Коментари - Каракачанов: Без посредници при ремонта на МиГ-ове | dnes.dir.bg
назад

Каракачанов: Без посредници при ремонта на МиГ-ове

Посредници по сделката за изтребителите няма да вкарам. Ще има пряко договаряне с фирмата РСК - МиГ. Оттук нататък каквито и номера да има, няма да минат.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Без посредници при ремонта на МиГ-ове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С руска помощ Мигчетата пак ще летят

аз съм за Су 35

съвременната армия трябва да има съвременно въоръжение - и децата го знаят. Ама МиГ-овете са на по 35-40 години - това ли е съвременното въоръжение на армията ни - от памтивека. Ама един момент - то армия имаме ли?

Малеййй как се е оял този шопар! Явно му се отразява финансово благоприятно участието във властта!

тия нещастници вместо да купят някои друг медицински хеликоптер за спешни случаи като трябва да се транспортира човек бързо на далечно разстояние или няколко самолета специално конструирани за гасене на пожари,които реално да служат на държавата,а те ми загробват милиони левове в 40 годишни ръждаци,видите ли това е национална гордост колкото ограда с турция дето малки деца я прескачат със стълба,ама 260млн се усвоиха..

,,Храната на армията,,- казва Каракачанов- ми то в България има ли армия? Смешници. За да се говори за държава трябва да има армия, индустрия и социална структура за гражданите- всичко останало е бошлаф, афиф работа.

Господин Каракачанов, в "патриотичното обединение" влиза и господин Волен Сидеров, председател на политическа партия Атака. Негово е искането да се премахнат военните бази на САЩ от България. Няма движение по този въпрос, защо ли. На вас също не може да се вярва. Не сте никакви патриоти.

БАНСКО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА ПРИ СПАЗВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ. ПРИРОДНИТЕ ДАДЕНОСТИ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ХОРАТА БОГАТИ И БЕЗ СТРОИТЕЛСТВО НА ФАБРИКИ. НЕ БИВА ЗАРАДИ НЯКОЛКО ДЪРВЕТА, ДА СПРЕМ РАЗВИТИЕТО НА КУРОРТА. А ЗА РЕМОНТНА НА САМОЛЕТИТЕ, ВЪПРОСА Е - КОЙ МОЖЕ ДА ГИ РЕМОНТИРА ПО ДОБРЕ ОТ ТОЯ, КОЙТО ГИ Е ПРОИЗВЕЛ? КРАСИ Е БЕЗУПРЕЧЕН В ДЕЙСТВИЯТА СИ И ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА ГО ХВАНАТ В КРАЧКА.

ДОКАТО БЪЛГАРИНА ИЗБИРА ТАКИВА ТУМБАЦИ ДА ГО ОТГЛЕЖДАТ ЩЕ СИ БЛИЖЕ РАНИТЕ И САМО ЩЕ МРЪНКЯ НЕДОВОЛЕН.БЪЛГАРИО

другите тумбаци дезертираха от България,май и претенции към нея нямат .100 %ва разруха .

Направеното от министъра на военните Каракачанов всичко е прекрасно. Действа като патриот и българин. Но по точката за Банско, което не му е ресор да се бърка, много се е объркал. Част от патриотизма е да се грижиш за земята, която обитаваш. Да обяснява, че това било рекет на група хора, при условие, че на всички ни е известно, че далаверата в Банско се движи от някой друг олигарх начело с Цеко Минев, това е грозно и тъпо. Май бяха 650 дка гори изсечени и незаконно ползвани от Юлен към момента. И държавата си мълчи над това беззаконие. Както виждаме, господина Каракачанов не само подкрепя беззаконието, но и иска да се задълбочи. Знаем, че се подготвя обир на нови теририи и то се подкрепя. Ясно става, че тези олигарси плащат пари за такъв лобизъм. Както и изкарват "протестиращи" срещу заплахи за уволнения и заплащане. Господина Каракачанов нещо да се изкаже, поне за моралната страна на тези събития? Ясно е, че всичко от тази страна вони гнусно. Да, трябва да има туризъм, защото носи доходи, макар и малко на държавата, офшорните фирми не плащат данъци. Но трябва да има правила. Никой не желае да се повтори ситуацията с бетонирането на черноморието. Не очаквах, че Каракачанов, Симеонов и група патриоти да са толкова глупави и да не се усещат в какво се забъркват. След като този казус толкова време седи, значи нещо не е наред с него. Да съсипеш Национален природен парк, в услога на един двама олигарси пред очите на цялото общество, не всеки се заема с такъв лобизъм. Цената ще е висока. Патриотите не схващат, че част от патриотизма е да се грижиш за земята и природата си. И с тези си действия, просто ще загубят част от електората си. Чудя се дори, дали някой съвсем съзнателно не ги бута в тази посока. Със сигурност няма да имат шансове за следващ парламент.

