ЦИК при 99,35% от гласовете: Радев - 25,52%, Цачева - 21,93%

При извадка от 99,35 на сто от обработените протоколи на СИК в РИК Румен Радев получава 25,52 на сто от гласовете, а Цецка Цачева - 21,93 на сто.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК при 99,35% от гласовете: Радев - 25,52%, Цачева - 21,93% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и отвратени има от ГЕРБ,със пъти повече има отвратени от БСП и ДПС и те няма да допуснат техния кандидат за президент.

Боко каза, че Радев не е издигнат от БСП, а от инициативен комитет - не може да не сте го чули:)А и президента трябва да е обединител на нацията...Цецка не става...

И не само това- забележете- из уикито- уж ... През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс Максуел, САЩ, а след това- чак през 2003 г.!!!!, 1 година преди България да влезе официално в нато, ....През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж Максуел, САЩ магистър Стратегически проучвания.. Значи- през 1992г. НЕ Е ЗАВЪРШИЛ КАТО МАГИСТЪР- Т.Е. НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ВИСШЕ ВОЕННО ОБРАЗОВАНИЕ В САЩ!

сметка.При преброени в ЦИК над 99.5% от бюлетините,по кандидати се разпределят така :За генерала - 25.52%,;за Орешарски - 6.52%;за Калфин - 3.29% или твърдо в ляво - 35.33%. За Цецка - 21.93%;за Марешки - 11.23%;за Трайчо - 5.80% или общо у десно - 38.95%,в повече 3.63%.Тук не са включени данните за Каракачанов - 15.01. Като се има впредвид,че патриотите винаги са заявявали,че на този момент са против предсрочни парламентарни избори може донякъде да се предвиди изхода за крайния победител в балотажа.Освен това много от гласоподавателите,неподали гласа си на първия тур,ще го дадат ,както и на предходните избори на балотажа.Това се отнася за големите градове и негласувалите над 100000 симпатизанти на ГЕРБ .Това са груби,но съвсем реални данни и се очертава алената роза да увехне на фуражката.

Грешни сметки.....ПБ или няма да гласува или ще е минимално за Цачева...Повечето от т.н. "дясно" меко казано отвратени от ГЕРБ...

Пак грешни сметки - ако не гласуват за ГЕРБ, тръгваме на нови избори, а тогава е спорно дали РБ и патриотите ще успеят да се доберат до парламента.

За пореден път българите доказаха, че са примитиви, податливи на манипулации, простолюдие.....След като искат за президент човек, дезертирал от армията, при това осребрил доста добре това дезертьорство, човек без грам опит в политиката......това е присъщо на неразбиращите, на неграмотните, какъвто е и самият т. нар."генерал"....

Дезертирал , дрън,брън!Като е дезертирал,защо не е вече на военен съд?Народа гласува за Радев,защото алтернативите са меко казано ,плашещи.....Ама и вие гербаристите нямате кадри - видя се от предложението ви:)

Не са ПЛАШЕЩИ а СМЕШНИ.

Тук чалга културата е в настъпление а тъпотата им пречи да видят Фактите : За лъжеца пенсия Радев са гласували 13,56% от всички имащи право на глас и 86,44% не го искат? Непознатия Радев лъже- манипулира - Минисъра му го обяви за лъжец - Каза :"всеки ден съм давал живота а е летял 4часа 2014г и 6час 2015г и е взел 18000лв и общо 152000лв - Лобира за Русия срещу Полша и срещу страната ни /ВИЖ ЦЕНАТА/ -Р. пише срещу обща охранас НАТО /която е безплатна/ за страна член - Р. е бил на лекции в седен колеж а не в академия в САЩ, както казва - Р. е назначил любовницата си за пиар и е изоставил семейството си, а говори с патос за верност, чест, достоинство, преданост УЖАС !?

20 областни града гласуват на Радев, 85% от циганите за Цецка. Дреми ми какво казва оня некадърник мин. на отбраната. Гответе кебапчетата за мангасарите и дано ви стигнат - хахахахаха

Виж ха ха хахо, в Европа, ако министъра ти те обяви за ЛЪЖЕЦ ти си компроментиран и за пазач на склад няма да те вземат, а за Президент на държава абсурд... Ха Ха познаваш ли министъра , а в ЕС да злословиш за непознат е подлост, а афтора е Подлец

Браво Панов, опитните точки и лъжи са спуснати! Дерзай товарищ!

