Коментари - Риши Сунак влиза на "Даунинг Стрийт 10" след аудиенция при крал Чарлз Трети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички кранти ,които си падат по урунгели да си вземат по един за зет и да не ни занимават!

Това е поредния урок по ДЕМОКРАЦИЯ и ТОЛЕРАНТНОСТ! Проруските подлоги, комунистите и простаците няма как да го разберат!

Da vi e.a m...a balgarska ne6tastna poznavate li go tozi 4ovek ta go komwntirate

мъка има по този свят!. Колко ли трябва да си нещастен и неудовлетворен от съществуването си, за да избиваш комплексите си като изливаш злобни, расистки коментари за човек, когото не познаваш, никога не си слушал изказваниятат му, нямаш никаква представа с какво се е занимавал и какво е постигнал.

няма мъж, който да не е под чехъл!

Някоя година и в България, циганин премиер. Кво си мислите, че ще ни подмине ли?

Ti koi si muhlio

Бащата на Кришна - премиер на Великобритания!?!

Пада им се на англичаните. Колонията отвръща на удара. Стотици години експлоатираха света. Но ситуацията става парадоксакна - пакистанец сунит е кмет на Лондон, а будист е министър председател. Интересно е да се види мнението на католиците ирландци и на шотландците.

Кой както може, такива сме без мозъчните българи, забравих ме 500 год кой ни го ръга, така че да не се представим като бг, а като ЧАЛМИ-да видим кой сме ние, а после хората, ДОЛНИ БЕЗ МОЗАЧНИ-ОК

Така Америка постави циганин за президент и деградираха до Алцхаймера

Индус премиер

И поредният технологичен гигант, който си има държава.

е и цигане нямаха на този пост до сега успех :)

КОЙ СИ Е ПРЕДСТАВЯЛ, ЧЕ БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ ЩЕ ДЕГРАДИРА ДО ПЪЛЕН ТА&АК :))

Може пък да ги оправи

Домиляло му за коня на новия министър! Както се казва вълкът козината си мени, но нрава никога, така и Сунак до мозъка на костите си е индиец и не може да стане друг...така че да им е честито на англичаните!!!

Бизнес магистратура...ало...обща култура...

ДОЖИВЯХМЕ ДА ВИДИМ ЦИГАНИН ДА ВОДИ ЗА НОСА ГОРДАТА БРИТАНСКА ИМПЕРИЯ Кралят - дебил и курварин, народът - прост и цветнокож, а премиерът - мангал. Разбира се, Адолф Хитлер умря втори път - от кеф :)))

дерда на ЮКея бе глупак , а си виж скъсания гъз бе умник , че от такива като теб БГ е на това дередже .

Циганин с неограничен достъп до пари и материални активи и жилязу на корем, баси цирка дето предстои. Циганин това е манталитет, светоусещане, житейска философия и начин на мислене, апропо циганията добре се съчетава с начина на мислене на консервативното англосаксонско общество - оня ще лъже, менти(и краде) на корем, онези ще му дават шансове, накрая ясно, че ще го изгонят ама на каква цена ...

ДветЕ айшета нема ли да ги жени?

без значение дали се казва риши сунак или иван костов

Затова работиха толкова години,хазарските банкери натъпкаха тъпата англо-саксонска аристокрация с пари и бизнес-оферти,за да мълчат докато унищожават англо-саксонската нация и белите хора,така,както постъпиха и в България като натъпкаха гушите на техните създания-комунистическата измет на върха

ЕДИН СЪДИЯ ОТ ВЪРХОВНИЯ СЪД НА ИНДИЯ КАЗА ЧЕ МАХАТМА ГАНДИ Е БИЛ АНГЛИЙСКИ АГЕНТ ... И НАИСТИНА ... ГАНДИ НЕ ПРЕМАХНА ИНДИЙСКАТА КАСТОВА СИСТЕМА :)) .... САМО МАХАРАДЖИТЕ СИ СМЕНИХА АДРЕСИТЕ ОТ КАЛКУТА В ЛОНДОН

И ДЕЦАТА НА БЪЛГАРСКА МУТРО-ОСМАНСКА АРИСТОКРАЦИЯ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА :))) ....

Ми веднага да въведе двустранен безвизов режим като израз на традиционно добрите отношения между двете държави.

Даунинг стрийт 10 , ще почне да Вони на къри! Ха ха ха ха Само който е влизал в индийски блок, или къща, ще ме разбере

Хаирлия да е! Тази година индиец, другата афро американец, по догодина африканец Ха ха ха ха

Мечтата ти се сбъдна едно към едно! По мирен и тих начин, со кротце и со благо твоите хора завладяха империята и метрополията! Ние имаме богат опит, можем да бъдем полезни, поне за церемонията Софито да им попее в дует с Роксито като малък жест на добросъседство и европейска толерантност.

Ганди е мислел, че най0-голямата жценност има това един народ да бъде управляван от собствените си хора, Тези и днес се борят срещу Ганди, обясняващи ни , че като се "развием" достатъчно, ще се подчиняваме само на чужденци.

И четиримата са симпатични. Но товяа натякване, че ЮК се били развили до там да ги управлява чужденец дразни и звучи много кухо. Особено от устата на консерватори.

Тъпи ганювци,ам чи той е по бял от Лорерчо бе? Присмял е хърбел на щербел.

