Коментари - Реката в Курганска област надхвърли и опасните нива, на места водата е над 10 метра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко им е на рубашките! Много още ще си патят.

Вижте им къщите какви са мизерни-дървени. Като по времето на Сталин.

Съпругата на ръководителя на руското Министерство на извънредните ситуации се справя със семейния бизнес по-добре, отколкото съпругът й се справя с наводнението. Приходите на нейната строителна компания се увеличиха 7 пъти, след като Куренков оглави Министерството на извънредните ситуации Бившият охранител на Путин Александър Куренков, който оглави Министерството на извънредните ситуации през 2022 г., стана един от основните антигерои на мащабното наводнение в Урал. Именно той обвини местните жители, че не са се евакуирали след многократни предупреждения от Министерството на извънредните ситуации. Самите местни жители казаха , че това е лъжа и никой не ги е предупредил за заплахата от наводнение. Ако Куренков не се справя много добре със спасяването на Урал, семейният му бизнес процъфтява след израстване в кариерата. ◾️Съпругата на Куренков Елена Мильская чрез номинирани лица притежава голямата строителна компания ПозитивИнфо., която през 2020 г. спечели само 1 милион. Фамилията живеят в Рубльовка в имение от 1000 кв. м., съпругата шофира Порше Кайен. ◾️През 2021 г. компанията показа големи печалби за първи път (+134 милиона), приходите й достигнаха 0,5 милиарда. През 2022 г., когато Куренков оглавява Министерството на извънредните ситуации, приходите й достигат 2,4 милиарда (печалба 460 милиона ), а през 2023 г. - вече 3,5 милиарда (печалба 638 милиона). ◾️Още две компании, свързани със съпругата, спечелиха повече от 45 милиона рубли през 2023 г. (приходите възлизат на 215 милиона). Това са Калининград ЛЛС КБТ и БАЛТ-МАГИСТРАЛ, занимаващи се с превоз на товари. Акциите във всички компании са регистрирани на името на майката на Мильская - тя също се казва Елена. През 2021 г. общата им печалба беше 24 милиона рубли, а до 2023 се удвоява - до 47 млн.

Вчера в "Комерсант" новина беше, че броят на природните пожари в Далечния Изток от началото на годината се е удвоил. Руснаците получават заслужени дарове от природата и Дядо Боже - все още не са се удавили, но затова пък вече горят. А междувременно армията на техния вожд няма време да ги спасява, защото "освобождава" рускоговорящите в Украйна, като ги бомбардира по домова книжка:)

Тебе ако те пере тока!Потърси помощ,ако изобщо подлежиш на лечение.Б0к.лук.

Курган е поредният руски град след Оренбург и Орск, който иска да стане побратим с Венеция:)

Давещите се руснаци трябва да знаят, че на техните ръководители също не им е лесно. Синът на кмета на Орск страда в Дубай. Дъщерята на Песков е в Париж. Бившият шеф на руските железници Якунин е в Германия. Синът на Якунин е в Лондон. Бившият ръководител на Министерството на земеделието Скриник страда в Швейцария. Бившата жена на Путин е на Лазурния бряг. Бившият вицепремиер Клебанов е в Израел. Коргитата на Шувалов трудно оцеляват в Европа. Децата на депутата Железняк претърпяха такива ужасни трудности във Великобритания, че самият Железняк не можа да го понесе - и също отиде там. Елитът на Путин самоотвержено с примерите си ни показва, че животът им в Запада е труден и те страдат:) И давещите се руснациу трябва да са благодарни на елита на Путин, че за разлика от тях живее в просперираща суперсила.

По Украина са изстреляни до сега приблизително 3000 ракети от различни калибри, без да броим Шахедите. Справката е на ГЩ на ВСУ. Може и да не е 100% точна но приблизитело е ОК. Ценоразпис: ракетата Х-101 - 13 млн. долара, "Калибър" - 6,5 млн. долара, "Искандер" - 3 млн. долара, Оникс - 1,25 млн. долара, Х-22 - 1 млн. долара и "Точка-У" - 300 хил. долара. Щом русия може да "изхарчи" толкова милиарди долари за да руши и убива в съседна държава то НЯМА КАК ДА МИ Е ЖАЛ за руските крепостни.

Чудесна новина, дано се увеличи още и да се издавят повече от смръдливите орки !

Пере тока и явно не подлежиш на лечение.А един презерватив е щял да предотврати нещастието ти!

Българите сме с Украйна! Целият свят също!

Бъди си с Усрайна,никой не ти пречи,но нямаш право да говориш от името на всички българи.Болшинството подкрепяме Русия!

Горките руснаци - Господ ги наказва за греховете им

Исус Христос идва скоро! Това означава че всеки трябва да се покае за греховете си, включително и руснаците! Украинците също не са безгрешни. Всеки да се покае за своите грехове.

Жалко за хората. Наводнението трябваше да стане в крепостта на плешивия лилипут.

До сега не съм прочел, какво мислят Песков и Мими Захарова, въпреки че те не ги пестят, когато се отнася за Украйна или за света.

Очакваме указ на Путин, че наводнение няма и всичко е плод на зловредна пропаганда на "колективния Запад".

А на фронта по 1000 дневно политат към бандера :)

Малко останаха !!!

Съвецките власти се произнесоха, че украински бобри са виновни за наводненията в джамахирията :) Когато взривиха язовира и издавиха хората в Украйна , пропагандистите им се радваха неистово

Таварищи! Таварищ кремленский фюрер Путин се очаква по-късно следобед да подпише указ, с който се забраняват наводненията! Очаква се нещата да се нормализират навсякъде малко след това!

