Путин лови риба гол до кръста в Южен Сибир /снимки+видео/

Руският президент Владимир Путин отиде да си почива и да лови риба в планините на Южен Сибир.

Обратно в новината

Коментари - Путин лови риба гол до кръста в Южен Сибир /снимки+видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай ся Тръмпи и първата дама , голи до кръста в Аляска - ловят сьомга!

За справка - гледайте филма "Особеностите на руския риболов"! Сигурно Путя и Шойгу сега пишат "на живо" сценария за втора серия!

Ами ... гол до кръста ще лови риба. Вие какво искате: да сложи костюм и вратовръзка? Смешници!

Българският народ се възхищава на президента на Руската държава, освободителка и основателка на днешна България.

И също така разсипничка на нашата държава..

dyado Yotso gleda

Разсипа стотина педала!!

Педал, защо обобщаваш от името на българския народ, след като си циганско копеле с неустановени родители?

А съветските педали се подмокрят от страст при вида на голото джудже...Съдба :)

Той, царят и под кръста е гол, но което и дете (журналист, политик) да има куража да го изрече публично умира скоропостижно или от куршум на Червения площад, или от Полоний-210 любимото оръжие на Царя. "Лежейки тук, аз ясно чувам ударите на крилата на ангела на смъртта. Може и да успея временно да му се изплъзна, но краката ми не бягат толкова бързо, колкото бих желал. По тази причина, мисля, че сега е времето да кажа едно-две неща на човека, отговорен за моето настоящо състояние. Може да успеете да ме накарате да мълча, но това мълчание си има цена. Вие се показахте като нецивилизован и безмилостен, такъв, какъвто Ви изкарват най-жестоките критики. Вие показахте, че не цените живота, свободата или каквито и да било ценности на цивилизацията. Вие се показахте като недостоен за поста, който заемате и за доверието на цивилизованите хора. Може и да успеете да накарате един човек да замълчи, но вълната на протеста по цял свят ще ечи в ушите Ви, г-н Путин, до края на живота Ви. Нека Господ ви прости за онова, което сторихте не само на мен, но и на многообичната ни Русия. ..." Написано е от бивш старши оперативен сътрудник, заместник началник на УРПО- ФСБ, два дни преди да умре отровен с гореспоменатия материал, а умиращите не лъжат.

Е що, като не лъже ,не е казал за какво предателство е бил убит?

За предателството заради което беше убит и Георги Марков - имал е смелостта да говори истината за методите чрез които се упражнява властта в Русия от Путин!

Този се скъса да се съблича гол.Крайно време е да се появи на някое порно списание.

Путин е върховен мъж и световен политик. Ако имаше още няколко държавни мъже като него, сега светът щеше да е едно прекрасно място за живеене. Но има Тръмп, Макрон, Буза, Борисов ... и други боклуци ... И светът отива на зле

А Бойко го боли ...... и му дреме на шлифера. Той яде филии с мас и суджуци не помирисва даже!

Путин лови всякакви риби - американски сенатори и конгресмени, даже и президенти. Лови и по-малки рибки - балтийски, черноморски, средиземноморски ... Путин ги може тези работи

е фигурата на Тръмочо еле пък на Боко Боклуко

Как така не ходи на риболов с фрак и папионка? Срамота... Сега целия български ФБ ще го оплюе и ще се отрече от него...

Той така ходи и по голяма нужда ,като чукчи - да му е топло.

влюбих се!!!

ГОТИН, КАКТО ВИНАГИ

Подмокри ли се?

Искам го гол от кръста надолу ...за да преценя с какво така клати целия свят ...

Аз не разбирам защо е тоя пошъл пиар с Путин. Някой му прави мечешка услуга, явно там в района на мечките...Какво се вижда - корем със сланини, лоша фигура, да оставим, че е дребосък. Опитът на кремльовските му съветници и рекламодатели да го представят като Рамбо е доста нескопосан. Да бяха видели Сталоун на същата възраст как изглежда. Преекспонирането на Путин взема вече смешни размери.

виждам прекрасна фигура на един мъж в средата на 60-те. Обикновено в Бг на такава възраст мъжете са като бремени "у десетию месец", прегърбени и изпити.

Ама сериозно ли, Вие тая фигура я имате за прекрасна?! Ама, че пошъл вкус! А може би просто недовиждате...и може би е от старостта! Аз имам приятел на 58 години с плочки по корема и фигура на културист. Е, и той смята, че Путин не би трябвало да се показва гол пред камера! Слабичък е в ръцете, раменете,а със сланини в корема. Къде я видяхте тая прекрасна фигура?

