Каракачанов: Нямаме пари за ”Опел”, мечтаем за ”Мерцедес”

От началото на 2018 г. да започне ремонт на всички казарми, в които живеят или работят военни.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Нямаме пари за ”Опел”, мечтаем за ”Мерцедес” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за мерцедеси си мечтаят разни корумпирани бюрократи, алчни чиновняци и партийци. разни бездарни новобогаташи, които отскоро влезнаха във властта.

просто е-като нямаш пари за съвременни,модерни и скъпи изтребители пускаи прословутите нелегални печатници на бкп,може да печата всичко-пари,всякакви документи,изборни бюлетини,а и вече има и съвременна техника и технологии днешно време!

АМА ДЕБЕЛА ШУВРАНТИЙО , САМО АУРУБИС АГ , СОЛВЕЙ - СОДИ , ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС, ИТАЛ-ЦИМЕНТИ - ХОЛЦИМ ЦИМЕНТИ , И МУЛТИГРУП ЦВЕТНИ МЕТАЛИ КРАДАТ ПО 4 МИЛИАРДА ЕВРО / ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ :)))

Прав си,бай Ставри - как ще избираме изстребител без да погледнем в Гугъла???Ми то е много просто - четеш в Гугъла,виждаш цени и параметри и взимаш решение...Бай Ставри,тряя да те включат в екипа на експертите за закупуване на изстребители!...А Каракачнката направи супер комплимент на Рафал -сравни го с Мерцедес ЕС,а за старичкия Опел сигурно има предвид Еф-16 втора ръка???

старият опел може и да е отживелия миг. а рафал е сравним с някоя от бутиковите френски каруци ренаулт или пеугеот. ф-16 е кадилак, в сравнение с евро-бангиите

Каракачанов пак се изказва неподготвен. Той ги обича такива бомбастични изказвания. Моята препоръка е да влезе в Интернет и да прочете материалът за 10-те най-добри изтребителя в света. Да чете и да сравнява. В тая десетка са и "Рафал" и "Грипен". Нека ги разгледа като характеристики. "Рафал" струва цели 101 милиона щатски долара. А по характеристики, той е най-слаб от всички. Скоростта му от 1900 км/ч е направо скромна. Далечина на полета, въоръжението и максималната полетна маса са също скромни. Единственото му сериозно предимство е малката височина на полета/93 метра/ поддържана в автоматичен режим. За какво се дават толкова пари. В десетката има една камара самолети, които го превъзхождат и са много по евтини.Чети Каракачанов! А "Мецедесите" после ще ги гледаме!

като иска пари ,да си ги печели като спекулира успешно със биткоини и други криптовалути,и други финансови инструменти, така наготово като политика със гарантирани доходи и бизнеси е лесно-няма риск-има гарантирани доходи поне до десето коляно! пари за съвременни изтребители има-като се запорират и конфискуват парите на българската мафия без да се робува на авторитети сегашни и от близкото минало!

абе защо да не вземе да произвежда черешови топчета сериино производство ,(може и китаици да ни ги правят) да ги изнася за армиите на другите държави където има конфликти,граждански воини,корупция и бедност,мафия,като истински български патриотар,ето да има родно производство,и работа за нас българите!а пък може и да измислим и ние наи после свои български изтребител по добър от американските,немските ,руските конструктори !а може и да произвеждаме и български биткоини,долари,евро!

тои българският не е фешън език,по важни са езиците на господарските народи-сащ,германия,франция,испания там където нашият лидер боико борисов снове и милиони българи бягат за работа инвестиции и пари!

браво,истински български патриот,досущкато останалите 2з9 народни слуги на обикновенното българско простолюдюе!заедно със левски,ботев,панаиот волов,георги димитров и ленин,каракачанов, волен сидеров,доган,местан,царя,борисов и много други герои партиоти ще влязат в учебниците на наи новата ни история и децата ще се поучават от тях!браво българки патриоти милеещи за нас българите!булгариен юбер алле(тоест българия над всичко за нашите хора разбира се)!

само за едно - деда им Иван да ги освободи от наряд.

Е що немате пари бе Каракачанка? Всяка година 5 млрд излишък, 4 млрд. от Контрабанда, а икономиката бележе Стряскащ Ръст спореТ ГурануФ.

А..ако е мерцедеса на тези с комисионните ще го измислим. Каракачанов искаше от F16 да минем на F18.

