Доминик Строс-Кан с алиби - не бил в хотела?

Адвокати на шефа на МВФ Доминик Строс-Кан твърдят, че клиентът им е бил в ресторант с дъщеря си по времето на предполагаемото му сексуално насилие над камериерка в хотел. Той вече получи обвинение за това.

Обратно в новината

Коментари - Доминик Строс-Кан с алиби - не бил в хотела? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го пипат -- само му съсипват живота. Ама може да се окаже че си го е заслужил.

...мчи туй нящу ни е верну ки...мчи кък тъй да ние той мчи Тедиту УСАта дету ни мий чиний в УСАта гуй видяла кък ги пари тяи рабути ми питайти я неъ тя скоро пак шъ съ исходи туканкъ....

Е,ее,нямо що,та социалистите и особенно българските комуно -социалисти ,винаги са извратени сексуални манияци.Така це комуно-социалистите нямат две лица-те винаги,по природа са си престъпници и изнасилвачи със всички средства.Дори с убийства-доказано е!

За какво американска правосъдие пишем, след като хващат децата на богатите клечки надрусани и пияни да карат кола???Извинете ме,но да сте ги видяли в американския затвор,но виж Теди,я се пробвай ти-ще ти разгонят фамилията,мацка!Парите купуват всичко,и не в Европа или Австралия,а навсякъде.Нека не с езаблуждаваме ;-)

Дай имена и ще говорим. Като за начало аз мога да ти кажа за дъщерята на губернатора на Флорида Джеб Буш и племеница на президента Джордж Буш, която беше хваната с наркотици и осъдена докато те бяха действащи. Мога да ти кажа и за сина на Хулк Хоган, за Дюпон и разни други милионери.

Дъщерята на Брус Уилис, Парис Хилтън, Линдзи Лоън. Поне за тези се сетих първоначално, а има още много.

оцтраняване на неудобните е това. сарко това само чака. уса сащо. толкова смешно изфабрикувано е това че и децата ше се смеят(е балгарските де щото американските са толкова заслепени от медиите че дори и не мислят). сарко е дупе и гащи с уса. направи воина в либя участва в афганистан и ирак с 2 думи те сега му помагат за президенските избори. а и на себе си помагат, на тях им е нужен техен човак в мвф сега ще ни казват как да си харчим парите в еуропа???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще излезе постановка - невинен - избори - Елисейския дворец - добре за Израел!

абе теди, ти осъзнаваш ли, че твойта любима америка дето си се преселила там за да ти е по-готино има дълг над 14 трилиона долара което е повече от брутния и вътрешен продукт и, че почти всяка година сами си вдигат лимита ?????

????.......защо, как го е написала, да не би на патагонски?....еи, ама умирате си от злоба срещу Tеди, че казва истината, а ,червени мишоци?яд ли ви е, че по цивилизования свят не ви дават да крадете,а?

Не! Мен ме е яд, че няма "включване" без груби правописни грешки...

р-е-п-л-и-к-а, намира се горе вдясно на всеки коментар, не е нужно да ми посвещаваш отделен пост, може спокойно да ми репликираш, теди...неграмотността и глупостта ти ти са пословични, недей се хаби да пишеш с различни никове, ако не си беше казала годините, щях да те помисля за някое лапе и хич нямаше да ти отговарям, срамно е обаче човек на 35, да се държи толкова елементарно и да е толкова неграмотен.

явно параноята яко те гони,горниия постинг не е мои, но благодаря,че има разумни хора в българия, които виждат истината и са ме подкрепили;те са ме разбрали- а ако ти не си, явно проблема е в теб, в интелекта и в и образованието ти?макар ,че човек каквото и образование да има ,ако няма вроден интелект и усет за нещата, трудно ще се реализира в живота....работи повече върху себе си и приятен ден ,приятелю

Не е на 35, доста по-дърта е, към 50-те е вече. :)

Асан и то ората, и то ляб иде!

Журналистически сензации! Ква 32 годишна лелка, като този може да си купи вско момиче под 23 години, а ако дойде у нас - под 18 год....Леваци!

Eй, не си добре! Ти 14 годишен ли си? Най-сладката възраст за жената е 30-35, когато все още е млада, а вече е добила неустоим чар. Като спреш да носиш памперс, ще го разбереш.

