Акт за репортер на ”Господари на ефира” в Слънчев бряг

Репортерът на „Господари на ефира” Боби Ваклинов беше глобен за вдигане на шум в курорта Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Акт за репортер на ”Господари на ефира” в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби кой? Абе всеки селяк който се покаже по тв у нас е вече звезда ли? Като бачка за арменеца да не би законите да не важат за него?

Тоя льольо за къв се взима!

тъй като нито е от управата на заведението, нито има права да пуска и спира музиката,защо да до глобяват

... акт за шумотековците.

Г-н Ваклинов не се правете на "ни лук ял, ни лук мирисал"! Силата на звуковата вълна от тези инсталации, ако превишават допустимите децибели, е не по-малко опасна и поразяваща психиката на човека. От цяла седмица се коментират от вас - телевизиите тези проверки, а Вие сте се набутал в заведението може би именно, за да се скандализират проверяващите. Самото Ви желание да използвате тези музикални уредби Ви вкарва в казуса "нарушител на обществения ред", какъвто би бил случая, ако си играете с незаконно притежавано огнестрелно оръжие или се движите с над допустимата скорост с някакво превозно средство. И в трите случая проверяващите са длъжни да задържат като "веществено доказателство" средството, което е повод за възникналия спор между Вас и проверяващите.

Глобен е не репортерът на господари на ефира, а рапърът Боби Ваклинов

Ефирните лоясаха от поръчки!

Пет дни ни занимават с фатик,ваклинов и нам коя си фолк пръчка.... В петък загина поредният невзрачен ,но доблестен мъж.Пет приказки не обелиха за пожарникаря загинал,докато се е борел с пожара. Били нахални и искали униформи.....Дреме им на дедовия на господата от елита и клакьорите им.

Стероидите и хапчетата не прощават дори и на щангистите!!!

гражданска война в Буулгариистаан, простаци срещу интелектуалци, отбора на Динко и Винкела води убедително

Този е много неприятен. Поднася сеир на стадото овце.

Кой си ти бе льохо? И какво като работиш в телевизия? Виж се каква си "гола вода" в жйвота!

всичко се връща тъпкано.Свърши с тебе,Бобчо.Хубаво ти беше когато бягаше след хората,гавреше се със тях,подвикваше им,държеше се като неоубуздан нахалник и досадник за да им връчиш една грозотия и си направите предаването интересно.Колкото и потърпевшите от теб да си имат и носят вината, не може така в ефир,пред цял народ да се гавриш.А сега те настъпаха малко за мазола,нарушаваш законите и си тръгнал по медиите да ревеш като вдовица за .... .

Този СТОЖЕР, този ТИТАН на законноста си позволява да вдига шум извън разрешеното време??? Ваклинов когато РЕВЕШ за законност по телевизията, когато ПИЩИШ за ред и дисциплина... А моля ти се бе ... МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ ДАВАЙ ПРИМЕР!!! Иначе пич стой си в дупката и не прави репортажи! КОЙ ЩЕ НАПРАВИ РЕПОРТАЖ ЗА ТЕБ? хахаха Позьор радетел за тишина.

Когато се правиш на много честен и почтен, а правиш реклами на лихвари, си жалка мишка. Когато преследваш хората, за да ги унизиш, а не си по-добър от тях си селски тарикат.

Не мисля ,че в Слънчев бряг най-големия проблем е шума ...държавниците си затварят очите пред проблема с наркотиците ...защо ли ?

Защо ли , наистина? Защото са наясно с всичко и защото получават достатъчно от истинския проблем" и за това тръгнаха да разрешават другия проблем шума. P.S И да си знаете, че линейките в Съни не са всъщност линейки...

защо се нахвърляте така върху момчето? Направили са му акта, малко така, превантивно. За да се угоди на някакви измислени управляващи. Боби е отишъл да заработи някой лев - да изнесе шоу в заведение, а не в библиотека. Какво точно означава, че е вдигал шум? Моля, не ставайте жертва на елементарна пропаганда на тъпи управленци и слугуващите им медии.

С уточнението, че е вдигал шум след 23ч, а това е нарушение на закона...

Защо се нахвърлят върху момчето? Сериозно ли питаш? Когато Ваклинов се изживява за коректор на несправедливостта в България чрез репортажите му...Някак си не върви Ваклинов да нарушава законите! Нали? Ваклинов сам си го направил трябва да си за пример иначе олекваш като балонче-презервативче!

ИЗЯДЕ НАЙ-ПОСЛЕ ГОЛИЯ СКУНСК.

Боби, Плати си акта като мъж и повече недей да правиш золуми. И не реви като некаква жИна-магарица!

боли ли, боли ли както казваше Христо Бисеров, а после него го заболя. Та боли ли, Ваклинов, боли ли когато е на твой гръб. Да видим как ще постъпят господарите ти.

Добре бе ходиш и търсиш гафове,защо ги сътвори,всички които нарушават обществения ред подлежат на санкции,недей пищя,като ощипана мома,бъди пич,АКО СИ ТАКЪВ!!!

ПАТРОНА З А МАШИНКА ЗА РЯЗАНЕ НА СУДЖУК КАЛАШНИКОВ СТРУВА 1 ЛЕВ НА ДРЕБНО :)) .. ИНАЧЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ СУДЖУЦИТЕ :))

Влезе ли ти суджука на онова място дето не го огрява слънце? Ха носи си го сега със здраве още дъъълги години.

"Господари на ефира" работят поръчково и са ултра селско предаване. Често дори не крият, че са медиен пудел на Тиквата и го обслужват "пълна програма".

истории, в смешна държава, управлявана от смешници.

сега ще му връщат бяла лястовица за народен будител ..

или връчат ..

... да му връчат Златен скункс за тъпотия, пък после нека да се оправдава как е станало.

Боби- "Господар на седмицата". Гастролирай следващия път в Столипиново, Боби, там обичат шума.