Вицеканцлер се обяви за Европа на различни скорости

Германският вицеканцлер Зигмар Габриел заяви, че на Европа ще й се наложи да се движи "на различни скорости" в бъдеще, а Франция и Германия поемат водачеството.

Обратно в новината

Коментари - Вицеканцлер се обяви за Европа на различни скорости | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другарко сибил, каква е разликата, че вие можете да ни утрепате с камъни, както и вашата цензура на идил която политика водите в името на ердоган и в европейски форуми?

аз предизвиквам цензуратора на дуел. цензураторе, защо и9митираш други хора и говориш от тяхно име, а мила девственице?

Pesh0

ние дали ще изключим от задна , като ще се сменят скоростите , или ще направят втора задна за нас ?

Референдум за излизане от сатанинско-пиратските организации ЕС и НАТО.Каквото ни отнеха с кражби можем да си го върнем с репарации.

аз съм ЗА!

вън от от педерастията на меркел и уса!

доказателствата са на лице и всичко говори, че другаря габриел е прав! очевадно е развитието на много скорости, като спирачката в интелектуалната, развойната, бъзиколожката, човешката и други положителни дейности на нас - Разумните деятели - са вицеканцлерите, канцлерите, както и концлагерите за развиващите напред света. ние не сме ви длъжни с нищо, за да ви дърпаме в развитието си! запишете си го, та като ходите в дворците за срещите на гей седем не забравяжте да включите и точка към поведението си на дебили за Нас: да НЕ ни пречите да се развиваме по-бързо от вас- поликретените! ясно до тук, а габриел? капиш?

апропоз, тоя като го видя винаги се сещам за мистър 10%. такива нагли идиоти.. и накъде са ни запътили...

лично другаря габриел коя джаджа, която така страстно ползва е открил? може би шпионския спътник на саасгт над еуропа? гебри, е..ваме се бе брато. ти си открил скуката и застоя! ще ти го признаем за дейност, като трябва да вземаш пенсия от младоците, които днес с буен кеф за радост на шаяката ви направихте не само безработни, но и престъпници, според вашите закони, нали! които сами не спазвате.

От всички държави в ЕС, най голяма полза от него има точно Германия. От друга страна, ЕС би могъл да съществува само като една държава с еднакви права и задължения на всички нейни жители. Ето как в Германия третират кандидатите за работа от България (от 01.01.2014 г. нашите сънародници формално имат правото да кандидатстват за работа навсякъде в ЕС със същите права, с които останалите жители на ЕС, включително местните жители). Кандидатства моя позната в Германия, за позицията има и кандидати от Германия. В теста има въпроси от рода на "В кой град е Меровингер плац"? (Площадът е в Дюселдорф и съвсем не е сред главните в града). Друг подобен въпрос е "На коя дата е роден Конрад Аденауер"? Да кажем, в теста има 5 - 6 подобни въпроса. Казват, "не си се справила с теста"! Дали германските кандидати са успели да отговорят на тези въпроси, естественно не и дават да провери. Доколкото Германия сама не се бори за равноправие на всички жители на ЕС, тя сама реже клона, на който седи.

Разбрах - на нас е отредена задната скорост! Само не знам защо по отношение на бежанците внезапно от задна минахме на първа?

Даже, с общи сили "скоканахме "на четвърта скорост!

е с колко скорости ще е тоя ЕС бе джанъм Сега уж е на една но тя пък дълга скорост в която има двойна разлика в субсидирането и нашите продукти са не конкурентни Във веригите булгарише продуктн найн

Всъщност - хер Габриел просто Публично Признава Адекватността-и-Ефективността на Реалното въвеждане на прората/относителни Параметри/Идентификатори.

bira_more

М да - особено с Франция под водачеството на умен, мъжествен, спел и отговорен президент като Оланд - подкрепян от целия френски народ....

Германия има BMW, Mercedes и Siemens и Airbus. Гърция има Сиртаки. Германия има 4 трилиона дълг, но си го обслужва и не реве. Гърция трябва да започне да си обслужва дълга от 2022 година И вече Е оревала орталъка.

link

нъц Дай ключова фраза.

