Кола помете със 180 км/ч 9 души на спирка в Рим

Автомобил с роми - бегълци от полицията, се вряза със 180 км/ч в спирка в Рим снощи. Жена е убита, ранени са 8 души, четирима са с опасност за живота.

Обратно в новината

Коментари - Кола помете със 180 км/ч 9 души на спирка в Рим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, не може, проблем?

Изгонване на мръсното племе в Индия.

Виж ти, виж ти оказва се , че и демократична Италия есилно ксенофобска и има проблеми с интегрирането на циганите.

Бог да прости загиналата и дано другите се оправят.Малко е неудобно след трагедия да се коментира,изглежда като спекулация върху нечия смърт,но не може и да се мълчи. Прочетете написаното от`Хайде де !`от 18:57,там в десетина реда е цялата диагноза!

Западната цивилизация бавно се задушава от собствената си баналност и криво разбран морал! Напрежението се трупа и в един момент ще се върнем във времената на втората световна война!

Италия даде на света Леонардо да Винчи и Микел Анджело. Комунистическите клоаки Румъния и Бърлгария дадоха на Италия роми.

Абе, я ти кажи кой те научи тебе на български?

до вулгарос ти хабер си нямаш как е да живееш в една комунистическа клоака като румъня кадето съм ас стои там в България че ТИ Е МНОГО ДОБРЕ

Турих ти +, зарад точната прогноза на близкото бъдеще.

Тази статия ме кара да изпия една бутилка ракия, да наточа брадвата и да тръгна на лов за бай кюнец.

След такива новини човек си мисли, какви хубави идеи са имали някои европейци през 40-те години на миналия век! И колко хубаво щеше да е, ако ги бяха осъществили.

Нещо да ти е омръзнал живота?

Може,точно в Белица:))

Цяла Европа ги дондурка тези цигани, като всяка страна от ЕС им осигурява жилища и без да плащат данъци им плаща ток, вода, здравни и социални осигуровки и безплатното ползване на куп неща и отгоре на всичко им дава и социални помощи, все неща за които изрядните граждани на съответната държава и на ЕС като цяло плащат от джоба си, и същевременно се харчат купища пари за интегрирането на циганите, а те продължават да живеят на гърба на другите и да си правят каквото си искат!!! И всичко това е по вина само и единствено на политиците във всяка отделна страна и в структурите на самия ЕС и с немалък принос и на разните неправителствени организации "защитаващи човешките права", които както винаги са платени от чужди страни и се "грижат", чрез нагнетяване на напрежение в страните и оплюват всяко държавно ръководство, само за правата на циганите и икономическите мигранти и нелегално влезли в която и да е държава чужденци с престъпно минало и навици, които винаги ги представят за бежанци, и никога не се грижат за правата на хората от самия народ на съответната държава. До кога ще бъде така и ние ще търпим всичко това?!

ИНТЕГРИРАЙТЕ ГИ ВЕ ... КО КВИЧИТЕ

идиотския ти въпрос! Тъй като там е тяхната родина. От там са дошли, защото заради циганиите си били прогонени от техните събратя във въпросни район. Това обаче масмедиите не споменават, защото циганската карта е много удобна (както и бежанската) на онези, които се борят с/у християнска Европа! Почваш ли да проумяваш, или трябва много да ти се обяснява, `щото бавно "четеш"?

идиотския ти въпрос! Тъй като там е тяхната родина. От там са дошли, защото заради циганиите си били прогонени от техните събратя във въпросни район. Това обаче масмедиите не споменават, защото циганската карта е много удобна (както и бежанската) на онези, които се борят с/у християнска Европа! Почваш ли да проумяваш, или трябва много да ти се обяснява, `щото бавно "четеш"?

идиотския ти въпрос! Тъй като там е тяхната родина. От там са дошли, защото заради циганиите си били прогонени от техните събратя във въпросни район. Това обаче масмедиите не споменават, защото циганската карта е много удобна (както и бежанската) на онези, които се борят с/у християнска Европа! Почваш ли да проумяваш, или трябва много да ти се обяснява, `щото бавно "четеш"?

За създаване на ромска (ака циганска) държава някъде в пространството м/у Индия, Бангладеш и Пакистан. Спонсор: ООН. Друго решение няма. Ако нещата продължават в същия дух, въпрос е на малко време и ще се надигне някой нов фюрер, който да обере недоволствотот на масите с/у циганската сган. Днес едни интелектуалци се подвизаваха по БНР (?) да ни обясняват как ситуацията в Гърмен била следствие на предизборни машинации на партиите! - нищо по-далеч от истината, т.е. истинските причини за наглото поведение на бълг. цигани; техните ментори, които ги насъскват с/у бълг. народ и държава го правят с определена и ясна цел!... Но нефелните ни управници не смеят да го признаят.

Айде бе, Хелзинския комитет, какво мълчите? Страх ли ви е да оплюете римската полиция, че си е превишила правата, а? Милите ви цигани блъснали някого на спирка. Че какво правят тези италианци, французи и филипинци на спирка? Нали през нея ще минат мили вам ци, пардон, роми. По-гадно от РОМ е БХК.

Та нали Кънев, "главата" на БХК, е циганин и отгоре на всичко заедно с един бивш американски посланик бе начело на, т.е предвождаше, парада на обратните!

Стига с тия роми бе! Цигани са! Цигани! Цигани!

не обиждай циганите. Золумите ги правят ромите. Га бяха цигани, имаше цигански работи, ама се търпяха.

