Нивата на реките са над праговете за високи води

Очакват се още градушки до края на деня на много места в страната. Водните количества на повечето от реките в страната са около и над праговете за високи води.

Обратно в новината

Коментари - Нивата на реките са над праговете за високи води | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Господ ни предпази от по-сериозни бедствия, защото държавата е тотално абдикирала!

А какво става с язовирните стени и нивата на язовирите? По въпроса нито дума. Да не се окажем наистина под вода? Тъпите журналя като падне вода до глезена и предизвикват Съдбата със зрелищни лафове, все едно са на римски стадион за гладиаторски зрелища. Е-ати и изродите предателски и антибожествени.

"Перник под вода", "Село ---- под вода!" - гледам, гледам, вода до кокалчетата. Малииии, а очаквам да видя само комините. На това му викат "журналистически професионализъм", "родолюбие и патриотизъм" , "професионална жертвоготовност" - също като рекламата на ДЕГАЗИН по време на вечеря.

Има цяла държавна агенция за борба с градушките. Нема страшно:-)

На която заплатите са им по 300лв,даже и тях не им ги дават.

държавата се сеща за реките само като прелеят. ИМА ли наказан за загиналите българи от наводнения през последните 5 години. НЕ!

10-15% от СУБСИДИИТЕ фирмата си ги прибира обратно веднага ............

Абе тия градушки едно време ги стреляха, сега нема паре...

по градушките стреляха замо България и Албания.

Много народ се изхранва от домашните си бабини градинки.Ужасно е градушката да ти съсипе зеленчука и да не можеш да си направиш една селска манджа и да поминеш. И без това парите не стигат за сметки,лекарства и онова което не можеш да си произведеш сами!

Срам ме е, че живея в България! Войска имаме, самолети имаме, ракети за градушки Имаме... Земевладелците мрънкат за Субсидии от Хазната, а и лев не дават срещу Градушки... Хахав народ, живеещ в прекрасна земя - българска!

Мрънкалник, заминавай за някъде тогава. Градушки са падали и ще падат дори и в най-добре уредените държави. Направи си труда и поне разгледай снимки в гугъл преди да плюеш и да мрънкаш.

В Живкова България като деца се трупахме да видим преди да са се стопили зрънца грахови от лед веднъж на пет години. И това н града на градушките с най-горещ климат в полето, веднага след Родопите и нахлуващите студени маси от Ст. планина. Температурите през лятото бяха по над 32 градуса, но ги криеха, а всеки следобяд през май се виеха страшни бури и дъждове. Градушките се разбиваха. А сега - нямало пари. Ми то по-добре всеки гражданин да плаща по 1 лв за градушки, вместо да остава без храна, плодове и зеленчуци и вместо за кило череши всеки да плати по 6-8 лв, вместо от 2-4 лв.

градушки и защо никой нищо не прави по въпроса? Защо? На селяните това ли е отредено-да блъскат за тоя дето клати гората и за да върви вноса ли?

Защото това е атмосфера -динамична система.