Коментари - Резолюция на ООН за Сребреница отекна със скандал у нас, МВнР отрече да сме сменяли позицията си | Днес.dir.bg

Резолюция на ООН за Сребреница отекна със скандал у нас, МВнР отрече да сме сменяли позицията си

Сюжетът с гласуването на България изправи едни срещу други ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, Тафров пита кой е натиснал Главчев да се въздържим в полза на Вучич, Митов обяви, че партията му не се меси на служебния кабинет

Обратно в новината

Коментари - Резолюция на ООН за Сребреница отекна със скандал у нас, МВнР отрече да сме сменяли позицията си | Днес.dir.bg

Коментари

пример че в България всеки чиновник се води от "съвестта" си, и не се подчинява на този който му плаща заплатата... и ако не бяхме в предизборна кампания пак щяхме да проспим и това доказателство че в България цари Анархия;)

sawo

ДИР, доста тъничко сте счупили коментарите в самата статия, но пак има начин да се стигне до тях :) Нещо май няма указания към троловете все още, или? :)

Няма нужда да се хабите, от правилното посолство са си свършили работата перфектно. Указанията са дадени на правилните хора и те са изпълнили безпрекословно това.

За пореден път ясно се показа, че ГЕРБ са едни най-обикновени помияри.

…и с “Само” Два Дена Закъснение - Започнаха ДъСъ “обясняват” нещатаааа … :-)))))))

аз да питам ПП-ДБерасите: с тия избиратели дето си купихте за по 50 лева (цигани, берачи на ягоди, педали, травестити..) от къде извадихте тая позиция? кой от горе споменатите ви избиратели знае изобщо какво е Сребреница?!

Защото и България има срамно минало.

Че НЕ смряскахМЕ ЧервенатаЧума ? - Да, е Факт.

Има ли още някой да не е разбрал, че тези УЖ караници , спорове и различия са само за театър и то до изборите. После са ''дупе и гащи''.

Системата ! - “системата” на Вси”наште”. …това Е ПроблемЪТ. ..и е АбсолютноСъщият Йощ от 1944та та доДнес.

Категорично съм против България да подкрепя сръбски военнопрестъници поради каквато и да е било причина.

Относно неомарксистите ППДБ: - избраха путиниста Румен Радев за президент, и то след като последния каза "Крим е руски" - гласуваха против Ф-16 и против американските ядрени централи - пълнеха гушата на Путин в продължение на две години чрез дерогацията за внос на руски петрол Кратко, точно, ясно.

Абсолютно ! …лошото Е триъгълникът Белград-Скопие-Москава…ииии - Вси”наште” ! (Добре че брюкселци - Започнаха що Трябва ;-)

За пореден път ясно се показа, че ППДБ са едни най-обикновени помияри.

Струва ми се ОбъркваТЕ Хронологията, Колега…но както и да Е ! - то ясно че НовНюрберг - Ще има ! …и Е ВсеОбхватен..

ПП и особено ДБ, трябва да бъдат изличени от българския политически живот! Такива гнусни и продажни гниди няма1

Коя "хронология" обърквам, моля?

Доколкото разбирам - имамЕ Над 30 (Тридесет.) Кандидат”типа” за “наши” “избранници”… - а видишли - в Америка, и то в едни такива “маааалки” Държави - докъм 3-4 ! Максимум ! ———- Системата, Колега. …и Изчистването на АвгиевитеОбори.

правилни или не , геноцид има и е факт - свирено. Кой каквото е дробил да си го сърба. Сурдулица , фашистки окупатор, 2 червени , татари и тн.

Гатанка за бавно развиващи се: Отзад му е Магнитски, отпред му е Сретен Йосич. Що е то??

Гатанка за бавноразвиващи се: Отзад й е Киро, отпред й е Миро, що е то???

Без “чаршафени” “потайности” , Колега ! …Се Налага да Започнем.

Главчев да сезира ДЕНС уит ми :)

Да. …но Ако пъпъйците - НЕ бяха курдисани - тоооо….

Учудващо или НЕ - А.А. - Изказа отн.Службите….

Какво е ставало, дори съдът в Хага не установи в пълнота. А тук много разбирачи! Да, кървава баня е било и трябва да бъдат почетени жертвите, ама жертвио в тази война станаха не само мюсюлмани, а и много християни. От отмъщение до геноцид има известна разлика. Но, както казах, много неща не знаем.

Тия лъжат като дърти римляни. Изтече копие от грамата един час преди гласуването, онези ми разправят , че решението не било окончателно.

НЕслучайно - Няма СърбиЕмигранти от Този период, Колега… …а Аналогията про нещоВелико (на Белград) ала КремълБесовете - го разбрахМЕ Всички. ———- Идимидойдимито Скопие-София - Пореден “връх” на Хибридите на КремълБесовете.

