Регионалният министър: Строежът на Алепу е огледало на държавата

Този обект е с две различни разрешения за строеж - такова чудо няма в моята практика, заяви арх. Виолета Комитова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си много отворен министре -събори хотела и готово та се покажеш че си на място . Ама след някой ден ще подвиеш опашка и ще се скриеш -

Някой знае ли дали се продават стаи от тази подпорна стена ?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Бе тая Комитка голяма смехурка бе? Седнала да твърди,че не била виждала досега строеж..с две разрешителни за строителство? Мари моме гиздава,ела в Малинова Долина да видиш едно китно ЖСК Научни работници-1 Мъри моме,не си ли чувала за най- голямата жилищна ЧОРАМИДА в Европата Мъри ? Ми това е ИСТИНСКОТО ОГЛЕДАЛО на Държавата Мъри, почнат е този блок преди..31 години и ....още е на акт 14 но..СЕ ОБИТАВА НЕЗАКОННО ВЕКЕ 20- на години Мъри Комитке-? Държава..в Държавата на Комиткееее На никой не му пука ..седнала за ЗУТ да хортуват..След 20- на дни..ЧУПЛАНДАТА !!!

Показателно за наглостта на ГРОБ . "Не бе, не е хотел...това е подпорна стена"..."не бе, не е Борисов оня лидер на партия, участвал в корупционни схеми в Магнитски, друг е"......направо нямам търпение за да ги изчегъртаме на 11ти юли!

Колко ли басмени роклички си е купила бившата външна министърка с парите срещу които е съдействала за узаконяването на това екологично лайно?

Кой каза ,че асфалта не се яде .Бойко бая се е оял от асфалт та още куп шефчета на фирми.

Подпорна стена търси камериерки.

това е мулташка сграда,а вие сте назначени от Радев,който е консолидирал това служебно правителство с точно тях или по-скоро му е наредено Бойко Рашков да е премиер !

Типичен герберопитек. Още малко ке кажете, че тоя строеж едва ри не Радев го е разрешил за да натопи Вожда ви ч.

огледало на простащината!

Огледало на простащината е: ДАВАНЕТО НА ОЦЕНИ!.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

В тази страна да ме видят човек да гради ,веднага да псуват. Като сте мързели и не можете да дръпнете на пред ,крив си е космоса.

Като гледам какви строители сте се навъдили, по-добре да не се строи, че ще струва човешки животи после. Носещи колони се пълнят с картон, отклонение на стени с 20см, асфалт на вълни след година, прокапващо покриви след първата зима. Трагедия.

То едни градежи правите, едно строителство кипи, ум да ти зайде. Вие сте опасни със "строежите" си и сте за лудницата или затвора... Алчни, престъпни гъзове !

Само като ти гледам правописа и "мисълта", не ми се мисли какви "строежи" издигаш...хахаха Спрете да ни застроявате, че то въздух не остана от пишман "строителите" като теб. Много алчност, много нещо.

И аз имам въпрос, ако някой действително е ходил до Алепу, или е минавал по така наречения панорамен път, който едно време водеше от Созопол до Приморско, че и по на юг. Пътят е асвалтов, действително доста надупчен и неподдържан (особено в частта му на края на Созопол). Минава през цялата "вилна зона" , следва Комлекс "Дюни", Алепу и на 30 метра от Алепу е бариерата на Комплекс "Свети Тома". На входа на "Свети Тома" излиза охранителят и регулировчик на бариерата и заявява, че от тук нататък пътят е собственост на комплекса и ако желаеш да го преминеш и не си гост на комплекса, може само пеша или с колело. Питам, е ли възможно старият асвалтов път някак изведнъж в тази си част да стане собственост на един почивен комплекс. Някой знае ли как е станало това, кога, по какъв начин?

Това е държавата на неограничените финансови и мутренски възможности ! Всичко е възможно. След като Доган има палат с частен плаж....Всеки с власт, връзки, пари, се разпорежда като с бащиния. Българинът е беден мишок, расъл в мизерия и лишения, силно комплексиран, и като се види с малко пари и власт, направо откача.... Граби общото, не се съобразява с другите. Изобщо грозна картинка на един алчен задник ! Заградили плажове, искат пари за достъп до морето ни, дерат кожи за паркиране в прахоляк, който третират като паркинг, заградили пътища.... Това е пълно безумие. Ето защо Гърция и Турция. Там никой за нищо не те тормози и не ти съдира кожата, както нашенските алчни гъзове, които все ламтят за още. И нямат наяждане.

А какви илюзии имахте двамата в началото на 90-те като "скачахте" по площадите. Нещата станаха от трън, та на глог.

Старият път си е там и колите си минават по него. Бариерата е по-навътре до св. Тома. Възможно е да частен. Преди години направиха обиколен път от другата страна на блатото Алепу. Няколко години нямаше връзка между двата пътя, но сега има.

