Ненчев: Можеше да не подпиша молбата на Радев за пенсия

Николай Ненчев критикува словото пред НС на новоизбрания президент Румен Радев, като каза, че е очаквал много повече в сферата на отбраната и сигурността.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: Можеше да не подпиша молбата на Радев за пенсия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много надървен този селски генерал-прецедент, дали от това, че оре с 3 расови червени кобили, дали от това, че Путкин е зад него, дали от малоумие или от всичко заедно. Не разбира ли този шофьор на миг, че е по прост от боко? Той щял да завърти кормилото на България на североизток.. да не свърши като един друг генерал, руски щпионин, който намаза оловото за националното си предателство?

никаква амнистия - там да си гние в галощите

Не си имал право да не му подпишеш документите за пенсия. Радев не може да угоди на всеки - в речта му липсвало това - онова, всичко си му беше наред. Не е възможно в една реч да изложи всичко, което ще прави. Впоследствие ще възникнат и куп непредвидени неща. И много ви е страх от него, ха-ха!!!

Този дебелосерко трябва да бъде пребит като куче от Бойко Борисов.Той и още двама -трима коопартнери така сринаха ГЕРБ,че ще им трябват поне десет години да се опомнят.

Министър НЕНЧЕВ е едно голямо земеделско ЛАЙНО

Ами да. Подписал му е обходния лист въпреки, че не е върнал един телбод и алуминиево канче от бойната готовност

Сам се набута бе Натовски земеделецо.На ген-майор Радев му се полагаше да е следващият командващ въор. сили.

бай Ненчев, много си пропуснал, Но вече мандалото падна и ти ще си в капана, красавецо мой.

еж как ми е гот,че врещят всичките лажнари некадурни! но и важности си придават!ажде заминаважте си пук ще видим,кож на кого ще подписва! и аз на лажното метев сум му подписал да облизва само задника на борисофф,но то иска на всички комунисти,дееба неговата мажкя ,дееба и парцал! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Човекът ви отговори Ненчев : '' Имате още една седмица '' !!!! Това и децата биха го разбрали !!! Няма да ти пожелая успех на следващите избори , защото той изобщо не ви е гарантиран вече !!!!

Пет процента? Дори да имат толкова, в което много се съмнявам, това ли е подкрепа с която искат да задават стретегически приоритети в която и да е насока?

ИМАЛИ ПРАВО СЛЕДСТВЕН ДА ПОДПИСВА ЗАПОВЕДИ?

Лелееее,голямо плюене по новият Президент, бе?!Където и да отворя тук всички соросоиди и герберасти вкупом говорят за Президента Рдев и треперят от страх.Такъв организиран плювалник до сега не е имало?Всички български противници-соросоиди сте се организирали и не спирате да хвърляте помия върху му , да бълвате змии и гущери , но да знаете,че помията , ви се сипе в/у главите ви, змиите , и гущерите падат в пазвите ви, защото, който се е научил да лети, не може да пълзи и не може да го стигнете, жалки дяволски изчадия!

След това плюене доказаха, че трябва да се разпуснат, още на 23 .01 .2017 год. и както е нов ПРЕЗИДЕНТА така нови хора да поведът страната нагоре.

пише се "поведАт", извинявай...

свиквай с раетата ха ха

Споко бе Ненчо. Аз добрините не ги забравям. Гладен няма да останеш. Има една работа тъкмо за теб. Ще те назнача за градинар в Президентството. Ще ми окопаваш цветенцата и ще ги подрязваш. От време на време може и по някое букетче да ми носиш. Ти си по тия работи. Така, че споко.

ЩЕ ГО ОТНЕСЕ БОРИСОВ ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ,КАТО ЧУЕ РЕЗОЛТАТИТЕ ,ЩЕ ГЛЕДА КАТО ТОДОР ЖИВКОВ НА СВАЛЯНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ

Гледам ненечев гони популярността на плевнелиев.

eto go tipichnoto reformatorsko prase "moveshe da ne podpisha molbata mu ..."

Егати наглоста и гьонсоратлъка!пълен нещастник .По елементарен , по посредствен министър никога не е имало, даже и тези които бяха на времето

бившето правителство на един БХ.

Този каун, още ли не е в затвора!

Докато в министерствата, министрите нямат никаква връзка със съответната институция - чисто професионално, ще гледаме как такива недоразумения като този Ненчев, управляват войската на България. Същото е и с вътрешната ни министърка, за външния въобще пък да не говорим. Министъра на икономиката не се е появявал по телевизията откакто се закле в парламента при встъпването на мандата. Въобще хвани единия и удари другия. Смея да твърдя, че на Бойко, освен глупавото му его, лоша шега му играят и подобни коалиции с партии, които отдавна са загубили общественото доверие като СДС, ДСБ и всякакви подразделения на така нареченото дясно. И докато се доверява на определени кръгове, да му "дават" министри и президенти, така ще е.

