Инджова: Служебният премиер назначен както в Холивуд

Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова коментира, че назначаването на служебния премиер е приличало на холивудски конкурс.

Обратно в новината

Коментари - Инджова: Служебният премиер назначен както в Холивуд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо България беше като холивудски филм по времето на управлението на Ренета Инджова? Защо тогава мутрите царуваха, а полицията беше натикана в ъгъла и безнаказано им съдействаше? Защо по това време икономиката, соято все още имахме се съсипваше и предаваше в ръцете на заслужили мутро-бабаити и стари партийни кримки? Времето, което загубихме безвъзвратно и простотията, съм която така целеустремено ни засилихте не могат да бъдат забравени дори след редовен алкохолизъм!!! Истинските въпроси все още трудно се поставят на масата за преговори! Още дори това не правим както трябва!!! Само лицемерие, прикриване на истината и говорене с думи, богоугодни на грабителите ни!!! Накратко - голяма простотия от наша страна.

Ренета е страхотна. Много смела жена! Аз също съм жена и за мен тя е политик и професионалист за пример. Никоя от следващите жени не би могла да я достигне в нейната индивидуалност и финес. Браво Рени!

премиер ще си остане винаги една умна жена. Каза ни пророческите думи на тръгване от премиерския стол, на власт идва плутокрацията, срастване на властта с престъпния капитал. Никой преди или след нея не се изказа толкова точно.

и не се меси в работата на другите! Не разбра ли, че вече безвъзвратно си аут от политическия живот?! По-добре си разказвай спомените и си рони сълзите над чашката, а след това по-внимателно при шофирането, та да не се повтори предишното ти изпълнение!

Ренета е икономист, професионалист и за нея политиката е хоби. Тя влезе в нея и излезе като професионалист. Ренета не е като останалите които са стоварили по един тон гувна в политическите кенефи.

и не се меси в работата на другите! Не разбра ли, че вече безвъзвратно си аут от политиката?! По-добре си разказвай спомените и рони сълзите над чашката и след това по-внимателно при шофирането, та да не се повтори предишната ти история!

Г-жо Инджова, вече не сте това, което бяхте.Оставете правителството да работи,а народът ще е съдник.

премиер, а на тръгване ни каза пророческите думи, на власт идва плутокрацията. Плутокрация е срастване на властта с престъпния капитал. Точно това стана след нея. Окопа се в Парламента една върхушка, която се грижи само да е там и пази с всички средства вкл. затваряне на очи, договорки на маса, състоянието си да бъде там.

Може и така да е! Госпожата очевидно е гласувала за Цачева и сега прелива от злоба. Най ярък пример е Валери Симеонов! Той направо газ пикае. Подгласници много. Всичко що е ГЕРБ, Реформаторски блок,Патриотичен фронт е в този злобен хор. Чака ги дълъг път обаче. От утре! Утре ще има телефонен разговор между Путин и Тръмп, а вече изтече информация,че ААДМИНИСТРАЦИЯТА НА ТРЪМП ВЕЧЕ Е ПОДГОТВИЛА УКАЗА ЗА ОТМЯНА НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ! ТАКА ЧЕ,ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА МНОГО ЗЛОБА!

"Много е рано да се говори за сваляне на санкциите срещу Русия", заяви във Вашингтон на съвместна пресконференция с Тереза Мей американският президент Доналд Тръмп. Изявлението дойде след като днес цял ден се спекулираше с информация, че милиардерът вече бил подготвил указа за отмяна на наказанията срещу Кремъл. Дори негова съветничка косвено потвърди изтеклата информация, като отбеляза, че в Белия дом обмислят премахването на санкциите.

До Дамата с пиянския тембър - а наздрае, колешкйе! Жиа ли си ма? Ний тъ мислихми ни жиа, ни умрела за толкуз гудини ба. Слйед гафъ с Токуда дйе съ крийш?

не си дамата с камелиите а си селянката с мотиката,върви си измии калните карака и си помисли кога можеш да стигнеш нивото на Pенета Инджова,в твоя живот на мотика ,Hикога

Е-Ренето!---Явно си очаквала някой голям пост--Но за да имаш голям пост--къщичката трябва да ти е поредена---Виж колко съдебни дела са на главата Ти--Второ --Защо отиде ласей на япончета с твоите тогавашни връзки бизнес да им правиш--малкъ--Защо несе държа на ниво ? Днес един служител дабъде назначен някъде -го питат---имаш ли къде даживееш--кола--обременености---щото никойне иска такива хора Ти позволи да те притискат за пари и тодребни ---и сега критикуваш---Няма страшно--и аз съм така --живее се

Интересно защо никой не иска да бъдат поставени за разглеждане и разрешаване поставените проблеми: 1. "Липсата на правна, юридическа и онази инфраструктура, която създава единодействие на институциите.."; 2. "Приемственост ли или коригиране на пораженията..."; 3. "Безвремие ли или действия, адекватни на процесите отвън.." ....Това са само част от проблемите, които визира г-жа Инджова, но очевидно е, че има и много други..

