Ген. Румен Радев е петият президент на България

Ген. Румен Радев е петият демократично избран президент на България. Той получи 59,7% от гласовете на балотажа, а кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева - 35,6 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Румен Радев е петият президент на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже пази България от случайния гражданин избран за президент от БСП и ДПС!

Радвайте се на тоакъв президент-новобранец: Освен подкрепа от поддръжниците на социалистите, бившият командир на военновъздушните сили привлече гласове от Движението за права и свободи, което представлява турското етническо малцинство и влиятелна група бизнесмени, и от ВМРО - ултранационалистическа партия, чийто лидер спечели 15 процента от гласовете на първия тур миналата неделя, пише британският "Файненшъл таймс".

Трябва Мозъчен тръст и кръгли маси! Само нежна Революция 3 в 1 може да спаси България! 1.Революция на трудовите доходи увеличаване 5 пъти сега, за да станат поне наполовина на германските и втори път - още 5 пъти! Унгарците го направиха много отдавна наведнъж - 10 пъти! 2.Революция на правосъдието за Императива на Закона, който е над всички и съди Всички Президент, Прокурори, Съдии, Депутати, Премиер и Министри и всички останали Властници, както и Народа - за Деянията им както за Злоупотреба с Власт, така и за действията им и/или бездействията им; Да върнем силата и мъдростта на Закона, за да съди Всички справедливо! 3.Революция на Научно-техническия прогрес и тогава всичко ще си дойде на мястото! Бюджетът ще се напълни и ще има за всичко за Отбрана, за Наука, за Образование, за Здравеопазване, за Култура и т.н. Революцията на трудовите доходи може на два етапа да стане: Увеличаване на заплатите 5 пъти сега за да станат поне наполовина на германските (наведнъж или за 5 години) и втори път още 5 пъти. Унгарците го направиха много отдавна наведнъж - 10 пъти! Масларова поиска да го направим и ние, но партийците тогава не и позволиха! Научно-техническото развитие над нивото на техниката след революцията остава постоянно да действа, докато свят светува!

Звучи като "петия елемент"

6тия президент ще е от биг брадър... или някой известен готвач на амфетамини....

И тоя гледа като Желю Желев квадрофонично.... А сраната пак ще бъде безмилостно плячкосвана....

"И ко пра,им ся?" Един истински български генерал се изправя с всички заслужени свои дипломи и достойнства срещу измислен и назначен за такъв. Резултатът е на лице - измислицата Боко пак се скри от страх, използва оставката с цел смишуване и ни чака пак да ни прецака.

На дебата Румен Радев каза нещо много смислено: "Да се отървем от сателитния синдром". Ясно е, че хората искат промяна на досегашния модел - протестърите да правят "цветни революции" по соросоиден модел. Това се отнася и за нас, и за другите страни.Досегашното статукво докара света дотам, че Европа се зарина с мигранти, а управниците само чакат да им се спуснат квоти, за да изпълнят "директивата".

Най-после и у нас задуха вятъра на промяната.Да пожелаем успех на новият президент,а народа да се събуди от дълбокия си сън и да измете от власт оялите се и самозабравили пишман политици.Да дойдат нови хора,без клиентелистки обвързаности и зависимости,за да станем модерна държава с достоен народ.

Най-после си имаме мъж-президент!

Румен Радев - ПЪРВИ ГУБЕРНАТОР НА ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЯ

Цецка Цачева каза, че е като Хилари Клинтън. Та ще замоля привържениците на ГЕРБ да ни обяснят: 1. Г-н Данговски дали е като Бил Клинтън и ако да - кой играе ролята на Моника Люински в семейството? 2. Ще се разведе ли Цецка Цачева с мъжа си, както направи Хилари Клинтън - на втория ден след като загуби изборите?

Ролята на Моника Люински я играеш ти и като я изиграеш от руското послоство ти пращат кеш.

БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ПРОТИВ НЯКОГО ,А НЕ ЗА НЯКОГО!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА!

Дир, научете се да броите. Радев не е пети, а шести президент на България. Преди него са Петър Младенов, Жельо Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев.

