Изгорелият камион с мигранти е на строителите на оградата

Изгорелият край Резово камион е собственост на фирма, наета за строежа на оградата на границата с Турция, съобщиха за Дарик източници, близки до разследването.

Обратно в новината

Коментари - Изгорелият камион с мигранти е на строителите на оградата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само идиотизирани наследници на хуно-славяните, каквито са българите, могат да постъпят като зомбираните радикални ислямисти, за които човешкият живот е... една пачка в сметката на партийната централа.

veska

Каква "случайност", граничните полицаи да минат по това време! Те май са съпровождали камиона, но сега може и награда да получат, като спасители!

Само да попитам, има ли случайна фирма, строител на стената или са все на приближени и задължени на Герб? Само да попитам това правителствена политика ли бе на Б.Б. два мандата? И що не е оградата двойна, и що е четири пъти по-скъпа от тази започната от Орешарски и кое е истина:- празната ни граница колко е, че има официално обявени по медиите от 10 до 25 км. А и добавка, че имало пролуки по дерета и на други по-труднодостъпни места! то за граничарите може и да са трудни, ама за каналджиите са си отлични и достатъчни за прекарване на автобусни пратки нелегални мигранти към Сърбия! И кой ли обира каймакът на тази транспортно туристическа дейност? Без толериране от правителството няма как да не стане! Герджиков за два месеца освети проблема, крит упорито от Герб! Защо ли се изкарваха ,че са матросовци пред западняците, като ги разкарваха с лукс джиповете и хеликоптер за да им се отвори апетит ли или за да си скрият с рози нас.аният си зад.ик!

"Изгорелият камион с мигранти е на строителите на оградата" Познайте каква ни е оградата, щом трафиканти я строят! Затова и унгарците построиха тяхната за месеци, а нашата вече трето правителство ще я строи години наред. Защото ако я направят бързи, няма как да оправдаят присъствието си на браздата. "Чист късмет е било, че минута по-късно в района е минал патрул на Гранична полиция" Дали късмет или са посрещачи, които като са се забавили клиентите и са тръгнали да ги търсят!? "Един от граничарите, с риск за живота и здравето си, е влязъл в горящата кабина на камиона и е открил лост, чрез който е успял да отключи отделението на багажника" Много бързо се е ориентирал този полицай и е намерил лоста за тайното отделение. Дали не е лоста от който обикновено освобождава клиентите? ;)

Строителят на огради и магистрали ББ се кандидатира за втори мандат. Всеизвестен факт е, че всички апетитни договори на големи обекти се дават на свои хора, вероятно срещу тлъсти комисионни. Затова качеството на магистралите е такова и с националните ни интереси всяка мутра си бърше задника.

Затвор за шофьора , собственика на фирмата да бъде санкциониран с голяма глоба ! То правителството на патриота Бойко Боклуков ги е наел , умишлено да пропуска за пари незаконно пресичащи границата ! Предполагам че не е първи път превозвано чужди елементи и процент от печалбата утива в джобовете на Партията на Бойко Боклука ГЕРБ ! Всички негативи в страната идват от ГЕРБ , за това не гласувайте за Герб и не ходете за гъби , а гласувайте да изхвърлим тази ОПГ от управлението на Страната !

А фирмата строител да не е патриотична........?

А как полицаите са разбрали за тайника? Май са подсигурявали транспорта.

Термокамерите са затова да след им парите, и стотинка неможе да се изгуби

Аз пък виждам само полза от тази случка за България.Достатъчно е продажните ни журналя този път да се постараят и да разтръбят ГРЪМКО И ДЪЛГО информацията как се превозват "горките мигранти" в милата ни роднина,така че и чуждите медии да го обяснят на целия свят.Нищо,че ще е резил за нацията,ЗА СМЕТКАА НА ТОВА НАИСТИНА ЩЕ СЕКНЕ ЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ МИГРИРА ПРЕЗ БЪЛГРИЯ. ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО!!!

Кинтите за златно-диамантения китайски стобор не стигат, та строителите - патриоти са готови на всичко, само да съберат някой лев и да дофинансират тая родна египетска пирамида (със сфинкс) сами... Викам да съдействаме на родолюбивия им плам, да земеме от пенсиите, училищата и здравето едно 5-6-700 мильона, па да фърлим и тях за(д) дувара... Там, спотаен в храстите, старши инспектор Буревестников - Ястребовски провежда тайна акция срещу банда зидари измамници...