Путин лови балъци и бая е хванал в мрежите си!

Господин Михайлов, господа от дир.бг, ама много моля, давайте по-динамично и подробно за живота на другаря Путин. Нека всеки ден, та дори и по два пъти на ден да четем новини за ловните постижения на великия дребосък. Примерно: след закуска, гол до кръста кат рибар, хвърли въдица в реката и измъкна метър и половина щука от водата. След почивка и кратка дрямка по обяд, ей така без напрежение с гол юмрук и удар в носа, просна мечка стръвница в леса. Вечерта след запарката от горски чай..... ей .....ей, ама чакайте, няма аз да ви списвам новините, достатъчно заработих за днес.

бил е кинта и двайсет, та виж се в огледалото първо. Защото един висок мъж с добро самочувствие никога няма да се опитва да унижи другият мъж. Тъпанар

Ако погледнем аналогично на твърдението ти за високите мъже, логично е, че един нисък мъж няма да унижи другият мъж? Историята ни дава една камара примери, съвсем обратни на твоята логика.... стига да си достатъчно висок и ще разбереш какво съм написал! Благодаря за милото обръщение в края на репликата ти.

Чисто като въдичар на въдичар много му завиждам...в тея сибирски реки рибата страхотно кълве!

Боже, божее! Стига с тоя Путин, бе диражии. Много ми дреме къде лови риба Путин и дали е гол или облечен. Голяма новина, голямо чудо!

Да не, и на мен ми направи впечатление, че тези от Дир-а имат някаква фиксация и са обсебени от мисълта и личността на руския диктатор. Става смешно...Но е така, простите, слабите и зависимите хора, които не са никак малко в България имат нужда от лидери и кумири, от Бащица, който да ги ръководи и от когото да се възхищават! Виж конгресите в Северна Корея, там 101% обожават диктатора си със смешния перчем, който отстрелва дори и роднини със снаряди, откачена работа!

Как така стига?Ако ватенките спрат да ни плащат,ти ли ще ни издържаш?Затова ние дирниците апелираме: Винаги мислете за товаришч Путин,дори тогава,когато сте в тоалетната или пък правите секс!

Продавам къщата,апартамента и колата,зарязвам жената и заминавам за Сибир!Непременно трябва да разбера каква риба лови товаришч Путин.

Ами като ви дразнят новините за Путин не ги четете.Тъкмо няма да се дразните и ще сте спокойни.

от тези новони?

Абе, чукундур, ти изобщо знаеш ли български, разбираш ли смисъла на думите, знаеш ли какво се нарича новина? И каква новина ти се привидя тук, бе, за каква новина бълнуваш в тази статийка, кажи ни, светни ни точно коя е новината в тази статийка как Путин отишъл да лови риба гол до кръста и дори успял да хване една:) Ами ако те интересуват и си падаш по такива "новини" да те светна че освен цели канали за риболов, още първобитните хора са ловували и хващали риба - виж заинтересуван се и там ще намериш общество безброй такива "новини"? Или те не са новини, щото го няма ботоксовият ви бащица там ли:) Ами щом туземците общо преди хиляди години са се изхранвали и с риболов защо Путин да не успее и той да хване риба в реката, той инвалид ли е, идиот ли е, не са му координирани движенията и мислите ли? Къде е тук новината и изненадата, че нещо не мога да схвана? Или трябва да се възхищаваме на мъжественото му тяло - има няма кинта и петдесет от земята, на височина ли?

все се търсят косури на руснаците, все ги бутат в новините с такава интерпретация, че да намразиш всичко руско.

Както гледам Путин от вчера продължава да лови но на гола кука нашите либерал тутурутки под тази статия ха ха ха !!!!

След като империята се разпадна и Москва загуби влияние над 100 милиона европейци,сега на Путин ще му остане подмосковието и едно студио да го снима как ходи за риба.

Снимките на товаришч Путин ряпа да ядат! Във връзка с адските жеги,с жена ми подготвяме гореща фотосесия.Деси ще е по монокини. Поради критиките че съм бил бос,ще си обуя зелени чорапи.Няма обаче да обличам никакви дрехи,а ще се изпъча направо по патка!

Българите се възхищават на Руския Президент

Не е възхита!

