Ердоган: Асад е терорист, няма бъдеще с него

Ердоган нарече сирийския президент Башар Асад "терорист" при посещението си в Тунис. Сирия отговори, че няма да допусне турска намеса във вътрешните си работи.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Асад е терорист, няма бъдеще с него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешник!

Путин е на власт благодарение на Ердоган и прави каквото каже чалмата. Ако реши Ердоган ще свали Путинг за 24 часа, може и лично да го уважава.

Явно силно мразиш руснаците но реално те са причината все още за не целуваш американски задници или да купуваш петрол през същите на десеторни цени. Асад е виновен също Кадафи че не искаше Аерика да им диктува как и каквода правят с петрола си.Искат/ха свобода която петролното лоби не понася. Ако имаш няккви познания по английски намери три филма в тубата: Obama desemption the four horsemen the seventh sisters Много неща ще ти се изяснят и надявам се после ще мислиш с главата си!

Почему так так с рогите, аркадаш? Асад е наш тавариш! И Аятолах Хомейни и той! И Ким Чен! Давай будем друзя!

ЕРДОГАН ТАКА ЛИ Е КАЗАЛ?! Е,НЯМА ЩО-ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ...!!! НЕ ГО СЛУША ГЛАВАТА ТОЯ,СЪВСЕМ СЕ САМОЗАБРАВИ! И СИ ВЯРВА!

хайдееее русолюбците пак в тъча!

Путин му пусна много гювеч на това и то почна да се изказва неподготвено.

Ти пък си много хубав,резак.В Турция вече няма бира в ресторантите,в магазините няма "ени ракъ",в парковете е забранено да се целуват влюбени... абе изобщо демокрация с дъх на коран и за фон малко бурки се виждат.Или както казфат запознати този е "баш гьот кафа".

Нека бъдем реалисти!Че не му е чиста работата на Асад - не е.Но едно е ясно - на арабските народи думата демокрация им е непозната.Във всички държави, където имаше чужда "военна" намеса и насилствен опит за демократично управление виждаме какъв е резултата.Тия хора са научени, че трябва да имат един вожд, на който да се кланят и който да им укротява вътрешните страсти.Няма ли такъв човек, те почват да се бият помежду си. И съм сигурен в едно - Ердоган е последния човек, който може да е от полза за близкоизточните конфликти.Той може само да влоши ситуацията, заради болната си амбиция да възражда Османската империя!

а ти си ачик диктатор-терорист ,изби сума народ и поддържаше терористите,,,,

Не може да се отрече, че и единия е прав и другия - хахахахах

Толкова за любовта между Русия и Турция. Ердоган се води съюзник, нищо че под път и над път говори срещу руските интереси в региона. Съюзници - смешна работа.

Присмял се хърбел на щърбел....една и съща измет...

Eвала на Eрдоган , безспорен лидер на ислямският свят, за кратко време успя да се превърне в защитник на поробените Aфро-азиатски страни . Cамият той каза, че империализмът намирисал петрола е много по опасен от акулата намирисала кръвта на жертвата си .

Всички бази за обучение на главорезите от ИД бяха в Турция. Султанът мислеше, че ще ги използува срещу кюрдите, но американците ги въоръжиха и той остана с пръст в уста.Ако продължи така от руската база в Армения като го задумкат и на 5 час на

Ааа, и в Косово!. Че и в Босна! И още са си там: "...На 19 февруари 2008 Президентът Джордж У. Буш заяви, че признаването на Косово за независима нация ще донесе мир в региона..." ("...President George W. Bush on February 19, 2008 stated that recognizing Kosovo as an independent nation would "bring peace to a region...", Wikipedia, Kosovo US relations. "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор под заглавие "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", 31.08.2016, Les Observateurs).

Прав е Ердоган.

Ердоган е освен САЩ и създател на ИД. синът му бе гл. менаджер на фирмата на Маккейн която купуваше от ИД петрол по 17 долара и го препродаваше през Турция на Европа от 52-72 долара. 6 години. Путин затвори крана и свинете се разквичаха.

Много лош матриал в Бълхария. Чудя се каква е причината, дали мизерните панелки, гладните стомаси, празните джобове или завистта. Селска простотия лъха от всякъде. Срам, срам, срам,.........

Крадецът вика: - Дръжте крадеца!

