Рибари предлагат изследване на Черно море заради делфините

Рибари предлагат да се направи цялостно изследване на Черно море във връзка с повишената смъртност на делфините.

Обратно в новината

Коментари - Рибари предлагат изследване на Черно море заради делфините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питайте натуту.....

Цитати: Преди дни бяха намерени 108 мъртви делфина по българските плажове, 77 по Южното Черноморие и 31 по северното. ... Сред вероятните посочени причини са били провежданите военни учения в морето и подводни сондажи за нефт и газ, биологични причини, свързани с болести, замърсяване с вредни агенти, незаконен риболов и заплитане в мрежите. ... Редица участници в срещата подкрепиха мнение, че пиковете на смъртност при делфините съвпадат с периодите на военните учения и може да има връзка между тях, добави Канариев. Мнение: Няма да посмеят да кажат от правителството, че военните учения имат нещо общо с това. Нито сондажите за нефт и газ. Иначе наистина трябва да се установи.

Всичко е напълно отровено, да ви е сладка цацата и не пропускайте да се окъпете

Делфините са много интелигентни. Те усешат човешката агресия, злоба и омраза и се самоубиват, защото това е нетърпимо за тях. Бъдете човеци! Не е достатъчно само да сме хора.

Ко викаш, търсиме нефт, мориме делфини...

НО ТАКЪВ МОР НЯМА!

А плажуващите смело се къпят в утайника на Европа и четвърт Азия.

И ловец съм и рибар съм. На закона мамата ебал съм.

Аз пък предлагам да се изследва цялата застроена крайбрежна ивица. Толкова много бетон се изля от 1989г. насам, че скоро не само делфините ще умират, ами и летовниците

Обикновено сероводорода е вулканичен газ и може нещо да се е отворило отдолу а недай си някой ден да видим зарево.То затова и във Варна се свлича земята.

Последното ще го гласувам за заключение на годината. Ти имаш ли дори бледа идея колко станции следят в непрекъснат режим за тези процеси?!?

Плъзнаха разни партньорски американски гемии в Черно море и ето го резултата.

Изчезналите 11 кораба на турския флот се крият от една седмица там, плюскайки само боб чорба, та ето го резултата. А той завалията към Гърция ги търсел...

Все едно, че и да се установи причината да са военните учения, че някой ще го признае. Да, бе...

Путин е виновен! Няма какво да изследваме.

Кога България ще използва безкрайния Черноморски сероводород като енергиен източник, или туземната путлерастка агентура не разрешава ???

И си си енергетик, колкото оня ром в парламента.

Ама сярата или водорода да ползва не разбрах?

"в която да вземат участие доказани независими специалисти" Тоест да се чете специалисти, от които нищо не зависи...

Доган е хидролог и съветва срещу 2-3 милиона на къде да вЪри Удата в Кърджааали !!

В сероводорода ми е надеждата! Ако морето се "дегазира" поради затоплянето или просто защото му се е приискало, ще поизчисти от лицето на земята почти целия човешки папльоч....

Само бат Бойко може да разпореди подобно изследване!

- Рибари предлагат да се направи цялостно изследване на Черно море - Ще го санират ли ?! Те българите умряха останаха само цигани или бедни прости хора сервитьорки, шофьори на микробуси и фитнес анаболни уроди - ние делфините, какавидите и кукумявките спасяваме..