Рекорден трафик през "Дунав мост" 2 за последните 9 години

Дневно на пункта на излизане от България преминават над 1100 товарни автомобила и над 1300 леки автомобила и бусове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте му едно хубаво име бре безродници! Какво е това номер две?! Кръстете го на Срацимир или поне видински или нещо смислено!

"...бре безродници! Какво е това номер две?! Кръстете го на Срацимир или поне видински или нещо смислено!" Личи си интелектуалното ниво - хем на коментиращия, хем на редакторите в dir.bg, които са маркирали този коментар като "избран коментар". И как ще му дадат (които и да са тези към които се обръща коментиращия) такова име което да не отразява "безродност", като този мост свързва и друга държава и за неговото име трябва съгласието и на другата държава ? -))))

От Румънска страна организацията е перфектна, и пътищата им са перфектни. В 14.00 часа влязох в Румъния през Арад,в 20.00 часа бяха Дунав мост 2. 6 часа с две спирания за по около час. В България започнаха мъките. От Видин до Монтана пътувах 2 часа . Това са по малко от 70 км

Видин - Монтана през Брусарци е 80 км, а по Е79 е 90 км... Не знам къде видяхте по-малко от 70 км... През селата, с трафик, се взема за около час и 10-15 мин, а без трафик, за по-малко от час. Който се набута по Е79, може и няколко часа да откара, ако се закачат камиони на обратните завои на Димово..

Нормален път няма..... За София през Петрохан или Враца...

Си развъжда тиквата в Банкя .

Как няма да е рекорден трафика, като на Калотина се чака с часове. Миналия месец чаках 8 часа да вляза в БГ. Колоната от коли беше сигурно над 10 км. Някакъв ужас е. Нямаш възможност да се върнеш, като си се набил ма опашката. Сръбските куки стоят на края на колоната и не дават никой да обърне. Казвам ви някаква трагедия е. А като влвзеш в БГ те посреща лунен пейзаж. Все едно са ни бонбандирали. Дупки, кръпки, липса на асфалт, улични кучета и какво ли не. Това е така от 20 г. откакто по-често пътувам. Светещия надпис България на ГПП-то е винаги с някоя несветеща буква. Голям срам! До там ни докара демокрацията и компрадорските режими на управление на колонията.

Викаш едно време при бай Тошо, никога не си виждал опашка на Калотина а?

A, също и през Терминал 2, излитащи…

-Тук ще бъде България! -Ама, Аспарухе, тук ще пречим на хората за минават. -Именно за това, тук ще бъде България!

Време е за 3-ти мост...

А магистрала София - Видин кога ? За северозапада не се кара...направо ме е срам от селските ни пътища.

IDIOTITE ................... SNIMKATA NA KOI MOST E CHE NE PRILICHA NA skeleto v Ruse ........?????????????

Щели да изпълняват ,, договоремостите на Шенгенското прострамство за съвместен контрол,,.!? Че НИЕ НЕ СМЕ в Шенген! Какво изпълняват,? Улеснения за турчулята