Какво безсрамие -още не е видяла една стъпка от служебното правителство и говори глупости егоистка,склеротичка на кой се представяш като никой не те зачита

Че не може да си плати парното, не рева ли?

Пратете вампира в заслужена алкохолна почивка.

Гледах го пак,всичко което каза е самата истина и едва ли скоро ще се промени.Държавата на лъжите,заблудите......

Поредното разочарование за Инджова - остана отново незабелязана. Герджиков имаше едно огромно предимство пред други потенциални кандидати - той е лесно предвидим и управляем. За разлика от Инджова, например.

Нищо добро не чака България, когато Инджова остава незабелязана.....А толкова се надяваше да я забележат. Герджиков има едно голямо предимство - той за разлика от Инджова е "управляем".

По време на интервюто в мен се породи странно чувство, че тази женица все още не е преодоляла проблема с C2H5OH. От изречените думи дори си мисля, че и пред камерата беше под неговото въздействие. Чудя се тези с дрегера къде бяха преди да я пуснат в студиото.

пак ли няма какво да чукате, освен клавиатурите? И отговор не чакам, то е ясно ;))))))

хахаххаахах,ако са знаели,че ще каже,че царят е гол нямаше да я викнат

Тя трябваше да е служебен министър-председател, а не онзи палячо, писач на детски рекламни фарамацевтични стихчета. Изпаднала царедворска подлога!

а бе, тука някой изобщо разбрал ли е какво ви казва Инджова? съмнявам се! много сте задр ъстени! вие /с малка буква/ свикнахте само да слушате кой кого ще "бие" и не можете да четете между редовете...

захаросани възторзи и лигавенето около новото приемствено служебно правителство - ето това е истината, Инджова е права, ама 32% дето пак ще гласуват за старите мутри това е глупостта и трагедията на народа, за да си кисне в блатото!

Изпаднах в депресия от думите и! И без това не ми е лесно! Тя предложи ли нещо истинско?

Аааааааа.......вампир!!!

Бясна е, че не са я поканили за министър, или да я питат поне за нещо мъъъъъничко!

Горката жена! Преживя много! Не и се сърдете!

Спомни си аферата с Японския хотел и после раздавай акъл.

Другарката Инджова,бе ДИР-ници-сакън,да не би,да и се развали фризурата,нали?!

Тая алкохоличка кой я пита?

СОМАТ е разполагал и с кораби ро-ро.Скандинавска постройка.Екипажа са осигурявали от БМФ,опитни моряци и командващ състав.На тия ро-ро кораби се превозвали и тировете.Надстройката е била ,нещо като хотел за шофьорите.а тирове ги певозвали в трюмовете.По тоя начин се облекчава трафика по пътищата

До кога,ще смърди?Докато и плащат другарите ли?

Присмял се хърбел на щърбел! Кой я извади тая феноменална мърла от нафталина?! Тая едно семейство не можа да създаде и управлява, ама е специалист по всичко!

Аз предлагам, следващото правителство на ГЕРБ да я поканят за премиер! Да покаже на всички "КАК", щото думи на вересия не искаме. А и не си спомняме предишното и, защо ли?!

Тая е пила оцет!

по-точното е: " пила е И оцет"

г-жо защо не останахте в САЩ или и там вече не ви искат

Ох, Рени, Рени ... на кой му пука бе мила?! На тия отрпеки ли дето излязоха, или на другите? Народа отъпял оглупял до немай къде! Какво да искаш от овце? Освен да блеят, друго не могат! А псевдо вълците - лапат, грабят като за последно! Ами дано им е последно!

А вие от кой народ сте? Не сте ли оглупял, отъпял и оскотял както другите, или сте на едно стъпало под тях? Все пак народа може да блее, а ти тъпако и това не можеш, само драскаш нещо си, за да не заспиш от безмислие....

Друго можеш ли,а?

Айде малко по-сериозно, не само да се хвърлят празни приказки в пространството. Никой няма нужда от подобни неща. Вие дето много я славите тази жена и смятате, че тя ще оправи България, вие сериозно ли?! Я пак я вижте и се замислете, ако ви се даде шанса да я избирате тя да ви оправя, но не просто във форума, а реално, бихте ли и се доверили. Аз не! Категорично, не! Не мога да си представя, човек, който не може да пребори собствените си пороци, алкохола е само един от тях, дори си мисля най-незначителния, да оправя и без това "оправената" ни държава. Тази подлост, която тя охотно демонстрира, само и само да излезе от нафталина, е ужасен порок, говорещ за политическа нечистоплътност. Тя е имала доста време да покаже характер в политиката. Е, не успя! Със здраве! И не искам нито да я слушам, нито да я гледам повече!

имам усещане за голямо крадене от народа...