И какво стана с приятелството и единомислието с Путин.Целият свят знае,че Асад си затри народа.

Не целият.Само тия с промитите мозъчета. Сирия попадна в политическа игра свъзана с петрола. Никакъв геноцид. Там нямаше вече как да мине прякото демократизиране,затова имаха нужда от идил тия серсеми американски. Следващият е Иран но там имат оръжие за масово поразяване и все още е опасен враг.. Въобще с глупости това за режимите в близкият изток - истината е пари и петрол.Те качват и свалят...

Този го е яд че не можа да открадне парче от територията на Сирия и плюе гущери и змии ! Той си точи зъбите и за Българска територия , мисли ни за виалет на Османските турци ! Време е да си изберем ново експертно национално отговорно правителство и да затворим устата на този Месхетин !

Това е все едно Сталин да каже за Хитлер - тоя е диктатор, няма бъдеще с него:)

Елементарните хора разсъждават с елементарни категории. Като мнозинството от коментиращите тук - бяло и черно, добри и лоши и т.н. Няма добри и лоши в Сирия. Няма добър Асад или лош Асад, няма добър Ердоган или лош Ердоган. Нещата са малко по-сложни от тази схема от детска приказка. Има интереси и те са в сложна зависимост с други интереси. Днес Асад е удобен за едни и неудобен за други, утре е точно обратното. Наивни са тези, които наскоро обявиха сирийския конфликт за почти приключен. Наивно и безмозъчно ми се присмиваха когато казвах, че той тепърва започва. Ще има колосални промени в геополитически план. Сирия е най-големият губещ от всичко това. Мир няма да видят поне още 10 години. А Ердоган си играе неговата..."нео османистка" игра, но си играе с огъня. Следващият път може руснаците да не го измъкнат от преврата....а може даже те самите да му го устроят. А в тъмния ъгъл на сцената седи Натаняху и тихо се смее на развален иврид:)

Я да видим кой има ИНТЕРЕС от РАЗПАДА на СИРИЯ .С войната ТУРЦИЯ си осигури 3 МИЛИОНА нископлатени СИРИЙСКИ роби евтина работна ръка .С войната Турция УНИЩОЖИ Сирийската ИКОНОМИКА която беше силна КОНКУРЕНЦИЯ на Турската особено силно развития град АЛЕПО .Само в АЛЕПО е имало 4 ФАРМАЦЕВТИЧНИ заводи чиййто техника и машини са изнесени в Турция турски трафиканти са изкарали МИЛИАРДИ от джобевете на сирийците .Семейството наЕРДОГАН -2та м усина са милиардери от трафика на ИДИЛски петрол и 2та ИМАТ КОРАБНИ фирми за пренос и товар на петроло продукти имат цяла флотилия средна ръка японски танкери купени 2ръка за 20-30 милиона долара бройката но донесли им МИЛИАРДИ.Кораби под МАЛТИЙски флаг .Турция ЩЕ се сдобие с НОВА територия от близо 20.000 кв.км ВЗЕТА от СИРИЯ както и почти пълен контрол над водните потоци Тигър и Ефрат.Турция ЩЕ засели ЕС с мигранти така както го иска Меркел Макрон и техния господар Ротшилд . Турция ПРОДАДЕ оръжия за Милиарди на С.Арабия и КАТАР така ЗЕТ му турски енергиен министър Албайрак спечели милиарди от оръжейна търговия а другия му ЗЕТ спечели за милиони поръчки за ДРОНовете Байрактар .Въобще Войната в СИРИЯ се оказа ЗЛАТНО-ДИАМАНТЕНА МИНА за Семейство ЕРДОГАН разбира се Ердоган усложливо ВНЕСЕ лептата си в ПРАВИЛНИТЕ банки в Офшорния английски остров МАН държан под контрола на английските слуги на РОТШИЛД и 2 Италиански банки под контрола на Малтийския Орден и Уърд Банк

+++...+...!!!

Ердоган без доказателства говори срещу, Асад. Но турската армия нарушаваше границата със Сирия и избиваше сирийски кюрди. Освен това масово избиваше кюрди и в Турция. И този грузински евреин има лице да говори. Именно той поддържа и до днес тероризма. В Турция са много от терористите на ИД. Така наречените "бежанци", имат банкови сметки в турски банки но нямат документи когато ги хващат в България или Гърция. Докато в Сирия има религиозен плурализъм, то в Турция има само мюсюлманство. Сирия е светска държава, което не може да се каже за Турция. Мълчание по въпроса за Кипърската турска република! Законна или незаконна от страна на международното право. Претенции към съседите. Но игнорира претенциите на съседите си към Турция. Не е решен въпроса с кюрдите. Не е решен въпроса с българските и арменски територии в Турция и отношението към тези етноси.

