се бие с военният съюз НАТО, изобщо няма да се случи така. Защото Русия също е член на други военни съюзи със горе долу същите точки по договорите както и членките на НАТО. Или по-просто казано Ако НАТО нападне Русия, Китай, Индия, Иран, Куба, Бразилия, Аржентина и Египет веднага ще контраатакуват НАТО. Точно както НАТО се бие в гърдите, че всяка страна в съюза ще атакува Русия. И това е ясно на всеки с поне малко останал мозък в главата. Такак ,че колкото и да им се иска на Дойче зеле, няма да стане...

Са просто рекламен аутлет на Давос. Както и Дир и повечето медии. Трябва хората да са в паника постоянно. За грешните причини. Та да не питат какво реално се случва на фронта. Къде им отидоха парите? Как така се подписаха в бързината договори за милиарди с Вангардският военен комплекс? Как санкциите не постигнаха никакъв ефект върху Русия а се отразиха негативно на ЕС? Как Украинците (според Дер Шпигел) са думнали Северен Поток? И много други неудобни въпроси, сочещи към корупция и продаване на интересите на гражданите на Европа на интернационални конгломерати от банкери, финансити с един и същи корен.

Замръзнала кочина с население от наркомани и алкохолици , които мразят всичко човешко.ФАКТ

ФАКТ.

Малко тендционзна? Плод на Америка? От кога датира? От Клинъновица дето каза, че Путин е сложил Тръмп? От Бжежински пропагандата работеща още от времето на Студената Война? От денонощното бълване по медии с Американски собственици? От медии на Америка зад България, Отворено общество, УЕСЕЙД, Сорос? Мизерия, външни кенефи, гопници? СССР? Глупаци, реално видяхме какво е вече запада. Руснаците си взеха хубавото от него и искат да го развиват. Без трансхуманизъм, без джендеризъм, без тотално обуначване. Някакъв баланс да има. Само плоските хлебарки захранени с пропаганда не зацепихте, Русия се ръководи от либерална партия с капиталистически модел. Нима на запад няма корупция? Я да помислим, как при комбинирани бюджети на целият свят не може да се конкурират с тези на САЩ а реално на финала има само източване и никакъв одит на Пентагона. От години. Самите Американци се бунтуват в момента срещу всички троцкисти САЩ модели, които превърнаха Американската мечта в подигравка за целият свят с останало малко критично мислене и спомен какво беше Америка 60 те. Какви ресурси дава на България САЩ? А ЕС? Чертежи на два пъти платени самолетчета? Нямаме земеделие при 4 вида климат. Нямаме лека промишленост. Нямаме адекватно здравеопазване. Нямаме армия и въоражение. Златото ни се краде буквално. Шлаката от процеса на добив, която е по-скъпа няколко пъти от него и се ползва при производство на платки и електроника, се изнася като отпадъчен материал, като плащаме ние за това. Продават ни германски вериги надценени стоки. Нямаме медицински хеликоптери. Цялата ни пътна мрежа след милиарди усвоени е на ниво държава от третият свят. Всичко това под закрилата на любимият ти запад. Едни банди от номенклатурчици и престъпници от ДС разбиха всичко и никой не ги спря. Защото има далаверка за Посолствата. Наскоро крякахте за Лукойл, който реално е под 20 процента с Руско участие. Всичко е Ротшилд мафията. Държава като Русия, чисто икономически може да ни зарине с евтина енергия, от там пък 140 милионен пазар без регулации като тези на ЕС създадени да развиват Германия, Франция и останалите членки за наша сметка, ще поеме каквато стока му произведем без особени претенции. Сега какво ни чака? Захапване за Еврото в момент, в който е под заплаха, при срината Германска икономика в рецесия. Как не разбрахте? Нито за членстовото в НАТО, нито за това в ЕС има РЕФЕРЕНДУМИ. ДЕМОКРАЦИЯ? НЕ. ОКУПАЦИЯ Е ТОВА. 4 военни бази на САЩ са тук, на наша издръжка, не да ви пазят от външна заплаха. В случай на нужда да опазят слугите на ПОСОЛСТВАТА ОТ ПРЕВРАТ.