Ти знаеш ли какво са 650 декара бе? Това е 1/5 от цялата територия на Пирин бе умник!

факт е че в нашия съд всеки може да внесе от всеки жалба без да е упълномощен

Добре, че патриотите влезнаха в правителството за да вкарат ред в ограбената държава, но това не пречи на озлобените тролчета да продължанат да бълват глупости.

отдела на Тумби! много скъп ни излиза и нищо не ни дава!

Цеко си е накупил патриотчета - определено... Борбата не е дали да има втори лифт или не, а против промяната на плана за парк Пирин! Искат уж покрай "втория лифт" да си разрешат строителство в половината планина. И купеният боклук Каракачанов много добре го разбира това...

Защо полските пилоти МОГАТ ДА ЛЕТЯТ на самолети ремонтирани в Полша, а тукашните льотчици ги е страх?

Няма такова нещо - "ремонтирани в Полша". Поляците не произвеждат двигатели и части за МИГ. Всички части, които влагат, са от самолетната им морга и са руско производство.

Има части произведени в УКРАЙНА!

полските пилоти летят ама на ремонтирани понички с майонеза- Друго нямат.

ВВС на Полша имат, между другото, 36 броя F-16 Block 52 ако изобщо нещо ви говори.

Каракачанов е руски агент който предава интересите на България!На руската корпорация МИГ са наложени санкции и въпреки санкциите и предишните скандали със отказ на предаване на документация и двигатели без датчици Каракачанов продължава да настоява парите на Българина да бъдат ограбени от руските му господари!

Не ни трябват изтребители, няма кого да изтребват. Инвестирайте парите умно.

мда тоя е прав за Банско и хората а самолетите не трее ни нови например Су 35 не рециклирани МИГ или Ф16

И какво сега, ще имаме 17 МиГа от пролетта?

Алкохолизиран тюфлек!Съсипаха армията, сега творят глупости.Сигурно има африканци, които с 5-6 бойни самолета охраняват вожда си!

Какъв рекет какви 5 лв. Това че някакви мутри - инеститори презастройха Банско и им утесня планината не значи че трябва да се съобразяваме с тях. Банскалии нямаха проблем с един лифт преди големите хотели

Ми го задухали, Праси- войвода, и Ача фашага, а утре на албанци нови македонци!

тези шопари толкова време не могат да свършат работата си кат хората. Този ремонт вече е златен, за по-просто през Полша е минал, то бива-бива дебилизъм, ама чак до такава степен!...

Каракачанов, само така! Действайте!

тези изтребители извадени извън армията на русия са лесна плячка за всеки наш враг в сърбия се видя колко може един гол изтребител ама нищо нека се похарчат едни пари

Мисля си че и да купим "нови" изтребители и те ще бъдат голи, т.е. ще си купим само изтребителите без поддръжка и наземен инвентар необходим за пълноценното им функциониране.

всяка една държава, която притежава АЕЦ, трябва да има поне два изстребителя, само и единствено за защитата на АЕЦ-а като не ти стига акълеца за такива неща, или се информирай, или не се излагай като най-голям тъпанар.

и напълно я оправдаваш! първо 2 изтребителя не могат нищо да опазаят. второ АЕЦ се пази сама по добре от 10 изтребителя.

Докога ще сме заложници на цигани и псевдоеколози?