Рекордните 70 млн. лв. ще струва подготовката за местния вот

Част от сумата ще бъде осигурена чрез преструктуриране на разходи по централния бюджет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се на бас,че тези избори няма да са като предишните и бюлетините ще се броят цял месец.Толкова много пари ще се дадат за трескава подмяна."ИЗБОРИ"понятие близко до АЧС.Тука има тука нема.

"Част от необходимите средства за финансирането на одобрените с план-сметката разходи ще се осигурят за сметка на предвидените в централния бюджет за 2019 г. разходи за произвеждане на избори по Изборния кодекс, а останалата част — чрез преструктуриране на разходите/трансферите по централния бюджет за 2019 г." Значи, одобрената и гласувана план-сметка предвиждала по-малко парици. СТРАХЪТ на Евромъжа нараснал, значи. ПП: И охраната СИ увеличил Пътника... ... ЗАЩО си усложняват живота с бюлетини, протоколи и покупко-продажба на гласове! Защо не дадат 20 млн. на проф. Мишо?! Вече е разпределил местата в парламента...

Ц. Си имаше мрежа и купуваше евтино. Сега го няма и вдигат мизата. Така ще е.

Сигурно в тази сума ББ е калкулирал и купените гласове!!!

Платените гласоподаватели искат повече,защото живота поскъпна. А и "ПРАВИЛНИТЕ" медии също добре ще захлебят.

Питайте Тиквата, тези пари от онези... милиарди ли са, които аверчето му... Пацко Еспаньолата е... "вкарал" в бИджета:)))???

От тия където спонсорите на бсп бяха заделили но след като ги прибраха част от тях в тюрмата и е, има за всички!

Тиквари, за какво по-точно ще са толкова пари... за организация и провеждане на избори или за... "организирането" им:)))?!?

Прочетох списъка но не разбрах защо ще струва 70 милиона? Моето скромно мнение е че правителство което не може да организира избори с 4-5 милиона за същия брой потенциални гласоподаватели трябва да бъде моментално изхвърлено от властта за некадърност и корупция. Знам че няма така да стане. За повечето хора изборите са просто развлечение. Като на футболен мач да повикат за "нашите" и против "вашите". Дори и за тези които разбират че в държава управлявана от една шепа Олигарси няма значение кой почели изборите. Няма по-безотговорна, не-патриотична и апатична политическа постъпка от това да си пуснеш бюлетината за предварително селектирани от Олигархията хора в един евтин театър, който има за цел единствено да ви направи съпричастни към действия насочени срещу самите вас. От 30 години ви доят като добитък и с ваше участие са превърнали държавата в кочина. Играта е елементарна, но повечето хора са тъпи и не го схващат. Най-смешни са тези нещастници които агитират за активно участие в изборите при сегашното състояние на нещата.

От тоя надут бюджет за изборите е очевидно че:1.Ще се печатат ТРОЙНО бюлетини , за да има за подмяна с чувалите! 2.Борисов явно се притеснява , че няма да се справи като Цветанов с фалшификациите на вота и герберите може би да се отдръпнат от него! 3.Над главата на Б.Б. надвисват черни облаци и ТОЙ се страхува!/По природа си е пъзльо/

Нова, стара опорка са ти спуснали от Позитано 20 гледам? Молодец! Дерзай, капейки ждут тебя!

Вотът поскъпна.

САМО ГЕРББББББББББББББББ!!!! Мачкай,ВОЖДЕ!

Смешко.

За да я има България, българите трябва да гласуват!

Наема на зала Арена армеец е скочил до небето, а все пак трябва да се броят бюлетините няма начин. Рекордното не е 70 млн. а увеличението с близо 50 %. Боце защо не увеличиш пенсиите с 50 %, или заплатите на лекарите в държавните болници?

Баце въобще не се усеща че повишавайки разходите за т.н. ''избори'' двойно де факто признава че и живота реалнбо е поскъпнал двойно ама не спира да приказва какво ''увеличение'' на пенсии и заплати е направил.....Заплащане на секционните комисии трябва да става САМО при изрядно подадени протоколи които да не могат да се напасват от мишо според поръчката....

ГЕРБери комунистически, какво се ослушвате идва ви края!