Виж, заблуден познаваш ли Радев кое не е верно, но не ти харесва?? в Европа, ако министъра ти те обяви за ЛЪЖЕЦ ти си компроментиран и за пазач на склад няма да те вземат, а за Президент на държава абсурд...

...Р. е бил на лекции в седен колеж а не в академия в САЩ, както казва.. Не случайно се зачудих- как военен, който НЕ Е завършил ВА в България, през 1992г.!!! си хваща дърмите и хоп- отива да следва ВЪВ ВОЕННА АКАДЕМИЯ В САЩ!! , БЕЗ ДА Е БКП- ПОНЕ СРЕДЕН ешелон, или дс/ вкр кадър! НЯМАШЕ КАК да стане това! Знаете ли колко даровити бг. деца искаха през 1992 г. да учат в Оксбридж, обаче нямаше как да стане това??? И тук изобщо не става въпрос за пари- или за липсата им, а за това изобщо да те пуснат ЗАКОННО да си подадеш документите за кандидатстване!!!

На балотажа леля Цецка печели с преднина от 2,24 %. В момента щабът на Цецо-домоуправителя умува дали да не са малко по-малко за да не буди подозрение. На заден план се виждт чували с бюлетини и камари с подготвени протоколи и прочее реквизит на избирателните комисии.

Спи спокойно Коректоре, нема да стане, колкото и да се напъва тъщин цецо. Огинят иде, а пожарникаро вече е излишен. Новият курс е затягане на колана и подготовка за война. Първа стъпка, генерал - президент и качествен администратор за премиер. Виж какво прави мижавата ни войска - за месец по полигоните е изстреляла повече снаряди и куршуми отколкото за последните 25 години.

Споко. Изборите са игра, в която всички си мислят, че участват а накрая винаги Цецо печели.

Той и Шумахер така си мислеше за Ф1.

Дървар, ти дебил ли си?

Големият Бащица от Уошингтън е кукла на конци. Ако много се напъне да прави собствена политика иде ,,ДАЛАС,, и Ли Харви Осуалд . Питайте и Боби Кенеди.

Крайно време е бойко да разбере, че народът каза НЕ на неговите началници, също така не иска начело на държавата да стои една посредствена женица, която за да оправдае членството си в БКП, говори кухите фрази за т.нар. "европейски ценносити". Ако сега има парламентарнио избори, ГЕРБ вероятно ще спечелят пак. Бойко да си гледа работата-за това за което е избран и да не кадрува. Българският народ сам ще реши кой да е президент. Аман от простаци, сополанковци, цървули, кифли и калинки каквито са 99% от властта.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е Разплутият неграмотен компир от Банкя да изчезне завинаги от политическия живот на страната!

хе хе хе! сега с един глас ще ни наложат техното решение! а и двамата генерали са на американски щат! аиде на война с пипъла и с русията!

Българските десни е време да спрат да слушат американските леви

Само не разбирам, зощо пъпчивите наричат комунистите прости? Че те и едно време са биши цвета на нацията. Учени, умни интелигентни, парламентарно представена сила, преди забранат. Георги Димитров е разбил нацистите в Германия, на немски, точно във възхода им. Дори Цола Драгойчева е била учителка. Умни, интелигентни хора, и най важното, антифашисти и патриоти.

особено пък правешкия циганин дето беше написъл повече книги отколкото е прочел

Особено той. Най великият Българин на 20 ти век. Работел е като печатар. Неграмотен ли е бил?

Страшно си неграмотен комуне! Г. Димитров бил разби нацистите... Явно знанията ти са от комунистическите учебници по най-нова история отпреди 40 години.

А ти от кои учебници четеш, пъпко?

68 , 33 % Румен Радев 31 , 67 % Цецка Цачева това са резултатите от гласовете тук в сайта !!!! повече вярвам на тях от колкото на ЦИК !!!!

Наивници. Че недоразумението Цецка ще е кандидатът на ГРОБ беше ясно още преди месеци. Я си спомнете как това недоразумение нато глист се пъневе да приема парада на войската. А относно Радев - президент : преди месец и нещо генерал-губернаторът от Козяк отиде на среща с Корнелия. А Баце... Да сдава мандата и мъна от чадъра. Иде война, трябва да се затягат редиците. На Големия Баща от Вашингтон вече са нужни генерал за президент и по-свестен администратор на премиер.

В едикояси околияааа...в едиквоси Познатооооо --> Се'й Пръкнало 'нашто'ооо... Тъ...тиит и Косматооо .

