Ремонтират 22 км от АМ "Тракия" между Пловдив и Стара Загора

За първи път за ремонт се затваря отсечка с подобна дължина. Участъкът е строен преди повече от 20 години и е в изключително лошо състояние

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират 22 км от АМ "Тракия" между Пловдив и Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно кой беше по това време на власт и колко от построеното сега ще издържи 23 години...

шегуваш ли се... между 165ти и 205ти километър е един от най-новите участъци, на 7 години, ако не ме лъже паметта, а не става за нищо дясната лента, караш в коловози... колкото повече напредва времето, толкова по-лоши стават ремонтите като качество, контролът е нулев...

Лъже те ... паметта. Точно този участък е долу/горе от това време. Реално е строен по бай Тошово време. Този с колвозите е след това, от Плодовитово до Стара Загора и беше строен от Царя и Станишката и открит от Станишката, та... смятай, той е на 10-тина 11 години.

Стига си дрънкал глупости Комуне дърто - явно кола не караш. Този участък е зле от 10-12 години и и само го кърят. Просто сега вече е напълно нетърпимо.

От 165 до 208 км е завършен през 2007. Онзи същият, който първоначално свършваше в кръгово кръстовище без предимство и станаха няколко сакатлъка още първия ден. Само заместилата го детелина е на 7 години.

За 23 години е кърпен, може би дори не веднъж.

Е, то хубаво, ама защо трябваше преди 2-3 седмици да режат и кърпят дясната лента от 134 км и нататък при положение, че сега ще се прави нов ремонт?! Но така де, някой взе едни пари.