Медиите са руски

Има си официални записи за дялове и контролни пакети. Отиваш търсиш и намираш колко са руски. Тълпа от неграмотници, крякащи денонощно малоумията на Посолствата не променят реалността. Ако те мързи си отвори Дневник и се загледай в банера долу в ляво на Америка за България.

Силно рекламираната "контраофанзива" се провали. Украйна остана без хора, а Западът остана без муниции и с астрономическа инфлация. Xaxaxaxa. Смях, голям смях.

луна 25 катастрофа . да изреждам ми още 100 милиона причини че сте свършени идиоти путинските вати

Ами тя и японската йена е 115 йени за долар, ама на японците въобще не им дреме. Кажи им на ония капути от Посолството да ти дадат друга флашка. А, да - а дупето как е, боли ли?

Много настойчиво се прави някакъв паралел между СССР и Русия, а то не може и дума да става за такъв. СССР беше велика сила, със своя идеология, а сателити му бяха цяла Източна Европа. Това беше сила, превъзхождаща САЩ в много направления - от космически програми, до военни технологии. Тази сила беше в някакъв паритет със Запада и като човешки ресурси и като територия. Днес Русия е някакъв остатък, територия без идеология, която се разграбва от шайка далавераджии. Отдавна СССР не съществува, нито съществува армията му, нито съществуват достиженията му. Има една изнасилена Русия, с която ежедневно се гаврят всякакви отрепки. Русия без народ, без идеология, без визия. Само кражби на едро и смърт, смърт, смърт. Дали днес има гореща линия? Сигурно има, но кой ще звъни на някакви изперкали джуджета, чиято дума не струва нищо? Президентът на Русия днес е посерко, от който видимо нищо не зависи от стратегическа гледна точка. А и да зависеше, то за какво би му бяло притрябва някому телефон, чрез кой да се свържеш с мошеник от кариерата, който вече никой не зачита за нищо?! Минало - бешело. Днешна Русия има толкова мако общо със СССР, че е на практика несъществуваща тази връзка.

Макрон: Какво ще правим, ако преврат като в Нигер се случи в България или Румъния? Имам предвид вестниците, чета понякога коментарите на другите столици. Но какво щяхме да правим, ако в България или Румъния се случи такъв преврат? Биха казали, че не трябва да се ангажираме твърде много... че не е нужно да сме екстремисти, че не сме си у дома. Това ли искат да направим другите столици? .... И от Вашингтон, минавайки през другите европейски столици, чух гласове, прочетох във вестниците: "Не прекалявайте, става опасно!". Не, трябва да бъдем ясни, последователни! Последователни! Иначе кой ще ни послуша?!", патетично попита Еманюел Макрон. Европедерестията започва да се проваля в световен мащаб!!! Извинявам се на дебилите, мързи ме да им превеждам повече от написаното. Изказването на Макрон е на: И от Вашингтон, минавайки през другите европейски столици, чух гласове, прочетох във вестниците: "Не прекалявайте, става опасно!". Не, трябва да бъдем ясни, последователни! Последователни! Иначе кой ще ни послуша?!", патетично попита Еманюел Макрон.

Извинявам се за грешката Макрон можете да чуете на: https://www.youtube.com/watch?v=KkeDdOMFVQE

Е куче което само лае.Никакъв риск няма

Следват последствията. Африка. Сирия. БРИКС. А вие си живейте в кочината.

Относно доларите ! Или ще се сринат или самите американци , ще ги нулират и ще пуснат друга валута ! А за Карибската криза , историята е по различна ! Който иска , ще намери !