Мустакатия е най-големия лицемер.

Проблема е ,че ако не беше император Путя Асад отдавна да го няма! Ама за Путя е важна територията на Сирия! За това си остават и руските бази! Много важно, че Асад е избил 1-2 милиона жители...!? За Путя както и за историческия му предшественик Сталин хората нямат значение !!! Най, ама най-важното е , че през Сирия няма да минат тръби от Арабския полуостров към Европа. А ФАЩ ги боли оная работа , без значени Трап или Ебама! За тях продажбите на оръжие са важни с еврейските лобита!А за Русия е важно да се продава руски газ за Европа! Русофили , Русофоби, Сорософили , Сорософоби- всичко е ала бала, километри безмислени коментари за любов и омраза....!?

До тук с руско-турската дружба. Ама едва ли някой, дори най-запалените комуняги-путлерасти си е представял руско турската дружба, въпреки че дрънкаха глупости.

Алъш-веришът не е дружба, а надлъгване!

И е правилно да се пише "Дотук", а не "До тук"!

Мисля, че една агенция подготвя пътуване на Ердоган, и всичко ще е ол инклузив!

колко кюрди затри като говориш за асад бе, чоджум

Ердоган уж е с Русия и САЩ, но се опитва да играе соло. И не само, а дори да диктува! Това ще му ритне столчето...

нищо не може да спре изродяването -на земните човекоподобни .

Ем купува оръжие от рашаните първи съюзници на Асад, 'ем бил терорист. Значи оръжието не е подкрепа за тероризма, но Асад е терорист. Яко. Руснаците не са терористи сякаш! Да не говорим за ИД, които откровено си трепеха ко'т сварят. Да не говорим за съюзниците от Иран, които плащат за всяко враждебно действие срещу евреите... а бе човешко жиевотно- прецака климата на планетата ся вие за тероризъм. Откровено- терорът е бъдещето. С нарастване на населението терорът ще е ежедневие, там където хората с власт и пари управляват живота на бедните. А бедните ще се увеличават, защото пионерите, гениалните, умните винаги са по- малко от процент.

Браво, Ердоган-ефенди! Ти си единственият, който ще ни спаси от антидемократа Асад! Забий твоята твърда бичкия с остра глава в разложените слабини на сирийския диктатор! Дълбок метан пред Великия Ердоган, пламенен защитик на евро-атлантическите демократични ценности и горещ приятел не само на независимо-гордите турски жени, но и на всички нежни създания на Майката Земя с цепки по средата, носещи дълбочинно-широчинни шалварки на Мира, копринено-прохладните бурки на Толерантността и пъстро-извезаните кърпи за глава на Интернационализма. Аз току-що се връщам от тази гениално-сърцераздирателна среща-митинг, среща-поема, митинг-вселена в Тунис, където всички честни абли, нейнета и анета решително тропнахме с крак, разтресохме мощна гръд, завибрирахме с разтреперано-изпълнени с много радост слабини в защита на мъдрите слова на нашия безгрешно-свят президент, гениалнен интелектуалец и мощно-потентен мъж г-н Ердоган! Всички ние хванати за белоснежни ръчици, умито-ухаещи нозе и горещо-полюшващи се баджаци, плакахме от неземно щастие и небивала радост, като се наведохме доземи пред величествената осанка на нашия духовен Водач и ментален Любовник Ердоган! Все още усещам силните конвулсии на Мощния Духовен Оргазъм и Космическата Нирвана в различните части на тялото си от въздействието и Харизмата на Този Политически Титан на Демократическата Мисъл! Европо, блуднице невярна, веднага разтвори нашироко и надълбоко Твоята суха, тежко-несмазана Порта, и тутакси пусни вътре в тъмната си Утроба скромните турски политици да изнесат Лекции и Беседи по Демокрация не само на извънредно развитата турска Диаспора, но и на Заблудено-безумните, неграмотни Германци, жадни за Напредък и Просветление! Аз казах!

