Борисов: Няма да се ремонтират магистрали през юли и август

За да няма задръствания до морето, през юли и август няма да има ремонти по магистралите "Тракия" и "Хемус", заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да се ремонтират магистрали през юли и август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, нали скоро ги направихте, открихте и хвалихте. Къде са парите за строежа им?

Значи два месеца в годината имаме магистрали. В останалото време или са в дупки, или в ремонт. Срам.

АЗ ОЩЕ ЧАКАМ ДА РАЗБЕРА С КОЛКО ЩЕ МИ НАМАЛЯТ ВИНЕТКАТА ЗАРАДИ ОФИЦИАЛНОТО ПРИЗНАНИЕ НА АПИ ЗА РАЗБИТИТЕ ПЪТИЩА!!!

А така, стройте ударно, та след година - пак ремонти. Как така не се поиска сметка за всички дефектни пътища направени напоследък? Ама нали нашите хора трябва да печелят ?

Магистралите ги правете така ,че да не ги ремонтирате на следващата година .Междуселищните пътища са в окаяно състояние -непочистени ,без маркировка ,дупка до дупка като след бомбандировка - аз не се движа по магистрали и не ме интересува софиянци за колко часа ще отидат до морето .

Елате да видите как се прави изкърпването на Северната дъга - за да асфалтират 1 дупка на 10 метра от кръстовището, в 8.30 часа сутринта - в най-най "пик" часа, един чичко си е облякъл светлоотразителна жилетка и при работещ светофар с палка с надпис "КАТ" управлява движението на кръстовището на околовръстния път и отклонението на Требич и Мировяне, а в двете посоки по околовръстния път задрътването е километрично - ето така се "работи" ......

Това не е ли работа на инж.-те? То така си свикнахме политици решават всякакви проблеми и се бъркат, където не разбират.

А,кога ще ремонтираш второстепенните пътища до малките населини места?Те не са ли хора,не са ли избиратели?Питам ,но отговора го знам-никога.Трябва да остане повече за МВР ,за да да ги пенсионираш поне на 45г.Виж те са ти в кърпа вързани.

Днес казвам НЕ на ремонтите !!Утре.......ще видя ,рано е да се каже !!!

Господ да спаси България от тази АМЕБА!!! и всички дребни лъжливи комунета около тая бляд!!

Нали ходиш по Европа ,не видяли какви магистрали има там и навсякъде където в близост има една две къщи има шумозаглушителни прегради.Но...това е Европа и управляващите мислят първо за народа си как да подобрят живота им.А ти освен да крадеш нищо друго не си научил.Бързай ,бързай крадлю,че времето ти изтича.

ще се правят нескончаеми ремонти на пътищата. Не само по "магистралите", които дефектирт за една година и отново се правят. В София е същото - не се наремонтираха, то Цариградсктото златно стана. Има и други улици, но общината си знае само големите булеварди. За качество нищо не се говори. Така се усвояват непрекъснато пари!

Защо няма да се ремонтират? Натовски танкове ли очакваме?

Който иска д апочива на морето да си троши колата в неоправените пътища до там и обратно... Как пък не се сети този мислител,че преди лятото има пролет и може тогава да се направи ремонта и з алятото всичко да е ОК.

Всеки ден без работа на такива обекти означава само едно, загуби, безработица и неустойки, това обаче тикви, комсомолци и партийни секретари с милиони в офшорни сметки не го разбират.

Правилно!Когато през септември завалят дъждовете, качеството на ремонта ще бъде много по добро!

Настилката може да се полага и през зимата, по определена технология! Да не мислиш, че в Швеция, Норвегия и Финландия нама асафалт?

Защо ли се сещам за скеча на Шкумбата - "Юлски горещини"... "Разтрийте го със сняг, че пясъкът е дефицит!"

Винету поведе индианците на море:)

админа се изживява като върл защитник на боце. Абе и ти ли си тъп колкото идола си или още повече за да го харесваш?!?

Той пътя за Гърция не минава по тези магистрали......

Вие го избрахте,ние го търпим. До кога...

Няма да има ремонти по магистралите "Тракия" и "Хемус", заяви диспечера на магистралите.

Ще работя, няма да работя, ще ремонтирам, няма да ремонтирам, да ти пикая на правителството и на тъпанарите овластени.

За 80 км. не са ли множко 100 млн.? Сега чакамe кой ще ги ремонтира ... обичайните заподозрени предполагам.

Това беше вчера, вече е днес. И пак ще ги ремонтирам. До утре може пак да си сменя мнението около стотина пъти и така. Важното е да се правя че имам мозък в тиквата, макар че така или иначе вече никой се не връзва на тоя номер.

От зелената тиква семките са само за герберасти, седерасти и соросоиди!!!

Борисов: Няма да се ремонтират магистрали през юли и август...кабинета нема да го има на белея свят.......???....Амин!

смятах да напиша нещо гадно за нас българите , но като прочетох , разбрах че нямам шанс да бъда оригинален . вие сте написали всичко гадно !

Забелязал съм, че каквото и гадно да кажеш за българите, първо, няма да е достатъчно гадно, второ, няма да е лъжа.

Вчера измислих страхотна система за печелене на пари от борсите. Мислех да я споделя със всички българи, за да станат най-накрая богати. Ама като ви прочетох коментарите, реших да спестя това...

не ни мисли нас българите ! остави ни и се занимавай със вас ...абе какъв си ти бе ?

Кажете сега нещо лошо за Бойко, прав е отново!

ако се направят нужните ремонти на магистралите "Хемус" и "Тракия"- преди юли месец! Иначе, не само няма да е прав, но ще има доста проблеми и катастрофи ! Превенция, Отговорност за живота и спокойствието на населението преди всичко трябва да имат всички управляващи!Наслушали сме се 26 г.на празни приказки! Стига толкова! Дела и пак дела! Ще съдим само по делата, а не по големите им заплати за "празни приказки"!

