Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" започва от понеделник

Търговците на книги са преместени в градинката пред хотел "Рила"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ремонт на"Графа"е крайно наложителен.Може пък и да се получи една прекрасна улица. Крайно любопитен е изборът на изпълнител."Джи пи Груп",която така перфектно пренареди плочките пред НДК.....Но пък като се знае КОЙ й е собственик......

собственика е една мутра класическа. А тази компания е широко извистна със строителство еднодневка. Строят безобразно , после 5г поправят уж течове и разрушения, след 5г гаранция няма и дефакто започваш изграждане наново. по лични наблюдения от сграда строена от джи па груп, в която имам злощастието да съм собственик. Тежко й на общината и данъкоплатците, ще платят 20 пъти ремонта!

София се управлява от тъпи селяни които гледат само как да откраднат европейски пари. Не може човек от друг град да бъде кмет и гл. архитект защото трябва от дете да е в София, както и един софиянец не може да бъде кмет или гл. архитект на Плевен, Каспичан или който и да е друг град защото трябва да познава от дете проблемите и развитието му. С какъв акъл ще махате книжния пазар на Славейков за да сложите заведения на мутрите ли? Така стана и с "Витошка"! Видял някой, че на Запад има пешеходни улици, само дето те са тесни средновековни уливци без транспортно значение. София е млад град и бул."Витоша" е проектиран като основен булевард от единия до другия край на града - от Централна гара до планината витоша. И какво се получи - натовари се движението по страничните малки улици. От какъв зор ще премествате зеленчуковия пазар на "Граф Игнатиев" от свободната при градинтката страна на отсрещния тротоар зает от пешеходци и магазини? Такъв пазар просто няма място в центъра на София. Ще минават трамваи а няма да има тротоар? Не копирайте всичко от Запада, защото тук условията и порядките са други.

Приятелю, това е само по времето на ремонта. Няма как да тече ремонта и да не се изместят тези пазари

Излишни народни пари, хвърлени на вятъра за нищо. Ремонтират само няколко улици в центъра, а в кварталите улиците на са ремонтирани от 100 години, например ул Милин камък в Лозенец, тясна, шумна, мръсна и разбита калдаръмена улица с интензивно движение в хубав жилищен квартал. Трябва да се затвори за движение или най малкото да се асвалтира и да стане еднопосочна, защото живеещите не могат да издържат на шума от колите по паважа правен в 1917 година

Корупционните практики на Фандъкова продължават, колко ли процента от парите за този ненужен ремон ще отидат в банковите сметки на общинските разбойници?

тая цигания книги на сергии няма ли да я премахнат?

Всичко е точно така. Иванчева да беше гледала от кака си Данче. Искаме си зеленчуковия пазар.Защо го развалят.Фандъкова се вълнува само от комисионната и грам не я интересува мнението на живущите в ряйона.

А кога ще започне ремонта на ремонта?