Гърция готви програма с реформи от 50 страници

Гръцкото правителство готви програма с реформи от 50 страници, за да убеди своите европейски партньори, че е готово да предприеме собствени мерки.

Обратно в новината

Коментари - Гърция готви програма с реформи от 50 страници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сега каквото СИРИЗА обещаха го правят. Изкараха програмата с реформи която може да спре процеса на рецесия и ново задлъжняване. Разбира се Гърция ще може да остане в ЕС и продължи отношенията си международните финансови институции само ако реформите са двустранни. Сега трябва да видим те какво мислят да направят за да задържат Гърция като член и партньор.

ДДС, пиячката и фасовете :-[ За к'во друго може да се сети бездарен политик без идеи, левак при това ?!

Би могъл да се сети да обложи милиардерите с еднократен данък от 50% върху цялото им състояние, например.

четох го . започва с мили кредитодатели , продължава с дайте дайте дайте и така 49 страници . завършва с надявам се че ... ваш до оставката ципрас .

Ей тия гърци сякаш за Олимпиада се готвят!

Пред вратите на Европа е поставен Троянски Кон от 50 страници. Нека да поясним за какво става въпрос. Следното: комуно-фашистката СЕРИЗА иска да измести статукващата система от пълни асоциялни идиоти със същата, но за свои хора. На тази Земя, за да вземеш нещо - трябва да дадеш, инак се нарушава равновесието и става опасно не, а смъртоносно за всички. Т.е. не можеш да заробваш 98% от населението за да е добре само на 2% пълни идиоти, които си мислят, че управляват нещо със сплутите и развалени от идеологии на сатаната мозъци. Изключение правим ние, които само даваме, без да получаваме, но, балансът остава. Така че, замислете се преди да правите нещо, което не зависи само от желанието на гърците да се поочовечат малко, като започнат да плащат за обществото, без което никой от вас не може. Или сега ще ми кажат, че 2-та % идиоти не ползват тоалетна хартия.

Поправка: " че 2-та % идиоти не ползват тоалетна хартия." да се чете: че 2-та % идиоти не си бършат гъза, защото са богати.

Много приказки сиромашлък докарват .

Тия ще лъжат ще мажат и такрая ще ги изгонат, но Гърция ще бъде по-разбита от всякога.

НЕ вярвай на ДАНАЙЦИТЕ!!!

Дайте тези 50 листчета да ги метна на дансинга за радост на танцуващите! Ясо!

Eдинственото спасение за гърците е бачкане и само бачкане ,трябва да забравят сиестата. G-жа Mеркел трябва да им изпрати немски бачкатори , които ще ги научат на трудова дисциплина.

Късно е либе за китка. Най напред реформите, след това парите. Обещанията за светло бъдеще оставете за мурзилки , перхидролени джуджета и путиновски малоумници. Брюксел не вярва на "обещания".

Е, големи реформи, няма що: ще повишат акциза на алкохола и цигарите, но ще увеличат контрабандата; ще дадат на концесия губещите си пристанища, друг да им плаща загубите и ще продадат фалиралата си железница - за сведение в Гърция с железница пътуват само циганите - откъде знам ли, пътувах и аз. А жабета, жабета кога ще ручате, комшии или ще ги пробутате пак на нас?

да плащат.....ще върнат дълга в другото хилядолетие.Яка приватизация..да викат Костов,той знае...после Дянков и ще станат или отличници...или ще ни отърват и от двамата.

Програма от 50 страници с бонус 4 ролки тоалетна хартия. Ако не стигнат 50-те страници.

От който 49 страници лъжи и популизъм.

ГЪРЦИТЕ МАТ ЛОБИ В АМЕРИКА - НО ТРЕТО ПОКОЛЕНИ ГРЪК КАЗВА ГОРДО "НИЕ СМЕ ГЪРЦИ, А НЕ АМЕРИКАНЦИ" ГЪРЦИТЕ ИМАТ СИЛНИ ОБЩНОСТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ - ГЛАДНИ ГЪРЦИ В ЧУЖБИНА НЯМА ГЪРЦИТЕ ИМАТ ПАТРИОТИ ЗА УПРАВНИЦИ - КОИТО ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЪРЦИЯ ГЪРЦИТЕ СА В ЕВРОЗОНАТА И ШЕНГЕН ..... ... ЗАТОВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЯУРИТЕ ЩЕ УСПЕЯТ :)))

гяур си ти

АКО ВИ НАРЕКА ХАНЪМИ В ХАРЕМА НА МУТРИТЕ ЩЕ ВИ ОКЕЛНЕ ЛИ ?:)