”Глас народен” се раздели с Реформаторския блок

Партията на Светослав Витков "Глас народен" прекрати отношенията си с коалиционните си партньори от Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - ”Глас народен” се раздели с Реформаторския блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глас народен- Глас Божий :)

Аз в България "десни партии" не съм виждал, така че няма какво да се обединява! Иначе, червени дупета в сини гащи, колкото искаш.

Витков, загуби ни вече като твои поддръжници. С този съюз, който направи на предните избори....Срамът няма начин как да го изтриеш. Досега обираше вота на недоволните, но видяхме, че и ти си един от тях. Довиждане, Светльо!

Всяка жаба да си знае гьола. СВ да си стои в гьола на музиката, а гьола на политиката да го остави за жабите с по-големи усти.

Чикиджия

Принципно дясна партия "Глас народен" е безсмислица. Защото общото е ляво, а дясното е индивидуално.

То ако политика се прави със такива лигави муняри и дупета работата е ясна.Те обръщат всичко на шоу и на селски вицове.Хората не са чак дотам овце

След като загуби мангизите витков същзявайки се с тези ментърджии реши че втори път нама да губи ама може да е пак в грешка че подръжниците му го видяха каква палачинка е с това ходене при ''реформаторския'' с надеждата да стане депутат а не да мисли за избирателите си

Десните общо събираха близо 9%. Да България, реформаторите и нова република Ако се бяха обединили щяха да вземат и повече. Така че не лайте троляци че са 1 файтон хора, напротив, за тях гласуват сами интелигентните хора.

само дето половината електорат и на трите обекта за нищо на света няма да гласуват за механично обединена "десница" още повече, че "Да България" изрично подчерта, че не е нито дясна, нито лява партия, но това не бе разбрано от обществото и медиите, РБ се пишат за "десни", но и те очевидно бяха повече за ГЕРБ и властта, а ДСБ принципно не обичат да се коалират ако не водят дружината и бяха много на нож с РБ (обективно погледнато имаха добри причини за това). И така вместо 9% щяха да имат само 4,5%. И да - тези които щяха да гласуват в повече защото са обединени са миниатюрно количество в сравнение с тези, които нямаше да гласуват по същата причина. Вижте едно трябва да ви е ясно.. в България хората, които искат определена партия във власта само, защото очакват да се облажат са към 50%, други почти 50% са тези, които са тотално отчаяни и не ходят да гласуват. И има едни петдесетина хиляди, които искат представителство, за да се чуе техният глас, че нещата в държавата не вървят, а направо летят към небитието. Те са пренебрежимо малко количество, които дори статистиката не може да ги хване. Оставям ви за домашно да се сетите какви ще са последствията за България.

Витков веднъж ме излъга духай супата

Партии без собствен електорат, що е то?

Е, как без електорат? Нали четете - 300 хиляди човека на тях разчитали ;))

Витков, ти чу ли гласът народен преди да хванеш кривата пътека? Какви различия имате толкова помежду си? Не виждате ли ясно врага? Ако и за това ви трябват очила(или не искате да го видите), тогава положението наистина е неспасяемо... Всъщност, това, което правите ясно показва, че от вас и чеп за зеле не става! Хубаво, че поне го разбрахме навреме...

Витков преди да се обедини с тия си вземаше субсидия защото минаваше самостоятелно 1%..След съюзяването субсидия няма и той видя че без пари няма как да си прави собствените неща..Сега се надява самостоятелно пак да докара до някаква субсидия ама едва ли ще стане..

Чудно как съвсем не се разпадна реформаторският блок,че докато бяха в 44-то НС не спираха да се карат взаимно за всичко.И накрая нищо ама нищо не постигнаха от обещанията за реформи,заради което и доверието към тях падна до дъното.

И защо се разделят? Сигур реформаторите не могат да правят коремно превъртане на лост за тупане на килими. Язък!

Няма мангизи, няма парламент какво да правят.....

кви десни ве те с по един файтон хора дори и "коалиция " да направят нямат и един вагон ха ха бе я у Десно и си трайте !

Е то в трансформаторния блок останаха само бъдещите затворници Ники Тъпото и Пешо Белото.. закривай!

в България няма десни хора парите са в ДС мафията тук е някаква форма на посткомунистически феодализъм в сащ има десни ама те сами си правят парите и са много на брой и много пари то реално в сащ всички са десни тук всеки чака и благославя държавата няма поле за десни проблемът е много по-сериозен не е проблемът в лидерите ако един е лош ще дойде по-добър ама който и да се появи в дясното се проваля

Ех, Светльо... за чий х ти трябваше да се цапаш с политика? Толкова беше готин в Хиподил...

Докато пееше в Хиподил караше колело,а сега виж какво кара...

Властта разваля хората!!!

Зет е на Генерал Бригадир...

тази сутрин председателя на БЗНС даде да се разбере кое разделя десните- отношението към ГЕРБ днес и след едни евентуални избори при положение че влязат в следващия парламент. Та този човек каза че е опозиция на на ГЕРБ по принцип, а на това че ГЕРБ били коалиция с нацитата. Значи иначе не е опозиция, а в наклонена поза. Гъзолизци колкото щеш, нас ни трябва истинска дясна опозиция на центриската партия ГЕРБ.

Ненчев много хубаво си бил работил с Борисов и само патриотите не одобрявал във властта. И тия хамелеони си мислят че пак ще измамят избирателите ли?

Стига, бе! И к'во ще правим сега ?!

ще си останев без глас народен-:)))

шанс,и Светльо Витков ше се лепне за другите.... Дано му бият шута.

Десните трябва да са наясно, че самите им лидери ги издънват. След като влязоха в предишното НС защо не се заеха да променят лоши закони, а веднага се полакомиха за министерски постове? Станаха смешни с това, че се хванаха да управляват направления, за които нямат подготовка. Какво разбира Кунева от образование? Нищо! Толкова и направи като министър. Докато нямат истински, почтени лидери, а не службогонци, техните 300 хил. ще си останат без представителство.

преди да стане министър на даскалите беше вице по анти-корупцията... цял мандат писа един закон и накрая като очевидно коалиционният им партньор се съюзи с всички останали нема достойнството да напусне.. А законът ѝ естествено не мина.

Самото действие, че се съюзиха с престъпници им изяде главата. Дори и до партийното субсидиране не можаха да се докопат. Глас народен приключи.

"Искам бира с водка и кюфте за мезе. Искам никой да не онанира в мойто мазе!" Партия Глас народен винаги ме е привличала с ясните си искания. На следващите избори пак ще ги подкрепя.

Що не! Нали си падаш по шменти-капели политици. Какво се пее в един друг хит: "Комунист бях, мале ле, после демократ. Сега интегрирам, мале ле, граждани за евроелекторат!"

идва наум израза 'един фаитон хора'.

Пропиляното доверие не се връща. Събрахте се с крадци и народа ви показа отношението си към тази постъпка. Дали ще се отделите от тях, вече няма никакво значение.

Байно, ако Витков не беше докарал електорат на РБ щеха да имат ЗНАЧИТЕЛНО по-малко гласове. както виждаш - има си твърд електорат човека. Имат смислена програма, но нямат разпознаваеми лица. Щото нямат пари да ги презентират по ТВ-то. А ми е любопитно с какво ще си похвалят мандата в СОС... изкараха почти цял мандат вече.