Слушах речта на Доналд Тръмп, после я прочетох един, два, три пъти... Оообаче! Никъде нищо, свързано с кризата в Украйна, няма ясно становище относно случващото се в Крим, няма и становище относно т.нар. предно разполагане на сили на НАТО в прибалтийските републики и в Полша. И за ГЕРБ, и за Боко, и за перуката на военния му министър в оставка - пак нищо. Не двойка, а единица му пиша на Тръмп, защото е преписвал от речта на Румен Радев! :)

За разлика от американския президент, от българския нищо не зависи - чисто бюрократично няма права. Освен разбира се да се разхожда напред назад по света за сметка на данъкоплатеца и да ръси евентуално простотии, както го правеше нашето светило в президентската институция - Плевнелиев. А колкото до Тръмп - той ще трябва да се съобразява с конгреса, които въпреки, че са от неговата партия, не са му никакви "приятели" и политиката ще бъде доста различна от тази с която спечели президенстките избори. Битката в момента там е между нефтеното лоби, което иска стабилни и високи цени на нефта, и това на оръжейната индустрия, която пък иска да се продължава с войните и с настъплението към Русия с цел да се продават оръжия. Оръжейното лоби и нефтеното в този момент не могат да печелят заедно, а Тръмп е защитник на нефтените компании. Докато Обама спираше нефтените проекти, Тръмп иска да ги направи. Така че световното шоу продължава с пълна сила. Вземайте пуканки :))

Репликата Ви е сериозна и смислена, макар че коментарът ми иронизира претенциите на някакъв си там в оставка. А независимо от "правата" си на български президент Румен Радев успя официално публично да огласи истината за статуквото в България. Поне по света да разберат защо водим в черните класации и да не вярват на лъжите на Боко, Куневица, Роско, Сталинка и всички други безродници.

Със сигурност Президента има повече права от теб и мен...Най-малкото е да сезира Конституциония съд. А дето получава по закон копие от всяка справка заедно с Председателя на НС от разузнавателните служби и им правото да изисква информация от тях си е доста голямо право....Боковите гласуваха тази година ДАНС да е на подчинение на правителството , а замисъла по създаването му беше съвсем друг. Мисля ,че след изборите, Боко горчиво ще съжалява за това....

общо взето речта му беше точно като на Радев - да сме в Нато и мир с Русия, само една разлика - не каза нищо за референдума ..

Ненчев мацко, ти даваш ли си сметка ако не беше подписал на Радев и Марешки например беше станал президент . . . ? Щеше да ви рита като празни бъчви из парламента ! Че на оня малко му трябва . . . !

Тоя некадърник Ненчев пак се появи в ДИР-а. Абсолютен дебелосерко!!!

"Министърът коментира, че допринесъл за кариерата на Радев." Ако Цацата го прати "на топло", тогава благодарният Румен Радев ще му праща портокали.

"...не е чул нищо, свързано с кризата в Украйна, нямало ясно становище относно случващото се в Крим, не чул и становище относно т.нар. предно разполагане на сили на НАТО в прибалтийските републики и в Полша..." За сметка на това и по света чуха официално от Радев истината за бъркотията, далаверите и мизерията в България. А това е голям резил за тези, които по време на речта на Радев седяха в пленарната зала, а се държаха както на Женския пазар. Затова беснеят и злобеят Валери, Гроздан, Радан, Цветан, Местан, а Баце се изниза като наср.н. Щото им лъснаха лъжите и лакомията.

От столетницата БСП са чисти като сълза. Много си едностранчив. Най големите шмекери и аморални милионери са в БСП

Не изключвам никого от присъстващите в залата. Споменах персонално тези, които имаха солови изпълнения и изявления..

Зад всеки успял мъж стои Държавна сигурност.

Ненчев, кон да те ритне, трактор да те гази за дето срамиш земеделците.

Ненчев ропон май ще сменяш местожителството, да носиш много здраве на Путин

е изказване на формен дебил облечен във власт. УЖАС!

Все съм си мислел,че през тези б1 б2 правителства минаха всички михлюзи и бб разбра,че не трябва да разчита на безхаберни хора,но тоя селянин надмина гошо тъпото и лъчо мозъка,повдигнати на н-та степен.Вярно,че не трябва да се очаква много от нов началник и малко прасе,но този стана действително невероятно грухтяща свиня.

Тоя критикувал словото на президента, оня критикувал словото на президента. Ами станете президенти и си напишете каквото си слово искате. Остана Президента на България да се отчита на Сулю и Пулю какво е написал и защо е написал. И щели да го свалят, щото им казал че са пътници. Един друг Б.й Х.й какви ли не изцепки не направи, обясни на всички българи, че са лош матрял и пак го търпяха (търпяхме). А тия боклуци седнали да дават оценки, че даже и двойки за човека, който по конституция е начело на държавата. Като си такъв пич стани президент. По конституция всеки има право да бъде избран на този пост, естествено ако събере над 50% от гласовете на балотажа.

Българи повече не избирайте този крадлив изрод !

Ненчев е премислял възможност да ПРЕЦАКА Генерал Радев и да НЕ му Позволи да се кандидатира като Не Подпише молбата му за Пенсиониране !! РБ пък : "Няма да позволим "корабът на България да бъде обърнат в посока Североизток" !!! ??? Тези хора не са в ред !КОЙ глсува за тях ? Всъщност точно този КОЙ ги избира !

Тоя ръбат ръб, сега ще разбере кон боб яде ли!

грешката е на борисов, че не уволни радев за шуробаджанащина и политическа пропаганда в армията. борисов си призна, че ненчев го е предупреждавал за зловредните комунистическо-идеологически наклонности на радев, което е недопустимо за един генерал на държавна служба.

Ама верно, че си можел да не я подпишеш?? Я пробвай пак?

Чета по долу, че този е бил трудовак а не редовна армия, аджеба сичкото кеч на баламатума и дур!

ненчев и борисов можеше да уволнят радев без държавата да му дава стотици хиляди левове бонуси и пенсия. радев се политизира още докато беше в армията, а това е недопустимо за един генерал на държавна служба.

Ама не!

Този фелдфебел не са ли го пенсионирали вече, генерала ще трябва да го изрита с боц от министерството, директно в съда!

Трябваше да пенсионира Радев по късно, така той нямаше да се кандидатира. Едва ли щеше да рискува. БСП в този случай щяха да предложат Георги Гергов.

Този "ястреб" е голям простак!