УЖ БЯХМЕ РАВНОПОСТАВЕНИ , А ТО КАКВО СЕ СЛУЧИ! БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е КЕНЕФА НА ЕВРОПА С ОТПАДНИ ТЕХНОЛОГИИ И ХРАНИЛИЩА ЗА ВРЕДНИ ОТПАДЪЦИ. ДОРИ И АНГЛИЯ НЕ Е В ЛИСТАТА НА ВОДАЧИТЕ! ТА НАЛИ АНГЛИЯ Е ИМПЕРИЯ! В НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА ИМПЕРИЯ ВОДАЧ ЩЕ Е ГЕРМАНИЯ! НЕ СТАВА ДВЕ МЕЧКИ В ЕДНА БЪРЛОГА! ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ИСТИНСКА ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА М/У ГЕРМАНИЯ И САЩ! АНГЛИЯ Е ВЕЧЕ В ТАЗИ ВОЙНА! ВАЛУТНАТА ВОЙНА ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА! НИСКОТО ЕВРО СТИМУЛИРА НЕМСКИЯ ИЗНОС И ВОДИ ДО ТАКОВА ОТРИЦАТЕЛНО САЛДО В ТЪРГОВИЯТА СЪС САЩ ПРЕД КОЕТО КИТАЙСКОТО БЛЕДНЕЕ. СВЕТА ВЧЕРА НЕ Е ТОВА КОЕТО Е СВЕТА ДНЕС. ПЕРИОДИЧНО В ГОДИНИТЕ ГЕРМАНИЯ ВИНАГИ Е БЕЛА ПОДСТРИГВАНА. МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И СЕГА.

1отглеждaнето нa овце 2.кaртофи Двете дейности ще се извършвaт от IT специaлисти 3Чистене кенефите нa ЕС !

"Европа на различни скорости" СЕЩАТЕ СЕ, ЧЕ НИЕ ЩЕ СМЕ ЗАДНАТА СКОРОСТ И ЩЕ СЕ ДВИЖИМ В ПОСОКА ОБРАТНА НА ТАЗИ КОЯТО ДИКТУВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НИ! Южен поток и решението взето от фрица Йотингер на когото бяха делигирани права от българското правителство да представлява държавата в преговорите с Русия показа до какво може да дове ОТСТЪПВАНЕТО НА СУВЕРИНИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА НИ , НА ДРУГИ ПРИЕМАЩИ СЕ ЗА митрополии държави като ГЕРМАНИЯ. КАКВО ТУК ЗНАЧАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ТЕЗИ НА ГЕРМАНИЯ. НА НАС СА НИ ОТРЕДИЛИ РОЛЯТА НА КОЛОНИЯ ОТ КОЯТО ФРИЦВЕТЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ЕВТИНИ ИЗКОПАЕМИ. ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ОБЩНОСТ ОТ РАВНОПРАВНИ ДЪРЖАВИ ВЕЧЕ СЕРАЗСЕЯ. Има нова империя наречена ГЕРМАНИЯ има и колонии като наскато гърците италианците и другите спомагатлни сателити. МЕРКЕЛ ПОСТИГНА НЕЩО КОЕТО ХИТЛЕР НЕ УСПЯ С ВОЙНА.

Видях ви управлението. Направихте кашата в Украйна и резултатът е спад на еврото, сриване на ЕС икономиката. Колко е евро долар и ли евро британска лира сега и преди фияското в Украйна? Това ли е водачеството на ЕС? В Угода на САЩ и в ущърб на ЕС?

Троле, спадът на еврото го направи любимецът ти ЦиПрасчо, който иска да продължи да пие узо и да врътка сиртаки, без да си плаща!!! Та в угода на кого е всичко това или давай да плюем, дори без "опорни точки"?!?!

Трол е на майка ти сина. Я бягай при Рамадан да ти плати лептата.

От къде на къде? Кой ни пита нас българите дали сме съгласни да си съборим икономиката за да купуваме чужди стоки и да ни управляват чужди правителства, които си гледат техните интереси? Паси кога ще влиза в затвора?

Фалирха българските предприятия, създадени да хранят гарантирания пазар на СИВ. Няма СИВ - няма български предприятия.

