Рекордно кратка среща на Нинова с Габровски с отказ за първия мандат

"Уважаваме вашата амбиция. Пожелаваме ви следващите разговори да срещнете по-друго разбиране", каза му соцлидерката

Обратно в новината

Коментари - Рекордно кратка среща на Нинова с Габровски с отказ за първия мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай БОЖЕ по Скоро всички да се ОМЕТЕТЕ на БУНИЩЕТО на ИСТОРИЯТА и България най- после ДА се ОСВОБОДИ от ВАС и СИЕ, от Чуждопоклоните наши МАРИОНЕТКИ и НАЛОЖЕНИЯ и Европеиския НЕОКОЛОНИАЛИЗАМ!!

Дай боже по-скоро България да се измете от такива зловредни комунисти като тебе и да тръгне по правия демократичен път?!

Корнелия каза : Дори аз да съм номинирана от ГЕРБ няма да се подкрепя .

Шок и ужас ,свободния доктор експерт кандидат за премиер Габровски със спец охрана.От едната му страна противната на публиката Деска от другата Томислав Дончев,за да не сбърка професора при срещите.Контрола при срещите на проф.Габровски са за Бойко висшата форма на доверие.

Всички поне малко мислещи за България партий да подкрепят Професор Габровски, иначе ще покажете най уродливото и жалко лице на ваште малки партийки!

Подкрепето го и бочко пак ще трупа пачки и кюлчета в чекмеджето, жалък, малък, червен нещо си!

с което БСП показаха, че работят за нови избори.

С нокти и зъби! Против всякакъв разум! Ще гласува само когато тя е на власт и може да командва и краде!

Еми те комунистите на това се надяват или бочко да краде, мародерства и лъже или ниньова! От един дол дренки са!

"Нинова няма да подкрепи правителство, от което не може да краде". Тая гадна комунистка показа арогантност, невъзпитание,лицемерие пред човека който е на светлинни години пред нея.

Човека не е на светлинни години, "човека" е подлога на крадливите, мародери герберасти! Същите откъдето се е пръкнала и ниньова!

Корнелия не е извършила някакъв подвиг, като отряза герП! Просто знае, че в този момент, подкрепа за тази партия, означава сигурен край! Вижте, какво стана с Яне, Волен, Валери,Краси,Марешки и т.нар. реформатори!

Ако е в управлението със силен електорален политически субект ще успее да ограничи властта на Радев и да го изпрати на бунището на историята,защото разсипа и авторитета и партията и

Гумената глава и свинята подпират професора да не кривне. Вожда им е еднокнижник, но пък служителя му е професор.

Днес разбрах,че акълът и капацитета на другарката Нинова е еднакъв с този на Божанков! Смело напред,другари към политическата смърт,заклещени сте от една страна от Радев и неговите проекти и от друга от новопоявилото се обединение на левицата

Габровски да арестува Борисов, Доган, Корнелия и Копейкин, и са възможни преговори за кабинет. :)

Браво на Корнелия Нинова! Горд съм, че гласувах за БСП последните 13 години

Нинова няма да подкрепи правителство, от което не може да краде.

Георги Марков: Корнелия, дръж се, християнска България е над всичко! Корнелия, дръж се, християнска България е над всичко! ГОРД СЪМ, ЧЕ С МОЙ РЕШАВАЩ ГЛАС НА 24 ЯНУАРИ 2018 ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ЗА МЛАДЕЖТА ОТХВЪРЛИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. 10:9 ГЛАСА, СЛЕД КОЕТО БОЙКО Я ПРАТИ НА КС И ТЯ БЕ КРЕМИРАНА. Вчера ПЕС упражни безпардонен натиск върху Корнелия Нинова да приемем Конвенцията. Дори Стефан Льовен ни нарежда да сиктердосаме нашата правна рамка. Този бивш шведски премиер да си гледа работата. Конституционният съд на България отхвърли Конвенцията като противоречаща на основния ни закон. България е в правото си да се позове на своята конституционна идентичност – чл. 4 от Лисабонския договор. Българската православна църква анатемоса Конвенцията, която предвижда комитет ГРЕВИО от 15 каки, с пълен имунитет от българските власти и съдилища, да обикаля училищата и да облъчва децата в джендър идеология. Хора като: Льовен, Меркел, Оланд, Макрон, Щолц, Рюте, Урсула и сие ликвидираха християнския характер на Западна Европа. Ислямизираха я, джендеросаха я. И онзи ден, миграцията на ножа даде свидни жертви край град Улм – момиченца, ангелчета на 13 и 14 години. Българите сме бедни, но сме и ще останем християни. Ще си запазим мама е жена, татко – мъж. Няма да допуснем гей бракове и осиновявания. Няма да допуснем джендър идеология в училищата. Няма да сменим Дядо Коледа с Дядо Мраз. Льовен да си гледа Швеция, че 9 години й беше премиер, а страната му е с най-много публични разстрели в Европа. Затова и партията му загуби изборите, а моите любимци от Шведски демократи направиха бум с 21%. По нашата Конституция депутатите трябва да гласуват по съвест, а не след мачкане от ЕС и ПЕС. Със своята безпардонност и нахалство днешните брюкселски неолиберали надминаха съветските другари. Чест прави на Корнелия Нинова, че устоя на зверски натиск от Брюксел 2018-та. Сигурен съм, че ще устои и сега. Дръж се Корнелия, християнска България е над всичко! Георги Марков, фейсбук

