Коментари - Референдум за забрана на "джендър" пропагандата. Да или не? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз минавам само да попитам, дали когато имам пуДкъ и ташаклЪрЪ съм Жендър???

Ето ви отговор от допитването, колко души подкрепят ДБ и ПП джендъролюбците!

Вие нормални ли сте? Всяко споменаване на тази дума джендър налива масло в огъня на сбърканяците. Защо въобще се занимавате с тази материя, която е абсолютно чужда на българите, и е привнесена от разни идиотски чужди организации, които водят до дълбоко недоумение и хаос в мислите на подрастващите..., аз какво съм, момче или момиче, ама аз какво имам, пишка или путка, ама аз Иван ли съм или Иванка, ами как да се определя от днес нататък, а може ли да живеят жена с жена и мъж с мъж в семейство, а ще могат ли да си придобият и дете, а пък то, детето, какво ще е, Той или Тя... Въобще, тази чутовна простотия, налагана от т.н. Западна цивилизация, неминуемо води до разпад на семейните ценности, човешкия морал и природните дадености, да сме само два пола, и да има съобщество мъж и жена, без всякакви други изгъзици....

Какъв референдум за забрана на "джендър" пропагандата? Трябва да бъде забранена моментално и без референдум!

Трябва закон който да ограничи и НПО- тата . Така всяка чуждестрана корпорация може да прави пропаганда и да си купува влияние.

Трябва да се забрани чуждото финансиране на НПО-та, както е по други държави. Чудо финансираните ги броят за чужда агентура.

От една крайност в друга, преди са ги биели и затваряли в лагери, сега по всякакъв начин и отвсъкъде ни проглушават ушите за техните права, пропагандирайки разни извращения. Спорът е безсмислен, природата се е произнесла веднъж завинаги.

До там ли я докарахме, на бай Пешо да му ръцнат гайковера!

Пещерна пропаганда от азиатската диверсионна група

Какво ревете бе. Никой няма да ви закача. Говори се НЕ за забрана на каквото там правите А за забрана на ПРОПАГАНДИРАНЕТО МУ Никой няма да ви се меши И вие не ни се мешете.

Точно, кратко и ясно... Иначе ВОЙНА!

Къде пропагандират такива неща...май са част от хибридките на Джамахирията

Купи си някой скандинавски роман или погледай малко американски сериалчета от последните 2-3 години и ще видиш къде е пропагандата

Гледам азиатски филми. Но вече ми се повръща да отварям такива сайтове. От тайландските 70-80% са пропаганда на обратните. В един от сайтовете специално слагаха тагове и за обратните. От 10 нови въобще азиатски, 4 такива. За сравнение преди твърдяха, че хемафродитите били 1 на милион. Тоест такива филми трябваше да са 1 на 1 000 000 примерно, дори да е прието. Това е откровена пропаганда. И има сакати, слепи, глухи и какви ли не. Защо точно за тези?

И по холивудските филми било така. Ааа имало сериал Willow (класика едно време като филм) и поглеждаш коментари, как в 3-тата минута налагали лесбийки и те отказват. Или как в Междузвездни Войни 9, някакви лесбийки се целуват. От отдавна не гледам холивудски или с много редки изключения.

Едно време учихме в училище за упадъка на цивилизациите. Рим, Вавилон, Египет, Древна Гърция... При всичките се учеше едно, преди да се разпаднат, в края на своето съществуване, за всичките има информация, че са се отдали на пълен морален упадък. За Рим се говореше за кръвосмешения, за Елада за педофилия, за Вавилон май имаше информация за оргии и т,н. Въобще моралния упадък е неразделна част от залеза на всяка култура. Явно европейските златни години свършиха щом стигнахме дотук!

Как родители от ДБ разказват припазки на децата си - вместо Баба Жаба Кикерица е баба жаба Джендьрица - Вместо кумчо вълчо и кума лиса е кумчо вълчо и кум лисан (да няма дискриминирани) - Вместо през 9 планини в десета - през 9 гейпарада в десети :D :D :D

Забрана и без референдум! Ако искаме България да я има....

С Референдум е яснс думата на народа и не може да се спекулира!