Може би ....не броят Плевнелиев. Защото той беше президент ...но не на България.

Тия дето слагат минуси, изглежда са пропуснали урока с броенето до 5. Сигурно това е свръх умствените им възможности.

Според окончателните данни от ЦИК: най-висок процент на поддръжниците на Радев са българските турци от Търговище (70%) и Кърджали (69%).... Така че, ДПС активно действа с БСП, има ли още съмнение за тази антибългарска коалиция????

Стига вече тъпизми! Търговище и Кърджали са отдавна турски. Защо обиждаш останалите българи - тук и в чужбина!? Ако те са гласували за леля ти Цачка Цечева защо тя не спечели!?

Обществени дейци и историци от задунаевска призоваха ръководството на руската република да я преименува на България. Такова е според тях същинското й историческо име, а древните прабалгари са потомци на българи, заяви за РИА Новости Румен Радев, президент на задунаевска руска република 01.01.2020

Той и съпругата му ще ни излагат много по света, ако изобщо някой ги покани тези недоразумения селски

СЕЛСКИ БЕК си избрахме, това е..

Тоя Радев да не е извънбрачен син на бай Тошо?

народа с "деня на дебила" - 13.11.2016г. - чака ни една зима изпълнена с чувства... И една непредвидима пролет под майченското крило на БСП.

А шестия ще бъде танкист.

таксиджия или тираджия може би

Трябва да свикваме вече с новия ПРЕЗИДЕНТ. Тръгна в кампанията, като Генерал и за мен е ГЕНЕРАЛ. Господин Президент ще му викам, като престане да бъде такъв.

Президентските избори пречупени под друг ъгъл: В спортни новини: Вестник "Баскетболен свят" - Центърът на Пенсионерите Румейн Радю наниза 59 точки и спечели призванието MVPresident на мача. Радю получи повече асистенци от резервната скамейка, а звездата на противниковия тим ЦиДджей Цач завърши мача с 36 точки, което не бе дистатъчно за побдата на Пожарникарите.

Вестник "Футболен шут": В скучен мач индивидуалната класа на нападателя на гостите Румен Радев-Самолета донесе победата на Червените, а звездата на сините Цецка Цачева-Майката удари греда. Треньорът на загубилите Бойко Борисов-Капитано не бе доволен от съдията, който "откраднал труда на момчетата", но пък призна загубата.

Много ми хареса. Имаш тайни заложби, така да знаеш.

Няма да се срамуваме от фалшифицирания Непрезидент мижитурка Роско офшороско.

Единствения който тласка държавата към криза е Борисов.Никой не му е искал оставката както казаха и на пресконференцията на Радев.Понеже не можа да си направи държава в държавата като си осигури и послушен президент като Роско та сега го играе сърдит.Вината си е единствено негова че издигна този урунгел в последния момент.Да не говорим,че наводни държавата с бежанци и изтегли едни ''малко'' парички,които сега някои трябва да връща....

хареса генерала на пресконференцията да го видя между две жени до него и отзад още две три.Много жени ще го насочват по правилния партиен път,бе.Ха да го видим след време какъв достоен генерал и мъж ще е !

Такъв какъвто е бил с първата си жена....

Abu Talib

ШЕСТИЯТ.Думата "демократични избори е само СДС-идеологема.

Радев президент! Нанананананана,ля ля ля ля ля : ))))))))))))

"Никога не лъже"- само жена си и армията да назначи любовницата си на 2 места. А и народа, за да го избере. Той няма и програма и нищо не е казал какво ще прави. Мисли, че ще превземе Европа, ама скоро ще му затворят врати навсякъде. Бони и Клайд по български. Това ще е най подлият български президент.

Добре че беше Борисов/наказателен вот/ иначе тоя никога нямаше да стане президент

Президентшата вече поздрави с победата в"...the Kingdom of Steel"

Никога не се радвай на малко прасе и нов началник, защото не се знае какво свиня ще стане ! Като гледам свинките около него бая грухтене ще падне.