Много важно като идва края на герб. То щото останалите са по-различни. Все са крадливи българи.

Да ама тия десетилетие крадът непрестанно и от държавата и от общината което реално е от НАШИЯ джоб така че им е време да заминават в забвение и да се намери читав чиляк да им потърси реална отговорност а не измислената им ''морална'' дето даже и незнаят какво означава тази дума..

Моето листче-бюлетина струва 10 лева? 70 милиона лева на 7 милиона българи?!? ГЕРБ крадат, всичко това ще се плаща от нас.

Само дето нямаме и 4 милиона реално имащи право да гласуват така че и при вас листчето ще удари 20 лева:(((((

Много интересно - с близо 20 милиона отгоре... ей , тая инфлация всичко вдигна, хартии, тонери, флашки, свободен, корпоративен, тъмнозелен и всякакъв вот... Стига сме харчили грешни пари - да възстановяват след "поредната си изборна победа" чл.1 в Конституцията и да си идват нещата по местата!

Борисов ще ги купува ли изборите? Или ЦИК ще ги провежда? Той от къде знае колко ще му струват...

На всеки избор....Гласувайте !! Ако живота в България през последните 10 години ви е харесвал ... ...гласувайте за Още .. ГЕРБ. Ако нещо не ви е харесвало ... .. Гласувайте за Смяна на ГЕРБ. !!! Гласувайте за тези които имат Сили да Махнат ГЕРБ.

Голямото купуване на гласове и голямото нагаждане на резултатите иска пари.

А защо не се гласуват 1 000 000 000 лева? Освен това да попитам с тези пари избори ли ще се правят или ще се купуват? Кога най-сетне ще с обясни на простия льольо избирател, че да не си продаваш гласа е въпрос на чест и достойнство. Една проститутка за един час или за половин час взима повече от прост българин, който си продава гласа за 4 години. Ако се разделят парите на часовете, ще се окаже,че взима по 0,05 Ст. На ден не на час. А иначе проститутките били лоши......

Може бе! Той нали Пацо Терасата докарал много милиарди? Що да не дадем един и за избори. И без това на хората пари не им трябват! Вече нямат и прасета за хранене!

Реално вотът ще струва не повече от 40-45 милиона. Останалите ще ги откраднат спокойно. А, и за тъмнолилавите ще остане нЕкой лев, че иначе работата може да се сговняса!

Стига с тези избори вече. Резултатът е ясен предварително... Дайте парите на народа .....

Абе вие добре ли сте бе, алоооо! 70 милиона за избори!!! За майките няма пари, за подпомагане на раждаемостта няма пари за еднократнои помощи и други и други...Обаче за избори 70 милиона. Това е престъпление срещу народа!!!

Вярно е, че всичко поскъпва, но не разбирам защо всички поредни избори са все рекордни. Кое им струва толкова много? На нашите службогонци така и не им стана ясно, че властта не е облага, а означава отговорност и много работа в полза на обществото.

Ей, писна ми да поставяме рекорди за харчене на пари за .... дето ни "управляват, грррррр.

Ех това е царя слънце, като ти каже добър ден трябва да гледаш къде е слънцето. Вчера обяснява, че изборите щели да са много подли а сега се оказва че ще са много скъпи.

Мафията е ALL IN на избора на Гешефт и местните избори. Ако изгубят което и да е от тези разигравания са довиждане!

батальонът се строява...

500 хиляди гласа по 50 лева като купим в страната стават 25 милиона. После крадем 25 милиона. С останалите 20 организираме избори и ако остане нещо делим.

и ще дадем заплатки на даскали, армия, полиция, работещи във фирми на хранилка от бюджета, и те ти още 500 000. при 50% гласували, те ти милион, милион и кусур, над 30 %, бетон...

Eeeee преди парите за гласоподавателите / ромите и др./ги взимаха от партиите за които гласуваха, а сега вече започнаха от бюджета. Но така е като няма контрол в държавата .

Лелее, ми то за тези милиони Цъто много чували трябва да мъкне ,,горкият,,. Ма нали горанов каза, че имало много пари та....проблеми няма.

И ще има яко купуване, доскоро беше по 500 лв на глас в изборна комисия, но май ще вдигаме цените!