Пазете си децата. Проверявайте какви книжни четат. Проверявайте анимациите по кината преди да ги водите. в 50 % от анимациите на Дисни има джендър пропаганда вече.

вече не е 50%, а в АБСОЛЮТНО всички, които излизат! Задължително е вече!... Отнася се и за цялата Холивудска филмова индустрия изобщо.

Трябва да се забрани пропагандата на всякакви болестни състояния. Преди се оплакваха западняци, че в 70-ина страни по света хомосексуализма се счита за престъпление, а в 7 някъде се наказвало със смърт. Ако всички бяха обратни преди 150 години, сега да няма човечество. Какво е нормално, се определя от природата, а не от лобита и политици. И са им отнели правото да се лекуват, а занимавалите се с това психиатри, са обявени за шарлатани. Трябва да се пазим и да гледаме от страни, как тези с евроатлантическите ценности се самоунищожават. Не да повлекат и нас.

По-долу виждам спорове относно правата на ЛГБТИ. Разговорът тук е съвсем друг. Децата са в опасност от пропаганда за смяна на пола. Защото някои от тях ще опитат. Опасно е да се проповядват хомосексуални нагласи и ценности пред деца-защото някои ще опитат и наистина ще обърнат резбата. Не ви казват точно тази истина-някои хетеро хора могат да са лабилни към обръщане в детска възраст и точно това не бива да се допуска. Не бива да се дават деца на ЛГБТИ двойки, защото уврежда децата. И точно тук ни удря хибридната война на глобалистите срещу нормалното. Що се касае до онези ЛГБТИ, които са такива по природа-моите искрени уважения към тях. Познавам такива граждани-хора като хора-някои уважавам по чисто човешки критерии, други не. Повечето са много умни по някакви причини и до един образовани и заможни. Изрядни данъкоплатци и добри граждани-да не би парите които дават в бюджета да са по-лоши с нещо от парите на "стабилните мъжкари"? Да не би трудът им да е по-нефелен? Всеки добър гражданин е ценност за обществото и му се дължи уважение. ЛГБТИ лекар, полицай, пожарникар може да ви спаси живота. Може утре страшно да ви помогне или подкрепи в тежък момент такъв човек без да подозирате че е "кофти". Може брат ви, синът ви и пр. утре да ви "опозори" и тогава по-малко човек ли ще е и по-малко ли ще го обичаме? Не се поддавайте на хибридната глобалистка пропаганда която пробва да ни разделя. Проблем са едни съвсем други хора, които с поколения живеят на наш гръб от социални помощи и ни ненавиждат, като отказват да се променят-и това е аморално и престъпно към нас. Като хетеро човек изразявам подкрепа към нормалните хора с различна от моята сексуална природа. Нека не търсим врагове сред тях защото е невежествено и неморално.

Какво е джендър пропаганда? :))) Това, че мъжа може да измие чиниите, а жената може да смени една крушка ли? :))))

Някой родил се с копита, да ти обяснява, че е папагал. Аз съм Наполион. Аз съм ... Едни индивиди в психиатрични заведения.

А кой е Наполион ха ха ха

Така ли го чувстваш? Нещо за сексизъм, шовинизъм, феминизъм, равенство между половете и други непознати думички чувал ли си? Пояснявам, пропагандата на джендъризма включва в западна европа на децата да се дават половонеутрални играчки, момчетата да си играят с кукли, а момичетата с багерчета, защото те като пораснат сами ще си изберат какви да бъдат. Да не им се говори на той и тя, а само на то, защото не бива да се влияе на избора им на пол. Да нямат майка и баща, а само родител 1 и родител 2, за да не са полово ограничени във вижданията си и т.н. и т.н.

Аз съм чувствителен към 220 волта и искам да се забрани !

Отдавна напрежението на тока за бита беше 220 V. От доста години е 230 V. Не се пиши електротехник, за да не те друсне тока и да ти омекнат още китките.

Значи забрана за пп дб спаси София.......джендерастки крипто партийки

Аз израснах между вълци и се чувствам вълк. Но не обратен!

Да се чувства какъвто си иска , стига да не го налага на другите.

