Ремонтират 30 000 кв.м тротоари в столичния "Младост"

Строоителните дейности са съсредоточени към големи булеварди, тези в тежко състояние, там, където има пътникопоток, детски градини и училища

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират 30 000 кв.м тротоари в столичния "Младост" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завладяващо звучи 30000м2, но 1 тротоар е около 5 м, двустранно на улицата общо 10 средно. Излиза че ремонтират само тротоар 3 км, т.е. няма и една цяла улица. Голям ремонт, но затварянето на улици и кръстовища ще е в действие.

В Младост 4 на кръстовището „Самара" и „Филип Аврамов" от 2 дни един копае сякаш трябва да стигне до САЩ напряко. 10-12 гледат и се чудат какво ще намерят и дали тук трябваше да дълбаят или на следващото кръстовище. Снощи дори не сложиха всичките табла да оградят поне завоя, а ги оставиха в тревата (тя и без това е до колене). 4 камиона, 2вагона, 2 багера и още 2-3 строително машини търмят без да мърдат. Точно в почивните дни. Щото се плаща двойно!

Когато някой ти е напарвил велоалея (като е стеснил пътното платно) и малоумни колЕздачи си перкат по тротоара или по отсрещната страна на улицата, създавайки пречки за пешеходци и/или коли, то това трябва да се санкционира. Бони искаше велоалеи, а сега???

Ул."Ж.Гюмюшев" от Метростанцията към Младост 3 е в окаяно състояние,Кмете.Дупки,кал,прахоляк и липса на тротоари.А се ползва ежедневно от много хора и автомобили.Около станцията на метрото е само кал и локви,мръсотия до шия.КОГА??? И докога ?

А паркинги в Младост 1, а в Младост 2, 4, около Окръжна болница...

ще стигнеш до тях ако няма пътища и тротоари?

Принципно е хубаво от време на време на има новини и за/от районни кметове, особено когато Терзиев по една или друга причина отсъства от новините, само че трябва да е с мярка, за да няма предозиране, защото на хората бързо ще им писне от толкова много новини и просто ще престанат да им обръщат внимание. Тази новина си е съществена, така че е ОК. Дотук медийното присъствие на Васето е много добре дозирано (присъства, без да е натрапчиво, почти винаги в репортажа/интервюто има новина), донякъде с изключение на когато беше отпуска, но тогава бях решила, че е защото при другите разтърсващи новини, е минал на задна линия, което си беше съвсем разбираемо. То при такива идиотски новини, единственият начин да ги измести и да влезе на първа страница е ако пусне голи снимки, убие човек, напердаши Хекимяуто или Гошко или нещо подобно - това естествено, че на майтап, де. :) Това, че няма много коментари, плюсове и минуси не е проблем - хората четат материала, но или нямат какво да кажат, или ги мързи. Както обикновено човек се включва с негативно действие, тоест критика и отрицателен вот, а когато е доволен/съгласен пасува - това си е съвсем в реда на нещата. Това правило вероятно важи за почти всики теми у дир-а, а и по принцип и си го пише в учебниците по пиар/маркетинг.

А в Люлин кога боклуци???