Реформаторският блок с единна регистрация за изборите

Петте партии от РБ единодушно решиха на съвместно заседание да се явят на местните избори с национална обща регистрация на коалицията пред ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок с единна регистрация за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв устрем към властта, какъв патос само! Бодро и решително крачат рамо до рамо, перчемите им се веят от ентусиазъм... Милите и с дявола ще се коалират само и само да ни управляват!

Хищникът не батисва глутницата , иначе няма папане.

и нищоневършещи деформаторски патерици на Боко тиквата в "единна листа" каквото и да означава това. ОСТАВКА БЕ БОКЛУЦИ.

Но защо не съм Владикин, да напиша чудна драма - за Кунева, за Лукарски, и боят им с цар Радана?

Куневата и Зеленогорския - търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.

Мизерията ражда ярост. Когато тази ярост ви застигне недейте да квичите , че не е демократично и цивилизовано .А сега си крадете спокойно , докато ние също смятаме , че нито е демократично нито цивилизовано.

Като химическа тоалетна са - мирише на парфюм, но вътре лaйнa.

Абе мирише на парфюм, но на евтин парфюм.

Българи бъдете единни !!! РБ вън от политиката !!! Гнили ябълки и в без това обрулената ни градина не са нужни. Национални предатели още по-малко.

Pesh0

Тези ми напомнят за един виц. Спира на светофара един с Голф до мерцедес майбах , Сваля голфадижията джама и вика . Абе брато , как са тези коли ? какви дефекти дават ? От маибаха .... супер са пич .. ЕЕЕЕ не ми ги разправяй на мене , нали гледам , че не ги карат много , явно нещо им куца .

РБ = Рециклирани Боклуци

....КОКАЛЪТ Е МНОГО ГОЛЯМ И НЯМА КАК ДА ГО ИЗПУСНАТ. ДНЕС ГИ ГЛЕДАХ ДВЕТЕ СЛАДУРЧЕТА КЪНЕВ И ПРЪМОВИЦА ПО ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ. ТАКИВА ГЛУПОСТИ РЪСЕХА, ТАКА СЕ ОПЛЮВАХА ВСЕ ЗА НАРОДА ГОВОРЕХА И САМО СЛЕД 3 ЧАСА СЕ ПРЕГЪРНАХА. ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ, ЧЕ СЕ СКРИЙТЕ И НА СЕ ПОКАЗВАЙТЕ. НО ОТ ИМЕТО НА НАРОДА НЕ ГОВОРЕТЕ И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЗАГРИЖЕНИ, ЧЕ АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ЗНАЧИ СТЕ СЪВСЕМ НЕРАЗБИРАЩИ И МЯСТОТО ВИ НЕ Е ТАМ.

Радане, с Москов ша го идети зарад тез простотии.

малии и тия ни упраляват?

ЗИНА ДА ЗАХАПЕ КОКАЛА :)

Трудно се изпуска КОКЪЛА,особено когато си го ЗАХАПАЛ! Не е важно от къде си и какъв си/БКП,БСП,СДС и т.н./ ,ВАЖЕН е само КОКЪЛА! Това е ИСТИНАТА БЪЛГАРИ!

Всичко е предварително разпределено , като подкупи ,комисионни и какво ли не още . Да си му мисли всеки ,който е останал във България .

гласувам за РБ,вместо да се чуда за кой!

Какво стана пък сега? Още ли се съпротивляват тия срещу доганчо и улевото миковче?

Разбойническият Блок не е нищо повече от едно елементарно ГМО, съставено от политически дегенерати, целта на което е да създава впечатление на бурна демократическа дейност!

Уууууфффффффф..... Една тежест изчезна от гърдите ми........ Обаче,няма да го отпразнувам с алкохол,`щото чух,че бързата помощ два часа нещо,разбираш ли........ Само при бързата лапачка нещата стават бързо...За секунди!! Едно време,хората разказваха за "желязната дисциплина" на БКП,`дето не можеше да вирее личността... Я,сега вижте-има желязна дисциплина и то,между различни партии в "десницата"...Но,казахме-лапачката прави чудеса...:):)))))))

Тези тотални безродници от мене глас няма да видят. Освен че са много фалшиви, почти всички членуват в разни НПО-та, ерго - дърпат им конците дистанционно.

