Коментари - Риши Сунак е фаворит за следващ премиер на Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно местно момче да застане начело на империята!

Това си го заслужи велика Британия - да я управляват циганье.

Англия падна !

Мангал и развратник , отново кандидати за прмиер на Велико британия! И тия хаир няма да видят!

мамин! Те тоя че ги тури е ред островяните!

Ха-ха-ха ,не е чистокръвен ариец като кремълския нарцис.

Изгониха бялата жена, сега ще сложат индийчето.

Ако можехте да се замислите малко, щяхте да установите че търсейки международна подкрепа под дърво и камък , сега кремълския карлик разичта основно на манхалски дъжави като индия , талибаните ,зимбабве, никарагуа, еритрея ,мумба-юмба и т.н.

Много ми е кеф да виждам как великата Британия се превръща в индийско-пакистанска колония.

Следваща стъпка — крал пакистанец !

Залагам на гея негроиндиец.

Всяко нещо си има край, обаче упадъка на британската империя няма да го доживеете, Дори вашите правнуци няма да го доживеят. Освен това имат кмет Мумба-юмба на лондон вече, а обама като беше президент какво се случи, закриха ли Америка? И с какво един индиец може да бъде по зле от Боко Тиквата например? А сеха бийте минуси герпаджийски ватняци такива. ха-ха-ха

Ама тя сама се изгони

"Бог избра онова, що е от долен род на тоя свят и е унижено, и това, що е нищо, за да съсипе онова, що е нещо, та никоя плът да се не похвали пред Бога." / Първо послание до Коринтяни, гл. 1, 28-29/

ваш'та майка въртоглава , къде си навирате празните кратуни там къде не влизат бе , англичаните били такива онакива , пък чий к.р търси там , кои тичат натам като овце на сол ?

Важното е, че началото е поставено отдавна. те какви велики империи е имало, не личи къде са били. Глупако, има си и древен латински лаф за това - Така отминава световната слава.

По мангалска държава от бегето рядко се среща. Цялата държава е затънала в боклуци и чалга. Никакъв ред, всеки сереа и маже както намери за добре. А сега скачайте на минуса ушанки, и това което съм написал ще стане неистина, но само в спаружените ви мозъчета.

такъв дабре оформен празноглавец , само плюсове .:)

Промяна на името: велико-мангалия

Уж велика, империята бързо гасне след като начело застават клоуни, некадърници и индо-пакистанци!

Чудех се защо в Шотландия натискат за нов референдум за отделяне, който този път явно ще е успешен. Вече имам отговор. Кой нормален европейски народ ще иска да е част от Западен Пакистан?

Добре бе тавариш, кажи кога ще се разпадне британската империя , да си отбележа и да чакам.

Ако тоя кюмур стане премиер.........а, стига бе. Колонизацията се връща

Наше момче!

да се пробва и сигането, нема лошо :Д англосаксите залязват..

Вий по добре мислете за вашия роден кенеф, че циганите ви превземат, а вие вместо да вземете нещата в свои ръце чакате русия да ви освобподи за трети път.

Истината май предизивква късо съединение в примитивното ти мозъче.

Оооо да моля моля много искам....отивам за пуканки....тоя филм че е супер че го кръстим ....саксония пред пропастта...

Индюгата ще им удари фатала на ингилизите

Вкараха маймуна в кралското семейство сега и една за премиер. Първа серия на планетата на маймуните.....

Руснак е фаворит за премиер?!

Тавариши, аз бих заложил че по скоро русията ще се разпадне отколкото британцката империя, която процъфтява от стотици години и вашите деца драпат за там , а не за матушката.

Е щом пак до Джонсън опряхме…;-).

Империята даде фира, циганите стават лордове

Интересно коя империя ще се разпадне по бързо, британската или руската?

Баща му и майка му, бягат от колониалното английско робство в Африка и след това отиват в Англия, където го раждат. Той е истински британец. Най после лордовете ще си го получат.

Така се прави - първо кмет на Лондон, след това премиер, а следващата крарица ще е черна Drag Queen!

всеки сам си докарва ядовете!

Тиквеник, ти история чел ли си изобщо?! Империята се разпадна отдавна - след ВСВ. Сега това са остатъците й, които ще се доспихнат. САЩ са следващите. Русия изобщо не я коментирам, щото това е една регионална държавица, която просто има голяма територия, щото повечето от нея не става за живеене - все едно да броим Гренландия за велика сила.

тоя не е по-добър от Лиз, просто тя се появи в неподходящ момент, чак на краля досади - нали той и беше казал- пак ли вие!

Какво се оплаквате ?? ИНДИЯ се разширява на ЗАПАД !! Те вече са мнозинство , ВРЕМЕ е да има и "техен" представител във власта! п.с Не само като кметицата на РИМ ! Или пакистанският КМЕТ НА ЛОНДОН ??

Поне е по-компетентен по икономическите въпроси. Още на дебатите твърде,е че фискалният план за “растеж” на марулата е една фантазия.

Май никой не иска горещия картоф. В нашия парламент уж не могат да се разберат....

Тоя ми се струва като Айнщайн в сравнение с русата олигофренка и рошавия преди нея. И тия деградирали личности ще ми налагат възгледите си за това кое е добро и кое- лошо и кого да обичам и кого да мразя. Няма да стане. Някого са били сила, благодарение на това, че са експроатирали половината свят да работи за тях, ама сега са деградирало общество. Нови колонии за тях няма.

Знаех си, че нема как да им се размине циганин за премиер.

Сега друг експлоатира половината свят...

ЯКО!!!

Краварската...

Дано го изберат да се поуспокоят пазарите малко, че ще остана без пенсия

Там почва да става страшно. Аз бегах преди година и половина, а вчера научих че шефа ми лаборатория в Оксфорд и той бегал...