Прибери си вересиите.

Звучи някак си иронично, онези които доскоро хвърляха павета и носеха ковчези по улците сега да оценяват интелектуалния потенциал на Д-р Габровски!

Тез цървули още ли ще се гаврят с народа ,с мандата на тоя не ,с мандата на онзи не ,малоумни ли сте имате по 20-25 депутати повечето групи в парламента ама претенции до небето ,другия лумпен от възраждане чакал да събере 50 процента да управлявал сам ,тоя цирк продължава месеци и години вече ,направиха едно правителство с 200 зора само на анти Герб основа и то падна

с педалите от ПП,не беше дълго...

Член на тайно общество за примиер, не ни трябва!

на теб прИмиер не ти трябва, трябва ти букварче за първи клас....

Всичко си идва по местата, въпреки някои съмнения, че ДБ и БСП ще "клекнат" на мутрите. ГЕРБ си остава отровната и корумпирана партия, с която никой не иска да работи. Каквито и гимнастики да прави Борисов, каквито и хора да "бута" напред, за всички е ясно, че при мандат на ГЕРБ, каквото и правителство да се предложи, зад него ще стоят Борисов и мутрите му!

споко, тролю. не губи кураж, следва нов тираж с шарлатаните и другите "неотровни" боклуци....

Ако не друго поне имитират дейност ! После ще кажат ние искахме , но те ни отказаха ! Беше ясно какво ще се случи !

ако не друго, "почтените" и "левите" имитират дейност-после ще кажат , много искахме, ама нЕмахме желание.

Как е коалицията на Омразата? Дебелеете ли?

Има нещо много нажно, за което всеки трябва да си дава ясна сметка - лидер на ГЕРБ - главатарят им, е Вутра - рецидивист и измамник! И всички останали там са негови роби! Тоест - и да не иска техният избраник за превиер ще е негова пионка, негов слуга! Защото как изобщо ще просъществува кабинетът, ако този не изпълни желание на Мутрата и последният му се ядоса - като всички в ГЕРБ (гражданите за европейска развитие на България) не смеят и да дишат без позволението на Мутрата, подобно на тези от ДПС! Това не са свободни хора. А че на ГЕРБ не може доказано да се вярва - те са в изолация и смисълът на цялата тази постановка с тази кандидатура е да излязат от изолазиято (така бе и при лансирането на Плевенлиев и Паси за посредници - и там учавстваше и Радев. “Проф. д-р Николай Габровски благодари на Иванов за експозето му. Той заяви, че е факт, че няма партийна обвързаност, но напомни, че ситуацията е изключително тежка за страната ни и тя не се нуждае от нови избори точно в момента.” Ами много добре - щом е така, значи ГЕРБ трябва да подкрепят правителство на ПП и ДБ с втория мандат - щом наистина са толкова загрижени до има правителство! Така всички пак ще си убедят, че пак лъжат и пак Мутрата СЕ и ГИ прави на руди (ако има някой при тях наистина да му вярва)!

"главатарят на герб" може да е Вутра, може и да не е, ама останалият политически пейзаж са си истински Вулви непоръбени....

Кака стана досадна!

В ситуацията кое не правилно от нейна страна? Да не говорим, че в партията има такова решение, а не е само нейно.

Гроб отчаяно търсят ново лице, за да продължат да цоцат държавните пари. Ако бях на мястото на тези "професори" -Герджиков, сега и този, щях много, ама много да се срамувам. Но явно те не се - сещайте се защо. Очевидно корупцията не им е чужда...

Нинова няма да подкрепи правителство, от което не може да краде.