Очевидно Момичето (Представителката Ни) - НЕ цепи басма на Вси”наште”…

Късай партийния билет и да те няма ...поцелуковци държава не хранят !

Единствената работа на служебното правителство е да подготви изборите и нищо друго. Международни действия са допустими само по въпроси които се отнасят пряко за България и ако бездействието би довело до преки вреди за България. А тия дебили се занимават с каквото си искат все едно са нормално правителство, за което поне някой и поне формално е гласувал. За какво ще ходиме да гласуваме сега на изборите, ако и така ставало?! От друга страна това че тия си правят каквото си искат без някой да е гласувал за тях показва че ние гласуваме абсолютно формално и че нищо не зависи от нас и гласовете ни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

не останаха... как да емигрират, айретен че Карла дел Понте си призна че сръбските трупове са ги броили за мохамедански;)

служебното правителство отказа да преведе парите за отстраняване на последствията от наводненията в Карлово;)

Забелязвам че Редовно обявявате Вашето начинание, Колега… - Сте ли наясно с “особеностите” на Българското ИТ/интернетПространство ? …а с Ограниченията и Пропуските/Пробивите на ютубата ? ——— Какво Всъщност визирате виа ютуб начинанието Ви ?

Когато от един текст се извадят някои текстове а останалите се пропускат посоката на мисълта става съвсем друга.А това умело го правят от Бърд да извличат дивиденти от хората които ги хранят

Се Опитвам да Ви поподсетя за неща, които Са важни, Колега… - комай НЕ успявам,

Тия в ООН сякаш от софрите не стават след като седнали след 30 години да си ''гласуват;; нещо си докато сега евреите избиват деца и жени, рушат болници и жилища в Газа безнаказано от тези същите дето са се ''загрижили'' за нещо от преди 30 години, защото и тогава на софра са били

Срам сте, герберасти, срам !

НЕслучайно Соломон, Дали и Оскар - дори НЕ поглеждат към Изборни позиции…щот ДъСъ АчикАчик “Изборни”! Нонстоп.

Като беше казал на времето Любо Пенев - в България има една стабилна партия, здраво стъпила на земята и който не иска да се съобразява с нея, да духа супата.

Ами такива изявления са за малоумници като теб. Изплащането на щети, е обикновена административна функция с която се изпълняват ангажименти на държавата към гражданите, а не се взимат решения или международна дейност, и следователно влиза в задълженията на служебното правителство. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Чичовото ли (Пеневия) ? …цесекато не Са ли Топ червеноВратите ? …а левскарите - откъм гербовизация ?

ГЕРБ са руски и сръбски мекерета

Грубовато го давате с Колегата, Колега Венци…пък и Този Демо патриотизъммм… ———- Приемайки че Са чисти НамерениятаВи - позволете да Ви упътя че ютубата НЕ е решение като Платформа. …Ви трябва т.нар. Собственостна (Пропрайатори.) и то с Драконовска Сигурност и Правила. (Успех !)

Само те ?!

Исторически Сърбия винаги е била най-големия враг на България, по-голям дори от Турция и са ни забивали нож в гърба всеки път, когато им се е откривала възможност. България е била на косъм от това да стане за пълен резил с този скандален опит за промяна на гласа. Бойко Борисов за пореден път доказа, че не би се замислил да се изгаври с интересите на България, само за да си спаси задните части, а на всичкото отгоре е пуснал и Къдравата Сю да му разчиства оаканото след него.

тука надали има един човек, който да е свидетел на кланетата. ама има много вадещи си изводи на базата на 'информация' от едни такива, дето, например, съсипаха Ирак със 100% лъжливи обвинения. И не само, но за Ирак се доказа, че са лъгали. колкото до сърбия, да ви напомня ли как го починаха Милошевич, в затвора, малко преди да се наложи да го оправдаят изцяло....

Из разказите за случилото се от един очевидец и пряк участник, бишняшкото момче Адем Мехмедович: "През 1993 г. Съветът за сигурност на ООН обяви анклава Сребреница за защитена зона. Около 170 леко въоръжени войници, първоначално канадски, а по-късно холандски, бяха разположени там като защитна сила. Когато на 11 юли 1995 г. армейските части на босненските сърби под ръководството на техния главнокомандващ Ратко Младич навлязоха в защитената зона, холандските войници на ООН се предадоха без съпротива." Та толкова по въпроса с услугата на Оранжевите педали.

