Коментари - Републиканците в САЩ с едни гърди напред пред демократите преди междинните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се надявайте на републиканците и някаква "консервативна революция" , САЩ са необратимо затънали в либерастията и измъкване няма, републиканците са просто фигуранти, като нашето БЗНС през соца. Ако почнат много да шават, ще има обвинения във "вътрешен тероризъм" и чао. Тръмп няма да бъде допуснат до избори, или ако бъде ще го "сготвят".

Пак ще фалшифицират. Комунистите кокала не пускат, а масоните съвест нямат. САЩ се сгромолясва с 200!

Оградата на баба ми на село,е по-стара от САЩ. Какво могат да научат света тези идиоти.

Нищо не знаеш! Никога не си бил свободен!

ОПЕК+ търсят сваляне продъненото правителство на Демократите в САЩ. Всички държави в ОПЕК усещат краят на Байдън,Демократите ,а вече и на САЩ. Даже и винаги вярната на САЩ , Саудитска Арабия им забива нож . ОПЕК+Русия намалява рязко производството на петрол, САЩ са почти приключили с петролните си резерви и не могат да балансират недостига на петрол, Цените литват към 150+ долара за барел Демократите катастрофират тежко... ...идва Тръмп на бял кон. Войната в Украйна приключва веднага,там идва проруско правителство. ЕС се извинва и моли на колене Путин и Тръмп за прошка. Прошка Няма до Пълна,Дълбока Реформа на ЕС с президент Виктор Орбан.

Не мисля, че "елитът" на пишмандемократите ще допусне това. Имат прекалено много власт и пари. Няма да ги изтърват в никакъв случай. По-скоро ще направят война, отколкото да сдадат властта.

Демократите съвсем изкукаха в последно време. Дано няма пак избори по пощата или гласуване без лични карти, че пак ще спечелят…

Както казва другаря Сталин: "Важно е не кой как гласува, а кой как "брои" бюлетините."

Все се чудя каква е тази демокрация в САЩ, като имат всичко на всичко само 2 партии. Толкова ли са тесногръди в мисленето и идеите си, че имат само 2 мнения и виждания в политиката?!

Реално не са две а са коалиции обхващащи всичко от крайно ляво до крайно дясно..но са разбрали (за разлика от нас) че само така винаги има работещ парламент (конгрес).

абе пич 30 години гледаш пост-комунистическия модел в БГ, създаден от ДС - да има партии повече от населението Като овцете се щурат всеки път и гласуват за случайни ..патерици на старите ченгета Ама тръгна и на САЩ да даваш акъл ))))))) Спри се бе

В САЩ имат най-старата работеща демокрация и доколкото знам са първата република (ако някой е проверявал, добре дошъл да коригира). Нашата конституция е пагубно либерална по отношение на свободата на сдруженията и предвид балканския ни манталитет да минаваме тънко ни прееба прехода.

ще Ви коригирам - САЩ не са първата република. Републики е имало много в Европа преди да се основат Съединените Американски Щати. През средновековието са били даже доста. Швейцарският съюз е пример за република, просъществувала в Европа от 1291 година (Средновековието) та чак досега. Интересно, нали?

преди да са съсипали света!

криминалнанта статистика и разликата в жизнения стандарт на американците, както и факта че в най известните висши учебни заведения приемат не по успех а по "събеседвана" , като предимство имат кандидатите чисто родитрли са завършили въпросните заведения, показват че държавата се управлява на базата на корупцията, и никога с нищо не се е спрявяла. Е, ако не смятаме тероризма по други континенти

Справи се със СССР , най-желаното място за имиграция ,най-силната икономика ..

на цената на трилиони дългове и на това, че целият свят им диша инфлацията... За предпочитана - съвсем скоро няма да е (с тия негра и лебоси, дето се назначават насам и натам на квотен принцип)

Има разлика между демократи и републиканци. Демократите са 100%ви комунисти, цялата им философия е комунистическа.

Па и трие коментарите които нямат русофил ска насоченост.

Няма разлика между демократи и републиканци, САЩ е тоталитарна държава, която се ръководи от едни и същи хора.

Скоро ще доида на власт.

ФАЩ се управлява от еврейското сатанинско икономическо лоби и шабос гои.

Русия се подготвя за унищожаването на ФАЩ и НАТО. Лазарни космически оръжия и подводници с ядрени ракети и торпеда са активирани. САЩ сами са си виновни. "Кой квото прави, за себе си го прави." Квото си сториш сам, никой не може да ти го стори?

Интересно! А защо я няма темата за войната в Украйна? Американците интересуват ли се къде им отиват парите?

Не се вълнуват, защото сметката я плаща ЕВРОПА.........

Какъв огромен ресурс беше впрегнат срещу Тръмп-медии без изключение, социални медии без изключение, Холивуд без изключение, ФБР, ЦРУ , социолози даваха на Байдън 10% преднина (което нашите социолози въведоха и тук).И накрая като всичко това не се оказа достатъчно манипулираха изборите за да сложат изкофелника Байдън и да може да почне войната срещу Русия.А и който дърпа конците той държи освен демократите и огромна част от републиканците.

Левите либерални демократи падат. Дано е завинаги.

Наивниците като тебе след 9ти са си мислили по същия начин "ама премиер е Кимон Георгиев, какво ни плашехте с комунистическа диктатура, ето че си имаме буржоазен премиер и всичко ще е наред". САЩ са вече напълно превзети от либерастите, дори и Тръмп пак да стане президент (едва ли ще го допуснат), това ще е просто техния "Кимон Георгиев", за да подлъгват шараните че има демокрация.

|Хахахаха... наркоманчето еленски започна ли да усеща на къде дуа ветъра?

Наркоманчето се е уредило с милиарди и имоти по света. Ще го духаме ние барабар с еврогейския съюз, ако не им пуснем малко кръв на брюкселските калинки.

Наркоманчето няма да живее дълго!

Ццццц много сте компетентни братя и грамотни даже Ха ха ха

Демек от "5% са избрали имиграцията, а 4% посочват престъпността." повечето харесват републиканците? Не казвам, че няма да спечелят, но статията се позовава на глупости. Сега републиканците по-добре, да ходят по бензиностанции и да махат лепенките с Джоб Байдън, дето вика "аз направих това" и сочи цената на бензина... :)))

Който гласувал в америката гласувал А сеа кой ши брои Как кои дядо Байдън ,Мансито и Барак

Гласовете ще се броят от Израел.Така ще е по-често.Да не се компрометират изборите в САЩ

Много правилно са си избрали животните. Едните са тъпи и упорити като магаре, а другите са като слон в стъкларски магазин хаха

Както разбрахме от 2020, не важно кой води с "едни гърди" а кой брои гласовете.

Е, кой ги брои? Пенсилвания е цялата републиканска. :)))) Аризона? Какъв й е губернатора? Вие верно не можете да приемете, че можете да загубите, а?

Научиха се от демократите подкрепящи Хилъри ;)

хайде, хайде, Байгън не можеше да събере 20 човека на предизборен митинг, никой не може да ме убеди, че 80 милиона са гласували за него.