Регистрираха първите донори на банката за семенна течност в Бургас

Донорите трябва да отговарят на определени условия, като кандидатите преминават през анкетиране и пълни изследвания

Обратно в новината

Коментари - Регистрираха първите донори на банката за семенна течност в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опашка пред кабинет за семедаряване. Само мъже. В един момент се нарежда една жена. Последния мъж се навежда и и казва: Госпожо, тука е само за семедарители. Тя се потупва по бузата и му дава знак да изчака, с леко :-М-м-ммм!

Хаха! Предвидено било обезщетение за дискомфорт!

Ой, здравейта,Ва! От Грудово, бивше Средец,Бургашко. Начи, с нараставаща тревога чета за такива работи. Взимат сперми на здрави момчета, после си играят техните игри. На някой не му става спермата за "Ин витро", но го лъжат че все пак може да се направи нещо. Заплождат яйцеклетка на жена му с нея, донора има сходни антропогенни данни. На един,на двама,на трима...после децата порастват от един град са. Стават големи, срещат се полу/братя и сестри и без да знаят, че са такива се чифосват и после почват да се раждат деца с малформации! Ой, запомнете, ва! Ако Господ не ви е дал да имате деца по нормален начин, има толкова много за осиновяване. Ако не намерите тук,отидете в Украйна. Хем няма да има кой да предяви претенции за него. АЗ моите прасета, не викам ветеринар да ги осеменява изкуствено. Имам нерези Ландрас, Дунавска Бяла и едно диво Прасе за мелези. Която свиня е ялова под ножа, за месо! Тука в Грудово, мангалите са женят първи,втори братчеди...найти ли колко изродчета има после на ТЕЛК и тежат на Държавата, то ква'ли Държава,ама все пак! Тука нашта банда,щот'на уважават сиганити, карат женити си да ги плющим да изкарат бели бебета и да няма малформации,плащат си даже! Ама ний, да не сме нерези! Та на темата,който си дарява спермата е пълен глупак,ако го прави за пари е некадърник! Бахти и Хората, Бахти и времената!

.

Сещам се аз кой са най честите кръводарители - дето после продават бележките. Явно са намерили и какво друго да продават.

А, асистирано семесъбиране ще има ли?

ама руси има ли?

Аз колко семе разхвърлих по света почти напразно...

Предполагам че са от тъмно зелени българи, щото тяхното семе е по-яко.

Да го начу.аш на жените косвено.

ако са като донорите на кръв в БГ, то децата ще са едни чернички

Аз съм си мургав и без да съм от племето на донорите.