Български параолимпиец постави световен рекорд

Българинът Ружди Ружди спечели първи медал за страната ни на Паралимпийските игри в Рио де Жанейро в тласкането на гюле и постави нов световен рекорд.

Обратно в новината

Коментари - Български параолимпиец постави световен рекорд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета коментарите пазбирам защо магарета и прасета носят християнски имена. :))))) Исляма е българска религия от векови и името и религията го правят по-малко българин от Вас.Ако направите повече от Ружди Ружди за България, тогава имате право да правите забележка!!!

значи ако се колят двата са цигани, като прославят България са българи... е не сте ли двуличници?

Чак пък "български"? Помашки - по-може, турски, и пр... Нали утре ще се отрече.

Шило

Браво!

Браво на момчето за положения труд. Иначе статуса на тези игри е достасъмнителен, колко и как трябва да си увреден, за да участваш. Спомням си за един (загази за убийство), който пък без крака напираше и за другата олимпиада. Не може всяко начинание, да има и "пара...".Нека бъде световно на инвалидите или нещо подобно. Но "пара олимпиада" девалвира и обезсмисля самата олимпиада.

Аа пък Вие да видите мароканеца Драган Петров ....

Като почнеш от парапротестиращи, също парасъдиите и парапрокурори, минеш, през парадепутати, както и парапатриоти, параминистри и тези Боже опази, параполицаи, и стигни до парапримера, Капо ди тути Капи!

И свършиш с парапитеците от пещерата ти. Загреби сгурия и нарисувай Путин на стената.

Няма българин Ружди Ружди. Авторката се гаври с българите.

а от теб има ли нужда?

От него има. От теб- не.

Кон е животно, определено от някои хора като благородно. Вие сте човек уж, а си позволявате подобни скотски коментари. Шампион е Ружди и този шампион е два пъти по- велик, защото е Човек в неравностойно положение. Той е българин, както е българин и Рашидов(скулптора-министър), а Вие сте прост човек, който публично заявява , че е неграмотен псевдо-националист.

Е Вежди, не е Българин! Що се заблуждаваш?

не те ли е срам да пишеш глупости - момчето си е родено в бг, етнически българин е и не е някой продажник за 108 млн. евро, а се е трудил и с труда си е спечелил олимпийски медал за българия - освен това е в неравностойно положение, но това не му попречи да забие родните ни "светила" в атлетиката,дето се разходиха до рио и не само дотам в последните 10-15 години - името е важно за човека, а делото му - за цяла българия - писал си се, че си кон, но не можеш да стъпиш и на едното копито на коня - ти си просто едно нищожество

маин.ата ти на припек. момчето развява българското знаме и всички слушат българския химн заради него, не заради теб.

Пожелавам още успехи. Браво!

едно голямо БРАВО!!!

Трябва да си с много промит червен мозък, за да намесваш партиите в нещо, което един човек с неимоверни, стоически, адекватни на състоянието му усилия, е постигнал нещо велико - за теб, за народа, за България! Ти хейтър ли си, или трол?!

кажи го на президента ни дето качва ордени за щяло и нещяло,а вие май не разбрахте иронията,ма нали сте от партията на розите дето се прероди в гербери

А ти какъв си? Българите нямат в активни и в пасивния речник думи като "хейтър". Бежанец ли си, мигрант (икономически) ли си, или пък обикновен циганин?

ей това е за орден драги гербери,БРАВО НА РУЖДИ:))))))))))))))))))))))))))))))

Ти, всъщност, си хахо, простено ти е.