Едното няма нищо общо с другото, не подвеждай хората, някои от тях още могат да мислят и ставаш смешен със разсъжденията си.

Предложете на Ниновица пост поне зам министър и нещата ще са други

Гледам пишете долу “само ГЕРБ”…., И какво хубаво видяхте от ГЕРБ за 12 години???? Може ли да има хора които са все още в състояние да слушат глупостите на простака Бойко……ама наистина сте много прости, ама много.

Какво хубаво видя откакто махнахте ГЕРБ?

Е само Кирил и Бойко ли съществуват???? Като сте толкова умни изберете си един свестен управник. Това че Кирил е измамник не значи че трябва са връщате другия крадец Бойко.

И Костя го има...

Аз например видях "хубави" стари гербаджийски чанти да си разнасят прическите в парламента.

Христо Иванов заяви пред проф. Габровски, че ДБ няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ 08.12.2022 Ние уважаваме вашите усилия и особено персонално. Инвестирате целия си социален и професионален капитал. С тези думи на Христо Иванов започна срещата на проф. Николай Габровски с представители на ДБ в опит да състави кабинет с първия мандат на ГЕРБ-СДС. Иванов потвърди вече многократно споменаваната позиция на ДБ, че няма да подкрепят правителство с мандат на ГЕРБ – СДС. "Имаме решение от всички органи за това", каза той. . Съпредседателят на партията изброи управленските приоритети на "Демократична България" - сигурността, върховенството на закона и подобряване на бизнес климата и модернизацията на страната. . Източник: БГНЕС Проф. д-р Николай Габровски благодари на Иванов за експозето му. Той заяви, че е факт, че няма партийна обвързаност, но напомни, че ситуацията е изключително тежка за страната ни и тя не се нуждае от нови избори точно в момента. Той заяви пред Иванов, че в негово лице ще срещнат подкрепа в доста от техните инициативи. Кандидатът за премиер напомни, че най – голям шанс да се реализира правителство има с първия мандат, тоест този, който е връчен на ГЕРБ – СДС. Вероятността, по думите му, България да има кабинет и да не отиде на избори при втория и третия мандат е минимална. Проф. д-р Габровски, цитиран от Новини. бг, не пропусна да спомене, че обществото ни е обезпокоено от инфлацията в момента. Очаква се следващата седмица да бъде представен кабинет, който ще бъде от хора в различни области и далеч от политиката. Някои от имената са с безспорни качества, съобщи проф. д-р Габровски.

тоя е един корумпиран изрод, знам го

ГЕРБ - СДС трябва да направи всичко възможно за съставяне на правителство! Ако обаче партньорите ни от ДБ, третата партия, член на Народната Партия, нямат готовност за сътрудничество на този етап, трябва да уважим тяхната позиция! Нищо фатално няма да стане, ако март месец се преброим още веднъж!

тоя противен тулуп е някаквъ отчаян опит на един стар отиващ си лидер на изкуствено създадена прокси партия ГЕРБ да спечели малко доверие и време. Като е лекар, познат на мнозина какво от това? Да си седи в клиниката и да лекува хора. Бил граждански кандидат. Да бе, кой ще ти повярва? Кукла на конци на борисов като ректора на софийския университет. същия плужек. ГЕРБ са история. Една голяма електорална банка, която ако се оттегли от политиката ще освободи много гласове и нещата ще се наместят.

Пожелавам ти идиот дебилен да допреш до услугите на този 'дебил' а той да ти отговори-"съжалявам но сте пътник":)))))))))

Дванадесет години, в българския политически живот властва едно неотменимо правило: с изключение на ДПС, всеки, който се коалира с ГЕРБ, поема всички негативи от управлението и се обрича на политическа смърт. Първият пример даде Яне Янев, който щеше да уволнява Бойко Борисов, а последни засега са ВМРО, НФСБ и ПП Атака.

И 12 години към България текоха реки от европари. Махна се крадеца Борисов и парите секнаха. Явно Европа не намери кой от новите да краде европарите и затова вече не дава. И сега се налага вече две години да живеем на държавни заеми.

То и война стана + рецесия, но предполагам и това се дължи на липсата на ексмутрата БоБо на кормилото на ДеПеСтан.

цяла година по-късно

И като текоха реки от пари защо българина удари дъното и стана най бедния в Европа, пък дори и в света? Кажи и къде утекоха тия пари, за да сме на това дередже - в кои фирми, чекмеджета и кюлчета? Повече от явно е, че гербаджиите са работили не за България и българите, а за себе си и добре са изпрали тия реки от пари! Тая партия от кърлежи трябва да бъде изтрита от българския политически живот!