Умен ход. Ако на някой му се приискат избори , отговорът ще е "Не може - много са скъпи!"

на снимката все отбор юнаци, кой от кой по умен

М-да! Цветът на българската простотия!

Там,където цари випиюща корупция,рекорди за харчене на парите на Народа няма. Кое колко струва реално,а колко харчи Властта е крайно съмнително.В годините схехите са прости и ясни. 5 лева набъбват до 12 ,напр.7 те се делкат от долу нагоре. Отделно,тепърва предстоят воаяжи с Батмобил-дЖИПКА. А вече всички знаят,че където мине дЖИПКАТА преди Избори,Там никнат милиони от...."даване ".

Другари, това е ненужен разход за държавата! Направо да предадат властта на нашата партия. Ние ще оправим нещата.

Това е само ПОДГОТОВКАТА , за това което ще Ви очаква след евентоално още един мандат на ГЕРБ - Рекордите после ще ги видите !!!

Ще ги видим ли? Защото аз се бях притеснил, че както са почнали да евтанизират цели групи млекопитаещи и птици, да не вземат да подкарат и нас, хомо сапиенсите! Щото приматите с дебели вратове са неизтребими!

и на киберсигурноста са и дали лаптоп. Как умно само го гледа, като че ли за пръв път го вижда с толкова много бутони.

абе нема ли изборна свинска чума?

Както всички знаете , началника си храни кучетата с пържоли - ТОЙ САМ ГО КАЗА , не е някаква тайна !! Това че свинското вече е кът , съвсем НЕ означава че преданите послушници са станали ''ВЕГАНЦИ '' , макар и да било много ''здравословно'', и полезно за ''спасяването'' на климата ! Понеже всеки си иска пържолката , затова и разходите стават ''РЕКОРДНИ'' както е озаглавена и самата статия !!! Когато става дума за власт разходите НЕ са важни - ИМА КОЙ ДА ГИ ПЛАЩА - Както е казал поетът : '' Целта оправдава средствата '' !!!! Толкова години търпите - Ще изтърпите още едно щавене , пък после като дойде зимата ще ги избите тези пари от новите цени на ток, вода , газ и т.н. - Най- важното е началника да не изпусне властта , че може доста по-големи и сърдити ''началници '' да му се ядосат ?!

само станишев ще ни оправи, и корни, гласувайте за бсп

е патерица на герб, така че не го прикачвай към Корни.

НЕ не - Ще гласувам за герб и ще Ви гледам сеира - Не е за изпускане !!!

Ненаяде се...

на кого/ лица и фирми/ са дадени ????? И за какво са дадени?

За какво Ви е информация след като НЕ знаете Испански ?!

Тази разбивка на разходите по пера хич не ми е важна. Аз искам да знам кой кандидат ще има кураж да ликвидира кюмбетата. През последните две зими в София не може да се диша. Аз през целия си живот такава отровна смрад на сгурия и изгорели боклуци не знам.

500 000 хиляди ръждясали дизели на какво да ти мирише ? На Кристиян Диор ли ?

Е то затова мирише само зимата...

Каква жажда за власт - рекордна сума от нашите данъци ще се похарчат за поредните купени избори.И на това му викат право на глас.

демокрацията е правото на всеки идиот да гласува по най-тъпия начин...

И трийсе милиона за прасетата стават сто милиона, четвърт милярд го пиши.

Забравяш и шест на ум!

Ставаш - Баце, обядваш пак Баце, вечеряш - Баце, е ... пак Баце.

тоалетната е така. навсякъде Баце.

Бах маа му, ве Хабиби! Хартията поскъпнала заради амазонските пожари!

Лицето с пипончестата глава защо така странно е обърнало листа и чете с наведена глава? Не може ли просто да изправи листа и главата си?

Е той все пак чете! Щото онзи до него и това не може!

нали затова махнахте машинното гласуване - за да ни излезе евтино

Циганите не разбират,от машинно гласуване.Така,че електората на кофата с вода,за гасене на пожари ще отпадне и няма разумен човек,да гласува, Тиквата еднокнижника е аут.Затова!

Всеки знае истината, но все пак това беше единият от официалните им мотиви