"Габриел изтъкна, че Европа трябва да се реформира, за да стане по-социална и справедлива". Да започнем от Европейската комисия и Европейския парламент. Първо те да дадат пример за реформиране на структурите и работата си. А за справедливост - да намалят необосновано високите си заплати, които се плащат от всички европейски данъкоплатци.

То стана като в оня виц- няма черни, няма бели, всички сме зелени. Ама като се развали автобуса- тъмнзелените да слязат да бутат. Е сега, по-източните европейци ще трябва да слязат да бутат

Мда...видя се че повечето държави нямат характера да се управляват...трябва тежка и дисциплинира Немска ръка :) Четвъртия Райх мое и да успее тоя път след 2 световни войни. Глеах наскоро Меркел как се е издигнала на власт. Пускала е по некомпетентни пред нея, знаеки че ще се провалят, за да може после да дойде като спасителка. Чудя се дали и тук стратегията не е същата.

това има ли го в договора, подписан от Кунева, или сега ще го прпедпише?

Uragan

През 1918 се създава обединена Югославия сред бурен възторг изпълнен с надежди сред народите които я образуват. Само броени години след мирната олимпиада в Сараево. Обединението Югославия рухва сред много скърцане на зъби от омраза, подкрепени с реки от кръв, войни и разрушения. ЕС е още по-измислено Франкещайново чудовище от някогашната Югословия. И с референдума от Англия който вероятно ще е начало на верижна реакция всичко ще отиде пак на майната си... Да се надяваме без реките от кръв и разрушения.

Не мисли англичаните за толкова прости.

Uragan

Щом вдигат на преден план за референдум до колко умно е да са в ЕС, то означава, че усещат неща които съвсем не са наред в тази структура.

Едно време,когато правеха ЕС не говореха за две скорости. При сключването на договора също не говореха за две скорости. Сега искането Европа да е на две скорости е едностранно изменение на договора за ЕС и е неприемливо. Затова нека драгият немец да си прочете първо договора за ЕС и после да плещи високопарните си приказки, които не са нищо повече от опит за измама на по- малките държави да се подчиняват на немските и френските идеи за господство.

за високоразвито социалистическо общество, но се оказа, че то се изрази в скоростна далавера и износ на капитали зад граница. Сега траеме като плъх у брашно за некой и друг милион фондове от ЕС..

Така беше. От друга страна немците искат като дават кинтите да определят политиката заедно с Франция, на която сами са оставили ядрената си енергетика и са оставили да им доставя ток. Дразнещо е да ти казват, че трябва да си траеш и да не знаеш много, но е тъпо да се съгласяваш да се подчиняваш безропотно и после един ден да се събудиш като разорен грък. Затова е време, след като става така, не българите да започнем да се спасяваме и да мислим за забогатяването на нацията до такава степен, че като се сдуха системата на европейците ние за една нощ да останем със силен лев и да не потънем с другите. Лошото е, че завърти ли се малко пара веднага ни налазват да пазаруваме оръжие, което не ни трябва сякаш ще навлезем в Истанбул да пием вода от Босфора..

За едни са проблемите емигранти и роми,а за другите ще ни клатят пръс и ще ни съветват от страни.Чудно! Да не говорим колко е почтено да се менят правилата в движение.

Ако разкарате шибаните си хранителни и пр. търговски вериги и долнопробните си стоки на безумни цени ние ще дръпнем,а ти ще включиш на скорост към дъното,хер Зигмар.

Някой да те е спрял, да ядеш български домати от 5 лева?

Всъщност да-цената им,както си посочил. А тя от своя страна е такава,защото доматите в тази страна са малко,земеделието е олигархия,а търговията-картел на спекуланти.

казаха го в прав текст -ние ще командваме! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Германският вицеканцлер Зигмар Габриел заяви, че на Европа ще й се наложи да се движи "на различни скорости" в бъдеще, а Франция и Германия поемат водачеството. В България сме включили на задна скорост, и не само , че се движим по-бавно , но със сигурност в противоположна посока.

петров, остави философстването на вицеканцлерите. На тях за това им се плаща. Ти не си губи времето. Ходи си върши твоята работа. За която ти се плаща.

Аз мойта работа отдавна съм я свършил, затова коментирам канцлера. Ако ти нямаш друга работа , освен да даваш съвети на другите, просто не коментирай.