В този хотел ще работят много ваши деца , ще намерят работа много хора.

аре нема нужда!

А големите печалби ще ги взима един престъпник...

Да, парите ще пълнят дебелата и бездънна гуша на някоя мутра с основно образование, докато робите му бачкат почти за без пари. А той ще тъне в кичозен лукс и ще плаща на малоумни силиконови курволяци, докато нашите деца ще опъват... Работете си сами на тръстиката!

Ще намерят работа като роби за жълти стотинки... Айде, няма нужда !

Била съм навсякъде по света но този проект ме грабна. Браво на нашите , нуждаем се от такива проекти в туризма ни. Съседните страни могат само да ни завиждат.

явно за теб светът е соф.окръг!

А дано само там да ходиш на почивка

Ма те вече ни завиждат...хахаха При съседите пълно с туристи, при нас суша... Няма балами, космополитке ! Явно само на теб ще разчитат тия "забележителни" "градежи" ! Хахаха

Явно малко ти трябва на тебе, за да те грабне някой...хаха

Когато се прави ограда с височина над определена по закон се изисква проект и се дава отделно разрешение от това за сградата. Тая не го ли знае?

Само троловете на Тулупа не искат да видят примерите за корупция и кражби на Борисов-3 и ГЕРБ. Само те искат ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА?! Това, дето боде очите - не го виждат, правят се на слепи. Пускат магистрала, след два месеца почва ремонт. За тях това е нормално. В Германия като сторят после 10-15 години не мърда магистралата. Тук за два месеца се скапва! ЗАЩО БЕ? Защото се краде от всичко и се стори с половината пари, а другата половина са връщат обратно към властта. ТОВА Е ТО КОРУПЦИЯТА!

Това е образец за платен коментатор.

Има видеоклип как един близък до радев взима плик с нещо и то е от близките дни. Това го коментирай.

ИСТИНАТА

тоест да разбирам, че това е оправдание за всички кражби на Тулупа, така ли?

Абе и ние гледаме едни снимки с кюлчета злато и евра с един Толуп,но Каскета каза ,че не може да си причини да разследва човека който го назначи

Преди всичко, за всички би трябвало да е важно дали се вземат мерки всякакви корупционни и нередни практики да се пресекат за в бъдеще. А за корупцията на Тулупа би трябвало всички да очакваме да има осъдени и изтърпяващи наказания, не по цял ден пред разни паметници да ми дефилира следващата генерация провинциални пседвополитици и да ми разправя колко била лоша Тройната коалиция и Станишев, сега пък злодея Бойко и Герб. Иначе стават точно като Тулупа, който поне два пъти годишно "спираше контрабандата", а нямаше нито един наказан. Няма да нанасяме финансова щета, я! Меджду другото, говори се усилено, че в момента службашите министри, разкостват плана за въстановяване и подоготвят "конкурси" през които те и свързани с тях лица да откраднат доста милиони, щом се изсулят от властта. Добре би било разследващи журналисти още от сега да ги захапят. После ще е късно.

Значи абсолютно е сигурно че в тоя сайт са се събрали всички тролове дето дори не се срамуват да се признават за такива. Неуважаеми платен драскач в кой закон пише че не можеш да построиш подпорна стена и хотел в едно?? Аз лично в България такова нещо не съм виждал и дори не знаеш че е възможно да се построи. И дори няма в предвид точно този конкретен строеж. щото Как се вадят от тия общини документите ми стана ясно-ей на тия дни построили цял завод ама общината не знаела. Въпросът беше защо не? И го написах пределно ясно. И между другото наистина четох миналата година за някакъв хотел в язовирна стена. Хората строят и подводни хотели. Трябва ли задължително цялото ни Черноморие да е предвидено за алкохолици?? И за специално за господинчото долу-нямаш ни най-малка представа каква документация се изисква за тия обществени поръчки-това са хиляди страници документи. Тая министърка и не само тя дори не е имала времето да ги прочете на диагонал. Камо ли да прави някакви сравнения или да анализира написаното.

курортите беше 70% зелено и 30% застрояване. При хищния капитализъм е 10% зелено и 90% застрояване Но на прост да говориш, на глух да свириш и на жив тамян да кадиш не става Робският народ остава 20 поколения робски(Макиавели)

Пак ли цензурата бе дира?

Опипа д-р.Комитке,до нас достигнаха сигнали,че през 2015 г.с парички от Европейските програми си ВДИГНАЛА на ЧЕРНОМОРИЕТО две КЪЩИ за Гости,но дали не са КЪЩИ за ТЪЩИ ?? Комитке-...следва съдбата на Манолев..Сливенския женски затвор ..ще подобряваш интериора на килиите..Сезирани са НАП,ДАНС,КПКОНПИ,Спец.Прокуратурата..Ще задминеш някогашния си предшественик и гуру по мушенгии проф.Иван Данов ?

