Реклама на мастика не била дискриминация

Рекламите на мастика "Пещера", под името "Страст на кристали" и "Сезонът на дините", не са дискриминация по пол, реши КЗД.

Обратно в новината

Коментари - Реклама на мастика не била дискриминация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

давам идея за нова реклама-безплатно : една добре загърната с кърпи и престилка "ТКЗСарка бере дини. Минава Дядо Шишарко и казва: Ееееех мина ми сезона на дините!! идва сезна пъпешите... и излиза.... кака мара.и т.н

Хората са го казали отдавна:''Рекламата е, като дрънкането на пръчката в кофата с помия за прасето.''Проблема е в това ,че има мносо прасета.

Че защо пък не, та ако на тия госпожи нещо им е криво, на масата жени им е много приятно да се показват, натрапват. Примират да си покажат бюстовете, слагат си силикон, дискретно си показват гащичките. Маса жени се кефят да се правят на сексуални обекти. Пък и аз като мъж, защо да не се загледам? Ами и жените да си поставят по един гол мъж на парфюмите и готово.

Чалгарките по принцип участват само в пошли и абсолютно неприемливи реклами. Ама това с мастии , пардон , с мастиката е върха на антиестетиката. Всеки харесал подобна простотия , трябва спешно да потърси помощ от психиатър , челната лоботомия е задължителна.

Решили каките да вземат някои лев и се обидили.

Да но явно приматите са били харесвани ,щом сега ние сме се формирали като вид в еволюцията.

Сърбите имат една много вярна приказка ,,Ко о чему ,а жена о почтенjу".-т.е :Жена и почтенност?!?! Когато си учат щерките ,че мъжът трябва да им купи всичко ,не врякат,сега възмутени били ...

Когато са сексуални обекти - реват! когато не са - двойно повече, тъй че рекламите да си продължават - не вредят! ;)

Тази реклама би трябвало да я спрат най-малкото, защото е изключително вулгарна, просташка и примитивна!

Абсолютно.

И аз точно това мисля. Пълна простотия.

ПРОСТОТИЯ! ТИЯ С МАСТИКАТА, НЕЗАВИСИМО ОТ ПРИМИТИВНАТА СИ РЕКЛАМА, СИГУРНО ЩЕ ФАРЛИРАТ КАТО ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА, СЛЕД КАТО В НЕЯ "ИЗГРЯ СВОБОДАТА" ДА БЪДЕ ОКРАДЕНА ОТ ЧУЖДИ ТЪРБУСИ И ШЕПА БЪЛГАРСКИ ЛАЙНАРИ. НО... ДА НЕ ЗАБРАВЯВЕ, ЧЕ ТОВА СТАНА ВЪЗМОЖНО ПОРАДИ НЕВЕРОЯТНОТО ЧУЖДОПОКЛОНСТВО НА ТЪПИТЕ СРЕД МАСИТЕ И НА МЪРЗЕЛА НА УМНИТЕ СРЕД ТЯХ ДА СИ ОПАЗЯТ ОБЩОТО. КОГАТО ЕДИН НАРОД НЕ ПАЗИ ОБЩОТО, ТОЙ НЕ Е НАРОД, А СБОР ОТ ИНДИВИДИ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО НЯМА ДА МОГАТ ДА ОПАЗЯТ И СОБСТВЕНОТО СИ. В ТАКИВА МОМЕНТИ ОЦЕЛЯВАТ САМО НАЙ-ПРИМИТИВНИТЕ ПОДЛОГИ НА ЧУЖДИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ, КОЕТО НЕ ЗАВИСИ ИЗОБЩО ОТ РЕКЛАМИТЕ, НО ПЪК ОСТАНАЛИТЕ МОГАТ ДА СЕ НАДЯВАТ НА ИЗПРОСТЯВАНЕТО И ДА МИСЛЯТ, ЧЕ ГО ЕКСПЛОАТИРАТ "ПРАВИЛНО" - С ДИНИ С ТРИЪГЪЛНИ ДУПКИ, С УСТА ВЪВ СЪЩАТА ФОРМА И ПР.

коку

Извинявай, какво се опиваш да кажеш? Може би нещо главните букви ми пречат да схвана какво си написал(а), или просто написаното е безсмислица...

По-скоро второто, поднесено с надути фрази и без нужната пунктоация :)

Грозните жени много се засягат от подобни реклами.

Хм, принципно си много прав. За съжаление при нас те стоят и НА рекламите....

А приматите страшно им се радват...

коку

Много бих искал да видя снимки на тези 13 жени... Иначе по принцип всяка реклама е обидна. Очевидно е, че тези, които ти рекламират нещо смятат 1.) Че си достатъчно тъп, за да те убедят да го купиш и 2) Че си достатъчно тъп, за да не можеш сам да прецениш предимствата и недостатъците на някой продукт... Най-любимите ми реклами са тези, продаващи стария продукт, но в нова опаковка... В редките случаи, когато гледам телевизия 1 секунда след началото на рекламите звука е спрян, а погледа ми съвсем не е в телевизора...

А тази от рекламата , без операциите си , щеше ли да е "красива" ? Какво значи грозна жена ? Ти хубав ли си ? Харесват ли ти , изкуствени кесии с не жива тъкан и белези от некадърни ефтини "доктори" , като все едно да не ти залепят обувката добре .. Морално цената на този тип жена е като на обувката май :)