Време е да обявим война на някоя нормална държава, да ни превземе, че да станем нормална държава...

Няма смисъл, проблемът е в нас, защото сме сбъркан и прокажен народ. Затова трябва да ни заселват с бежанци, за да се заличи мръсният ни ген.

Народът се чувства добре, когато има ясни правила за трудолюбието. Когато няма такива, или се изтарикатява или мързелува без да му пука за случващото се. Трябва някой да въведе правилата, но няма кой отвътре. А отвън ще е трудно някой да идва да се очерня... Все ми се струва, че войната ще предизвика трудолюбива нация да ни вкара техните порядки и да се чувстваме добре...

Българин е синоним на долна утрепка, селяндур и простак. Срам ме е, че съм българин и че имам нещо общо с такова мръсно племе.

Срам ме е от нашите управници, политици, калинки. Срам ме е от тяхната простотия, алчност, неграмотност, некомпетентност и глупост. Тези малоумници ме карат да се срамувам, че съм българин.

Да не са се избирали те сами?

Всеки народ си заслужава политиците. Като сне сме народ, а мърша, какви да са ни политиците?

Радой Ралин го е казал много точно: Полегнали на полянка прабългарин и славянка. Тури, вади, вади, тури - народили чукундури. Похотливи, мързеливи и най-вече завистливи.

По- важно е магистралите към Кулата да са в изправност, защото народът се изнася към Гърция. Тракия и Хемус могат за цяло лято да ги затворят. А ако сколасат с ремонта им до юли, добре. Ако има желаещи за нашето море поне няма да се пребиват хората.

По-важно е Маказа да не ремонтират.

НА ХОРАТА ПИРАМИДИТЕ ОТ ПРЕДИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ СИ СТОЯТ , ТОЙ НЕ МОЖЕ НА ДВЕ МАГАРЕТА СЕНОТО ДА РАЗДЕЛИ , ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ МАФИЯТА ДА ВИ КАЗВА КАК И КОЛКО ДА ДИШАТЕ , ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМА КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ . ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ПАК ЗА НЕГО ДА ГЛАСУВАТЕ , ЩЕ ИМАТЕ МАГИСТРАЛИ , НО НЕ И ЗАКОНИ ДА ВИ ЗАЩИТАВАТ

Всички ремонти - на магистрали, на закони, на системи (съдебни, здравни и т.н.) трябва да бъдат забранени със за-магаре, а не със за-кон! Защото магаретата искат това! Как може да има за-кон, а да няма за-магаре?! Пояснение - когато не знаем какво и от кого какво да искаме, ще си останем не ко-не и ма-гарета, а просто фце (галеното название на кроткото животно овца).

pompai

Нека пребъди :))

Големия мъж Борисов, ама на втория ден се усети, че софиянци ще го линчуват, че те и така си правят километрични задръствания... а пък какво ще стане, ако затворим едното платно на магистралата не мога да си представя какво чудо ще да е особено в пиковите часове към морето..... и обратно, нали ГЕРБ пак ще искат да ги изберат, нищо че са прости мутри, все пак и те до толкова могат да смятат...... няма как да се оправдаят после този ми пишка в гащите, другия се е оакал....

Борисов: - Ще ремонтирам магистралите до есента. Българите: - Точно когато отиваме на море ли намери.. Борисов: - Добре! През сезона на почивките няма да ги ремонтирам. Българите: - Е, браво, много хубаво...да се чудим от къде да минаваме...

Българче, разбра ли, че не те разбраха? А иначе много добре си го написал.

На тоя бате в главата му ври и кипи, вчера клетките отиграваха битката при Ватерло, днеска с плаващо мнозинство няколко лагера надделяваха първо отговарящите за конституцията и после като напече слънцето и замириса на море, тия по банските, сега са на път други ама за тях ще чуем утре!

ще ме триете?????????? Казах че пътни ремонти не се правят октомври и ноември защото не може да се спази технологията и напролет всичко пак е помия. Ах какви мога да ви ги напиша:))))

Че те ако направят реонта качествен нали догодина няма да има поръчки!!! Де го дават те така??? Нали партийните каси трябва д асе пълнят от комисионки... да има за папкане...

За да няма задръствания до морето, през юли и август няма да има ремонти по магистралите "Тракия" и "Хемус", заяви премиерът Бойко Борисов. Kакво излиза? Че най-толемият трафик и тарапана през годината е ходенето на море, при положение че колко ли българи могат да си го позволят? А баби-германки и пияните англичани идват тука със самолети (не ползват магистралата) а като дойдат тука се отдават кой на евтин папкане, кой на евтино пиене и всъщност почти на никакви екскурзии и посещения на забележителности не ходят. Ако държавата ни беше държава на място щеше да стимолира тук да се работи. И магистралите да са пълни с превози на суровини и готови изделия, а не с шляещи се келеши за и от морето!

боку,боку ...аиде спинаджии червени много слабо се представяте с лаинометите и ще режа надници ....хаиде заедно - асвалт не се яде уууууу

Хора, току що получих фройдистко прозрение, каквото и да каже този дебил все е предпоследно, все го плюем, някои го целуват, после си го избираме, ами, че ние сме мазохисти или хомосексуалисти, или и двете. Честито на всички български наведени хора! Да продължаваме да се навеждаме, ще осъзнаем, че ни е хубаво, в един момент...

Всичката Мара втасала и остана да се занимава с магистралите Това ли е работата на един премиер?За какво му е прехвалената Лиляна да си показва костюмчетата на екрана