Какво се канете и говорите - действайте! Събаряне, задържане, затвор, конфискации, уволнения

Пиша коментар задавам конкретен въпрос и изрично споменавам платените коментатори да не се намесват. Естествено на секундата същите веднага налазиха коментара защото не е плюене против тоя или оня. Конкретен въпрос-какво е лошото ако се направи законова процедура и се изгради комбинирано подпорна стена и хотел ако такова нещо въобще е възможно да се направи? естествено не с пари на държавата а с лични средства на съответния инвеститор. в края на краищата размерът на това място не предполага огромен хотел с пет 600 стаи каквито построиха мутрите 90-те години.

отговарям: няма лошо, просто е НЕЗАКОННО. И понеже не е законно - измислят тарикатлъци да заобиколят закона, като уж имало нужда от стена! Нали сте за демокрация, тоест да се спазват ЗАКОНИТЕ! А сега питаш какво му е лошото? КОРУПЦИЯТА МУ Е ЛОШОТО!

ИСТИНАТА

същото важи да случая с язовира. Кубик бетон държавата го плаща по 110 лева, а той струва 50 лева. Транспортът му е по 20 стотинки на км, а държавата го плаща по 1,10 лв. ВИЖДАШ ЛИ НЕЩО НЕРЕДНО? Или пак ще питаш "кво му е лошото?"

ИСТИНАТА

и само не ми казвай, че пак няма доказателства, защото има документи и оферти и всичко е на хартия. Ама вашият гаден прокурор не пипа никой от хората на Тулупа! МАФИЯ

Ами, защото хотелът иска инфраструктура - окабеляване, тръби, паркинги, асфалтов път за достъп. Отделно строежът му ще е свързан с дълги месеци/години строителни и довършителни дейности, ще се създаде огромно количество боклук от строителни отпадъци и т.н. То не е като да си направиш нещо от ЛЕГО

Този за който става въпрос В статията са направили вече бетонната част. Така че явно може да се направи. Това че конкретния случай е незаконен не пречи да се повдигне въпроса защо пък да не може да се направи нещо подобно. При положение че е спазен законът.

Др.регионален министър!!! А проверката която направихте на паркинг за строителна техника, твърдейки че това е магистрала „Хемус“ какво „ОГЛЕДАЛО“е и кой в него се оглежда???

Точно!!!!

Като за начало моля платените коментатори дето ги виждам долу да стоят настрана. Второ не агитирам за абсолютно никого. Тъй като не съм експерт,доколкото разбирам там наистина трябва да има подпорна стена. Това до момента никой не го отрича. Защо да не може ако тази постройка дето явно е предвидена за хотел не може наистина да бъде хотел ако същата изпълнява същите функции като и подпорна стена? Имам в предвид хем подпорна стена хем хотел или каквото е там. Края на краищата не е ли по-добре вместо да има една гола бетонна стена да има нещо което хората да могат да използват? разбира се строителя ще трябва да върне преди това всички пари които е получил за строеж на подпорна стена и да го прави със собствени средства. Дори да не е за този конкретен случай.

ти да не мислиш, че хората ядат доматите с колците запази си простотиите за себе си.

Платените коментатори като тебе да стоят настрана нали? Прибирай си стотинките и се разкарай от тука-питам нормални хора ако въобще има такива.

Можеше направо да е язовирна стена хем ток щеше да правят

Ама няма язовир.

Защото станахте много идиотите дето си мислите, че тарикатлъка ви ще мине.

медиите се напълниха с примери за корупция и кражби на Борисов-3 и ГЕРБ. Само троловете на Тулупа го защитават и плюят по служебното правителство. Ясно е защо. И тук има връзка на гробарите с далаверата - архитектът е мъж на министърката. После Тиквата ще каже, че нищо не е знаел и че е нямал връзка с този случай. Обаче за една пиклива тераса защитаваше свой човек - даже го прати в Испания. А тук става дума за цял хотел! Откраднаха милиони от проекти, милиарди от магистралите и пътищата... Още милиони от ремонта на язовирите, Източиха доста пари от Здравната каса... То от какво не са откраднали?

Платения дето дращи под всяка статия говори за тролове. Че точно ти си един от ярките примери в тоя сайт. До тука не видяхме нито едно доказателство за десетките примери за корупция. Чухме усещания предположения вероятности и други такива. Както и размахвания на едни хартийки без подпис печат или каквото и да било по тях. я сладур защо не ми кажеш кой беше на власт когато бетонираха цялото Българско Черноморие 90-те години??? И по повод служебното правителство-данъчен измамник шеф на НАП. При това документиран. Учредител на партията на засегнат от закона магнитски шеф на кабинета. Собственик на казино и приятел на по-горе споменатия назначен в борда на болница.

