Почина големият режисьор Рангел Вълчанов

Почина големият български режисьор Рангел Вълчанов, съобщиха за БТА от Съюза на българските филмови дейци.

Обратно в новината

Коментари - Почина големият режисьор Рангел Вълчанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си различен е качество на големите! Почивай в мир, чичо Рангеле!

Много тъжна новина!Много Голям!Много Велик и дотоен българин! Почивай в мир!

Tочно: не просто голям, а ВЕЛИК. Поклон!

Уникален, истински, Българин!!! Поклон!!!

POKLON - POMNIM FILMITE TI - BOG DA TE PROSTI

Бог да го прости, светла му памет! Невероятен режисьор!!! Почивай в мир Маестро!!!

Един велик Човек с огромно сърце и с голяма, и дълбока душа. Много ми стана мъчно:((. Дълбок поклон!!!

Поклон пред любимия режисьор на българите ! Мир и спокойствие на душата му.

ВЕЛИКАН R.I.P.

ПОКЛОН и МИР НА ДУШАТА ТИ.

На кого ни оставяш? Ако беше още сред нас, сам щеше да кажеш "Остава само плявата, читавото или се изнесе, или се спомина. Виж им ти акъла - аз си отидох, а те - занимават се с някаква си, дето сама твърди, че била по-умна от друга...." Не искам да повярвам, че и Ти отиде и се нареди там горе до бай Радой и другите тъжни зевзеци. Велик Българин си, да знаеш! Доще време скоро да те оценим истински и по достойнство да те почетем, сега не е моментът. Сега просто трябва да се смирим и да сведем глава пред Теб. Както каза в последната си реплика Хамлет, "...А останалото е мълчание". СНе ни оставяйте така бе, хора, такива пробойни и дупки оставяте след себе си като великани, че с нищо повече не можем да ги запълним ние, нищите и грешните обикновени хорица. Много ми е мъчно, но ще Те послушам и пак ще се усмихна.

Поклон!

Бог да го прости!Велик,велик човек!

Бог да го прости! Велик, талантлив режисьор и голям човек, самобитен, скромен (без да парадира аз, аз, аз....като някои днешни политици), със страхотно чувство за хумор! Ще ни липсваш много!

титан в балгарското кино и телевизя,достоино изживжн живот почиваи в мир г-н валчанов ти остана в историжта на този стрдач и досега народ

Разумните и съвестни хора никоганяма да са готови да изгубят един велик творец! Жалко е, че животът отнема от нас видни и стойностни хора.. А държи живи тези, които грам не го заслужават- нашите политици! Поклон пред паметта на този велик човек!

Такава мъка ме обзе.. Обичах много този човек!! Мир на душата му!!

...Бог да успокои Душата ти и да освети Духът ти Рангеле! Почивай в мир!!!

ПОКЛОН... Той остава завинаги ЖИВ

Великият Рангел Вълчанов съчетаваше в себе си по уникален начин природен интелект, самобитен талант, европейско образование и шопско остроумие! Днес такива хора няма. Бог да го прости.

Бог да го прости! Дано да се раждат все повече стойностни и истински хора като него!

Рангел Вълчанов пише: " Времето, в което живеем, много се напряга бе, уважаеми! Бърза за някъде! За къде бързате бе, ало?! Страх ви е да не изпуснете влака на някое друго ВРЕМЕ или просто, комплексирани от чувството за малоценност, нищожност, фукате се и търсите алиби да се оправдаете, без да държите сметка, че попаднали веднъж в тази епоха, ще трябва да изгълтате всички жаби, змии, гущери... и всички лайна..., преди да вземете последния влак. Разбирате макар и късно, че лошотията е толкова голяма, че сме осъдени на всичко отгоре и да раждаме, да продължаваме рода си, да възпитаваме себе си и децата си на номерата, спретнати от това всемогъщо ВРЕМЕ. Всеки ред от чуждите книги ми доказва липсата на познание, но от друга страна тая моя книга подозира ли тя, ако е много умна, какво лично аз знам и какво не знам... и тогава от къде това нейно нахалство, надраскано върху личните и бели листи..."

Голям беше,голям оставаш...Поклон!

Kalin

Жалко,още един от големите ни напусна.Мир на праха му.Щастлив съм да го познавам ,страхотен човек с невероятно чувство за хумор и само ирония.

Бог да го прости. Поклон пред паметта му.

Поклон! Сбогом Маестро

Бог да прости! От Кривина, но си беше прав човекът!!

Лека ти пръст, бай Рангеле!!

Всички ще умрем.Въпросът е какво ще оставим след себе си.Дедото от Кривина успя да направи много ,за всички нас.

бог да го прости.

на грешниците! Рангел беше Праведник!

Светла да е паметта му, голям режсьор, голям мъж!

Поклон. За съжаление вечен живот няма. Всички сме тук на този свят, за различен интервал от време. Добре е, че има хора като Рангел Вълчанов които са изпълнили мисията си в този даден им от Господ интервал. Много, много ще липсват хората като него и за съжаление няма кой да ги замени.

МАЛКО Е ДА СЕ КАЖЕ "ГОЛЯМ" , ТОЙ Е ВЕЛИК

Поклон! Помня думите му : "Точно, когато ти е най-хубаво, все ще се намери някой да те цапардоса".

Ако в света имаше повече като него,тогава................ ВЕЧНА ПАМЕТ!!!

Още един истински Българин си отиде...

Поклон пред паметта на един от най - добрите режисьори! Отиде си поредния талант от това златно кино поколение! Почивай в мир!

Боже, какъв човек си отиде! Защо няма такива между политиците? Какво ще стане в нашата страна...

Бог да го прости! Благодарение на собственния си талант сътвори незабравими филми, благодарение на силата на характера си живя и с тази болест защото лекарите които го лекуваха са обикновени кретени със силно его, а можеше да живее още.

Голям талант, страхотен събеседник ! Почивай в мир!

Изключителен. Поклон.

Голям! Дълбок поклон и да се свети паметта му! Още един от културния цвят на нацията се пресели в отвъдното.

Човек който те кара да се замислиш и разсмееш. Светла му памет!

Почивай в мир.Това беше последният най-добър български режисьор,жалко вече няма такива.Поклон.

Беше Велик мир на праха му!

Киното ни тотално осиротя. Ще трябва да минат сигурно поне още 20-30 години докато израсне някой толкова талантлив човек. Еех, дано, ама надали. Остава огромната празнина! Дълбок поклон!

Поклон пред светлата му памет! Голяма загуба за нашата култура. Оставя светла диря в киното, но и голяма празнина. Няма вече творци от такава величина.

И досега помня репликите му от филма "Невероятна история" където играе младо журналистче ":Денкю, баби" и "Майко, ама аз татко не го познавам" Сбогом, майсторе.

ПОЧИВАЙ В МИР! :-((( Вие бяхте невероятен човек!

Отиде си поредният ни Голям творец. Лека му пръст. Почивай в мир Рангеле. Ние Винаги ще те помним. Поклон !!!

d4

Да почива в мир! И кой ще го замести?? Шошо, Чеци, Митовски, Тицин??? Създатели на булевардни екшъни за нископробна аудитория...

Митовски все пак става, но снощните 2 серии на Шошовото "шедьовърче" яко издишат - и едва ли следващите епизоди ще са по-читави.

Един от най-големите в света. Поклон пред паметта му!

Deian

Велик е! Великан. Лека му пръст. Ще се помни вечно.

Лека му пръст!