Коментари - Репетиция за военен парад завърши със сблъсък на два хеликоптера и 10 жертви (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тия за война с Русия се готвеха, ама нещо не им се получи!

_stankow

Жалко наистина ! Бог да ги прости ! Иначе " коаксиални оръжия" е доста трудно да се преведе. Но не е така на български език. Най-вероятно е "курсово оръдие" или "курсова картечница". Все пак, ако нито авторът, нито читателите разбират за какво става дума - за какво изобщо да се споменава ?

Да зануляват московитите ще е най добре! И Левски се е борил за чист свят без московити!!!

Чукчка не читатель, чукча писатель.

Левски се е борил за чист свят без резаните маткапи, па ли да вилиш са са ти у правителството. Пррсто чисто и свято те ръчкат... а бълнарски земи колко са продадени на анадооските маткапи, даде ти чалгопитека илея си нямаш..ББААХАХАХА

_stankow

>>>И Левски се е борил за чист свят без московити!!! Е, то бива, бива извращения на историята, ама чак пък толкова ... !? :) :)

У Булгарско това не може да се случи, защото повече от един ,,изправен хеликоптер,, не могат да излетят, а и парад няма да има :))))))))))

Значи всъщност ние няма да правим парад, не защото нямаме войска и оръжие, а за да пазим седемте си войника от инцидент, докато демонстрират хвърляне на камъни по лош чувал с картофи.

Да зануляват украинците ще е най добре! И Левски се е борил за чист свят без украинци!!!

Военен парад... помислих си, че е в Говняша, но после се сетих, че те нямат 2 изправни хеликоптера :)

На предвид.Имат медицински.Имаше на ТТ видео как ги ползват под прикритието на Червения Кръст нарисуван на тях да прекарват здрави войници.Та ако ги свалят да го изкарат военно престъпление на руснаците.

И тия не с чували за спазване на дистанция

Радвам се да видя че щастието за много хора по коментарите е в същото като при мене.....яденето!

В цивилизования свят отдавна не правят военни паради. В Третия свят, включително в путинова Русия, хората се хранят от телевизора, не от хладилника.

Ти говори глупости! На 14.07 имахме военен парад в Париж!

Радвам се че поне ти си открил щастието и смисъла на живота - хладилника! Еволюционен напредак от неандертелеца до то теб - НУЛА! Обели 1 банан и седни на него. Да се порадваш на демокрацията. Не забравяй докато го правиш да псуваш по комунизма!

Естествено. В " цивилизасион" само прайдове на дъгата може да има. Другите са забранени щото им действат стресиращо на нежните душички.

Дано имаш нещо в хладилника, ако не може да ми ядеш…

тия притурки руски и те се опитват да се правят на яки пред Америка...

тия притурки американски и те се опитват да се правят на яки пред Чайна...

За другите тъпи, като мен: ( не визирм аФтора! Виновен е гугъл транслатор! Коаксиални оръжия "Коаксиалната стойка за оръжие поставя две оръжия на приблизително една и съща ос - тъй като оръжията обикновено са едно до друго или едно върху друго и по този начин са ориентирани в паралелни посоки - те са технически параксиални, а не коаксиални, но разстоянията означават, че те са ефективно коаксиални по отношение на оператора"

демек спарка или сдвоени казано по нашенски. ТОва е когато две оръжия се монтират заедно и се движат заедно - пример ПКТ на танковете е сдвоена с оръдието.

Правилния въпрос е какво са правили 7!!! човека в тоя хеликоптер, и то на репетиция. Ще хвърлят флайери по хората ли? Това ли са репетирали? В подобен полет е редно да има пилот, помощник и ... хайде - да кажем някой журналист, който да отразява, примерно. Но толкова много народ ... Тъжно е, но като ги гледам как наизлязаха с тия хеликоптери, това беше предвидимо.

Имай в предвид, че често журналисти, фоторепортери и оператори се качват в машините, и правят репортажи, снимки, и видеа за да промотират предстоящият парад!

Значи правилно в България няма да има парад. Ако вземат да се сблъскат и двата хеликоптера, после какво ще правим?

Ще останем без "хеликоптерни войски"!

да им дадат на тез тъмнозелени и с тях ще се избият....

Бил ли си в Малайзия, тъпако?! Виж поне снимки от Куала Лумпур - с множеството банки, с кулите на Петронас, с монорелсовите влакове на 10м над земята и пр., па тогава плямпай простотии!

у Столипиново бил ли си.... същата история....

Циганска работа...

Дирници, а знаете ли новината, че и два военни Японски хеликоптер с 8 военни изчезнаха в Тихия океан също вчера?

Задай въпроса си към Китай.

Ние да не забравим да честваме 9.5. - денят на победата. Без тази дата като нищо нямаше да има ЕС, НАТО, ООН и така нататък и кой знае какво станало със света. Не случайно миньорски съюз е създаден на 9.5 в чест на победата над нацизма, който после се превръща в ЕС. Но тези с фашистките ценности пак ще оспорят датата, която носи мир в Европа и просперитет.

То за това нашите шапкари решиха да няма парад за Герговден,да не вземат да се изпозастрелят и катастрофират....ще хапват козунак в домашна обстанвовка.

В цивилизования свят отдавна не правят военни паради. В Третия свят, включително в путинова Русия, хората се хранят от телевизора, не от хладилника.

В "цивилизования" свят се хранят от анусите си и със скакалци, на майка ти у путката утрепана, нали?

На доста глупости си се накълвал, браво!

идиот Русия почита паметта на 27 милиона жертви...

В "цивилизования" свят се хранят от анусите си и със скакалци, на майка ти у путката утрепана, нали?

Не, просто тази тъпа отрепка обича да гледа паради на ГОВНАТО по източно гейропейските държави.

Така е. Хората там са еволюилирали и правят само гей паради!

Уточнете в заглавието, че не иде реч за нашата страна, а някъде на майната си!

Никога не го правят, за да ти привлече вниманието "сензацията" и да отвориш статията.

Военен ли е - не ми го хвали! Вземете пример от нашия Мунчо - главата му става само за поставка на кръгла шапка!

Преди 1945 какви военни сме имали, хора на честта, образовани, начетени и с какви обноски, хора за пример!

Много точно казано - "имали". За съжаление и армия имахме - също в минало време.