Големия Баща от Вашингтон още не е избран но ако се случи републиканец ще им пръсне сливата на наште неокомунисти

при положение че населението намалява, как е възможно да се изискват повече гласували?

Дискретно : - Вижте че Единственото почтиНЕ на Референдума Е отн. Задължителното гласуване, Колега.

Защо не се показва инфо за Митко Пищовлията?

Виждам че Сте по 'тънката' част, Колега.... - а Се ли сетихте Защо М. 'пиш-Това' Има Този вид Днес ?!

Радев кажи си ! Подполковник о. з. инж. Трифон Сърнев, военен пилот първи клас и майор о. з. инж. Костадин Пейчев, Национално движение Българофили

Всеки друг е за предпочитане пред ЦЦ. Толкова ли е лош "матряла" на ГРОБ, че няма кой по-свестен да предложат. След недоразумението Плевналиев, Цецка.Поредната кукла на конци.Не искам тя да ме представлява българите пред света.

Естествено че Е НоПасаран, Колега ! ... И ! - позволете Отново да Надебеля ЗА Намирането на КрещящоНеобходимите-Ни Хора Знаещи-и-Можещи !

"Не искам тя да Ме представлява българите пред света" мамицата ви проста булгажи, и местоименията даже не вдявате

булгажите пак си избраха комунизма "Those who cannot remember the past are condemned to repeat it"

... Aaaangel ! , Remember how We chased TheSun ?!

So, so you think you can tell Heaven from Hell, Blue skys from pain ...

...и благодарейки-Ви за Инструктажа, Мислителю - нали Всички знаем Онова парче на Чичо-Ни Боби ?! (25 years...YouTube-ирайте) - Би следвало да го Модифицираме ! Ние. Всички. Заедно. ----- ... WeAll had TheDevil on Our back for 72 years !

Hard To Dance With the Devil On Your Back

Грешките Наши - да СА Винаги Урок, Колега ! , т.е. Demonizer ! (а за поНежнитеДуши - Devil's Child ....кат ПланПослание де ;-)

...и последенЗасега въпрос (че Утро Стана), Уважаеми Мислители : - Е ли Време ЗА РеалноСъзидание Вече ?

Е ли време да те пошлифоват малко в Курило? Шизитата знаят защо. Резултатите са ясни, битият си е бит и сега си лиже раните.

Е Вярно че СезонътНаТиквите - ЯсноЗащо Се позадържа у Нас.. НО : --> Тикви Таковам Всякакви ! ---- Въпросът-ми - Е Към Мислителите. - Сте ли ?

...а на 'нашта' Терца --> Смряска'й Ешелонът 'шперца'.

Ти, пак си подпийнал и ... цапаш форума?! :)

Грешите. - просто Стриктно СпазихКактоОбикновено Нормите във Форума-Ни, Колега. (да Съм Казал макар-нещичко Преди края на И-тези 'избори' ?! )

...в Тъмна доба в 'нашта' задуная - позволете Всички да Известя на 'наште' Края .

Калинка, калинка, калинка моя, В саду ягода-малинка, малинка моя. Калинка, калинка, калинка моя, В саду ягода-малинка, малинка моя. Ах, под сосною под зеленою Спать положите вы меня. Ай, люли-люли, ай, люли-люли, Спать положите вы меня.

Не Ви разбирам... Бихте ли пояснили ?

Бързи, МнооБързи Са 'наште' интернетШитките 'дръзки' ! - Здраво Си въртят педалите на +/- Вакханалите... ---> Гръм ! , и После - Виж-ти Чудо !, Сме Си Свършили Ний-Всички Работата и НЕ-за-лудо.

За Протокола : - Толерантността-ми Се стопи . ...ерго : щаери и манлихери, и найВече интернетскиПлатФормери - Подготви !, който-И-където да Си ТИ !

Хайде, хайде тов.Терциански ! --> Си върти +/- уептиуански .

Бе стара максима е, че ако референдумите можеха да минат, щяха да ги забранят. Политици, сър...

Уел... Message Taken, Sire ! ...демек - Action ! Ние. Всички. Заедно.

То беше ясно, че няма да признаят Референдума, но как допуснаха генерал Радев да бие Цецка?

Ни се чудя, Ни се мая --> 'генералът'Пенсионер Осигури на 'наште' Края .

Последен Валс за ГРОБ:-)

Цъфнал ГРОБ... Цъфнал, та вързал ;-)))

Даа, и на дансинга излиза отново любимото Ви БСП!