... дет се каа... да нема празни курсове...

Като се има в предвид, че изпълнителят на строежа на оградата е избран без конкурс, това е гаранция, че в тази далавера са замесени политици от ГЕРБ от най-високо ниво!

Защо бяха премахнати кльоновете от границата, заставите, тревожните групи, следовите кучета и прочее? Спомняте ли си, когато Баба Яга - Елка Константинова, бивш министър на образованието от глутницата на Ванката Костов, на която синът и един от първите издаваше порнографски вестник ("Ами трябва да се прехранват децата!"), та тя грачеше в парламента, че България не е концлагер и всички ограждения по границите трябва да се премахнат? Ама ние помним! "Нищо не е забравено и никой не е забравен!" Комодски варани, чийто лиги текат при възможността да ни оглозгват до кокал и да крадат безнаказано от парламентарната кочина, на която девизът не трябва да е "Късото съединение прави силата", а "Ние ситите, не вярваме на Вас гладните!" В резюме: Гласувайте за тези лица, чийто център на морална тежест е разположен между ректума, простатната жлеза и джоба. Надеждата все пак е, че: " Каквото е станало, това е, което ще стане; И каквото е било извършено, това е, което ще се извърши; И няма нищо ново под слънцето!" Все някога ще дойде Видовден и тя: "вековната злоба на роба в своя пурпурен гняв величав" ще избухне! Ще платят! Те,... децата им, внуците, правнуците, ембрионите, яйцеклетките и сперматозоидите им!

И да но е скоро!!!

Жалка червена пропаганда :) Кой премахна държавата? БКП! Защо премахна държавата БКП? За да може да краде!

Ей боклук само да те набарам......

Зловещо. Така или иначе Господ ги е спасил. Да ходят да се кръстят и да бягат от родните уруди. В Молдова да избягат пак ще са на далавера.

Строители на съвременна България

Уважаеми Господин Прокуроре Цацаров , Поддочухме , че всъщност ИМА НЯКОЛКО ТАКИВА КАМИОНА - ТАЙНИЦИ , които УЖ пренасят чакъл ... Какво всъщност пренасят - вече стана известно на всички 1 Та : Уважаеми Господин Прокуроре , Смятате ли най-после да си свършите работата като се самосезирате , или вече направо да затваряме Държавата ??? Начело с институциите , разбира се , каквато без съмнение сте Вие !!!

Фирмата да строи оградата е имала единствената цел да прави трафик на бежанци, а строежът е просто един параван! Сто процента тоя дето и е помогнал да спечели конкурса е в кюпа с тая фирма!

стари новини от мафиотската държава на бб 2...преход...приход...проход...прахот...пръход.

на фирмата строител за проверка на налични тайници. Името да бъде оповестено. Анулиране на обществената поръчка . Военните да достроят границата под строг държавен контрол. Що за идиотия частна фирма да строи охранителните съоръжения по държавна граница?!? Сроителството на такъв стратегически обект, охраняващ държавната граница не представлява ли класифицирана информация?! Регистрирана ли е фирмата по закона за защита на класифицирана информация? Не се ли правят внезапни проверки по строителството и спазване на законодателството или се известява фирмата за величайши посещения , сиреч в тия дни трафикът е забранен!!! Много отдавна институциите работят на парче, а не съгласувано. Би трябвало всяко констатирано нарушение да бъде препращано към всички министерства и те да се самосезират , ако преценят , че е в тяхната компетентност. Така никой няма да се оправдава, че не знаел...

... боце, ти ли се, бе, баце...

Гранична полиция ескортира каналджийте с нашествениците, за да подсигурят безпроблемният трафик на арабелите , в случая са се намесили навреме, за да не им изгорят кинтите "

22.05.16 г. ББ твърди по БТВ , че натискът по границата ни е нула, след като е посетил в едно с Бъчварова, Ненчев и зам.посланикът на Великобритания у нас и Валери Симеонов , който също се е изходил по въпроса с изказване, че е супер надеждна и изолирала Европа. ГОЛЯМ ЦИРК!!! драги зрители

Границата си е супер.На Валерката камионите просто добре са преоборудвани.Дали някой ще се сети да прегледа и останалите камиони на фирмичките му (или е универсалният коалиционен партньор)

че нали и от ЕС, и от НАТО инспектираха оградата като "супер надеждна". И те ли са на хранилка?!