Да обясним на достъпен език за явно проблемните умствено евротолерасти. Забранява се рекламата, а не самия хомосексуализъм и джендъризъм. Това е като при цигарите, никой не ти забранява да пушиш, но нямаш право да рекламираш тютюнопушене. Капиш?

Gugnelid

Ми те половината обратни са такива, защото е модерно, а не защото им харесва. Като им отнемеш правото да го афишират, все едно си ги обезглавил!

Трябва и за филмите да го въведат и да изрязват такива кадри. Пълна пропаганда е по места.

В Щатите в бебешкото мляко слагат хормони. Детето като порасне да се чуди дали е мъжко, женско или нещо по средата. За нискочелите, които си мислят че искаме да горим на клада гейове и лесбийки първо да вземат да се осведомят какво означава пропаганда. А понеже са нискочели и пак няма да проумеят затова ще пиша бавно с надеждата, че все нещо ще разберат. На световно равнище се налага джендърство. На децата още от детската градина им промиват мозъка, че само защото имат пишка, не са момчета и могат да си изберат друг пол и под друг пол нямам предвид женски. Имало толкова полове колкото са хората. Днес можеш да си трактор, а утре химикалка, но в никакъв случай не можеш да си от мъжки пол, особено ако си бял. Заедно с джендърството се налага и педофилството. Има много издадени детски книжки в които учат децата че децата може да имат сексуални отношения с възрастни. В детски градини в Щатите учат момченцата колко е хубаво да ги опъват отзад. Това ли ви е демокрацията която подкрепяте олигофрени? От демокрацията която беше, не е останало нищо. Само от перверзници се управлява света и това с помощта на поддръжниците евроатлантическите ценности. До скоро поддръжниците на тези ценности лежаха в затвора, сега са подкрепяни от почти всяко европейско правителство.

Хахаха, това е като референдум срещу безработицата, като забраниш нещо и то ще спре да съществува. Дайте да забраним и на жените да гласуват направо и да се връщаме в 19 век.

Ти па къде ще се връщаш ти не си мръднал от там

Хемафродитите преди твърдяха, че са 1 на милион. Тоест за България такива трябва да се падат 6-7 човека. Е няма ли други слепи, глухи и така нататък, за които повече да се грижим?

в Софийския университет има доста джендърски специалности....

Ние джендърите...искаме да ебем неджендърите.Ще ви скъсаме пръдните канали

Със какво по точно със нос ли. Ходи се думкай някъде съсирек гаден. Най-низша форма на дефект. Мушкай си в гъза рибешки опашки и си трай и далече от децата да не се развееш като знаме от някое дърво

Инвестираните от Били МикроМекия $55 милиона в гмо ваксинката на Пфайзер са се превърнали в $550 милиона само за две години Пандемийка!

що джинджъри има в парламента готови да целуват мустаци за да си осигорат бъдеще ,а покрай това вървят и пици на корем

нужда от никакъв референдум. Забранява се и толкова. Педерастите и лесбийките няма как да ги променим, но не бива да се афишират.

Откакто свят светува има педераси и лесбийки. Но не това е проблема, а че ни ги навират постоянно под носа, и че станаха много нагли! Въобще не ме интересува, кой с кого се е@е и кого го е@ат!

И не само джендър пропагандата, трябва да се забрани и на гората да се разлиства, и гравитацията! :)) А джендърите ще ги горим публично на клади!:))

Съгласен! Да започне Прочистването! Ти ще си пръв, за назидание!

Баси тъпотията. Всичката Мара втасала, това да е проблемът. Пропаганда за малоумници и нискочели разбирачи. У лево.

ДА СМЯТАШ ЗА ЦЕННОСТ ПОГУБВАНЕТО НА ДЕЧИЦА И ДА ГО АФИШИРАШ , ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛВА ! И ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО !

Да това бяха методите по времето на Сталинизма! Но той-диктатора пазеше другаря Ленин с неговите “нестандартни” сексуални наклонности . А дали трябва да пазим “дечицата” или не, това НЕ трябва да бъде нашата задача. Всеки има и трябва да има правото да живее и да се изживява както на него му е на сърце! Непрекосновено право на всеки. И ако се чувства полово между двата пола, значи е така, както е. И никой с нищо не може 8 трябва да му забрани да се чувства така, както се чувства!

