Коментари - Риши Сунак е фаворит за следващ премиер на Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама, какъв е този циганин бе?

Много са зле тия

Извод- Милко Калайджиев- председател на НС

Чист англичанин ....завършил е Харвард в класа на Киро ...

Менкат си се и те там, защото хората са търпели и не са ги измели както си трябва...

И да си плюем на воля, фактът е един - в нормална държава премиерът си подава оставката, когато настъпи кафявото….

Риши Сунак е фаворит за следващ премиер на Великобритания- тези са изтрещели до смърт , Кралицата вече се обърнала в гроба си!!!!

Сакън, да не стане това що стана след удобряването преди време на поредния Премиер от кралицата....че сега краля им не се е нарадвал на кралството си.

Защо ли имам странното предчувствие, че който и да стане премиер след Тръс (Риши Сунак или някой друг), той ще се срещне с краля и ден-два след това, краля ще се гътне. Вероятно бъдеще: премиер Риши Сунак, крал Уилям Пети.

Тоя премиер на Пакистан ,или на Бангладеш ще го назначават?

Областен управител на пакистанския вилает ВЕЛИКОБРИТАНИЯ:)))

Пфф още 45 дни мъки... света се е побъркал еле поне западният. Къде се скриха истинските политици и експерти.. толкова ли много деградира обществото ми е чудно, все едно гледаме фантастичен филм и си викаме ааа това никога не може да се случи.

Перлата в короната на Чарлз III

тоа е от махаалата

Върнете се в Европа и много неща ще се оправят!

Индиец.Какъв срам

Малииии, в тая Англия много породисити станали.

И този се хили, като Кирчо и Кокорчо.Сигурно са учили заедно.Само, че англичаните не си поплюват. Гонят веднага,ако не са доволни.

Там почва да става страшно. Аз бегах преди година и половина, а вчера научих че шефа ми лаборатория в Оксфорд и той бегал...

Дано го изберат да се поуспокоят пазарите малко, че ще остана без пенсия

ЯКО!!!

Знаех си, че нема как да им се размине циганин за премиер.

Тоя ми се струва като Айнщайн в сравнение с русата олигофренка и рошавия преди нея. И тия деградирали личности ще ми налагат възгледите си за това кое е добро и кое- лошо и кого да обичам и кого да мразя. Няма да стане. Някого са били сила, благодарение на това, че са експроатирали половината свят да работи за тях, ама сега са деградирало общество. Нови колонии за тях няма.

Сега друг експлоатира половината свят...

Май никой не иска горещия картоф. В нашия парламент уж не могат да се разберат....

Поне е по-компетентен по икономическите въпроси. Още на дебатите твърде,е че фискалният план за “растеж” на марулата е една фантазия.

Какво се оплаквате ?? ИНДИЯ се разширява на ЗАПАД !! Те вече са мнозинство , ВРЕМЕ е да има и "техен" представител във власта! п.с Не само като кметицата на РИМ ! Или пакистанският КМЕТ НА ЛОНДОН ??

тоя не е по-добър от Лиз, просто тя се появи в неподходящ момент, чак на краля досади - нали той и беше казал- пак ли вие!

всеки сам си докарва ядовете!

Така се прави - първо кмет на Лондон, след това премиер, а следващата крарица ще е черна Drag Queen!

Баща му и майка му, бягат от колониалното английско робство в Африка и след това отиват в Англия, където го раждат. Той е истински британец. Най после лордовете ще си го получат.

Интересно коя империя ще се разпадне по бързо, британската или руската?

Краварската...

Империята даде фира, циганите стават лордове

Е щом пак до Джонсън опряхме…;-).

Тавариши, аз бих заложил че по скоро русията ще се разпадне отколкото британцката империя, която процъфтява от стотици години и вашите деца драпат за там , а не за матушката.

И какво залагаш???

Руснак е фаворит за премиер?!

Вкараха маймуна в кралското семейство сега и една за премиер. Първа серия на планетата на маймуните.....

Индюгата ще им удари фатала на ингилизите

Оооо да моля моля много искам....отивам за пуканки....тоя филм че е супер че го кръстим ....саксония пред пропастта...

Вий по добре мислете за вашия роден кенеф, че циганите ви превземат, а вие вместо да вземете нещата в свои ръце чакате русия да ви освобподи за трети път.

да се пробва и сигането, нема лошо :Д англосаксите залязват..

Наше момче!

Ако тоя кюмур стане премиер.........а, стига бе. Колонизацията се връща

Чудех се защо в Шотландия натискат за нов референдум за отделяне, който този път явно ще е успешен. Вече имам отговор. Кой нормален европейски народ ще иска да е част от Западен Пакистан?

Уж велика, империята бързо гасне след като начело застават клоуни, некадърници и индо-пакистанци!

Промяна на името: велико-мангалия

По мангалска държава от бегето рядко се среща. Цялата държава е затънала в боклуци и чалга. Никакъв ред, всеки сереа и маже както намери за добре. А сега скачайте на минуса ушанки, и това което съм написал ще стане неистина, но само в спаружените ви мозъчета.

ваш'та майка въртоглава , къде си навирате празните кратуни там къде не влизат бе , англичаните били такива онакива , пък чий к.р търси там , кои тичат натам като овце на сол ?

"Бог избра онова, що е от долен род на тоя свят и е унижено, и това, що е нищо, за да съсипе онова, що е нещо, та никоя плът да се не похвали пред Бога." / Първо послание до Коринтяни, гл. 1, 28-29/

Всяко нещо си има край, обаче упадъка на британската империя няма да го доживеете, Дори вашите правнуци няма да го доживеят. Освен това имат кмет Мумба-юмба на лондон вече, а обама като беше президент какво се случи, закриха ли Америка? И с какво един индиец може да бъде по зле от Боко Тиквата например? А сеха бийте минуси герпаджийски ватняци такива. ха-ха-ха

Важното е, че началото е поставено отдавна. те какви велики империи е имало, не личи къде са били. Глупако, има си и древен латински лаф за това - Така отминава световната слава.

Добре бе тавариш, кажи кога ще се разпадне британската империя , да си отбележа и да чакам.

Тиквеник, ти история чел ли си изобщо?! Империята се разпадна отдавна - след ВСВ. Сега това са остатъците й, които ще се доспихнат. САЩ са следващите. Русия изобщо не я коментирам, щото това е една регионална държавица, която просто има голяма територия, щото повечето от нея не става за живеене - все едно да броим Гренландия за велика сила.

такъв дабре оформен празноглавец , само плюсове .:)

Залагам на гея негроиндиец.

Следваща стъпка — крал пакистанец !

Много ми е кеф да виждам как великата Британия се превръща в индийско-пакистанска колония.

Ако можехте да се замислите малко, щяхте да установите че търсейки международна подкрепа под дърво и камък , сега кремълския карлик разичта основно на манхалски дъжави като индия , талибаните ,зимбабве, никарагуа, еритрея ,мумба-юмба и т.н.

Изгониха бялата жена, сега ще сложат индийчето.

Ама тя сама се изгони