границата не се наблюдава и със сателит?! Така много лесно ще се установи колко "курса" има въпросния камион!

конфискация на имуществото на трафикантите, ползване член за заплаха за сигурността на страната и отнемане на българско гражданство, закриване на фирмата извършваща противозаконна дейност и конфискуване на активите й в полза на държавата!!!

айдееее,Валерката и обкръжението отекоха.сега и ситроена и "старата дачия -2016г" ще им вземат.

Тая ограда нали за това я строим , само за оторизирани каналджии

Ашколсун за Харният коментар !

А колко курса е направил тоя камион преди да се запали ! затова сърбите слагат войска на границата с България !

Тоя шофьор е пълен изрод, кретен и нечовек! Първо, защото е качил в служебен камион на фирмата, строяща оградата на границата, точно мигранти, които са искали незаконно да минават тази граница! Второ, защото позорно е избягал и оставил на огъня хората, които е измамил и им е взел парите, а те са му се доверили за живота си! Трето, защото сега се крие, страхливото псе, заедно с парите, които е взел ... Такава простотия отдавна не бях чувала, но явно кофти матряла е способен на нечувани изродщини! И тоя тулуп ще си легне довечера до жената си и ще си спи спокойно, забогатял, е какво става с децата и жените в тъпия му камион ...

от крайцера! Как го правиш, учила ли си за това или ти идва отвътре?

Аз само да попитам.Граничаря бил забелязал горящият камион и с риск за живота си влязъл в кабината за да освободи с лоста тайника,дето уж тайно са се подвизавали емигрантите.....?А този граничар от къде знае,че има емигранити скрити в камиона, че дори рискувал живота си за да ги спаси?!Ххаха,значи там граничари ,строители и тем подобни,всичко живо са навързани като свински черва и си заработват солидна сума пари,а нас ни вземат за балъци

Не ти ли мина през акъла, че може да е чул викове и тропане?

Мирослав

Ти ако чуеш викове и тропане от камион с чакъл, какво ще си помислиш? Ще тръгнеш да търсиш тайна ръчка "с риск за живота си"? Тая работа смърди та се не трае...

...imalo chujdi grajdani v kamiona...a selyani ne e li imalo???

ей на туй му се вика организация по модерно посрещане на терористи, но защо не и традиционно (национално) гостоприемство? Да живей България, нейните управници и ... раята в батака!

Не може да е вярно. Бива падение, но това вече мозъкът ми не го побира. Ние държава ли сме?

Фирмата строител на мрежата за кокошки на оградата, превозва мигранти - това е огромен скандал и показва цялата корупция на държавата и фирмите които я обслужват! Незабавно договора с фирмата строител да се прекрати и да се намери друга фирма да довърши мрежата!

TIREX

трябват мини. и нещата си идват на място.няма каналджии няма подкупи.

От дете мечтая да вляза случайно в горящ камион и да дръпна тайната ръчка.

сега е моментът да си сбъднеш мечтата!

Камиона е на банкелията, на кого да е.

Граничарят е тръгнал да си защитава подкупа. Тези за балъци ли ни взимат. Имат спец. техника и термикамери па са слепи да видят 30 човека за пореден път. Мирише на кинти отдалеч.

Камионът не е пресичал границата, та да го гледат с термокамери ...

Сега става ли ясно, защо се строи стената 100 години? Ми колко място да е останало в тези камиони от тайниците за мигранти? С така рязко намалената вместимост на материал, бавно се строи ... А ако трябва и да разкарват по-далеч живата стока ... време си е това ...

Емм.. браво на Гержика! Нашто Царче Симеон II Oбединител Европейски, сино на Царо Борис III Обединител Български, и поданиците му мязат да са истинските патриоти на България. Язък, няма да са на тия избори. Бай Симе, ждеме те, драги!