Защо да не са италиански роми, още Верди ги е възпял в не една опера? Къде биха изчезнали италианските роми за 150 години?

Е,зищо,бе? Нали всичкото циганин стана ром,сига какво, роми били газили други роми в Рим. Добре бе,да се газят тез добри хора,всички са роми.Ромски или римски,все цигански работи!

да беше прочел поне...

Интересно ми е дали италианците казват, възмущавайки се: Това го има само в Италия :)

Нарушени са ромските права. Опа... това е за Рим. Извинявам се. Щом не е в България - може ! Нас ни плащат да плюем България ! И ние в БХК мразим само българите !

Ето сега гледайте как се прави и как ще се справят с тях. И дали изобщо Хелзинският комитет ще си позволи да се обади да каже какъв проблем е това.Само следете и гледайте как ще италианската полиция ще мине през гетата.

Няма да стане. И там е същото кат тук, да не мислиш че наще загубеняци нещо сами са измислили. Квото им кажат от ЕС, това правят.

Само в България ли ЕС настоява за интеграция?

циганите са налагат с количество и наглост, не признават граници и закони, освен може би техните си, там където жената се продава и купува т.е е стока на мъжа и тем подобни първобитни истории; свикнали са на безплатен ток, дом и транспорт и изобщо какво да говорим, те винаги са били хрантутени

Хъм...я се разходи между Неапол и Помпей, пък се огледай добре на изток от пътя. Гаранция, че ще си смениш мнението.

Да бъдат изпратени с почетни откоси от наказателен взвод, като предварително сами си изкопаят плитки ями.

Впечатли ме шареният национален състав на пострадалите на тази италианска спирка. Може би кварталът е многонационален?

Там където има роми-неотменимо има проблеми,постоянно.Факт.Доказан.

Там където има роми-неотменимо има проблеми.постоянно.Факт.Доказан.

Хубаво е че определят тези същества- просто като цигани- не Бг цигани, Румънски цигани или други. Те са си просто цигани за жалост и помитат с нищо не заслужили хорица по спирки и пътища.

Дали тези цигани са били италиански?

Изтеглете "Рай" и вижте как могат да се интегрират нашите съграждани ,братята роми

Дума ром няма в българския. В речника на чуждиците от 2003-та е въведена, но не и в речник на българския език. Думата ром произлиза от хинди, а там е взаимствана от санскрит. Значението на думата е "мъж, съпруг". В българският език има дума циганин, която е с византийски произход и означава "недосегаем". Думата е от векове, но колко актуално е значението днес. Да кажеш циганин е обидно колкото на мен да минат българин. Обидната форма е мангал. България е държавата с най-голям процент цигани в целия свят. Тук са около 4-5% (официално). За сравнение втората страна с най-много цигани на глава от населението има два пъти по-нисък процент и това е Влахия (Мамалигия).

Всъщност у нас циганите са най-много на глава от населението, в В Румъния на процент.

Циганска работа!

Oт толкова народ ....3-ма италианци. Рим, роми..направо губиш ориентация във времето и пространството. Учудващото е, че няма булгаристанци!

Кое ви гарантира, че няма булгаристанци? Онзи ден на косъм се разминахме с мъжа ми от подобен инцидент с микробус и лека кола, препълнени с цигани - в тясна улица само с две платна, от двете страни сгради, до нас пряка, в която има коли, зад нас коли, до нас две коли, и изведнъж се появяват двете цигански возила, изпреварвайки двете коли в лентата до нас. Мъжът ми едва намали, за да могат изродите да се изсулят в тяхната си лента, където изпреварваха без никаква сигнализация, освен ако не се броят мръсните парцали, които ръце на циганки размахваха през шофьорското стъкло иззад гърба на шофьора. И двете возила бяха с българска регистрация.... Та кое Ви гарантира националността на ромите от статията????? Тук в Рим ромите са само от две нации - български и румънски (румънските са повече).

Роми в Рома.

d4

Като говорим за интеграция, няма да е лошо нашите управници да вземат пример от италианските си колеги-плащат ток, вода, смет, дават и дневни на ромите в Рим. А тука к,во става?? Оставили са ги да си плащат всичко сами. И ги обгрижват много внимателно преди избори...т,ва бира, кебабчета и ракия са най-малкото...и пари на ръка им дават! :-)

Ха да ви е честит " день победы" ........

И какво разбрахме? 3 мангала помитат 9 човека на спирка в Италия, сред които има едва 3 италианци. Б Р А В О Р А В О

защо не ги изгорят? жалко за хората.

И аз ще гласувам за ксенофобска партия! Друго спасение няма.

Новината звучи така: Нашите роми - по-добри от италианските роми! Писах "роми", за да не ми изтрият коментара иначе са си се Ц... От друга страна Рим - роми...

насилствената толерастия към маймуноидните на практика генерира само омраза, защото човешките права за хората, НЕ за човекоподобните! тези които са си избрали да са човекоподобни са го направили чрез действията си, а не по етнически причини и изборът ВИНАГИ е бил личен!

Тепърва Западна Европа ще започне да яде попарата на циганите. Само че, за разлика от нас, обществото ще действа с необходимата твърдост. И къде, къде - пак в България. Вземайки предвид и фактора раждаемост на ромите и смъртност на българите, тази трагедия все повече и повече ми прилича на един еврейски сценарий, след който се появи държавата Израел. И ако това не е заплаха за националната ни сигурност, здраве му кажи. Разбира се, паралелът не е базиран на абсолютна обективна прилика, а по-скоро на лични разсъждения.