Позната схема: Парите ”усвоени”. Ремонт няма

Храмът е "Свети Никола” във великотърновското село Царски извор и е паметник на културата, разрушен от земетресенията в община Стражица през 1986-а година.

Обратно в новината

Коментари - Позната схема: Парите ”усвоени”. Ремонт няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предвидените от Фонд Земеделие" пари са близо 200 хиляди евро. Става ясно обаче, че отпуснатата сума е 340 000 лева. Нали разбирате, че 200 хиляди лева за един храм, който е 200 квадрата, няма как да стане. А ХА ХА ХА ХА .... Имаше навремето един подобен виц :)

"Евро проект" стана синоним на "усвоени пари". Насреща - нещо набързо скалъпено и след това зарязано - дали ще е еко-пътека, гранична ограда, път, ремон на сграда ..., учените пък си ги отчитат с мижи да те лажем сайтове с някоя "научна" снимка - четене на доклад пред катедра, под байрак, стискане на ръце, лозунги, обяви , линкове към познати на всички сайтове, ... Тарикатската схема за печелене на проекти е изпипана в съвършенство - нормални, работливи, отговорни - не се допускат, с малки изключения!

като гледах тоя циганин"строител",ма много ми заприлича на данчо ментата.аидуци с попо наедно!

отеца на кол

Бахти импотентната държава.

Те нали приватизацията от преди 20 години искаха да "оправят" герберите, че да не се занимават със сегашните разграбвания. Това е един от стотиците да не кажа хиляди фрапиращи нагли кражби извършени от Шайката герб.

А отеца ни лук ял, ни евро мирисал!

То цялата ни държава заедно с управляващите от Герб вече повече от 10 години лъжат и крадат народа си по схемата"тука има,тука нема", че какво остава за една църква!

Да се сезира ЕК и всички европейски органи, контролиращи разходването на фондовете. На тия крадлими цигани -герберите трябва да им запари под селските задници.

Ей го на един крадец се издаде, може по IP адреса да се хване! Крадлив герберски циганин,а ?!

Те на тоя принцип милиарди влезнаха в партиините касички вие за некви си 300-400к. лв. ше правите проблем! Айде сега! Те тия пари, партиините ни лидери, ги дават по к..ви и бело ежедневно! Така, че може да се каже, е това са джобни пари за тех!

Това им е "прехода" от 30 години. Първо обраха "общата каса" и спестяванията, сега крадат европейски фондове и заеми, с които товарят внуците ви - ЧРЕЗ властта - канал и чадър за другарската глутница, превзела държавата ни под всички бои и гербове. А медиите им ви изпускат парата в празно пространство с "разкрития" - да си поревете и чакате "компетентните органи". :p Вместо да си вземете права на суверен по общоизвестния начин. Освободители няма. link

Ами то кой да се занимава с контрол на разходите за едно или за друго? Тези, които трябва да го правят са заети с кражби в още по-големи размери. Кой да се занимава с кокошкарски истории за 200 - 400 хиляди лева, след като има милиарди за крадене? Ама и попът си го бива! ремонт за 1000 лева на квадратен метър (а всъщност 1000 евро, т.е. двойно!!!) не му стигат. Че то такава е продажната пазарна цена на кв. метър в София, и то не навсякъде! Ало, попе, Господ те гледа и ще платиш за греховете си един ден, крадлив мухльо!

плаща се само тук на земята няма нищо по глупаво от бог ще го накаже и попа знае това добре

Нормално, всичко живо влачи, после псува другите, че крадат. Навик от ''едното време'', така любимо на влачещите..нали всичко беше държавно, демек ничие, та се съдираха от крадене

Да откраднеш от държавата и от майка си - не е грях.

Парите са "усвоени" от "великият строител" Игнат Раденков. Него търсете!

Тиква евала! Хората и са на ниво

И СРЕД ПОПОВЕТЕ ... ВЕЧЕ НЯМА ХРИСТИЯНИ :)) ... ЗАТОВА СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА - В ПИОНЕРСКИЯ ЛАГЕР И ДА КОПАТ НА РЪКА КАНАЛА БУРГАС АЛЕКСАНДРОПУЛИС ДОКАТО СЕ ПОКРЪСТЯТ :))

Няма и да има ! Когато Цецо при ББ-1 такива крадливи отрепки ги ловеше като пилци със СРТ,дрогарите генчо миндята,петното,капута,гергина ,платени с рубли ореваха държавата срещу Бойковата диктатура! Сега да ходи генчо миндята да рисува в храма!

Значи: Когато при комунизъма бай Тошо се крадеше -лошо! Когато при демократизъма на бай Хой се краде - не е лошо...а естествено... Нали правилно те разбрах.....другарю-гробарю!

Много сладка схема. Трябва да се изучават такива схеми и разпространяват срещу заплащане. Има файда!

Нищо свято няма в тази държава вече. Дали ще са църкви, дали ще са самотни майки, дали ще са болни хора, дали ще е цяло село, наводнено от прелял язовир, дали ще са ти обрали апартамента и откраднали колата... Никой от "органите" нищо не прави и всеки казва, че е отговорност на друг. Всеки, който се докопа до някаква власт и някакви пари, гледа първо да си напълни джобовете, пък другите - кучета ги яли. България, 21-ви век, държава в ЕС, председател на ЕС... Красота просто.

Явно толкова си можем.

Нищо де , нали сега правят ''антикоруционен орган'' ! Докато се задейства всичко ще е опоскано !

Че ББ нали каза, че у нас корупцията, в сравнение с Румъние е нищожна, затова няма затворени за корупвия хора в Бълагрия! И аз му вервам! Ама друг път....

цялото управление на герберите е такова - нула контрол и 100% кражби. Кой е във Фонд Земеделие?