Според мен, ако Каракачанов отиде на Балотаж срещу Цачева или Р. Радев, Караканов ще спечели( ще получи над 50% от гласовете ако кадидатите за президент са само две двойки). БСП и ГЕРБ имат по- голямо ядро от членове, но на балотаж срещу Каракачанов, това ще е малко.

Кой е Каракачанов -агент Иван. Един мазен дебел популист.

Не е зле да се замислите върху въпроса - Каква политическа принадлежност трябва да имаш, за да отидеш да учиш във Военно-морская академия имени А. А. Гречко. Става дума за вицепрезидента от ГЕРБ - вицеадмирал Пламен Манушев. ..... От 1984 до 1986 г. учи във Военноморската академия А. А. Гречко (Военно-морская академия имени А. А. Гречко, днес: ... имени Н. Г. Кузнецова) в Ленинград, РСФСР, СССР, добивайки образователна степен магистър по военно дело. Ако трябва да бъда честен, при тази президентска кампания, вицеадмирал Пламен Манушев е принизен до позицията на редови матрос!!! НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е ДОСТА УНИЗИТЕЛНО ЗА ЕДИН БЪЛГАРСКИ ВИСШ ОФИЦЕР???

Капитан Атанас Узунов, ако си го чувал, тъпако! "След войната в същата година постъпва на служба в 60-и заморски пехотен полк на Руската армия. По-късно завършва Юнкерското пехотно училище в Одеса(1877)...По време на Сръбско-българската война през 1885 година е началник на Северния отряд и комендант на Видинската крепост. Проявява се като ерудиран военен инженер при укрепяването и отбраната на крепостта. Призован от сръбския генерал Милойко Лешанин да предаде крепостта, Узунов отговаря, че е учил как се превземат крепости, а не как се предават и продължава отбраната. Отбива всички нападения на Тимошката армия до примирието на 16 ноември 1885 г."

Ами Цецка Цачева, какво е дирила в БКП??? Ето и нейните откровения: link ... Кандидатката на ГЕРБ за президент Цецка Цачева заяви, че не се срамува от членството си в Българската комунистическа партия. В телевизионно интервю Цачева обясни, че била забелязана заради качеството и ѝ предложили да стане член на партията. Тя обаче не смята, че е била номенклатура. Става все по-интересно!!!

Добре е човек да осъзнае грешката си на време и да я поправи,трагедията е когато цял живот правиш грешки-и поука никаква.Е това сте пенсионираните,военни,тъмно червени,позитански тролове.

zosha_@

жалко че референдума не получи необходимата подкрепа, за да стане задължителен...това допълнително щеше да обърка картите на сегашната политическа класа. твърдо за мажоритарно избиране, по едномандатни райони на народните представители - така ще знаем кой каква работа е свършил за района и ако не - шута и навън.

И как ще стане шута и вънка?! По желателно е, но за съжаление неприложимо, а мажоритарната система има прекалено много недостатъци особено на наша почва. Облагодетелства най-големите партии или силните по веста. През 2009 31 мажоритарни къндидати -26 ГЕРБ 5 -ДПС. Точно те доведоха до съмостоятелното управление на Бою щеше да има само 91 депутати и още тогава да прави коалиции, а не да загуби на страната 7 години. Мит 2 Мажоритарната система избира личности - къде са сегашните избори са такива къде са личностите от 24 двойки не могат да си изброят и пет индивидуалности-

zosha_@

Шута става на следващите избори, колега. Ако има достатъчно критично мислене.. Колкото до ремарка за партиите, не ви ли се струва, че малка България е тясна за 200n - партии? Мажоритарните избори са за личности..но създаването им е процес. Няма как да извадиш от нафталина нещо омърсено и да търсиш чистота. Около Борисов имаше ореол, който сами си създадохме. Не виждам причина да търсите от тук възражения срещу мажоритарни вот. ДПС е друга тема, но и те вече не са това, което бяха.

Тъкмо Европа ни даде шанс да станем хора и да ни приемат европейското общество и пак се върнахме към мафиотска Русия и нейните партии кърлежи в БГ.

Аз си бях човек и преди 10 ти и сега съм си човек! Родения да пълзи и в Европа и в СССР никога няма да литне! Перефразирам басня от Пушкин, тъпако!

Вие руските подлоги и унтерменши с пропагандата дето обичате повече Русия от Бг се радвате да сме в омагьосана спирала.

vasil

Кой е тъпак?"Песента за сокола"е от някой си Алексей Пешков,а не от Александър Пушкин.

