Репортер на Би Би Си стана 10-ият убит журналист в Афганистан днес

При серия от атентати в Афганистан днес загинаха над 37 души, сред тях 11 деца и 10 журналисти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който няма да изпищи ,ако това са негови близки, нека продължи да пише глупави коментари.

Само арабски Измами четем тук. Лъжат като Дърти цигани тия афганистанци, сириици и турци.

Лешоядите паднаха леш.

Плодовете на демократизирането по американски. Народът на Афганистан е върнат в каменната ера, стотици хиляди убити, стотици милиарди долари похарчени от американската военщина. И краят му не се вижда. Но пък бизнесът на американския военнопромишлен комплекс върви с пълна сила.

Няма такова нещо бе,в Афганистан цари либерална демокрация за пример,това е путински фейкнюз!Великата демократична американска армия заедно с подгъзурниците си/като България например/отдавна въведоха там мир,спокойствие и просперитет.Не мътете умовете на хората с разни измислици за жуналистическа мърша от атентати.Бъдете политкоректни!!!

Важното е да няма убити невинни хора, а вие за журналистите сте се загрижили.

Това сигурно са умерените джихадита приятели на сащ .....

То и в Израел били убити поне 2 журналисти, от безразборната стрелба по предполагаеми палестинци със снайпери от евреите.

Алооо,соросчета,тролчета милички,къде сте бе??????само русия ли ви е в устата....

И какво-тук коментатори няма??? Къде са демократичните тролове, които да обяснят за загиналите хора? Защо няма знамето на Авганистан на профилите им във Фейсбук? Защото ги е срам, че демократичната световна общност създаде това чудовище Ислямска държава и Талибаните? МЪЛЧИТЕЕЕЕЕ!