Мелиха, хайде сега, знаеме се!

Ердоган е ислямист! Няма бъдеще за него!

Остави го ти Асад - той издържа жив и здрав 7-годишна война, без да загуби подкрепата на народа си и на армията - срещу "умерената" (въоръжена и обучена от САЩ) и неумерената "опозиция" и джихадистите (с подкрепата на Русия), срещу всевъзможните манипулации на "демократизаторите". Асад съхрани държавата Сирия при многогодишен страховит и разностранен външен натиск - той е велика личност за сирийците. А "Ердоган е терорист, няма бъдеще с него" ;-) Така по- става, нали?

Ще издържи ами,как се сдават милиарди ей тъй!За 40 фамилно управление що пари завлякоха,че и част са в Русия ,а"братушката "го държи здраво за яката!Пък това ,че избил един милион и пръснал голяма част където им видят очите,много важно за него!

Фантасмагории!Ако не беше финансово ,икономичрски и стратегически скрепената руската дружба,досега Асадчо да е на кол!А и още нищо не е сигурно за него!Ванга беше казала,че войната в Сирия ще свърши ,когато падне Дамаск!Абе вятър го вее на бял кон него,не става за президент,ами дано се намери друг необременен с толкова тежести от всякакво естество и да е обединител!с сте ли

Еее, няма ден дира да не пусне снимка на тоя клоун ,няма такъв ден .Дори и на Коледа .

хаха ........... пресмял се хърбел на щърбел

магаре да те фане

манафа тоя башибозук го тренира и въоръжи в турция и го пусна в сирия

Шило

Ердо, трай си,че както ти е напечено положението, само кюрдите ти трябват на главата. Асад ще им даде някаква автономия, ама мечтата им е независима държава. Да не те подпалят и те. Че там, вече си сам.

... ами, ти ЕргоДуханОФ - ти какъв си, а кажи си де !!! а за боко.тиквата - no comment

Ердоган , диктатора , който се провали като кандидат за ЕС , на път да го изхвърлят и от НАТО и от Евразийския Съюз, та същия тоя Ердоган , с претенции за територии към всички съседи седнал да намира кусури на Асад , президента избран с огромно мнозинство и разправил се с една жестока външна агресия!Според мен тоя, който няма големи шансове да оцелее е Ердоган - диктатора , а не Асад - "терориста"!

Кога го избраха Асадито с " огромно" мнозинство,какъв сън сънуваш и кога аджаба се е справил сам ?То от 2014г. не са провеждани нови избори,когато му приключи мандата,ти вече го избра!А техните избори досега са комунистически-99,7%,ей такива избори!

Ами нали имаше избори през 2014 и тогава отново го избраха, т.е. преди три години, та да Ви питам, колко още избори е трябвало да се проведат досега? Всяка година ли, как?

То ясно,че Ердоган се превъзнася като османски султан и започна дискриминационна политика спрямо жените,които и без друго не бяха толкова равноправни,но от ден на ден става по зле.Колкото и да са прави сирийците/и техните жени са забулени/ за Ердоган,нека се запитат докъде докара държавата си психооата Асад,защото последствията за тях са видимо катострофални.Въвлякоха и Европа и Турция да приема бежанците,докопаха се и други в суматохата,да ги издържа ,осигурява подслон ,човешки ресурс и финансово затруднява!

В турския град Истанбул беше подписана конвенция за правата на жените! Не в кой да е град, а именно в турския ислямистки град под властта на новия султан Ердоган, който най-малко зачита правата на жените беше подписана европейска конвенция в защита на жените!!! А не кой да е, ами смятащия се за "европеец" и български патриот, другарят Красимир Каракачанов се изказа яростно против точно тази конвенция!!! Значи, лъжепатриотите от ВМРО са против правата на жените???!!!???

Конвенцията се отнася конкретно за насилието над жени и момичета и домашното насилие,което се счита за нарушение на човешките права." Забулването" което вече е факт в Турция не е засегнато,а отношението към незабулените не е добро.Точно за тази конвенция Каракачанов да е против е доста съмнително.

И Асад е терорист, и Ердоган е терорист, и Путин е терорист... всички те са братя терористи!!!

Тия приказки са кон срещу пеняване. Пенявенето от доги коня от Путин ама мисля че няма да му се получи и ще си остане само с пяната.