Ама как искам Тръмп да спечели! И да отиде да пийне едно хубаво вино в Крим и като се прегърнат с Путин па като запеят.., да ги видя тогава Трайчовци, Радановци ..как ще заквъчат като лайна в калчища! Бойко, го знам веднага ще врътне филийте!

Същият Тръмп заплаши с Ядрен удар Иран А те доколкото знам са съюзници с Путин в Сирия. парадоксално е как форумните патриоти възневидяват нечовешките условия в ислямския режим на Саудитска Арабия и широко мълчат за средновековните нрави в Иран.

Глупав си а не Политолог! Я ми кажи бе промит мозък, как дойде на власт сегашния президент на Иран? С избори тъпако! А кой, кога и да ли някога е избиран в Саудитска Арабия! Я сега тъпак отиди и Гугълни кой е Мосадък! И ще разбереш защо Иранците, пък и не само те мразят Американците! А тая глупост че Тръпм щял да удари Иран с атомна бомба я разправят от кампанията на Клинтън да плашат тъпак като тебе!

37 хиляди гласа... да това е нищо работа за печатницата.

Рават тука разни че Руснаците ни били превземали.. ами че що не дойдат Американците да ни превземат? Що не построят 7 ми реактор в Козлудуй? Да ама искат първо да вземем заем да им го платим и тогава я го построят, я не! Да ама Хилари спря Беленето.. Ами що не вземат Американците да построят един газопровод от Тюркменистан през Грузия че през Черно море, през нас та за Европа? Щото Американците вече нищо не строят, тъпанари! Дай им Фейсбук, Гуугъл.. то няма лошо ама това не прай ток и не дава топло и светло! Сори!

сега щастливи ли сте българчета такива, ходете да развявате байраци на новите ви "господари" - собствениците на тази държава много ще се радват че статуквото се е запазило успешно още един път българия ще замре и вие си нямате представа че иде края в 2050 година няма да има българия а турция и гърция, а македония ще остане, радвате ли се бе мишки

Завой към Русия и политическа нестабилност... затова си правете сметка какво избирате!!!

Споко мой човек! Тръмп като стане президент, като че цуне с Путин .. и пак ще сме в правилната посока!

Техните избори са преди нашите, да гледаме накъде духа вятъра тогава.

Въпрос: - Какво стана с майката на нацията? Отговор: - Ами е*баха и майката.

Разликата от 25.52 - 21.93 = 3.59% Съотношението между двете е 116%, в полза на ген. Радев, на който му се смята ;-)

Реално за Радев са гласували под 1 милион. Всички гласоподаватели са около 4 млн. Така че голямата истина е че 3/ 4 не са гласували за комунистическата марионетка.

Не се ли броят само гласувалите? Май в ГРОБ вече броите и умрелите за гласоподаватели ;-)))

Не ме е грижа кой комунист ще е президент. Повече ме интересува фактът, че в суматохата прецакаха референдума

Те го прецакаха още като окастриха три от въпросите и най-вече най-важният: "Защо да храним 240 пора".

Който иницира референдум е добре поне да е прочел закона. Въпроси засягащи промяна на държавната форма са от компетенцията на ВНС, а броя на депутатите в Народното събрание е фиксиран в Конституцията на 240 и не може да бъде променян от Обикновено събрание

Нищо не са прецакали! От нас си зависи! Мисля че се преброихме и сме повече от тях. Два пъти повече от най-силната партия. От реаниматорите, които крякаха за смяна на конституцията СЕДЕМ пъти повече. От управляващото мнозинство почти 1,5 пъти повече. Е к'во повече, т'ва е, критичната маса е достигната, да изметем боклука!

мОре Козяшките тролове нещо изведнАж изчезнаа яко дим, липсват ми, много целеустремени бяха завалиите. И Рада и тя изчезна, няма пресконференции със стиснати устнички , няма сутрешни блокове...нови бисери, псувни и тнт, сега му е времето а и шока от 5те% на Трайчо отминаа, да се развихря

Море сега те чака по голяма мизерия с Бсп-Дпс и няма да ти е скучно.

Рамадан ако е политик, самостоятелен сега е време да си осребри чековете. Само трябва да излезе и да нарече останалите реаниматори предатели, които кркаха против Бойко и викаха;"никога с ГЕРБ" за да влязат в парламента, апосле като кърлежи се впиха във властта и му е готов новия десен проект. Обаче кукловодите така се шашардихса се от няколкото шамара, които изядоха на тези избори, че не могат да се усетят къде вълната, че да я яхнат!