Пари за стар ,,опел" имам,дори за два,дори за 18-годишният баварец ,,нов внос",дето комшията го продава от пролетта,но си имам АКЪЛ и ПРЕЦЕНКА,затоеа си карам 12-годишната ,,ЛАДА" седмичка,за която само преди час отново ми донесоха мои приятели два чувала с чисто нови руски части,останали в мазетата и гаражите от годините,когато и те са карали такива!...БЕЗ ПАРИ ПОЧТИ... Дори ми завиждат,като почнат да смятат,колко шарят,за подръжката на техните днешни уж нови,уж съвременни коли ! А в същност,моята не само ми върши същата работа,но дори и повече! Единият дори го влачих лятото да го прибера от пътя ,кога му се пре*ба електрониката! А ,,Мерцедес",дори да ми се падне от лотарията чисто нов,не ми трябва,само ,,Каското" му ще е два-три пъти повече,отколкото горя газ годишно! Разполагам се според чергата си! Лошто е ,че нашиъе политици РАЗПОЛАГАТ С НАШАТА ОБЩА ЧЕРГА,КАТО С ТЯХНА БАЩИНИЯ !!

Аз карам една шкода, 90 коня, дето ми гори 4,5 на извънградско и 6 на градско - дизел. Карам по около 15 000 км. на година. Това в цифри е приблизително 800 лв. за гориво. На твоята Лада, ако е 75 кс. и дават комбиниран разход 8,5, а предвид годините сигурно е поне 9. т.е. ти плащаш по 4 лв. на всеки 100 км. повече отколкото аз - само за гориво. умножено по 15000, това прави поне 600 лв. отгоре на годишна база. Мога да ти гарантирам, че аз не давам по 600 лв. на година за ремонти. Също така съм сигурен че ти пък не караш по 15000 км, на година. Ха сега кажи ми дали ще ми е по-изгодно да карам 2107 ?? Добави и комфорта, ABS, климатик, огромен багажник, ел стъкла, ел. огледала, подгряване където е необходимо и т.н.

Според тълкуването. И Опела и Волката каруца, стават за превоз от точка А, до точка Б! Това , за да се успокоят Опелистите:))) Инае верно МИГА СРАВНЕН РАФАНА е все едно, сравняваш волска каруца с автомобил:)))

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви в интервю за гръцки вестник точно преди започналото днес негово историческо посещение в Гърция, че трябва да се ревизира Договора от Лозана, с който през 1923 г. се уреждат множество въпроси, включително границите на новата Турска република с Гърция, България, в Близкия изток и статутът на Проливите. Той е правил подобни изявления през септември на 2016 г., но пред свои симпатизанти. Сега го казва във връзка с първото посещение на турски държавен глава в Гърция от 65 години насам, по време на което ще гостува и в Комотини (известен в България още като Гюмюрджина) в Източна Гърция, където има мюсюлманско население.

Даваш ли , даваш ,тумбак въйводо---спец службите и ние да ти евем мамата?;)))))))

Ремота на казармите ще продължи 2--3-- години..... Точно толкова колкото мисли Боко да е на власт.АКО ИЗДЪРЖИ.... Та това си е чиста форма на КРАЖБА..... Там поне се надяват да не се забелязват РЕКЛАМАЦИИТЕ..... Щото отново ПРИБЛИЖЕНИ ФИРМИ ШЕ СА ИЗПЪЛНИЛИ...... САМО да не ги отнесе порой .... Както отнесе ГРАНИЦАТА

Путин подари на Сърбия цяла ескадрила модернизирани Миг-29 , защо Макрон в името на евроатлантическата солидарност да не ни продаде Рафали на 50 % от цената ?

Какво му е на Опела бе

Кво му е на миг-29 ?! Защо са ни нови самолиети, като си имаме?!

бараки, които доят бюджета без обновяване.

Бе земете ги, купете ги най-накрая тия посрани F-ки ,че да се свършва един път вече, да са задавите дано/прости ми господи/.

Каракачанов, а ти в какъв служебен автомобил се возиш ??? Опел сигурно , а ? При положение че от България се крадат около 10 милиарда на година - пари има за всичко - и за заплати, и за пенсии, и за магистрали, и за танкове, и за кораби и за самолети ... Ама трябва да спрете да крадете .... и да ви прогоним!!!!

се повози на самолет и свенливо го пожела!Ако беше някой друг Ниновица щеше да изреве ,че е подкупен и лобист! Крушовишката Приватизаторка естествено "гарван гарвану око не вади",а го целува !