+ + + + +

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)

Коментари - Резолюция на ООН за Сребреница отекна със скандал у нас, МВнР отрече да сме сменяли позицията си | Днес.dir.bg

Резолюция на ООН за Сребреница отекна със скандал у нас, МВнР отрече да сме сменяли позицията си

Сюжетът с гласуването на България изправи едни срещу други ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, Тафров пита кой е натиснал Главчев да се въздържим в полза на Вучич, Митов обяви, че партията му не се меси на служебния кабинет

Обратно в новината

Коментари - Резолюция на ООН за Сребреница отекна със скандал у нас, МВнР отрече да сме сменяли позицията си | Днес.dir.bg

Коментари

пример че в България всеки чиновник се води от "съвестта" си, и не се подчинява на този който му плаща заплатата... и ако не бяхме в предизборна кампания пак щяхме да проспим и това доказателство че в България цари Анархия;)

sawo

ДИР, доста тъничко сте счупили коментарите в самата статия, но пак има начин да се стигне до тях :) Нещо май няма указания към троловете все още, или? :)

Няма нужда да се хабите, от правилното посолство са си свършили работата перфектно. Указанията са дадени на правилните хора и те са изпълнили безпрекословно това.

За пореден път ясно се показа, че ГЕРБ са едни най-обикновени помияри.

…и с “Само” Два Дена Закъснение - Започнаха ДъСъ “обясняват” нещатаааа … :-)))))))

аз да питам ПП-ДБерасите: с тия избиратели дето си купихте за по 50 лева (цигани, берачи на ягоди, педали, травестити..) от къде извадихте тая позиция? кой от горе споменатите ви избиратели знае изобщо какво е Сребреница?!

Защото и България има срамно минало.

Че НЕ смряскахМЕ ЧервенатаЧума ? - Да, е Факт.

Има ли още някой да не е разбрал, че тези УЖ караници , спорове и различия са само за театър и то до изборите. После са ''дупе и гащи''.

Системата ! - “системата” на Вси”наште”. …това Е ПроблемЪТ. ..и е АбсолютноСъщият Йощ от 1944та та доДнес.

Категорично съм против България да подкрепя сръбски военнопрестъници поради каквато и да е било причина.

Относно неомарксистите ППДБ: - избраха путиниста Румен Радев за президент, и то след като последния каза "Крим е руски" - гласуваха против Ф-16 и против американските ядрени централи - пълнеха гушата на Путин в продължение на две години чрез дерогацията за внос на руски петрол Кратко, точно, ясно.

Абсолютно ! …лошото Е триъгълникът Белград-Скопие-Москава…ииии - Вси”наште” ! (Добре че брюкселци - Започнаха що Трябва ;-)

За пореден път ясно се показа, че ППДБ са едни най-обикновени помияри.

Струва ми се ОбъркваТЕ Хронологията, Колега…но както и да Е ! - то ясно че НовНюрберг - Ще има ! …и Е ВсеОбхватен..

ПП и особено ДБ, трябва да бъдат изличени от българския политически живот! Такива гнусни и продажни гниди няма1

Коя "хронология" обърквам, моля?

Доколкото разбирам - имамЕ Над 30 (Тридесет.) Кандидат”типа” за “наши” “избранници”… - а видишли - в Америка, и то в едни такива “маааалки” Държави - докъм 3-4 ! Максимум ! ———- Системата, Колега. …и Изчистването на АвгиевитеОбори.

правилни или не , геноцид има и е факт - свирено. Кой каквото е дробил да си го сърба. Сурдулица , фашистки окупатор, 2 червени , татари и тн.

Гатанка за бавно развиващи се: Отзад му е Магнитски, отпред му е Сретен Йосич. Що е то??

Гатанка за бавноразвиващи се: Отзад й е Киро, отпред й е Миро, що е то???

Без “чаршафени” “потайности” , Колега ! …Се Налага да Започнем.

Главчев да сезира ДЕНС уит ми :)

Да. …но Ако пъпъйците - НЕ бяха курдисани - тоооо….

Учудващо или НЕ - А.А. - Изказа отн.Службите….

Какво е ставало, дори съдът в Хага не установи в пълнота. А тук много разбирачи! Да, кървава баня е било и трябва да бъдат почетени жертвите, ама жертвио в тази война станаха не само мюсюлмани, а и много християни. От отмъщение до геноцид има известна разлика. Но, както казах, много неща не знаем.

Тия лъжат като дърти римляни. Изтече копие от грамата един час преди гласуването, онези ми разправят , че решението не било окончателно.

НЕслучайно - Няма СърбиЕмигранти от Този период, Колега… …а Аналогията про нещоВелико (на Белград) ала КремълБесовете - го разбрахМЕ Всички. ———- Идимидойдимито Скопие-София - Пореден “връх” на Хибридите на КремълБесовете.

Очевидно Момичето (Представителката Ни) - НЕ цепи басма на Вси”наште”…

Късай партийния билет и да те няма ...поцелуковци държава не хранят !