ГЕРБ ги убива. На Атака им окраде депутатите и Сидеров предпочиташе накрая повече ДПС от ГЕРБ. Поне онези не му бяха забили нож в гърба. Коалираха се и със СДС и им видяха сметката.

и пожела успех на кандидат-премиерЪт. който е писал текста да вземе да го прочете и да се върне в първи клас

искаме си месията Меси

меси ще се задоволите с мадуро да му ги подпирате.

Кой беше тоя оператор, дето не може един микрофон да занесе и да сложи... И камерата - на ебем ти страна. Ама те на - изпратили сме репортер, имаме репортаж... пълен смех, цирк и квото се сетиш.

Време е за нови избори и този цирк най накрая да свършва а след тези избори ще има още избори и след това още избори и пак избори и така избори до безкрай докато на българските депутати не им дойде акъла в главата да разберат че такава е ситуацията че не може да има правителство без някой да реши да отстъпи иначе ще се лашкаме от избори на избори!!!!!!!!

Той цирка едва е отпочнал турнето си.. Не са надай, че новите избори ша отменят представленията..

Целта е да няма победител и да управляват служебните. Това си е Президентска република. По интересното е, че две от трите партии прокарали и приели машинното гласуване, вече изпаднаха от Парламента.

Как е Промяната? Преяждате ли вече?

Хвани единият, удари другият. българска поговорка. А кризите са от евроатлантиците. ЕС създава кризи. А тези от ГЕРБ веднага се включиха с предателствата, с решението за оръжието което те предложиха. Всички в парламента на първото заседание се кълнат в клетвата от конституцията, че във всичките си действия ще се ръководят от интереса на народа на България и моментално обслужват чужд.

Интересно на кой в ЕС или САЩ му пука за някаква балканска държавица с беден народ, който не може да напълни един квартал на Ню Йорк. И за какво сме им, като не сме и пазар, защото сме бедни и не можем да пазаруваме каквото предлагат?

Цените литнаха края на 2021г. от решение на ЕС за свободна търговия на тока. Отделно за въглищата. За увеличената цена на тока заслугата на ЕС е почти 100%. От там тръгва инфлация. От печатането на пари от ЕС за ковид идотизма, където тук постигнаха към 70 хиляди повече починали. От санкциите, които реално удариха самият ЕС. От глупостта им да не спрат бандеровците навреме, че да няма и война. А те подклаждаха, дето САЩ директно си гонеше война там. За тях сме пешка за жертване, като Украйна. Инфлацията идва и от сринатото евро, към което сме вързани. Минимум 80% от причините донесли кризите в ЕС, са от глупостта на политиците.

Цените в България скочиха още през Май 2021.

A що не ни давате директно как гласуват ония министри за Шенген, че имам един въпрос от де на къде питат министри на Европа след като има решение на Европейския парламент. След като тия министри се натуткат следващите 5 години ще питате и президентите ли?

като слушам квиченето на герберските свинки

банкянския мадуро забремени роско плювналиев и мони еврейчето, те се напънаха и родиха проф. Габровски който набързо ще иде при кандидат президента Ат. Герджиков.

ще духа супата

Баце я издуха преди нея.

Politico обяви Путин за неудачник на годината, Зеленски - за най-влиятелен в Европа

Щом зеленясали дрОгари се обявяват за "най влиятелни" в гейропата,нещата отиват на закриване и рестарт....

Ние българите обявяваме обратното.

нямали думата

Това какво ни интересува. И аз мога да те обявя за някакъв. Аз за Украйна, въпросът е само колко ще спечели Русия и колко ще загуби Украйна. И да обявим тези в ЕС за глупаци, че не спряха бандеровците нацисти навреме и се стигна до тази война.

този мандат ще е чиста служебна победа, не на герб!, на нормалността над дивашката злоба и сектанщина! уви, тука е така! дивашката злоба, алчност, тъпанарщина и сектанщина ще победят. не герб, България ще победят! вече две години го правят, още малко им остана до "пълна победа"....

За ГЕ

Браво! Евала, Нинче! Никакви преговори с мутренските гербаджийски комунисти! ТЕ СА ЕКСПЕРТИ САМО В КРАДЕНЕТО. Нека си им пристанат от тяхната резба - само депесарските, дейбарските и яневите старици.

Социалистическата кака изпуска златен шанс отново да влезе във властта. Щеше да запуши устата на боклуците и да се представи за спасител на БГ.

Москва наредила друго....