Ще пиша малко повече: Така, че се подгответе за интересо четене:) : 1. Към върлите фенове на Трета световна: без значение от "коя страна са" : Драги мои идиоти, давате ли си изобщо сметка какво би станало при една пълна пълна ескалация на конфликт между всички ядрени сили? Мога само едно да ви кажа със сигурност: АКО ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА, ИЛИ - "ЯДРЕНА" ВОЙНА.... - ТО ЧЕТВЪРТАТА СВЕТОВНА, ЩЕ Е НАЙ-РАНО ПОНЕ СЛЕД 10 000 -15 000 ГОДИНИ НАЙ-РАНО! Е, ако някой от вас мисли, че ще преживее десетки хиляди години - нека се радва и подкрепя идеята... аз не мисля, че радиоактивното замърсяване което ще настане на повърността на малката майчица планета Земя - ще разреши по-рано дори и най-малки наченки на живот. Пиша това, с надеждата, че ме четат мислещи и сриозни хора!! Не се отнася за малоумни тролове пошещи за пари, както и за нсикоинтелигентната част на БГ-етото, която все пак също не е малка... размислете преди да тролите излишно по темата или да ме репликирате! Не е лошо повечето от вас да про1етете какво е гама-лъчението слкед ядрен синтез, как и през какво приникват гама лъчите, за радиационните облаци и прах във въздуха и на повърността на земята след избухване на едрена бомба..................... просто тръгне ли ядрения конфликт - забравете завинаги за живот на тази планета !!!!!! 2. Към критиците на едната или другата система на живот: Мога едно да кажа със сигурност: АКО ЖИВОТА КОЙТО ПРЕДЛАГА ДРУГАРЯ ПУТИН БЕ ТОЛКОВА РОЗОВ , БЕЗГРИЖЕН И ЩАСТЛИВ, ЕДВА ЛИ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ И ГОЛЕМЦИ, ПОЛИТИЦИ.... ОТ НЕГОВИЯ СВЯТ ЩЯХА ДА ИЗПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ ДА ЖИВЕЯТ И ДА СЕ УЧАТ В ДРУГАТА СИСТЕМА НА ЖИВОТ!!!??? НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЯ ДЪЩЕРЯ, СИН ИЛИ БЛИЗЪК В ЕЛИТА НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ- ДА Е ПОИСКАЛ ДА ЕМИГРИРА И ДА ЗАЖИВЕЕ ЩАСТЛИВИЯ, БЕЗГРИЖЕН И РАЙСКИ ЖИВОТ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ... а вие да знаете за такъв случай???? НЕ -НАЛИ?????? ОБЕЩАНИЯТА ЗА РАВЕНСТВО, БРАТСТВО ... ЗА ЖИВОТ БЕЗ БОГАТИ И БЕЗ ЕКСПЛОАТАЦИЯ...... са за слабите несигурните, за мързеливите за некадърните, за ония които искат на баницата мекото и на работата -лекото..... ТАКЪВ ЖИВОТ ВИ ОБЕЩАВА ТАВАРИЩ ПУТИН - НОДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ АКО ВСИЧКИ ЗАЖИВЕЯТ ТАКА(на баницата мекото и на работата-лекото...) - и , че ако всички в целия свят станат толкова хитри , няма да има "будали" които да ги хранят??????? 3. Не разбирам и искам някой да ми обясни последната "опорка" на таварищ Бункерен Плъх: За него , за държавата му, и за цялата му Русия: ВСИЧКИ ОНИЯ КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ ВОЙНАТА МУ- СА ТЕРОРИСТИ !!! Това точно така написано го прочетох в руската преса която го е цитирала дословно В ИЗКАЗВВВАНЕ ПРЕД ЛИДРИ НА БРОКС-А... ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК НА БЕЗКРАЙНАТА ЧОВЕШКА ГЛУПОСТ ИЛИ ДА ПЛАЧЕ , ЧЕ ИМА И ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА( едва ли биха имали смелост да преиначът думите му), и всички ония които ПОДКРЕПЯТ ВОЙНАТА НА РУСИЯ В УКРАЙНА - са МИРОТВОРЦИ... Е СЛЕД ТАКЪВ НАГЛА И БЕЗ НИКАКЪВ СМИСЪЛ ИДИОТСКА МИСЪЛ В КОЯТО И НАЙ-ПРОСТИЯ , АКО Я ПРОЧЕТЕ И СЕ ЗАМИСЛИ..... КАК ДА ПОДКРЕПЯШ ТАКЪВ НЕЩАСТНИК??? СТИГНАЛ Е ДЪНОТО И СЕГА ДЪЛБАЕ И ТЪРСИ НЕЩО ПО-НАДОЛУ...НА НАДЛУ НЯМА.... ПРОСТО БУНКЕРНОТО ДЖУДЖЕ Е НАПЪЛНО ПЛУДЯЛО И НЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ КАКВО ГОВОРИ..... НЕ МИСЛИ, И НЕ МУ ПУКА, ЧЕ ХОРАТА ПО СВЕТА ГО ЧЕТАТ..... ТАКА; ОСТАВАМ ВИ ДА РАЗМИШЛЯВАТЕ...... НЕ БЪРЗАЙТЕ ЦЯЛАТА ВЕЧЕР Е ПРЕД ВАС..........................................