Какъв красив и бял монголоид !

Изглржда превъзходно на 64г. Евала. Обаче, трЕбваше да лови риба с костюм, вратовръзка и лачени патъци, че да не стряска еснафите по света. А той, гол до кръста. Тц, тц, тц... Харесвам го и като политик. Мисля, че мира в момента се крепи на него. Жив и здрав да е.

И ти ли искаш да му гризнеш креМвирша - да не останеш разочарована няма Гооо хахаха

Джулия

Рибо, аман от идиоти. Мислиш, че си оригинална. Не. Жалка си.

О,Джулия,поласкан съм от твоя разкошен комплимент!Искам обаче да ти се похваля с още нещо - на 64 г. чукам като 24-годишен младеж!

мдаа има един филм - особености на руския национален риболов- там всичко е казано :))))))

Бях тръгнала да му гризна кремвирша, но ужассс - пича няма кремвирш та си тръгнах разочарована жалкооо

Наистина, ужас, ако дори като кренвирш не е!!!

Си имат по един идиот за президент. И ние си имаме едно недоразумение, една тиква-фатмак.

ИДИОТ КИМ ЧЕН УН, ЗАЩО НЯМА НИЩО ЗА НЕГО.

Всеизвестно е, че в Русия около 1,000 човека са разграбили и владеят богатствата на страната! Този, съблеченият риболовец на снимката чрез КГБ и службите, по стара руска Ком. традиция успя да се добере до властта, да ги подчини и накара да му се отчитат, да стане техен лидер с техните си, на КГБ и диктатурата "правила".

Разправя ли са ми че там има толкова много риба че и без кукичка можеш да уловиш риба.

Браво.Има какво да покаже.Красиво и тренирано тяло.

Ами може човека и си лови риба ,изобщо прекарва си приятно времето.Разни видове откровенни духовни порнографи ще се сцепят от гърба от яд.А ако желаят ,нека някой от тях нагази в бистра сибирска рекичка,а там е приказно , а след това да коментира

И кой не може да си лови риба в реката, бе прост путинофил? Особено ако е успял да се добере до властта и да стане диктатор и да открадне 200 милиарда долара от олигарсите си, които пук са ги откраднали от руснаците, от народа! И нашенските назначени едри бизнесмени и политици му подражават...

какво си мислят и какви ги вършат другите управници по света, защото зад него и с него е цяла Русия и не случайно хората го сравняват със Сталин по време на войната!

Малко в стил Северна Корея го раздава :)))

Когато деУело.ъзката Мишел Обама се кълчеше и правеше аеробика в ефир беше апел към хората да спортуват, а на Путин било "севернокорейско" нам кво си... С тези кадри за мен също се насърчават хората към спорта с показването нагледно как може да изглежда спортуваш на 64 г. мъж, а също и към природосъобразен живот...щ

Има тяло на атлет, макар и на 64 г. и не се срамува да го показва! Преди няколко дни Баце си показа глътнатия тумбак и стана за резил! Що не си покажат увисналите меса чичо Доналд, Потрошено, Меркел, Макрон и др. подобни "атлети"? Щото ще станат за резил и не са глъми, като Баце...

Вот ета мужик ;-)

Путин е велик политик и дипломат на нашето съвремие, а хейтърите, ами да го подухат.....

Свободен и безпардонен,това е Путин,а също и Радев.Никой не е задължен да ги хареса.Но са истински мъже.Нямат значение годините.Макрон като е по-млад да не е по-мъжествен?А за Плевньо...да не говорим.

Плевнйо, хахахах е мъж с токчета !

сус бре Роску е от наща гейдружинка

Баце, стига ги свива тези цици. Толкова личи, че се правиш с това съкращения на гръдните мускули, че няма накъде. И защо не е пуснат целия клип, да се посмеем малко. Има на какво! По Европа ТВ върви целия. По-нагласено нещо рядко се вижда. Старче, да си нариташ пиара, че тука вече са те вкарали в гротеска . И сериозно, тоя дето ти е казал при най-малкото движение да се стягаш и да я вееш тая сланина пред цял свят - направо го остави там, в Сибир. Няма да питам на тази възраст, точно в такава роля, какво си си помислил, че правиш, но някои неща отдавна не са за теб, братушка! По-добре пробвай пак с тепиха и няколко бойци с черни пояси, които хвърчат във въздуха още като ги докоснеш. Поне ще си си покрил срамотиите с кимоното.

