Мароко изгони риболовните кораби на ЕС

Мароко нареди на риболовните кораби от ЕС да напуснат незабавно териториалните му води, предаде Франс прес, като се позова на комюнике на министерството на външните работи.

Обратно в новината

Коментари - Мароко изгони риболовните кораби на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мароко са си прави -щом не плащаш и се месиш във вътрешните работи .Така трябва да реагира една нормална държава а не да се прави на бито куче когато и засягат интересите.

Все пак от ЕС не са удължили действието на двустранното споразумение в областта на риболова, нали. Мароканците са си прави. Само в БГ не смеят на тропнат на никого.

защо тези закърнели чиновници се бъркат в суверинитета на държавите? вижда се какви ги надробиха с ЕС, какво им дава право да си мислят, че са гласа на морала и закона?

Мароканската сардина е търсена по целия свят . Саркузито ще купува от нашта цаца ! Но най-много там Руснаци ще ловувут, и двойно повече ще плащат на "чалмите ", както каза един ахмак .

ЕО пак се изложи. 37 мнл. евро, които след наколко месеца никой не знае какво ще струват за правото на риболов. Абе това е смешна цена! Япония ще плати няколко пъти повече! Сега ЕО да си вдига чуковете от Мароко и да не се бърка в вътрешните работи на Мароко.

Най-вероятно следващата операция след Либия да бъде Мароко. Откъде накаде тия чалми ще се осмеляват даже да си помислят за действия против ЕС, а за реални действия е прекалено. Ще отнесат един як пердах от върхушката на Съюза. Който се опъне, яде бой, без значение дали е прав, ще го изкарат жив дявол и ще го напердашат якат! Следващата въздушна операция - в Мароко!

За разлика от Либия Мароко има доста добри приятели, като Япония, САЩ, Бразилия и дори Великобритания. Така че дребосъка Сарко ще е сам в офанзивата.

харесвам.