Само революция . Човек не може да бъде свободен в робско общество. Богатството и привилегиите на малцинството е натрупано върху костите и унижението на обезправените.Честит празник , Честит 7ми ноември , ден на Великата СОЦИАЛИСТИЧЕСКА революция.

баце, тая революция нищо хубаво не е донесла. а тая пропаганда за класовата борба съм я слушал до втръсване.

Между леля Цачева и ПАУН Радев, избирам лелята.

Тиквеник, искаш креатурата на Буда - зависимата от телохранителя на Тато, тетката от плевенската БКП, да е лицето на България. Къв десен си ти бе, ти си една проста зелена малоумна тиква. Цец Цач и Буда ли са носителите на евроатлантическите ценности ,ха ха ха ,тези бивщи напористи членове на БКП ли - сега евроатлантици ще ни учат на морал и ценности. Тиквеник ,останал си в ледената епоха и не знаеш какъв си.

Повръщня на един червен другар.

Цачева има 0 /нула/ шансове срещу Радев. НУЛА . Само малоумен ,криминален, болен мозък може да пожелае тази простовата ,послушна, зависима, слабо образована жена, да му бъде президент,да го представлява пред света, да е лицето на България,да води Българския кораб през бурните води на гигантския световен катаклизъм. Братя Българи , ние сме стар и древен народ.Ненадминати в труд и в бран, Българите сме създали 12 държави, нашата древна история започва още от 2471 година преди новата ера ,съзнаваме или не, носим гените на древното българско племе. Идат дни на изпитание,българското племе подсъзнателно, интуитивно усеща опасността. Българите където и да сме пръснати по света си оставаме Българи, велик и древен народ . Затова братя Българи мислете, трябва ни водач, смел ,достоен ,разумен и уравновесен мъж,който може да обединява, който може да казва НЕ ,който е независим ,патриот,родолюбец,горещо обичащ както ,Българския народ така и Българската земя и Българското небе. Трябва ни обединител,смел,почтен и мъдър държавник. Кормилото на кораба България трябва да бъде поверено в здрави и чисти ръце. Братя ,бъдете трезви,будни и мъдри. Нека всички Българи тук в отечеството и вън от него се обединим в юмрук и покажем на света,че сме достойни чада на майка България. Гласувайте за този мъж , за този пилот ,който добре знае урока от подвига на безсмъртния Български герой Списаревски. Друг избор нямаме. Вярвам,че този мъж ще бъде достоен президент на България и над него ще бъде само Бог и Българския народ. Да живее България. Амин.

И понеже сме древен народ, дай една кремълска фуражка да си изберем, а?

Не се пени толкова, ще си образуваш нерви! Никой няма да я избере тая РабФАК СКА партийна секретарка. Спокойно, те го правят да те дразнят.

Само малоумен,криминален болен мозък гласува за боклушарски 2 ..същите гласуват и за дудук бареков,жида,курнелия и бялата златка

идваш тука от името на древния булгарски народ и ни сочиш една марионетка на най-антибългарската партия,поробила и избила толкожа булгарски животи и съдби през последните 75 години и смееш да се наричаш българин.срам ме е от тебе

Лекувай се.За каква марионетка говориш . Ако имаш предвид тетката от плевенската партийна БКП организация изцяло зависима от телохранителя на правешкия артист ,да съгласен съм. Е хайде стига бивши партийни БКП некадърници да ни учат на евроатлантически ценности. А що се касае за Радев да ,той е наемник но наемник на българския народ.

Самоубил се шеф на агенция за проучвания? Бойко така се беше наежил, че без малко да го вземат за реклама на едни дезодоранти "Освободи напрежението". На практика "продаде" за 160 милиона евро югоизточна България за мигрантски лагери. Такава продажна политическа клоака се е насъбрала, че граждански войни ще почнат в цяла Европа. Всичката измет от гз на географията се издипа тука.

Опорочоха изборите, на референдума му е*аха мамата. Кой ще поиска касиране? Има всички основания за това.

Тъпата фуражка ще загуби! И понеже е изучавал само устройството на машини за убиване, то в новия и модерен свят няма да си намери място "...ще изпадне от каруцата". След 10(десет) години, ние българите ще направим филм за окаяния му живот, пак там в къщата на родителите му, на мизерната маса в двора, пред чашка ракия и евтин чипс...по скъсан анцунг, с насълзени очи ще разправя спомени, когато е бил на върха на вълната, а вече пропил военните пенсии. Като жан виденов.