Републиканците отстраниха от възлов пост отявлен критик на Тръмп

Поредно доказателство, че противопоставянето на експрезидента застрашава политически кариери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Тръмп ще му духнат под опашката нежно. Само да позадремят малко отявлените му избиратели. Най-"близките" му съратници.

Никой не обича предателите, та и таьи жалка женица, която лае срещу Тръмп няма място при ръководните постове сред републиканците.

Дира откак ви купиха левите и прогресивните сили на Станишеви, взехте да изказвате позиции и крайни становища. Толкова ви е плосък манипулационния тон, че ставате за смях.

Браво на жената. Но и без да полага някакви особени усилия е повече от ясно, че Тръмп никога повече няма да доближи Овалния кабинет. Освен това няма да припари скоро и до ФБ и Туитър. За в бъдеще ще си пише жалките, самохвални постове в жалкия блог, който му направиха и ще си спомня "славното минало". Просто няма да бъде номиниран за кандидат-президент на републиканската партия. Това е толкова очевидно от събитията, които последваха след изборите в САЩ през ноември, че само най-яростните тръмпанзета по света и у нас още не са го разбрали. Некадърният инфантил е вече история за политиката в САЩ.

Реппубликанската партия е свършила курса! След като всички масово застанаха зад изкуфял и нарцисичен предател и чуждопоклонник! При това и бутнал на акъл вече и само глупости и конспирации му в главата!

правилно са постъпили . тази и без това няма да се запомни с нищо друго в политиката

само така! мразя предателите с партиен билет

Случката само показва че и сред републиканците има хора които вярват на Тръмп... или не вярват в Тръмп, но пък знаят от първа ръка как се пeчлят изборите в САЩ;)

Според допитвания на Републиканската партия Тръмп не е загубил и милимунда доверие сред консервативните избиратели. Когато си десен поколения наред знаеш за какво става въпрос. Втори след Тръмп е Десантис. Демократите доста латиноси ще трябва да внесат.

Така се прави! Европейските десни в сравнение с американските консерватори са като ленински пикник. Справка - нашите ДБ!

Те ДБ са марксисти, никакви десни не са!

Единствените истински десни в милото ни Отечество са тези, които не гласуват.

Викторчо , що така бе кака? Много ама много far right статийка си написал пак. смях ...

А сега да се нареди на опашката за безработни, там ще и обяснят туй онуй.

И защо да се нарежда на опашка за безработни - тя е конгресмен, не е безработна. Свалили са я от поста председател на конференцията на конгресмените републиканци. Виж ти със сигурност си безработен щом ти е толкова акъла, че си извадил подобен извод от статията.

Все едно чета официоз на пишмандемократите. :-) Това е долнопробна пропаганда, а не пднесена новина!

кой е редатктора на тая новина и не си задавай въпроса защо е написана така

трябвало е да хвали само бадънчо