Типично за комунистите е мисленето, че различните трябва да се мразят и забраняват. Минаха десетилетия и комунистите и тяхната идеология се сгромоляса. Техните деца обаче, верни на заветите на дядя, решават, че и те ще правят като тях. Ама какъв референдум бе. 20% от хората са с подобни наклоности. Каквито и референдуми и мемерендуми да измислят, тези хора няма да се променят.

Нищо не си разбрал господинчо. Комунистите и до днес си управляват, само си смениха имената и тактиката. Станаха евроатлантици, либерали, ЛГБТ и.т.н...., но нравът им е същият!!!!!.

Педераси ,лесбиики ,русалки ,еднорози се ми е тая нямам нищо против тях , но имам много против постоянното афиширане и показност. Против съм това да агитират деца от малки и да им обясняват че това е нормално. Праскайте се с който искате и с каквото искате само стойте далече от децата изроди гадни. Искате уважение ами спечелете си го дефекти такива

не 20, а 10000 милиона процента от хората са с подобни наклонности. мда, минимум.

Chefo77

Всеки е свободен да си ляга с когото прецени. Но е недопустимо да се проповядва и призовава към еднополовото, при все, че всички сме произлязли от МЕЖДУПОЛОВИ връзки. Ако ти е трудно да го осъзнаеш, жалко.

Веднъж ми се наложи да общувам с един представител на хомо-дружинката... Просто се оказахме на една маса по време на един купон. Anyway, не се оправдавам…;-) Та, човекът си беше съвсем ОК, от тези, които не парадират и не ти навират под носа сексуалните си предпочитания. Стана разговор за съвсем други неща... Абстрахирах се от "принадлежността му". В крайна сметка обаче, не сдържах и повдигнах въпроса за тази джендърска мода, обхванала западния свят... Знаете ли какво ми отговори човека? Всъщност изказа твърдо мнение, че го е срам заради цялата тази идиотия. Каза, че всъщност ЛГБТК+ "общността" нанася огромна щета върху всички "хомо-хора", защото кара хетеро-нормалните още повече да ги мразят и презират... Изгледах го учудено, но после ми светна. Той беше абсолютно прав… Ами логично е, ефектът е същия, като от това някой пиян съсед да те мори с усилена до дупка чалга през цялата нощ. Какъв е ефектът? Ами просто, намразваш и него и чалгата му! За съжаления някои хора просто не могат да го проумеят, защото няма, с какво! Е, техен проблем. Сами ще сърбат, това което дробят в момента...

Глупости.Измислена история

...и ти ли си с пола?! А вица за бай Ганьо, дето отишъл в зоопарка, видял жирафа и възкликнал: "Е, те такова животно нЕма!", знаеш ли го?... За такива като теб е ИЗМИСЛЕН!

Така ли те инструктираха от Козяк, подметко?

така де, щом нещо не ти изнася, просто не е истина... Типичната западна демократична идеология ;-)

И я не вервам - докат не пробвам .

Сега по твоя коментар, ще преброим и колко джендър-фенове се подвизават във форума... просто отбелязвайки броя на минусите.

е, не са много... Слава Богу!

Хетеро-нормалните? Какво пък е това? Че “онези” са НЕнормални? Момент! Сексуалността не си я избираш сам, нито ставаш с желание хомо или хетеро. Ти просто си такъв или не. Но да, понякога и ставаш във времето. Моя позната след раждането на двете си деца, разбра окончателно, че всъщност обича жените, показа смелост и така до ден днешен си живее живота с жена. Е и?

Малоумний! Проблемът не е в това, кой къде обича да си слага, а да не занимава околните с това и да не си налага стереотипите на мнозинството! Защо има такива дебили, като теб, които не могат да го вденат, колкото и да им се обяснява?!

Двама човека с имена Ивайло Лесбийков и Красимир Червилов ,искат забрана на ЛГБТИ МУАААААААА

Наредихме се ,сред курвенските държави-лизачи,подлезурковци....-Полша,Литва,Латвия,Естония........!?!?! Каквото каже "Биг Брадър".......... Туй ще е ...........Мамка му !!!