Единствената работа на служебното правителство е да подготви изборите и нищо друго. Международни действия са допустими само по въпроси които се отнасят пряко за България и ако бездействието би довело до преки вреди за България. А тия дебили се занимават с каквото си искат все едно са нормално правителство, за което поне някой и поне формално е гласувал. За какво ще ходиме да гласуваме сега на изборите, ако и така ставало?! От друга страна това че тия си правят каквото си искат без някой да е гласувал за тях показва че ние гласуваме абсолютно формално и че нищо не зависи от нас и гласовете ни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

не останаха... как да емигрират, айретен че Карла дел Понте си призна че сръбските трупове са ги броили за мохамедански;)

служебното правителство отказа да преведе парите за отстраняване на последствията от наводненията в Карлово;)

Забелязвам че Редовно обявявате Вашето начинание, Колега… - Сте ли наясно с “особеностите” на Българското ИТ/интернетПространство ? …а с Ограниченията и Пропуските/Пробивите на ютубата ? ——— Какво Всъщност визирате виа ютуб начинанието Ви ?

Когато от един текст се извадят някои текстове а останалите се пропускат посоката на мисълта става съвсем друга.А това умело го правят от Бърд да извличат дивиденти от хората които ги хранят

Се Опитвам да Ви поподсетя за неща, които Са важни, Колега… - комай НЕ успявам,

Тия в ООН сякаш от софрите не стават след като седнали след 30 години да си ''гласуват;; нещо си докато сега евреите избиват деца и жени, рушат болници и жилища в Газа безнаказано от тези същите дето са се ''загрижили'' за нещо от преди 30 години, защото и тогава на софра са били

Срам сте, герберасти, срам !

НЕслучайно Соломон, Дали и Оскар - дори НЕ поглеждат към Изборни позиции…щот ДъСъ АчикАчик “Изборни”! Нонстоп.

Като беше казал на времето Любо Пенев - в България има една стабилна партия, здраво стъпила на земята и който не иска да се съобразява с нея, да духа супата.

Ами такива изявления са за малоумници като теб. Изплащането на щети, е обикновена административна функция с която се изпълняват ангажименти на държавата към гражданите, а не се взимат решения или международна дейност, и следователно влиза в задълженията на служебното правителство. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Чичовото ли (Пеневия) ? …цесекато не Са ли Топ червеноВратите ? …а левскарите - откъм гербовизация ?

ГЕРБ са руски и сръбски мекерета

Грубовато го давате с Колегата, Колега Венци…пък и Този Демо патриотизъммм… ———- Приемайки че Са чисти НамерениятаВи - позволете да Ви упътя че ютубата НЕ е решение като Платформа. …Ви трябва т.нар. Собственостна (Пропрайатори.) и то с Драконовска Сигурност и Правила. (Успех !)

Само те ?!

Исторически Сърбия винаги е била най-големия враг на България, по-голям дори от Турция и са ни забивали нож в гърба всеки път, когато им се е откривала възможност. България е била на косъм от това да стане за пълен резил с този скандален опит за промяна на гласа. Бойко Борисов за пореден път доказа, че не би се замислил да се изгаври с интересите на България, само за да си спаси задните части, а на всичкото отгоре е пуснал и Къдравата Сю да му разчиства оаканото след него.

тука надали има един човек, който да е свидетел на кланетата. ама има много вадещи си изводи на базата на 'информация' от едни такива, дето, например, съсипаха Ирак със 100% лъжливи обвинения. И не само, но за Ирак се доказа, че са лъгали. колкото до сърбия, да ви напомня ли как го починаха Милошевич, в затвора, малко преди да се наложи да го оправдаят изцяло....

Из разказите за случилото се от един очевидец и пряк участник, бишняшкото момче Адем Мехмедович: "През 1993 г. Съветът за сигурност на ООН обяви анклава Сребреница за защитена зона. Около 170 леко въоръжени войници, първоначално канадски, а по-късно холандски, бяха разположени там като защитна сила. Когато на 11 юли 1995 г. армейските части на босненските сърби под ръководството на техния главнокомандващ Ратко Младич навлязоха в защитената зона, холандските войници на ООН се предадоха без съпротива." Та толкова по въпроса с услугата на Оранжевите педали.

+ + + + +

През Октомври,2023-а, ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер, на форума за "сигурност" проведен във Варшава, се похвали че НАТО, след издънката му в Грузия, сериозно започва да се готви за нападение срещу Русия още през... 2008-а година, като изпълнението на плана, описан на 4500 страници, реално започва да се изпълнява през 2015-а... а подготвяната от НАТО война започва с началото на обстрела на руската Ростовска област от Украйна на 17 евруари, 2022, като Украйна вярва че НАТО ще и прати свои войски за да я подкрепят когато на 24 Февруари Украйна започна наземна операция по овладяването на Донбас, просто нито един от плановиците в НАТО не вярваше че Русия ще отвърне на тези нападения-)