2 млн. лева струва ремонтът на бул.”Овча купел” в София

Около 2 млн. лева е стойността на реконструкцията на бул. „Овча купел“ в отсечката от ул.“Коломан“ до бул. „Цар Борис III“.

Обратно в новината

Коментари - 2 млн. лева струва ремонтът на бул.”Овча купел” в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка година от нейните мандати е този ад, всяка година се правят по 300-500 м от този булевард, или мостчето над рекичката, или кръстовището с "Линкълн", или другото с "Житница" ... Един вечен пълзящ ремонт, при което се съсипва движението по целия булевард, дървета се секат, недомислици и разлят асфалт, който след това за два месеца става на парцали и на дупки, но тревата и зеленината са все по-малко, а лунният пейзаж - все повече, и трудностите за населението край нямат! За транспорт при това положение не може да се говори - той вече е виртуален - уж го има на "Виртуални табла", но по улиците го няма, спирките вече обраснаха с буренак - щото от дупките на асфалта, при липса на коли, какво друго може да се очаква?! Природата е непобедима! Дори от тая герберастка фаворитка, която иначе много може да разруши - доказва всяка година, превръщайки столицата в някакво пълно безумие! Срещу много, много пари ...

_кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери ремонта. ----- Т.Е. разходиСЕ на 5метра!? ---Явна САМОреклама, НО! НекадърностОтвсякъде...

инспекторке има ли найлон ?

Милиони тук,милиони- там, председателство, милиони за НДК, милиони за кетъринг,милиони за подаръци и хотели. Милиони издухани пари. Аче,пари имало много,бе. Боцо що все вика,че няма.Яснооо. Пак ще ни затягат коланите тази зима,но място за дупки веКе не остана....

алчнярите Щрабаг пак ни цоца.Не се наядохте чужденци нахални.Създодохте си асфалт за да цоцате от обществени поръчки и да държите ключа от бараката.Цари абсолютен произвол и хиените краднат и завишават колко било струвало.Не е луд тоя дето яде баницата дето сервира.Чупиш знак за пътното и идват обществените поръчки. създали ги и единстевното е да печилят от обществени.Умисъл и злоннамерени действия прозират.На кого му трябва асфалт и пътни знаци ако не е за обществени?

Искам само да допълня към въпроса за ремонта и 2-та милиона лв - те не са за 500 метров учатък, А ПО-МАЛЪК , и не са за ЦЯЛОТО ПЛАТНО, А САМО за едната половина - южната,

Така, така гениален ремонт за някакви си само 2 мил лева. Почти всяка година се прави ремонт на тази отсечка и последния път веднага след приключването му минаха ВИК и нарязаха платната след, което беше подходящ само за луноходи. Друго е по - интересно защо не разшириха отсечката от бул. Борис до бул. Бъкстон.

В действителност технологията не е иновативна в световен мащаб, но за България е, така че от тази гледна точка е права.Предпочитам да дадат 2млн лева за 500 метра на Щрабаг, за качествен ремонт, от колкото сумати милиони на Трейс за кривонаредени от циганите павета!Частта от Овча Купел, която се ремонтира сега, ще остане единствения качествен ремонт през двата мандата на Фандъкова, така че не жалете 2та милиона.Ядосвайте се за Дондуков, за Цариградско, за Орлов Мост, за Северната тангента и т.н. да не изброявам!А иначе, според мен тя е наясно, че няма да бъде преизбрана и най-вероятно няма и да се кандидатира отново!

Не се знае всичко зависи дали на хората ще им дойде акъла да не преизбират Краля Слънце. Фандъкова е само параван ГЕРБ да грабят на воля от безкрайните софийски ремонти и иновативни подходи за всичко.

Когато ремонтираха другата страна на бул Овча купел в съшия участък изсакоха дървета - огромни и досега още дори не са посадили нови.

Абе джурналя как нямате елементарни познания за голямата разлика при ''ремонта на булеварда'' и ''ремонт на много малка отсечка от булеварда''..Тези се не накрадоха и неналъгаха, защото 2 милиона за половин километър си е направо голям финансов удар за джобовете им а ''иновативната им'' технология е позната от десетилетия..

Много били 2 милиона за 500 м. Много са , обърнати в суджук, ама аз суджук не ям, че съм преял от него. Искам си пачки, надиплени по стотачки.

русофилски изчадия :) Фандъкова пак ще е кмет :)))

итази селска му.ра е опротивяла на хората ,а тя им благодари за това ,че е ненаситна в кражбите.

1 млн- ремонт и 1млн- за нашите хора, както обичайно

За Суджук...!!! :::))) Дааа...!!!

За друго ще да е, суджукът им го дават производителите доброзорно. Не го плащат.

Иновативна технология... БОЖЕЕЕЕЕ... Тази технология не е от вчера, на запад се използва от години при строеж и подмяна на релсов път. Ние както винаги откриваме топлата вода години след това. Така трябваше да бъде изпълнен и релсовия път по бул. Дондуков, ама СО реши да си спести/открадне/ някой лев.

Сутринта минавах по Дондуков. Направи ми впечатление, че пътят не е съвсем равен - в средата, където са релсите, е малко по-високо. Т.е. като завали дъжд водата ще се стича настрани към двата бордюра. Дано сложат хубави отводнителни шахти, че ще стават страхотни морета.

"доста трудно става придвижването ..., за което моля за извинение и искам да им благодаря за търпението, отбеляза още Фандъкова." Писна ми от лъжите и дебелоочието на това нищо жество - софкметицата. Хората я ругаят и пеоклинат всеки двн за безумието с тези ремонти, а тя им БЛАГОДАРИ за търпението. Ще благодари - трябваше отдавна да я изритат от общината. Но буда не дава.-

2 млн. лева за 500 мевтра разстояние...е те т'ва е ремонт.

Няма и 500 метра, на които правят ремонт. А мисля, че "избраната " фирма е на богопомазаните, които "ремонтираха софийското летище.

А дали са качествени материалите, това провери ли>

"Всяка релса е захваната сама за себе си..." това наистина е много иновативно.

Само 2млн?Но това е за тази година,догодина пролетта 3млн.Ще е готов за "ремонт"Данчени работи."Усвояването" го владее най добре.

Ремонт на ремонтираният ремонт. В провинцията нищо не е пипано още от Тато. Тунелът Ечемишка,който уби жена от построяването не е било правено нищо. Софийските чобани грабят държавата чрез боядисване.