истината е, че светът се управлява от извратеняци, станали такива от огромните средства с които разполагат! Содом и Гомор са направо пансион за девици на фона на разгула, разврата и перверзията които заливат целия свят!

пратете ми я камериерката, да я довърша

Прав си, братче. Много камериерки и писателки се навъдиха с недоебен синдром.

алиби или не, песента на този европеиски мошеник/мераклия и виден социалист е изпята;с кариерата му и политическите му президентSки амбиции е свършено!......строс бе отсранен, защото като шеф на фонда заедно с меркел се канеха да осъществят бързо и безшумно втори транш от милярди долари средства на американските данъкоплатци в бездънната фалирала каца гърция/а такива кражби в америка не се прощават!/; сега европа трябва сама да заплати цената на пропадналите си социалистически екерименти.нов шеф бе назначен,това е американецът джон липски,бивш директор на морган стенли, които няма да позволи пари на американските данъкоплаци да бъдат изливани за кефа на крадливите и мързеливи европеиски социалисти като гърци, испанци и друга подобна мързелива,паразитна, тарикатска сган която знае само да живее на готово и да шрака с пръсти.така всички искаме-но никои не дава!а те това явно не искат да проумеят,че никои не им е длъжен и че им свършва скоро купона.

браво Tedi! малко са тези обаче, които сте те разберат!

Сте (ще) я разберем, ако пише грамотно и си "изглади" мисълта. Иначе само няколко "избрани" ще се разбирате помежду си, защото сте на една честота...

абе ти, няма ли най-сетне да се научиш да пишеш на български!? не знам вече кое по-дразни, ти самата или отвратителната ти, неграмотност!?

Теди,Теди, ти май си станала повече Американка от самите Американци.Циничноста няма да промени действителноста.Америка не е по-различна от Гърция,Испания и тнн..със своите 14 и кусур трилиона дългове.Жалко че си се взела толкова на сериозно и надали ще се замислиш над това.А за изфабрикуваните извинения на Американците вече май всички знаят.Не е ли била целта именно Американец да заеме поста ???

първото което е, като процент от GDP/брутен вътрешен продут/, американския дълг е два пъти по-малък от този на задлъжнелите социалистически европеиски държави,тоест си го обслужват пропорционално на производителносттта на икономиката им.второ, докато доларът е световна резервна валута и американската икономика-наи-силната в света, американците могат да си правят дълг колкото пожелаят ,заштото е такива баламурници като тебе ще им го плащат. дето се вика, честито!

И ако това е метода да бъде отстранен - да ви п.кам на амерканският модел.

Не само начин за отстраняване на неудобните, но и отмъщение на всеки, който ти завижда. Нарпимер: завидила комшийката на новата ти кола/плазма, кани те например да й поправиш нещо, пише се изнасилена от тебе, изважда си фалшиво медицинско, води куп лъжесвидетели, предоставя отпечатъци и биологичен материал (напр. паднали косми, кожички и т.н. когато си поправял нещото при комшийката), в резултат на това на теб ти лепват десетилетие, а комшийката ти получава тлъсто обезщетение.

хахах,това е истината,ама докато има балами да плащат, грците и другите цигани испанци и португалци да не са луди да работят,добре, че сум в Swiss и от моите дануци не отиват пари за тая мурзелива , гадна и крива паплач

браво теди! каза ли им го на българите! те българите нищо не знаят! добре, че си ти да им го кажеш.

Браво Теди! Много точно си го написала. Затова левандурите пикаят газ (виж им коментарите на твоя пост). Америка е алергична към социализЪма, това е очевидно.

споко теди ще вземе да се гутнеш, не се бои те парите пак при евреите ще идат ;-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако го отстраняват с престъпни средства и той има алиби са измамници и престъпници. Така че Теди, ти твърдиш че САЩ се управлява от измамници и престъпници. И ги подкрепяш. Браво на теб.

Ред е да се включи тъстът на Цецо :)

Е, сега като кръстосат шпаги виртуозите - адвокати и агенти, едните с измислени обвинения и камериерката-мюре, другите с лъжесвидетели, добре платени от дядкото да му пазят гърба ... И ще слушаме няколко години словесни престрелки по всички медии. За Клинтън и синята рокля ги слушахме три години, всички синоними на секс и сперма бяха разктълкувани във всичките им лицемерни издания, сега пак се почва...