какво има да го издирват - хващат шефа на фирмата и оттам се тръгва надолу всички по веригата. Прекият извършител е шофьорът, но заповедта идва от шефа на фирмата, кой иначе ще си позволи да направи тайник в ремарке за чакъл - тайник за 27 човека т.е. почти цялото ремарке е било като една колиба, с 2 педи чакъл отгоре. Това изисква заварки, железа, материал и т.н. И не става от днес за утре, нито се прави 'на своя глава' от който и да е.

от шефа на фирмата И...НАГОРЕ ПО ВЕРИГАТА...чааааак до Радев. Защото той е сега наследник на канала. И той ще го потули, но поне и Цацаров пак ще се облажи.

Да бе, Радев ви виновен. Той викаш от сума ти време строи стени, целува се в Брюксел, дават му пари за центрове ... не беше ББ, нали? А, чакай, той беше.

Браво на граничният полицай! А тези хора трябва да се приобщят в обществото ни и да помогнат на нацията ни в борбата с руската агресия, а и без това стотици цела пустеят, можем спокойно да помогнем на 500к бежанци, решавайки и донякъде демографският си проблем, както и евентуалната руска агресия

демографският проблем ще го решим, като започнеш да правиш деца, а не да лъскаш чикии по Кончита Вурст, или да ми гледате кривогледи булонки в панелките.. Ако черните паламарки все пак са ти някакъв фетиш, то отиди в подлеза на която и да е ж.п. гара и ще получиш безплатно доза спермоцин и ще решиш проблема със запека трайно.

тоз анал няма да го запълниш

Идеята не е лоша. Трябва да вземем обаче кюрди и иранци. Други не ни трябват.

Журналист: А бе що строите тази ограда? Боко: За да ги извозваме с камиони, и за да си плащат.

Хахаха, сега ще го прехвърлим на Нинова и БСП и те да се облажат! Празно няма!

че шофьорът никъде не е избягъл, ами така наречените гранични са го прибрали в тяхната кола и са го извели по живо, по здраво! Даже заради стреса са му дали още 200 евро отгоре!

Ама, че сте глупави! Никаква "чиста случайност" няма. Патрулът е ескортирал пратката.След запалването заради техническа неизправност съвестта на граничаря се е пробудила и просто е дръпнал лоста като много добре е знаел къде се намира. Все пак е лост за отваряне на тайния багажник и едва ли на лоста има етикет "таен багажник".

Ама че си умен! Най-после и ти загря ...

дори на "тайния" лост има надпис в зелено/ когато е пълен/ и в червено /празно/. Да не стават грешки!

5 лева! Дали на тъпия шофьор 100 евро да кара камиона, а отзад Гранична полиция действа като охрана. Със всички камиони е така - Гранична е отпред или отзад, вземат си полагаемото и го предават на следващия по трасето. Организацията е стройна и добре контролирана. Сега съм сигурен, че няма да намерят никакъв шофьор и преписката ще бъде срещу неизвестен извършител. Или пък ще го оправдаят, защото мигрантите са се качили докато той е ходил да пикае, хахахахааааа. Сърбите ви казаха 100 пъти, че БГ полицай прекарват мигрантите, вкл. днес пак ви го казаха!

При Освобождението на България 1878 г, Тия араби бягаха от връх Шипка до Сирия и Ирак. Пак искат да завземат Европа. О, Шипка! Три деня младите дружини как прохода бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят по урвата дива и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Сюлейман безумний сочи върха пак и вика: "Търчете! Тамо са раите!" И ордите тръгват с викове сърдити, и "Аллах!" гръмовно въздуха разпра. Върхът отговаря с други вик: ура! И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье; дружините наши, оплискани с кърви, пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред, всякой гледа само да бъде напред и гърди геройски на смърт да изложи, и един враг повеч мъртъв да положи.

Хахах Няма празен курс - Криза батко! Към браздата с телени огради, на обратно с мигранти...

турската граница кара гюленисти в тайника, мрежите - отгоре. При оградата гюленистите слизат, качват се иракчани, сирийци, афганци...който си плати и обратно. Линията е редовна и се обслужва от 15 камиона. Ежедневно!!! ТАзи линия е по-печеливша от Градски транспорт-София.