стоп на еуфорията и на работа! важни са стабилността на бьлгария: границите и троянския кон-казармите пьлни с мигранти! стабилно правосьдие, икономика, задравеопазване, образование! надявам се да направите добьр екип ! виновнитетрябва да работят наи-много! хаиде на работа! успех

Ето ви какво говорят умните хора: Освен подкрепа от поддръжниците на социалистите, бившият командир на военновъздушните сили привлече гласове от Движението за права и свободи, което представлява турското етническо малцинство и влиятелна група бизнесмени, и от ВМРО - ултранационалистическа партия, чийто лидер спечели 15 процента от гласовете на първия тур миналата неделя, пише британският "Файненшъл таймс".

Шапкаря Радев изпревари предишният най-порславил се селянин от тяхното село-шофьор на бай Тошо! Ашколсун мистър куку и да не забравиш да звъннеш на Путя да му кажеш колко си му верен.

Този е просто един политически аутсайдер!!! Това определение е дал Finansial Times......

Селяндур от класа той и цялата му селска рода !

тИ СИГУРНО СИ АРИСТОКРАТ ОТ СЕЛО ДОЛНО НАНАГОРНИЩЕ!

С БКП напред, с БКП Напред! Вечна дружба, вечна дружба (със СССР)! Ураа! Ай сиктир.

Умен и харизматичен във дебатите отличен бързо се еманципира и Корнелия шокира!

#КОЙ спечели изборите за президент

Приятели ,нека заедно да изпеем песента на партията ни !!! Комунисти комсомолци, пионери и гладни пенсионери ...

Abu Talib

Ню Йорк сити, Токио сити, Лондон сити, София- гладни.

Братя българи благодаря ви,че гласувахте за нашия президент !!!

Това е един нахален , безскрупулен ново пръкнал се селянин от класа без визия , супер противен , вижте само от къде произхожда и какви чистокръвни селяни са родителите му, това е поредната пионка недейте очаквайте чудо от него , както каза един всеизвестен журналист глупаците гласуваха за глупака !!!

по голям глупак от теб няма, те в Банкя са все аристократи .

тя и Цецка е от аристократично потекло, кой е казал че е селянка.

Боко и Чоко да дадат отчет къде похарчиха парите от огромните заеми, които теглиха, защото нищо създадено не се вижда. Трябва да се назначат експерти в съответната област, да се назначи експертно правителство. Всяко партийно правителство е обречено. Депутатите трябва да станат 120 човека и задължително да са с висше образование и поне 5 години трудов стаж. Само така ще се оправиме.

Нинова, долу ръцете от Радев!

Г-н Радев, честита победа! Надявам се, да не позволите на Йотова, Нинова и сие да диктуват решенията, които ще се наложи да взимате. Надявам се, но се съмнявам. Защото ние, българите, за пореден път избираме някой извън статуквото. И му се радваме. Докато не се окаже, че той бързо става част от всичко пошло и мръсно в т. нар. политика. Та, в тази връзка - желая Ви успех!

Поне малко говори и на един нормален език, веднага се разбира, какво иска да ни каже.

Дано не стане част от този прогнил елит,който съсипа даржавата и народа. риказката за стълбата да я чете всеки ден. сутрин. Ако не се подобри жизненото ниво,всичко е напразно. Народа умира в бедност и нищета.

в The Guardian са пуснли статия за нашите избори озаглавена -" Русофил печели в България" и ни сравняват с Молдавия която е ужасна сиромашка кочина, най бедната държава в Европа, а честито

ако продължаваме в същия дух може скоро да почнат и с Буркина Фасо да ни сравняват, мъка мъкааа

Значи ББ и бандата му са ти харесали? А това, че народа не ги харесва - за теб и такива като теб, няма значение ли? На хората омръзнаха прости бабити, чалгари и кифли!

"ужасна сиромашка кочина, най бедната държава в Европа" ами да я бяха оправили умниците от запада тая "кочина" през тези 27 години, че да има за какво да се оплакват.

циганите в славияново са в делируим - техня човек и саселиянин победи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.