Започва нов ремонт на площада пред НДК

Подготовката за монтиране на строителна ограда за изпълнение на строително-ремонтните работи на площад “България“ пред сградата на НДК започва от утре.

Обратно в новината

Коментари - Започва нов ремонт на площада пред НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли милиона глътна подготовката за председателството докато няколко хиляди за преустройството на поне една изоставена училищна сграда в старчески дом никога не се намират .За едни глупости се изсипмват милиони а за други крайно необходими нужди се стискат и за стотинки.

Сметката още не е публикувана, но щатът на "Министерството за подготовка на председателството на България", какво име само, какъв портфейл !, е 70 души. Имаше един виц навремето за "Министерството на океаните" ...

gonzales

за кога е планиран ремонта на този "нов ремонт" ? ако е след 1-2 год. каква е необходимостта от поредния нов ремонт ?

едно и също. София не е НДК и Витошка. А девет десети от калищата и дупките в Кремиковци, Обеля и т.н.? Как ще спрете един евродепутат като дойде и поиска да мръдне и по-встрани да види как и в какво живеят обикновените, т.е. нормалните хора покрай вмирисаните изпомачкани контейнери под порутените панелки?

Ей неразбрани българи. Не се ли научихте ,че има ПЛАНУВАНИ ОСНОВНИ РЕМОНТИ ЕЖЕГОДНИ НА ВСИЧКО, ДО ПЪЛНОТО ИЛИ ВЕЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ. За по сигурно ЩЕ СЕ НАПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ В НС ТЕЗИ РЕМОНТИ ДА СА ПОНЕ ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА.Вие си трайте кВо толкова ,нали плащате.

Крайно време беше, последният цялостен ремонт на площада се прави преди цели две години. Няма ремонти на ремонтите на ремонтите, няма папо за герб и сие.

далавера е с тези ремонти за милиони.

ПАК ЛИ!!???

По ТВ казаха, че ще демонтират (най-после) "Петох*йника". Ако е така, благодаря!

Отново ремонт на ремота. Фандъкова го е ударила на разхищения. Улиците в Слатина са в отчайващо състояние. ОСТАВКА!

Ако се наложело да повторят ремонта догодина, щели догодина пак да им платят! WFT? Че какъв им е тогава стимула на изпълнителите да го направят така, че догодина да не се налага да го правят пак. Затова пък виждам железен смисъл да го направят така, че догодина да се наложи да го правят пак.

Че нали миналата година свърши ремонта? Или пак ремонт на ремонта за да има пари за нечии джобове? То че не е качествен е ясно - като вали пред подлзите става море и газиш вода до глезените. Защо не се глоби фирмата, извършила предния ремонт, а отново хората ще плащат от себе си за некъдърността на общинската администрация?

ама ако не беше председателството на ес ремонт щеше да има на куков ден

gonzales

ама ако НДК не беше у софето пари (държавни) за този обект щяхте да видите когато Слънцето изгрее от запад.