ако не бяха украинските нацисти които потопиха Черноморския руски флот сега този флот да помага на цивилното население на русия. ама нали Путин има по-важни неща от спасяването на цивилни..

Абе, троловете, Имаме новина от Курган, областен град с 320+ хил жители. Да надникнем по-подробно. Я отворте гугъл мапс и намерете град Курган. После потърсете ул. Петрова, ул. Рубинщайна или Димитрова. Кал до уши. В целия квартал само улици като Чрняховсого и Юлаева имат настилка, изглежда са главните. След това идете на ул. Пионерская, тя е в друг район, или на ул. Молодежи. Целият квартал без главната е кал. После потърсете ул. Менделеева, която е в трети район на града. Не съм гледал целия квартал, ще оставя това удоволствие на вас. Сега въпросът е защо в почти всички руски градове има такива мизерни места, каквото в така нмаречения от вас "колектиовен запад" няма никъде, дори в така наречената от вас "окупирана от САЩ територия" са рядкост и само по забутаните села? Дали е заради корупция в особено големи размери, дали е заради манията за въоръжаване, може би е заради двете.

Абе дебил...дори и Такерчо се чуди че в сравнение с Москва Ню Йорка приличя на Лагос... и че метрото служи за пътуване а не за развъднбик на мишки и чернилки... Клипчето е от Дубай...форума..намери си го...

А ти ЦЯЛАТА история с 'Тръкърчо' проследи ли? Щото след нещо не явно не се разбраха за хонорара с кремльовските продуценти на пиар мероприятето, той съвсем други работи запя: Как на Пундя ръсениците били най голямата тъпня дето някога бил чувал :)))

Трол панелен...кат излезеш от гугле мапа и се разходиш друга ще запееш... една вечер се разходи из Москва...пътувай с метрото...и една в Ню Йорка... ма гледай да е първо в Москва...че след Йорка я се върнеш - я не

Ръсеници...мръсеници..клипчето не хапе...пред цял свят го рече...

3евзек

Ало, Хех, тролице руска, Пише се не 'ма не пускат линка', ами 'технически неграмотна съм и не мога'. https://www.google.com/maps/@55.4644957,65.2977136,3a,75y,250.35h,80.51t/data=!3m6!1e1!3m4!1sNljVdROqJEPEa6NIqGuvKw!2e0!7i13312!8i6656?entry=ttu Виж какъв прахоляк се вдига след камиона. Заради корупцията това руснаците го дишат. Трол!

3евзек

Ало, Хех, тролице руска, Дебил ще викаш на майка си. На Лагос може да прилича град Курган. Единственият добре уреден руски град е столицата. Мръднеш ли извън околовръстното, започва мизерната кал. Таква мизерия не само в в Ню Йорк, дори не е столица, ами и в щатските села никъде няма, докато в руските калта е златен стандарт. Какво не ти харесва на така наречените от теб 'чернилки'? Не спадат към чиастата раса или какво? Сигурно си малка, но преди време, няколко години след Чернобил, имаше приказки за плъхове по половин метър в Московското метро, които армия слизала да ги трепе, понеже прегризвали кабели, дори такива за правителствени комуникации. Така че кой какво рзавъждал и не развъждал, можеш да обнясняваш в детската градина. Трол! Ало, дир-а, защо триете бе? На Хех комантара, който съдържа расистко наименование на чернокожите, го оставяте, да не би за вас да е водеща тролската чест, че не го триете?

Всяко природно бедствие, мизерия, смърт, болести ,война ..и други подобни постигнали Русия е добро за България и предизвиква народно веселие.

Радваш се така, сякаш не обикновени хора, ами Путин се е удваил. Не те ли е срам бе?

колкото повече удавени в потопа руснаци - толкова повече спасени украински деца и цивилни.

Господ гледа отгоре...и въздава...за Нова Каховка!

Когато Русия спасяваше от пожари, нямаше проблем, нали? А, сега на тези хора не следва ли да помогнат от международната общност?

БРИКС да им помага. Нали сте големи силни и самодостатъчни. На нацистите ВСВ трябваше ли да им се помага? И поради същата причина и на Русия не бива.

При арабите - наводнение. В Русия - наводнение. Къде е тролът с китарата да напише "Бог с нас"?

На всеки 20 минути се дави една орка, като плъх. Голям купон. По водата плуват подуващи се трупове, а дядя опъва някоя малолетна гимнастичка в двореца сред хайвер и шампанско. Реве ахмат сила и алаху акбар.

На който и да се случва, жалко ! Тези хора нямат никаква вина и представа какво и къде се случва. На тях остава само мъката и страданието !

Гледам по бадолу в коментарите - обиди, хлебарки, блатна кочина, орки - тези които пожелават това и се надсмиват на нещастието на хора , им пожелавам да ги сполети същото, но по две. Дано мъката им е двойно по голяма.

А ти пожелаваш ли това и ще се надсмиваш ли над нещастието на хора, при това двойно?

Асенсчо, бате, когато празнувахте тука наводненията в Украйна маналата година, когато твоите "обикновени" хора, взривиха язовир, тогава нямаше такива морални дилеми и страдания, а? :) Палячо.

Присъединявам се към твоя коментар.

защо ни занимавате със събитията в курганска област?

PEYTSCH

Е, вода имат, жадни няма да са....

Блатна Кочина

И Господ не може да изтреби тези хлебарки.

Второто пришествие идва, катаклизми, войни и идването на Антихирста на власт.

Орките да мрат