И дума да не става ! Всички добри хора трябва да станат джендъри. В училище - задължителна програма за смяна на пола. Изпращате момче на училище и се връща момиче.

Пий си хапчетата и ще ти олекне!

Що бе? Човекът просто има чувство за хумор... Типично за хората с интелект... А ти имаш ли чувство за хумор? ;-)

Това беше ирония ! Баща на две момчета съм и си притеснявам !

ПУТЛЕРАСТА Ибайла Шопска прави референдум против жендерите ???? това е оксиморон ??? прави референдум срещу себе си ???? да ви еба майката педеруска на всичките :- )))))

ходѝ се прегледай, че имаш тежък проблем!... А после кротко си ЕПМ.

Много безсмислен въпрос и това веднага се вижда по отговорите ! Заради една групичка самозабравили се педераси питате огромното мнозинство нормални ! Забрана дори е слабо казано. Закона следва да ги наказва с принудителен труд по чистота на улиците и по озеленяването...

ЛГБТИ+, но дадената дефиниция е само за ЛГБТИ. Въпросът в задачата е, какво е +? Ами това е всичко от некрофилия до педофилия. Много целенасочено пропуснато. Педофили са, просто се крият зад паравана на педерастщината.

Джендър идеологията трябва да се проповядва още от детската градина. Да се приеме със закон и да бъде задължително

ДЖАНТМ МИКО, ПАРДОН, МОМЕ МИКО ;)

Because we must....

НЕ ДА ЗАБРАНЯВАШ НА "Х' ДА СЕ ЕПИЛИРА И ДА СИ ЧЕРВИ МУЦУНАТА , ПРОБЛЕМЪТ Е ДА НЕ НАЛАГАТ НАСИЛСТВЕНО НА ДЕЦАТА ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНИ , ПАГУБНИ ЗА ПСИХИКАТА ИМ "ЦЕННОСТИ"! И НЕ РЕФЕРЕНДУМ, ТОВА Е ДОСТОЙНО ЗА БИТКА .

Против съм пидираските влияния и реклами и всичко свързано с тях. Абсолютно ненавиждам техните разбирания. Но има едни хора, които се раждат хермафродити хем мъж и хем жена. Половината мъж половината жена . И за тези хора, както са се родили могат да изберат кое да бъдат мъж или жена. За тях е много много трудно да си намерят хора като тях и да не им се подиграват. Питам тези хора в коя графа да ги характеризираме????? Те са нито мъже нито жени....какво е предложението за тази група хора, които с вас пазаруват, може би познавате или са ваши съседи И пак казвам абсурдни са всякакви гейзерски паради и манипулации над подрастващите.

Те също си имат хромозоми, няма никаква драма там.

"Съгласни ли сте да се забрани със закон ЛГБТИ+ (джендър) пропагандата В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩАТА, КУЛТУРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, както и във всяка държавна политика на Република България" Самият ВЪПРОС / ДОПУСКАНЕТО му / е ОБИДА към ЗДРАВИЯ РАЗУМ /ПРИРОДАТА на ЧОВЕКА.

Дир-ектно забрана!

Имам предложение - всички Основни Проблеми засягащи Българските Граждани ДА БЪДАТ РЕШАВАНИ С РЕФЕРЕНДУМИ. И това да бъде отбелязано, като ТОЧКА ПЪРВА В КОНСТИТУЦИЯТА. А колкото до финансовата част на този въпрос да бъде сериозно обмислена от икономисти и финансисти.

Най-голямата грешка на педалите и другите ЛГБТК+ отпадъци е това, че се опитват да ни обяснят и вменят, как всички трябва да станем като тях! Няма как да стане, НО, щом искат война, ЩЕ Я ПОЛУЧАТ!

Твърдо ДА. Не съм (засега) за трепане на педерастите, ама ако не седнат на задниците и не престанат да си развяват кирливите ризи, и до там може да се стигне.

Искам референдум за търсене на наказателна отговорност на руските тролове по сайтовете (такива, като Шило)

И аз искам американските тролове да ги ръбя в затвора

Това е все едно да питаш хората дали са,, за " или ,,против " природните (божиите) закони !