Ако защитата на международното право и териториалната ни цялост е подчинена на едно скъпо евродомакинство и една евтина турска похвала, България не е независима държава, а османски вилает с васалния статут на Източна Румелия. Доживяхме и това вместо да получим от Турция десет милиарда долара компенсация за заграбените имоти на тракийските бежанци, днес Турция има териториални претенции към България. И което е най-срамното този национален позор се случва при управление на партии, изживяващи се като патриотични.

voknid

Осъвремен вариант на: "Цървули няма, гайда иска"!

Да, ама не е баш така. Тез самолети не са от днес за утре. След 7-8 години аре пак нови секънд хенд трошки. Тая попара се е сърбаме със старите мигове. Ма то не е жигула се да я кърпиш и тя да върви.

Не за Опел, за Лада няма, а за Мерцедес мечтае....чехльото Дескин

Дреме му за самолетите, важното е пари да има в касичката на БСП за следващите избори, че циганите, за разлика от пенсионерите, не вярват на сълзи.

Чехльото верно е Дескин, ама на Деси Банова!

"На гол тумбак, чифте пищови" Не сме мръднали на йота в мисленето си от поне 300 години. Да не говорим, че дори подарък да ни дадат не 5, а 20 такива самолета, ще сме точно толкова безпомощни, колкото и сега. Ава пусти комисионни и интереси, бе..

Тоа па,мисир. Не сме мръднали последните 7-8 тодини.

работят в САЩ, Франция Германия - да събират пари и да връщат дълговете на родителите, да не се туткат, защото лихвите растат

Аз ще дам парите от пенсията, споко!

И от кога мечтите са платени?

на лукановите куфарчета са много против и почват да слагат минуси ядосани, ще ги върнете и до цент!

Ако съм на мястото на директорския съвет на Опел, щях да подпукам Шкемзбе вйводата в съда. Защото според неговото тълкуване, Опел не стават за коли.

Ако спрете да крадете може и да има!!!

Примитивни управници , примитивна държава , примитивно образование , примитивно здравеопазване.... За народа стар ''ОПЕЛ'' , за управниците нови ''МЕРЦЕДЕСИ'' .. НЕКА ОДИ БОС!

От покрива на казармата в моя роден град расте огромно дърво.... малко сте закъснели със ремонта ми се струва...

нали Даринчето Павлова опитваше да дари на Хилари пари за кампанията й, да купи на България един самолет с тях

Нали ни домъкнаха ''танкове'' , които пък подарихме на Украйна !

Нали от ЦРУ са ни приятели, да дадат списъка на Луканов на кого колко е дал и по него да се искат от получателите

няма как, защото ще се окаже, че са все евроатлантици, антикомунисти и борци срещу руската агресия...

туй го кажи на Иван Иванов от КЕВР.

Идеята е добра, от парламента да се возят на опели и ще ни останат пари за Рафали.

Да се мечтае може, да се купува - според възможностите...

искал в процедурата да се състезават всички!! Алоуу?!? То сигурно и 50 годишни стари моми искат всички младежи 20-30 год, да се състезават за тях, ама нещо не виждам много участници да са заинтересувани!!!

Той сто пъти предизборно повтори Концесии крадливи да изгони. За бедните и слаби да се бори. За АЕЦ, за Поток. Уви ... балони. Сега е той на власт. И с власт се свиква. Прасе не може да се бори с Тиква.

Кат каза казарма и се сетих навремето кат бях войник в кенефите на поделението кви плъхове имаше.

е 100 милиона или милиард струва нов самолет? не мога да им хвана края на тези.първо 1 нов Грипен за милиард, сега 100 млн е много за Рафал. нов ли, стар ли? или пък пак правописна грешка

нещо си се объркал

Защо сте против? Нека се ремонтират казармите, нека се подобрят условията за работа и заплащането на армията. Това е по-полезно отколкото купуване на скъпи и ненужни фрегати. Само така може и кадърни хора да отидат там, а не само аутсайдери, които не стават за нищо. Така и така армията ни е малка, нека поне да е по-качествена.

От началото на 2018 г. ЩЕ да започне ремонт на всички казарми. Ще ги преустройват в свинарници!!!

От началото на 2018 г. да започне ремонт на всички казарми, в които живеят или работят военни. И В ДВЕТЕ ЛИ?