разбрали са се за 3-ти мандат с Янев и сега разиграват циркове. избори ще има така или иначе есента догодина и това какво си приказват сега няма значение.

Преди 2 години в страната бе извършен нежен военен преврат. Нормално е генерали да ни управляват.

За зелените чорапи, без коментари!

Нинова сменила шефовете на 14 от общо 18 държавни компании, тя отрича Директорският борд на ДКК се увеличава с още 3-ма началници Докато е била министър на икономиката, лидерът на БСП Корнелия Нинова е сменила ръководствата - изцяло или частично, на 14 от общо 18 предприятията от Министерството на икономиката. Равносметката е 72-ма сменени началници от Нинова и началника на кабинета ѝ Калоян Методиев в рамките на 7 месеца. Това е доста над 10 процента, каза служебният министър на икономиката и индустрията Никола Стоянов при представянето на екипа и приоритетите в работата си. Той отбеляза, че уволнените началници са били назначени след проведен конкурс, както е по Закона за публичните предприятия. В същото време всички назначени от Нинова и началника на кабинета ѝ са оглавили държавните дружества с отметката - "до провеждане на конкурс". Едва в последните дни на кабинета на Кирил Петков са били обявени конкурси за директорските постове. Има случаи при които конкурсът е обявен в петък, а срокът за подаването на документите изтича в понеделник, каза Стоянов. Той обясни, че всяко едно назначение, направено от Нинова ще бъде разгледано, като по всеки случай ще се подхожда индивидуално в зависимост от експертизата, която има назначеният. Малко след неговото изказване Нинова обяви, че наследникът и "лъже и манипулира", но на практика не опровергава, казаното от Никола Стоянов.

ЦК-тата на ПП, БСП и ДБ са като зомбитата от хитлерюгенд. Копейксите са СС. Янев и Комитова са новите недоразумения на Радев. Чао.

Плевленлиев вчера вика "голям шанс" има за съставяне на правителството. Да го нарича някой в простата кратна.

и теб също.

За разлика от теб ,господин никой на експериментална ракия... Плевналиев е бил президент...

Президент не е бил, а прецедент; известен е най-вече като Чехльо Страпона.

Гърбоидите, Курнелофобите.. Що са надате, че някой ще повярва на професора, кат от двете му страни са Дончооолуто и Десинката ви.. Май сте забравили какво направи "министерството" на Дончоолуто за Е-правителството.. Колко парички изпапа.. И все още Еправителство НЯМА веч 12-та година.. А Десинката ви как не изпълни Решение 8 на Конституционния съд - да върне 200-те милиона здравни вноски, дето Бочкото ПЪРВИ открадна от матряла и тулупите.. Като УЖ здравна министъркинка..

За нас е важно крадците на Нинова да са извън властта! Гълъб Донев е добре!

пълнещите ЧЕКМЕДЖЕНЦЕТО МУ пак да са на власт.. Тъй ли? И кой е откраднал повече? 12 години не ти ли достигнаха? Или искаш и той кат бай Тошо - дет му е идол, 33 години да краде..

Така ли казаха от Кремъл?

Колко стотинки ти плащат на коментар?

и обещали Могилизацията да ме забрави....

Още десетина години ще си играем на избори, докато накрая се наложи да продаваме квадратни километри земя на съседните държави, за да можем да финансираме печатане на бюлетини.

Всичко ще свърши като разпорят партенките на долните блядове.

Какъв кабинет с хора предложени от престъпника Борисов? Докато герберските крадци не бъдат изправени на "подсъдимата скамейка", а партията им забранена със закон, членовете и лустрирани, а имуществата им национализирани, никаква милост към тиквите на Тиквата!

Дори Рашков не можада осъди Борисов, ама този трол го осъди три пъти. Ахахахахаха

Който се смее последен..., драги тъповати и необразовани герберски говна, се смеел най-добре. А Рашков, простак долен не е нищо повече от обикновен гражданин, в момента може и депутат да е, но също подлежи на лустрационен и конфискационен удар в битието му на член на БКП и част от репресивния апарат на комунистическата държава, по тази линия ще мините всички изроди, които нямате доказателства с какви пари и от какъв труд сте натрупали повече от 100 дка земя, повече от 2 броя апартаменти и повече от 500 хил. лева в сметките си, гответе се и от време на време си пускайте последните часове на Муамар, особено, когато го бучиха с чекия в дупето.

Малко ви остана да призовавате за Нов Народен Съд, така че дерзайте! Скоро Путин ще приключи с надеждите, че има ресурс за създаване на Нов Световен Ред!