Танев: Призовавам за консолидиран десен вот за РБ

Toвa ca нaй-вaжнитe избopи, зaщoтo oт БCΠ пpaвят тpeвoжни зaявĸи зa вpъщaнe нaзaд и зa peвaншизъм, заяви Димитър Танев от Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Танев: Призовавам за консолидиран десен вот за РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха, смях! Без ДСБ вече няма реформаторски блок! Има Куневица и Лукарски! А това, че ви дават към 4% е пълна заблуда!

Голямо помпене на тези РБ-ГН... все ми се струва, че никой няма да гласува за тях... ама чрез тях искат да подбият Радан и Да България...

"консолидиран десен вот" за клиентелистка партия или коалиция, май не си наясно с възгледите на десните.

Леле боже и тия взели да призовават за ''консолидиран десен вот'' след като сами си се нароиха от мерак за мангизи и власт..

Защо? За да станете пак патерица и донор на гласове на Бай Х ? Че не мога ли да гласувам направо за него ( ако исках неговата политика) , ами трябва да вкарвам в парламента плужеци като вас? Вие сте ненужен политиюески отпадък.

Face the Facts: Кунева - нереализиран юрист, цял живот на държавна софра. Кариера - само партийна Лукарски - нереализиран юрист, цял живот на държавна софра. Кариера - само партийна Ненчев - - нереализиран юрист, цял живот на държавна софра. Кариера - само партийна Зеленогорски - от 1999 година на държавната софра. Икономист Не може да ме убедите, че хора, които цял живот са били на държавната софра, нямат нито една частна инициатива, не знаят как се изкарват пари, думата бизнес я свързват с държавни поръчки, цял живот нищо не са изградили, цял живот са работили само 'paperware', могат да бъдат десни и да защитават ценностите на десните избиратели!!!

Е, Танев, успяхте преди няколко години да подмамите много хора с "предизборния трик" на Лукарски... Винаги сте твърдели и сте се гордели с "интелигентните си и умни избиратели, със собствено мислене" - сега, на тези избори, ще се убедиш колко прави сте били! И не твърдя, че резултата ще ви хареса!;))

Кой го брига за тия дефектни сперматозоиди?

Хората, които гласуваха за вас , не продават гласовете си, а това ви е голям проблем , защото вие си продавате гласа !!!

Реформаторите протъргуваха своя шанс в миналия парламент забравяйки за обещанията си.

Шило

Ако бяхте политици на място, сега нямаше да ги имате тези притеснения. Ама не сте. И,айде стига. Коалиция с един файтон хора сте. Само ми е чудно, Светльо витков като призовава да изметем боклука от политиката, що не е почнал с вас, "реформаторите"?

Всички се страхуват да не ги застигне възмездие за ДЕЛАТА ИМ. А народа ЖАДУВА затова

РЕАНИМАТОРСКИТЕ БОКЛУЦИ- ВЪН!!!