Той може да е по-бял от теб и КИ-то му да е тройно на твоето. Проблемът е, че са си го внесли от танганайка. А пък Лорерчо - добъъ или лош си е наш. Също както Веждито и всички останали - българи, роми, турци, евреи, на които дедите им са родени тук и не знаят друга родина.

Едно време полякините: Тез българи много хубави. Едни тъмни , все инженери Само дето понамирисват! Ха ха ха ха

Либерастията,мазохисма тресат англосансонската клоака! Западният свят отвращава,развращава,погубва всичко човешко в хората! Никакъв Шенген!

Изостават англичаните изостават !

Скоро и опушена кралица и обединена Индия,но важното е да не изтървем дербито синьо-червеното,а в Кравария Камала подсказва на дедо и му прави йога клизми,че от запека боляло глава.

БЯХА ЖЕСТОКО УДАРЕНИ В ГРЪБ - ИНДИЯ ОТНОВО Е В ОРБИТАТА НА КОРОНАТА И НАТИСКЪТ КЪМ БУНКЕРА ДА СЕ ПРЕДАДЕ, ЩЕ СЕ ЗАСИЛИ !

Ши плаща данъци защото иска мангалката ферщеен ?

Отвратително, сменил си е всички зъби със снежнобели протези. Един истински цигански цар щеше да покаже нещо - я бакър, я алпака.

Майтап. Руската армия в окопите край Берлин отново. Ей германци, предайте се! След известно мълчание от другите окопи Че от къде да ви намерим германци! Ха ха ха ха

Много смел експеримент, но нека да видим какво ще се случи, когато някой си купи премиерският пост.

Сега очаквам кравите да станат свещенни животни в Лондон и да почнат, да се разхождат

Те кравите вече ходят из Лондон! Виж на живо лондончанка...

тепърва англичаните ще осъзнават какво означава да си прост

Те повечето англичани са от Индия и Пакистан .Избрали си индиец -няма лошо техен избор .Тя тая Лиз беше баси премиера!

ученика на Сорос и Шваб от кадрите на "млади лидери", с жена която укрива данъци докато беше министър на финансите, и не на последно място, с американска зелена карта, в случай, че нещо го подгонят да може да избяга

освен да те излъжат и да врътнат някоя измама или кражба не случаино никой не обича мангали

Кой това бе?

Ай остАвете го туй мънгоджери, кво сте го заяли. Още по-напред сме от мангаличани и амери, щот още преди 25 години си избрахме премиер българоиндиец. И сме горди с националното ни богатство циганина Костов. Винаги сме били най-първи.българето.

Филип Димитров - евреин, освидетелстван шизофрени и широко известен в педалските среди педераст-ексибиционист сега ясно ли ви е защо живеете по-лошо и от негрите в Африка

Но е честен човек и ръководеше добре. Личния му живот не ме интересува

Страшно ми харесва, и се кефя, когато в нормалните държави стават събития, които карат българските закостенели мозъци да излизат от хралупите си. Не само това. От коментарите им просто можеш да почустваш горчивият жлъчен сок, който се влива на струи в стомасите им. Никой не знае, дали този премиер министър ще бъде успешен или не. Но тук това не е е важно изобщо. Важното е че консервативната партия , в консервативна Великобритания, е решила че този човек е най подходящит в момента да заеме този висок пост. И в малката, и несъществена държавичка България, която доста трябва да се потрудиш, за да намериш на каттата, и троловете в нея са страшно наскърбени и нещастни, че британците са направили своя цивилизован избор. Това наистина е адски жестоко !

Духай го бре скапан имигрант.. Да те дупчи всичкото паки в любимата ти Индия, сори Англия

вие наистина ли си мислите че този миризлив мангал ще възроди Англия !?

сега в белия дом всички са цветнокожи маймуни и педераси САЩ едва дишат, а Русия и Китай стават все по-силни Цветнокожите маймуни ако ставаха за нещо първо техните си маймунски държави щяха да оправят

Спомням си когато президента Обама спечели срещу Джон Макейн и стана първия чернокож президент в историята на Щатите. Същото квичене и цвилене на невероятната расистка измет.Същите обиди по адрес на хора, които не познават, и никога няма да срещнат. Ей така. Без причина. И сега пак се повтаря. Страхотно. Ако кажа, че се срамувам че съм българин, заради тези странни и остарели разбирания няма да бъде пресилено. Както и да е. Ще поквичат , ще помрънкат. Ще им мине. Кучетата лаят, кервана си върви !

Единствената подробност е че твоя коментар е също толкова неадекватен както и расистките коментари! Няма нищо ново и модерно нито в расизма нито в либералния-социализъм пълно приемане на всички и всичко! И двете неща са напълно неадекватни!

че тоя миризлив мангал ще възроди Англия !?

Минавам и искам да пожелая на скорцени да фане рак на панкреаса, ковид и диария по същото време. Хем ше повръща и ще се дави в лигите си, Хем ше пукне насран!

що за отврат

Почва втората серия на "Слона моя приятел"..

Ходила на училище с рикша, за да не се разглезва, ама после като трябва да плаща данъци, почват циганиите. Ами така де, за къде по - напред ще й стигне 1 млрд...

Циганката не била плащала данъци. Голем праз. Че кой е виждал циганин да плаща данъци?