Уф, смешно е, когато евроатлантик се прави на образован и интелигентен Накратко : 1. При Трета Световна Война Русия ще пострада най-малко - погледни картата, имат 11 часови зони, тя е ОГРОМНА ! Не е като твоят любим брюксел ! 2. Естествено, че в дома на кредитният милиардер е по-хубаво от дома на отруденият човечец, от който той краде - това отговаря ли ти на въпроса защо на запад е по-хубаво - просто колониалната им политика краде от другите народи и затова при тях е по-лесно и красиво да се живее - лесни пари - лесно се харчат. 3. Ами разбира се - всеки Руснак би трябвало да подкрепя борбата срещу фашисти, които избиват Руско цивилно население - прочети за зверствата на бандеровците и ако нищо не ти трепне - значи си истински евроатлантик - продал си душата си за жълти стотинки. Твоят любим запад носи само болка и страдание на човечеството - сащ избиха над 80 млн.- индианци, великата ти британия над 100 млн. индийци и над 15 млн. аборгиени, испанците изклаха и ограбиха Южна Америка, французите мародерстваха цяла Африка, германците гориха живи деца в концлагерите само преди век - това ли ти е идеала бе нещастник ? Щом ти е лъскаво си затваряш страхливите очички и забравяш за нещастието по света, което донесоха тези изроди ! Е свърши се ! Сега надолу ! Пак си на грешната страна, толкова си можеш ! Образовай се и мисли ! Винаги ще бъдеш мизерник !

За ядрената война си прав. И точно затова САЩ и НАТО не са пряко във война с Русия. За голямата опорка как всички с пари живеят на Запад защото там е по хубаво ще кажа: Така е - ако имаш пари на Запад е по-добре защото там с пари можеш да купиш всичко. Големия въпрос е защо запада има толкова пари? Ами заради колониализма. Защо като французите управляваха Нигер това е най-бедната страна в Африка? Ами за да може Франция да е богата. Защо ние след 30 години демокрация сме все бедни? Ами защото ни третират като Нигер. Запада не е дошъл да ни храни, а да го храним. За останалите глупости няма да пиша

А ся кажи ми какьв смисьл има да сьшествува свят , свят сьстоящ се в 90% от педерасти, травестити,курви, включително и политически, крадци,измамници,наркомани и много други елементи в които няма нищо човешко. Майката земя има нужда от рестарт.

Украйна, заедно с КРАДЦИТЕ, евреи, шимпанзета и Зеленски са МОРДОР.. Време е Русиа да УНИЩОЖИ с атомни бомби тия евреи и шимпанзета- орангутани..

В Конгреса на САЩ започва процедура по импийчмънт срещу Байдън. Причината е корупция за десетки милиони от Украйна. Затворът го очаква

Вчера руски СУ-35, пехвана американски дрон в акваторията на Черно море. Дронът си го премести от единия колесник в другия и разгромен се върна в перлата на Турското Черноморие Амсара, за радост на децата, които го бяха пуснали. Мили деца, не дразнете руснаците и не им хвърляйте храна !

Абе абе, ко ги чакаме. Дай почнем се млатим здраво с автомобили и спирки и няма да има смисъл от ракети.