Пръмовата снаха запо1чна да се изразява по "царскому"! Засукано и неясно...

Първо хващаш келепира и солунската митница , после делиш на 5 или колкото са там. Не бива да се дели баница дето още не е опечена. Мъдро действат. Кокала да се гони до дупка, но да се гласи лапачката чак като се хване нщо.

мръсници треперете от злоба. Завистници не ви се осъществи прокобата.

И на тези"реформатори",както и на ГЕРБ,указанията им се спускат от САЩ!!!

поне ги спазват, че ми писна от руски кавали.

Между указания и заповеди има разлика. Янките нареждат а не съветват !!!

във Фейсбук?

Айде хаарлия дя е, дано поне два селски кмета да земат и те са хора.

"Нека да спрем дотук и ще продължим по-нататък". - Мегленкее, какви ги говориш??? Хихихихи

Кунева и Лукарски с действията си,все повече губят популярност и хитруванията им ги правят НЕсериозни политици,а Кънев се очертава най-авторитетен и естествено създаден лидер на РБ.Така ,че Кунева и Лукарски ще трябва да приемат,че КОМАНДИРА ще е Кънев,ако са честни пред десните привърженици на блока!

Само един "гъз-знаме" трябва да бъде командир. Къде се слагат другите прошляци?

Като не се долюбвате поради що да сте заедно? Направете си отделни листи за общински съветници, подкрепете на всякъде един кандидат за кмет и готово. Поне ще стане ясно кой каква елкторална подкрепа има.

Една година време не ви стига да конструирате вашата си коалиция. Представям си ако трябваше да съставяте правителство и да се коалирате с други извън РБ колко време би ви трябвало....смешници!

реформатори=ДЕФОРМАТОРИ

Реформаторският блок с единна регистрация за изборите Тези първо се плюха няколко дни по медиите, включително и тази сутрин, но явно в късния следобед им е дошъл друг акъл , и така до следващото оплюване.

Те и заедно са "за мустака", та какво остава да се разпарчедисат. Проявили са благоразумие.

Ех, каква борба за власт и кокал! Накара ги временно да се сдобрят, че да не останат съвсем на сухо. А вече след изборите ще се види кой кум и кой сват. Тогава ще си забиват ножове в гърбовете и ще обясняват колко са възмутени от действията на някоя от петте партии в кръжеца. Представяте ли си - 5 партии, общо и 6% нямаха на изборите, а шум до небесата.

Клоуните от Разгонения Блок се разбрали, ама утре ще решат точно какво

Босовете на ръбовете в обединени Риформаторско движение на подлогите т.е прокиснал гювеч от партйки, с роля на независими политически смешници,защото от тях нищо не зависи.

Поредните политически марионетки на комунистите,срещу 30 сребърника и майките си ще продадат.

Пръмовица още стаа. Бих я опънал на задна прашка.

Aмиии,...можеш, ако не си предирчив към миризмите??!! ;))

Поне с три кондома,че е много опасно,не се знае колко са минали.....

ото , това твоето е некрофилия бе !!

Е,някой трябва да обича и старите хора.

Аман от рамадан!!!!!!!!!!!!!!

и с единна и по отделно , все тая . тия вече са история жалка и смешна .

като гласоподавател на РБ ви казвам - на тази снимка няма нито един, на когото да имам доверие.

защо сте техен гласоподавател?

трелите на толите секна реформаторско слънце пак пекна :))) тея от РБ нарочно ги правят тея псевдо скандали за да се харчат парите за комунистическите тролове :)))))))

тези хора?

С далавери...!!! :::)))

С най- доходоносното- власт, влияние,манипулаций, управление ,натиск,сеир и всичко друго, хубаво, но безплатно.Такива управляват света, а има и по-грозни.

Куневата ще блести, ако я сложим до Аштънката.