ИСТИНАТА

ами явно не гледаш телевизия. Сутринта показаха един язовир, ремонтиран за 2 милиона лева, като приоритетен. То няма вътре вода, те дали 2 милиона щото бил опасен за населението. Какво доказателство искаш още? ВИДЕОЗАПИС КАК СЕ УГОВАРЯТ И ПРЕДАВАТ ПАРИТЕ И ПОСЛЕ ГИ ДЕЛЯТ ЛИ?! Нали чухме как Борисов казва, че ректора си строи вила в Гърция с държавни пари - ама пак не ти стига!

А защо Вие не ремонтирате пълен язовир? Хем ще покажете ноу хау на световно ниво.

Другарко Комитова, тази държава я сътворихте вие, комунделите. Превърнахте след предишния преврат 1989 г. политическата власт в икономическа!!! Раздадохте куфарчетата с пари на верните авери и кьораво, куцо и сакато се пръкна като "бизнесмен"!!! Ето ги и резултатите! Отгледахте си мутри, които тормозеха хората и мафия, която приватизира заводите и нарязаха всичко за скрап! Откраднахте пенсионния фонд! Неудобни факти, нали? А нещо за къщите си за гости да кажете???

Борисов като управлява 12 години - какво промени? НИЩО, Защото е от същите мафии и мутри. СИК, ВИС, 777, Олимп, Мултигруп, Агнешки главички, и прочие... Шиши, миши, .. и т.н. Източваше банки, кюлчета, евро... всичко се знае...

Простия български народ не бойкотира такива незаконни строежи. Не ходете в техните хотели, просто е !

затвор за такива хора, и за замесените в подобна корупция - ОЩЕ ПО-ПРОСТО Е!

България 12 години беше в лапите на хищен Звяр! ГЕРБДПС е звярът! Всички останали са Задължени да унищожат модела ГЕРБДПС и Само тогава България ще се нормализира!

Това не е образ на държавата , а проверка на магистралата със строената техника и работници които гледаха умно и бяха готови да ръкопляскат, но за тяхната зла участ проверяващият не се наричаше Тиквата , Джипкаджията , Толупа и т.н. ! Голяма грешка на глупавият слуга на Джипкаджията или както си харесате !

е дъно по всеки показател!!! Бягайте докато все оше можете, но ми се вижда прекалено късно!!

Едва ли има по-впечатляваща архитектурна джунгла от София. Накъдето и да се обърнеш - война на архитектурни стилове и безвкусица. Май от десетилетия вече тоя град се омаскарява без грам архитектурен контрол и мисъл.

А там вече кошмар

Комитова е голяма комита. Бил съм студент при нея.

Най-лесно проверима те лъжа в изказването-ръководството на автомагистрали не искало да напусне. Според закона и нормативните документи ръководството в автомагистрали се назначава с конкурс. Старото ръководство продължава да си изпълнява задълженията докато не бъде избрано ново такова. Абсолютно незаконно е старото ръководство просто да си вземеш шапката а пък тази да назначи някого да му изпълнява задълженията. Ей това е огледалото на служебното правителство-абсолютно непознаване на закона на правилата и на всичко останало, но за сметка на това пък непрекъснато говорене по всякакви медии.

Това ,че са назначени след конкурс ,не означава,че не могат да подадат оставка. Съвсем отделен е въпросът,че при Борисов,конкурс е Който каже той.

Къщите й за гости също.....

Едно питане. Сега този обект не е ли собственост на приближени на Мая Манолова? За един приятел питам...

Не Той е на мъжа на Екатерина Великата външна министърка.

Защо съдбата не ни дари с повече министри като тази жена? До сега да сме забравили за прехода, а дебилщината отдавна да е зад решетките. Търтеите дето бетонират красивата ни родина отдавна щяха да са музейни експонати от затвора. Дано я оставят и след 11.07. Поне ще пренапише правилата. А търтеите с бетон в главите да ходят където им е мястото.

Арх.Йомитова по БНТ.Тя е направо светлинни години пред онова недоразумение Петя незнам си коя.

Арх,Комитова,извинете

Да ви напомним и за Тошовите остатъци, има няма километър по-на Юг. Щеше да "Знаме на мира". Още си стои бетонния призрак като паметник на банкрутиралата и беззаконна соц-държава.

Хаос, деградация, хибриден геноцид под прикритие на "демократизация" и "европейско развитие", ама другщ път.

А ти си огледало на майка си маймуна.

На тази и преди, и на тази непосредствено след Борисов. И даже е крайно бедна и недостатъчна илюстрация. И, сега КОЙ ще гепи целия тоя държавен бълвоч?