Вдигна и армията на нива от 80 те, когато САЩ сънуваха кошмари. Икономиката при най-големите някога санкции ще има растеж, според западните анализатори и финансови агенции. Германия е в рецесия. Великобритания е в криза. Франция горя няколко пъти. За миналата година една кофа русофоби лакеи на Давос отлетяха от властовите позиции. Белорус има Вагнер инструктори, с реален боен опит, не като тези на ОТАН. Получи Ядрено оръжие. Военният комплекс на Русия работи 24/7, тества нови оръжия успешно като Терминатор и Охотник. Произвежда месечно над 70 Кинжала. Ланцет дроновете за конфликта имат 600 успешни удара върху техника. По полетата на Укрия горят Леопарди, Брадлита, Гепарди, Страйкъри, Френски танкчета с гуми. На Армия 2023 имаше изложба с пленена техника. Чакаме да горят Абрамси и Челинджъри. Африка замина като Френска колония. В Сирия продължава мачкането на терористите подържани от САЩ. Русия и Китай вместо да се разделят, се събраха във военни учения по море и въздух и икономически си помагат. Но пироня в кофчега не е това. Знаеш ли кое е, неграмотнико. БРИКС се РАЗШИРИ. Най-богатите на природни ресурси икономики в икономически съюз. И всичко това, Путиня го подкара и добута. Дърпаха се като момиченца преди няколко години. Сега сами се юркат защото видяха истинското лице на англо-саконският империализъм. И всичко това, за да се изпълни мечтаният план на Бжежински, Русия да бъде разпарчетосана и разделена на губернии. Успех с перемогите, икономическото зануляване, 100те пола, храните от хлебарки, дигиталният концлагер. Ходи бутай Моча, миндил. Да победите в нещо там.

че живеем в свят, насъскван от мерене на оръжия. И в свят, в който някой размахва пръст и ми казва как и къде е най-добре да живея! Какво ни интересува обикновените хора колко са големи и богати Русия или БРИКС, и какви оръжия имат, щом ще живеем като роби там. И че се готви това поробване да стане из целия свят. Не, мерси, въпреки недостатъците на Европа и САЩ, не ми се живее в свят, изграден по подобие на Русия!

Много сънуваш нещо

докато тук ви говорят за червени телефони от филмите на Бонд(007), отвъд океана се случват други неща: Speaker McCarthy says Biden turned US politics into a 'culture of corruption' as impeachment inquiry inches Четете глупостите на всичките ни медии и ми говорете глупости за свободата на соловото им.

https://www.axios.com/2023/08/28/mccarthy-biden-impeachment-inquiry-natural-step-forward https://www.foxnews.com/media/speaker-mccarthy-biden-turned-us-politics-culture-corruption-impeachment-inquiry-inches

Путинофилите са жалки и прости хорица.Аааа и абсолютни пияници.

а ти "не" пиеш и "не" защитаващ Белослава като кара пяна... тъпак, това ли са ти доводите, че пият? че тук ние не пием до посер?

само в руския мир е възможно джудже да е начело на орките.

Затова само в Амеркинаската дебилна демокрация може една деменция да е начело!!!! Даже да се изпикае му трябва упътване! :-)

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :::)))))))) и още нещо важно : не става въпрос кой къде държи ядренното си оръжие , никъде не пиша за това , казвам къде живее компактно руското население , например в Москва и приградските ѝ околности живеят над 35 до 40 млн мужика ! москалче , а щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

Руснаците не плашат с ядрените си ракети! Само се защитават от НАТО-вските ярсотни атаки да ги унищожат! НАТО е СВЕТОВНО ЗЛО в ръцете на демона САЩ!!!

С две думи - американската кочина ще бъде затрита и светът ще започне на чисто! Майната им на американците! Цитирам Ноланд в противоложен ефект! Но това ще бъде сигурен положителен ефект за света!!!

Всичко на ядрената война е лошо... Но има и добра страна. Руската кочина ще бъде изпарена. Оцелелите ще поставят ново начало, тоя път без руските уроди.

Верно ли си толкова тъпо парче или просто правиш трафик?

И без американски и англииски

че то е дървената ера значи .. с русия само на там

С две думи - американската кочина ще бъде затрита и светът ще започне на чисто! Майната им на американците!

този беден азиатки кенеф съвсем скоро се разпада и до война с щатите няма да устиска даже.. русия е фалирала страна и никакви ракети няма да я спасят ако започне война с нато

Тя се разпада от 10 години вече

Много гледате западната пропаганда! Нямате ли мозък да мислите?