пич, човекът е на 64 години, не на 44. И не е културист, а политик и президент. Баба Меркел ако я видиш гола - ще умреш не от смях! а от друго. !

Меркел за това не се съблича, защото не й отива на годините, а Путанака като е на 64 защо се прави на 44 годишен, може би да се хареса на гейовете русофили

Путин е стар и опитен риболовец!Що риба излови...Кефят се хората и се веселят ,пък вие си пишете по форумите,ще си го премести Путим от единия крачол в другия!

Путин и Радев са мъжкари! Това е очевидно за всички. А виж Плевнелиев е паркетен герой. Той е минал покрай мъжете!

Явно свойството да мислиш, не е от силните ти страни.

Как стигаш до подобни умозаключения? Засегна ли се? Аргументирай се защо не е вярно това което казвам. Мога да ти помогна; нищо че можеш да мислиш. Защото ти е силно политизирана главата. На това ли му казваш способност да мислиш? Аз пък ще ти кажа, че тук трябва просто да наблюдаваш и да си честен пред себе си, а не да викаш на черното бяло. Всъщност, това твое качество е характерно за всички седерастчета. Затова сега ги няма на картата.

Лудо Ленче, 80 процента от пишещите глупости са напълно наясно с нещата,ама службата си е служба,няма как. Останалите 20 процента са ментално деформирани.Там имаме 100 процента щета.

Сто % са наясно с нещата, но защо в този сайт им навират какво е правил Путин ? Каквото и да си прави, дори и генеколог да го раздава си е руска работа и не засяга останалия свят.

....вижте сега Putin си има Cибир...лови си риба малка и голяма и му дреме на шапката !...тези злобни колеги тука...дето гол им бил до краста...па с акваланг бил...па водолази му закачвали рибите...па нисак бил...па руснаците му гладни били (като ,че ли в Balgaria всички просперират и не били глагни ) и все простотии в този дух. тези хора трябва да разберат ,че Rusia е огромна и богата дарjaва. Iмат си всичко хората а Putin е човека ,които им варна достоинството ,което неговите предшественици бяха продали на западните малоумници !!!...сега обаче Rusia и Kитаи им готвят малка финансова изненада с която ще им покаjaт каде им е мястото в бадещя нов ред ! Gолямо кравешко мучене се очаква,но те сами си го направиха !...Aмерика си отива и то с освиркваня !...Pазбира се няма да се случи утре,но това я чака в не много далечно бадеще !

Ти не си лудо, ами малоумно ЛенчИ. Щото не си в час и пишеш неграмотно, и не ги вдяваш работите, за да даваш мнения. На никой по нашите земи не му дреме на карагьоза какви риби вади Путин, за да се публикува в този сайт в две различни статии за едно и също събитие. В една страна, където 1% от населението владее 75% от богатството на държавата, не можеш да очакваш нищо добро, камо ли сюрпризи на икономиката Ти не знаеш, защото си тъпа, но Русия не може да печата рубли без доларово покритие/след присъединяване към споразумението Бретън-Ууд. /Руският дълг е в размер не 575 млр. долара и сериозно заплашва финансовите устои на държавността, защото основните експортни продукти са нефт и гази след двойното им обезценяване на международния пазар, руската финансова система е подложена на натиск и неизпълнение на бюджетни приоритети. Ама какво ли ти разбира тъпата човка! Стой си до печката, пържи си рибата и си пипай каквото искаш, когато видиш путин по без потник. Акъл не давай, защото нямаш такъв.

Купи си кирилица, после си пиши на сайтовете откъдето си дошла. И не ни учи къде е Русия. колко е голяма, колко велик Президент имат. Тук хората се забавляват, защото тази пропаганда много им прилича на онази преди 100 години и великия чичко Ленин !

Като чета коментарите на соросоидните и антипатията, лъхаща от тях как видите ли,тоз на какъв се правел се питам, в какъв див възторг ще изпаднат,ако вместо ловящия риба, гол до кръста Путин показваха примерно как прекарва отпуската си семейството на министър-председателя на Люксембург,примерно, или това на френския Президент.

Другари-товарищи...

С 5 риби Путин ще нахрани сичките 140 милиона руснаци? По-добре да се беше фанал да копа картошка!

Путин изби рибата в Южен Сибир и кърти мивки!

Путин има богат опит в ловенето на шарани в мътна вода